De webshop om gepersonaliseerde stylingsproducten voor bijzondere en liefde volle momenten te kopen. Zoals, ringendoosjes, ringenplankjes, corsages, slingers, kledinghangers, noem maar op. En al deze producten met een persoonlijk tintje en gemaakt van natuurlijke producten.

Ook voor leuke unieke verjaardags en persoonlijke cadeautjes ben je bij Styling voor Liefde aan het juiste adres. Alle producten worden met liefde en aandacht gemaakt.

8 Ervaringen

10101

Voor mijn bruiloft houten corsages, ringkoffer, kinderakte en de kaft van ons gastenboek besteld. Dit wilde ik in onze huisstijl lettertype en met de huisstijl afbeeldingen. Dit was allemaal geen probleem.

10101

Daniëlle heeft prachtige, persoonlijke corsages gemaakt voor onze bruiloft. Het logo van onze trouwkaart kwam hierop terug. Ze kwam zelf met dit leuke idee. Daniëlle is erg creatief!

10101
10101

Super leuk bedrijf met leuke musthave voor je bruiloft en nog veel meer leuke dingen, love it<3

10101

Daniëlle van styling voor liefde heeft prachtige artikelen op de website staan. Maar ook als je een custom made product wilt denkt ze met je mee! Echt een super fijn bedrijfs met unieke cadeaus!

10101
10101

Prachtige, unieke items! En altijd fijn en goed contact! Zeker een aanrader!

10101
Pink Lemon Cards