Bij Sweet Celebration geloven we in een echt persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat een belangrijk en bijzonder moment als een bruiloft een zeer speciale taart verdient, en daarom doen we ons best om de bruidstaart van uw dromen te creëren. Sweet Celebration staat bekend om zeer gedetailleerde en elegante ontwerpen die er niet alleen geweldig uit zien, maar dankzij de verse ingredienten ook heerlijk smaken. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we alle wensen over de buiten- én de binnenkant van de bruidstaart. Je kunt deze kennismaking zelfs uitbreiden met een proeverij, helemaal afgestemd op jullie wensen.

1e jubileum taart
In plaats van de top laag van jullie bruidstaart invriezen, kunnen jullie ook een vers taartje bestellen voor jullie 1e jubileum. Dit taartje wordt vers voor jullie gebakken, in dezelfde smaak als jullie bruidstaart. Ook het uiterlijk van het taartje wordt geïnspireerd op jullie bruidstaart.

14 Ervaringen

10101

????????

9,6101

Kasia is fantastisch! We hebben vanaf het begin super fijn contact gehad met haar. Ze is behulpzaam, super vriendelijk en denkt mee. Ze maakt de taart met verse ingrediënten en dit is goed te proeven! Het eindresultaat was prachtig, echt een aanrader!

10101

Enthousiaste en meedenkend,
Creatief en ook een erg lekkere taart.

10101

Kasia heeft voor de bruiloft van onze zoon en schoondochter een beeldige taart gemaakt, waarin het kant en de strik van de bruidsjurk terug kwam en het geheel was gedecoreerd met handgemaakte rozen. De taart had 4 hoge lagen en de bovenste laag is in de diepvries bewaard voor hun 1e huwelijksjaar. De vulling was echt grandioos en een ware smaakexplosie. Bruidspaar en gasten waren erg onder de indruk!

10101
10101
10101
10101

Long story short, Sweet Celebration is just a Perfect 10.

10101

We can’t recommend Kasia and Sweet Celebration enough. The whole experience from first meeting to the actual wedding day was a pleasure – and the cake was delicious! We loved her special Polish touch with the beautiful flavor combinations and amazing attention to detail. Thank you, Kasia!

9,5101

Fantastische creatie en geweldig lekker!
Goede communicatie. Ze denken echt mee als je bij hun komt met een idee
Als je het ontwerp hebt gehad kun ne het nog altijd aanpassen naar je eigen wensen.

10101

Fantastische creatie en geweldig lekker!
Goede communicatie. Ze denken echt mee als je bij hun komt met een idee
Als je het ontwerp hebt gehad kun ne het nog altijd aanpassen naar je eigen wensen.

10101

Onze trouwdag was perfect! We hebben onwijs mooie dag gehad. Wat was hij mooi maar vooral super lekker! Echt top, we hebben veel complimenten gehad over de taart en zullen mensen jullie zeker aanraden.

10101

Sweet Celebration bereidde voor onze trouwdag een perfecte sweet table. Alles was meer dan heerlijk en zag er perfect uit.

9,7101
Pink Lemon Cards