Hallo Bruidspaar!

Wil je je geen zorgen hoeven maken over poseren, dat mooie momenten worden gemist of dat je lang op je foto’s moet wachten? Lees dan alsjeblieft verder want wij regelen dat (en meer) allemaal.

Wij, Mirjam en Robert, zorgen ervoor dat jullie prachtige foto’s krijgen. We denken met jullie mee en lopen niet in de weg (beloofd!) Het gaat er immers om dat jullie een heerlijke, onbezorgde dag beleven waarbij jullie samen in het middelpunt van de belangstelling staan! Als jullie op specifieke locaties gefotografeerd willen worden, dan zorgen wij er – op een speelse, spontane en relaxte manier – voor dat jullie mooi op de foto komen. Willen jullie een meer journalistieke benadering van de bruiloft? Ook dat is geen enkel probleem.

Twee fotografen op jullie trouwdag heeft duidelijk voordelen: we kunnen ons opsplitsen, we fotograferen vanuit verschillende standpunten en: we missen geen moment!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

Hopelijk tot snel!

6 Ervaringen

10101

Top fotograven die mee denken en verassende ideeën hebben
Gr van Antonio ????????

10101

fotograven die mee denken en verassende ideeën hebben
Gr van Debora ????????

10101

Bedankt voor de gezellige dag en ontzettend mooie foto’s!
We zouden jullie zo weer boeken.

10101

Zo leuk om 2 fotografen te hebben. Ze waren ruim 12 uur aanwezig en we kregen een prachtig overzicht van onze trouwdag,

10101

Zo leuk om 2 fotografen te hebben. Ze waren ruim 12 uur aanwezig en we kregen een prachtig overzicht van onze trouwdag, We zijn er ontzettend blij mee!

10101

Mooi album! We hebben zoveel leuke reacties gekregen :D
Onze ouders waren ook enorm blij met hun exemplaar. Vrijwel identiek aan ons album en dat vonden ze een erg leuk kerstcadeau. Dank jullie wel!

Pink Lemon Cards