Allereerst gefeliciteerd met je verloving! Ik ben erg dankbaar dat je de weg naar mij hebt gevonden. Als bruidsstyliste en eigenaar van Studio Enya verzorg ik ongeveer 20 jaar met veel passie de make-up en het bruidskapsel van veel bruiden. Het is mijn passie maar wat ik nog belangrijker vind: ik ben er voor jou, zowel op de proefdag als op de huwelijksdag! Alles in een ontspannen sfeer!

Ik weet uit eerste hand hoe stressvol het plannen van een bruiloft kan zijn, daarom kan het fijn zijn om je de mogelijkheid te geven om bij jou thuis te komen. Ik hou van een persoonlijke benadering en bij mij ben jij geen nummertje. Ik neem graag de tijd voor jou!

Ik zou je graag helpen om je er op je mooist uit te laten zien en jou het totaalplaatje willen aanbieden voor je bruidskapsel- en make-up. Leuk weetje, Anita van Studio Enya is o.a. Leverancier van dé trouwlocatie VIDAA in Lansingerland.

​Veelal wordt ik gekozen vanwege de wat lossere texturized (half opgestoken) kapsels en de (soft) natuurlijke make-up.
Dé looks die net even jouw mooie features benadrukken want je bent mooi zoals je bent!

Wat mijn grote kracht is, is dat ik een custom made een stijl voor jou kan creëren en heel goed kan luisteren naar wat voor look jij wilt en daarnaartoe werken. Ik heb in de loop der jaren veel ervaring op kunnen doen met verschillende stijlen, zoals de vintage stijl om maar een voorbeeld te noemen.

Ik hoop dat we elkaar snel zien of spreken.

Tot dan!
Anita Hoes

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards