Betoverende Trouwfotografie & meer
STORYTELLING MEMORIES

♥ Gefeliciteerd met jullie verloving ♥
Een spannende en fantastische tijd in het vooruitzicht. Samen plannen en genieten van alle voorbereidingen.

♥ Er is voor iedereen een betaalbaar trouwpakket!
Ik bied voor het kleinere budget a la carte trouwfotografie aan, naast complete trouwfotografiepakketten. Je kunt kiezen uit een basis en eventueel uitbreiden, maar je kunt ook voor een compleet pakket inclusief trouwalbum kiezen.

♥ Wat kan ik voor jullie betekenen?
Eigenlijk is {bijna} alles mogelijk, want iedereen is uniek!
Wat jullie wensen zijn vind ik ontzettend belangrijk. Wat bij het ene bruidspaar past, vindt het andere totaal niet mooi. Ik geloof daarom ook niet in 1 stijl fotografie en beeldbewerking. Je groeit en ontwikkelt, je smaak verandert en je wordt kritischer. Met meer dan 10 jaar ervaring als professioneel trouwfotograaf denk ik wel dat ik goed in kan schatten wat jullie mooi vinden.

♥ Wat ik het allerbelangrijkste vind? Romantiek dat van de foto’s spat en een ontspannen bruidspaar!
Ik wil dat jullie genieten van élke minuut, van elkaar en van alles wat jullie beleven op jullie trouwdag. Noem me een romanticus, 10 jaar geleden werd ik verliefd op de magische energie tussen bruid en bruidegom. Maar óók op de trotse, geëmotioneerde vader van de bruid en kon ik mijn lach niet inhouden toen ik zag dat het allerschattigste bruidsmeisje stiekem alvast een hapje nam van de bruidstaart.

♥ Creatief {in oplossingen}
Ik hoor zo vaak: “Ik blijf toch niet plakken op de foto”. Als geen ander begrijp ik dat het soms onmogelijk lijkt de hele dag te lachen op elke foto {wat niet eens nodig is}, er op je best uit te zien en dan ook nog weten hoe je moet gaan staan. Ik help je graag bij het poseren. Ook heb ik mijn eigen trucjes om je te laten ontspannen en daardoor geniet je vanzelf.

Neem rustig eens de tijd om op mijn website te kijken en wie weet zien we elkaar. Lijkt me top!!!
Angelique

20 Ervaringen

10101

We hadden geen betere fotografe kunnen wensen. Angelique heeft onze bruiloft perfect op de gevoelige plaat gezet. Ze hoorde er helemaal bij en heeft een prachtalbum afgeleverd.

10101

Topper!

10101

De beste in vastleggen van emotie

10101

wij hebben een super mooi uniek foto boek.
Angelique maakt echt hele mooie boeken, en unieke foto’s, we hebben echt een hele mooie dag gehad met haar.

10101

Geweldige fotografie! Angelique heeft zowel onze bruidsreportage als een fotoreportage van ons als gezin gemaakt. Aanrader!

10101

Geweldige fotografie! Angelique heeft zowel onze bruidsreportage als een fotoreportage van ons als gezin gemaakt. Aanrader!

10101

Onze dag met deze fotografe was super en hilarisch 🙂 en wat kunnen wij nog nagenieten van de mooie foto’s die zij heeft geschoten !! Een top fotografe die meegaat in je wensen voor die dag en zelf ook mooie ideeën heeft .

10101

Angelique is creatief en was heerlijk om mee te werken op zo een belangrijke dag!
Het ging als vanzelf! Xx

9,7101

Altijd perfect verzorgt en prachtige emotie foto’s

10101

Angelique was echt een aanvulling op de gehele dag.
Gezellige en ongedwongen sfeer. Ze was geweldig met onze kids.
Ze heeft een sprankelende persoonlijkheid. Het trouwalbum is de kroon op haar werk, een unieke herinnering.

10101

Angelique van Stijlimpuls fotografie heeft onze bruiloft vastgelegd.
Wat zijn wij blij dat we deze keuze hebben genomen.
De hele dag is ze met ons mee geweest, zonder dat we er veel van gemerkt hebben heeft ze onze bijzondere dag haarfijn vastgelegd.

Het trouwalbum is super mooi geworden door kwaliteit en creativiteit van Angelique.

Stijlimpuls is een aanrader!

