Susil’s Bruidsatelier

Het trouwfeestje begint al bij het uitzoeken van jouw trouwjurk.
Bij Susils is de keuze enorm. We hebben een grote collectie trouwjurken van gerenommeerde merken.
We hebben alle stijlen trouwjurken en kunnen jurken ook restylen. Dare to be different en daag ons uit om samen jouw droomjurk te realiseren.

Als wij onze bruidsmodezaak binnenstappen worden wij blij van de diversiteit aan jurken. Wij maken jou ook graag blij en willen dat alle bruiden stralen.

Voor de bruiden met een beperkt budget is er onze outlet.Dit is een voorgaande collectie van nieuwe jurken. 100-750

Onze collectie 2018 750-1800 is gebaseert op de huidige trends; soepele stoffen, prachtige kantsoorten en waarbij het vrouwelijke figuur mooi benadrukt wordt.

En als je echt exclusief wilt zijn ontwerpen we graag een eigen unieke jurk voor je.
We hebben een eigen naaiatelier waarbij we kunnen ontwerpen, maar ook de aanpassingen kunnen realiseren.

Voor een echte feestelijke beleving kan je ook een high tea boeken voor jouw eerste pasafspraak.

Beauty
Wil je het complete plaatje zien voordat je gaat trouwen? Plan dan de beauty, met onze beauty artist in tijdens een afpas sessie en je krijgt een goede indruk hoe je eruit komt te zien op de trouwdag.

Tot ziens!
Gerda en Susan
Susils Bruidsatelier

14 Ervaringen

10101

Wat een fantastische ervaring was dit. Een warm bad dat ik elke bruid toewens. Vriendelijkheid, een warme glimlach, een stevige knuffel en vooral ook heel veel lol. Bedankt voor dat je deze dag zo mooi hebt gemaakt voor me!

10101

Vorig jaar met onze jongste dochter een trouwjurk gekocht. Wat een geweldige mensen een super service. We denken met veel liefde terug aan het uitzoeken, passen, veranderen passen en nog eens passen. Alleen toen hij perfect was mocht hij mee ????????

9,5101
10101

Alweer 5jaar geleden heb ik mijn jurk uitgekozen bij Susil’s. Wat een hartelijkheid! Ik heb best wel wat jurken gepast voordat ik mijn jurk had. Dat was allemaal geen probleem, we kregen alle tijd! Echt super afspraken gehad!

10101

Ik heb nooit jurken aan en vind t vreselijk om in t middelpunt van de aandacht te staan dus had helemaal geen zin om jurken te passen. Toch voelde ik me gelijk op m’n gemak bij Susil’s! Ze begrepen me precies en hebben een bestaande jurk net zo lang aangepast tot t precies was war ik zocht en waar ik me mooi in voelde. Vriendelijk, lief en zo goed in hun vak!

10101

Zijn toppertjes ten eerste! Ten tweede hebben ze echt een hart voor het bedrijf en het werk wat ze doen. Bij elke gast weer zo persoonlijk en voelt het daar gelijk als thuis.

10101

Ontzettend leuke en vriendelijke mensen! Word daar heel gastvrij ontvangen, ik zou iedereen aanraden om hier heen te gaan ????

9,5101

Deskundig en gezellig. Echt een warm bad als je bij Susils komt. Je wordt vriendelijk geholpenen als er aanpassingen aan de jurk gedaan moeten worden is dat ook geen probleem.

10101

Bij susil kom je “thuis”. Je voelt je helemaal op je gemak. Ongeacht wie je bent. Er is voor elke mooie vrouw wat te vinden. Mijn jurk komt hier vandaan. Het was enorm genieten tijdens het proces van uitzoeken en passen. Superplek????

10101

Professioneel, meelevend en gezellig!

10101
10101

Vakkundig, vriendelijk & gedreven, dat zijn de woorden die van toepassing zijn op Gerda en Susan! En dan ook nog eens in een ontspannen sfeer alle ruimte krijgen om jurken te passen. Ondanks het uitgebreide assortiment had ik die snel gevonden! De jurk werd perfect aangemeten en ideeën om mijn jurk een persoonlijke touch te geven zijn enthousiast uitgewerkt. Elke keer weer was het een feestje om te komen doorpassen. Je voelt je al snel op je gemak in het gezellige bruidsatelier. Met veel aandacht voor mijn wensen ben ik geslaagd van top tot teen!

10101

Superlieve betrokken dames die echt weten waar ze het over hebben!
Ik mocht zelf zoeken tussen alle jurken en op hun verzoek een jurk aangedaan die het uiteindelijk geworden is! Ze hebben echt goede kijk wat bij je past.

Susan Teunissen
Hoi Linda, Bedankt voor jouw mooie reactie. Dit waarderen we enorm. Het is al even geleden dat je jouw jurk had uitgezocht. Wel bijzonder dat we tijdens een presentatie op de basisschool jouw jurk weer konden laten zien. We wensen jou en Rutger heel veel liefde en geluk toe!
05-02-19
9,7101
Pink Lemon Cards