Bij Sweet Celebration geloven we in een echt persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat een belangrijk en bijzonder moment als een bruiloft een zeer speciale taart verdient, en daarom doen we ons best om de bruidstaart van uw dromen te creëren. Sweet Celebration staat bekend om zeer gedetailleerde en elegante ontwerpen die er niet alleen geweldig uit zien, maar dankzij de verse ingredienten ook heerlijk smaken. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we alle wensen over de buiten- én de binnenkant van de bruidstaart. Je kunt deze kennismaking zelfs uitbreiden met een proeverij, helemaal afgestemd op jullie wensen.

1e jubileum taart
In plaats van de top laag van jullie bruidstaart invriezen, kunnen jullie ook een vers taartje bestellen voor jullie 1e jubileum. Dit taartje wordt vers voor jullie gebakken, in dezelfde smaak als jullie bruidstaart. Ook het uiterlijk van het taartje wordt geïnspireerd op jullie bruidstaart.

3 Ervaringen

10101

Onze trouwdag was perfect! We hebben onwijs mooie dag gehad. Wat was hij mooi maar vooral super lekker! Echt top, we hebben veel complimenten gehad over de taart en zullen mensen jullie zeker aanraden.

10101

Sweet Celebration bereidde voor onze trouwdag een perfecte sweet table. Alles was meer dan heerlijk en zag er perfect uit.

9,7101
Pink Lemon Cards