Dennis en Patricia

9,5101

Je moet genieten van de dag en je wilt geen fotograaf die telkens in de weg loopt. Angelique loopt rond en kiest haar momenten en is erbij als het nodig is. Daarbij moet je haar techniek mooi vinden dus bekijk haar werk en oordeel zelf. Wij vinden het heel mooi! Na de eerste kennismaking was het gevoel uitstekend en hebben wij het idee gehad dat Angelique bezig was met ieder individuele bruiloft, ook die van ons. Ze heeft creatieve ideeën die aansluiten bij wie wij zijn.

Angelique is op de trouwdag bijna onzichtbaar, maar legt de dag vast zoals wij die ervaren hebben. De sfeer en het gevoel van de dag is terug te zien in de foto’s en zeer mooi vormgegeven in een uniek album. De trouwdag is ‘de dag van je leven’ en daar wil je goede herinneringen aan. De kosten wegen, wat ons betreft, zeker op tegen de baten. Onze ouders en wij hebben nu een album met herinneringen van onze speciale dag. Één van onze favoriete momenten was tijdens de reportage: toen Leonieke haar jurk toevallig goed legde en Angelique een foto maakte. Door het voorover buigen en het strekken van haar armen terwijl ze de jurk vast had. Een briljante foto. Een ander favoriet moment: Dat we samen aan het schommelen zijn, hangend aan een hele oude boom bij onze trouwlocatie, op een schommel van Angelique (Kasteel Heeswijk).
Pim en Leonieke

10101

Bij het kennismakingsgesprek was je heel open en eerlijk en hadden Wij gelijk een goed en fijn gevoel bij jou. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en de foto’s zijn nog mooier dan wij konden wensen! Je had veel leuke ideeën en waren verrast door de creatieve foto’s. Met tot slot een prachtig album, waardoor wij onze dag nog vaak kunnen herbeleven.

Kortom: een warm mens en top fotograaf!

9,3101

Angelique wil graag het beste voor het bruidspaar. Ze denkt graag mee met je wensen, is creatief, fijn in de omgang en bescheiden. Je kunt je wensen doorgeven en de rest aan haar overlaten. Tijdens de ceremonie hebben we haar eigenlijk niet gezien en toch hebben we prachtige foto’s. Met andere woorden: je weet dat ze er is, maar je merkt hier niets van. Daardoor zijn de foto’s ook spontaan, precies zoals wij wilden.

Een trouwreportage is een flinke investering, dus je gevoel moet zeker goed zijn bij de fotograaf! Het boek met dikke kartonpagina’s is prachtig geworden evenals de geweldige foto’s op de dvd. Een prachtige herinnering aan een prachtige dag.
Jasper en Sandra

9,4101

Mijn nicht heeft onze droomdag gefotografeerd. Echt helemaal geweldig. Ze is ontzettend professioneel en flexibel enweet geweldige poses te bedenken. Gaat u trouwen benader mijn nicht

10101

Gelukkig wisten wij vanaf moment één dat we verloofd waren, Angelique word onze fotograaf! Wij zijn bekend met haar prachtige werk en creativiteit. Geen moment spijt van gehad, want ze heeft onze dag mede tot de mooiste dag van ons leven gemaakt! Haar positiviteit, spontaniteit en vakkennis zie je in elke foto terug. We voelde ons erg op ons gemak bij haar, dat vonden we ook een belangrijk ding op zo’n dag. Kortom, het was een feestje met Angelique! Top fotograaf!

10101

Op 23 juni 2017 zijn Peter & ik getrouwd. Al vanaf het eerste gesprek met Angelique was de sfeer meteen ontspannen en relaxt. En dit was ook op onze grote dag het geval! Samen met Angelique hebben we een planning gemaakt met mooie locaties in en rondom Den Bosch voor onze fotosessie. Het was ontzettend fijn om alles van te voren te plannen zodat wij op onze grote dag vooral konden genieten! Angelique heeft onze dag heel mooi vast kunnen leggen, met onze favoriet; de zelfgemaakte schommel! Echt ontzettend leuk en het leverde mooie foto’s op. Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd en dat wij door de foto’s ( en het mooie album ) onze dag steeds weer kunnen herbeleven ♡.

Karin

9,0101

Wij zijn heel blij dat we Angelique als fotografe hadden op onze bruiloft!
Vooraf hebben we samen onze creatieve ideeën besproken en hebben we leuke, spontane foto’s met onze familie en vrienden als resultaat. De stijl van Angelique paste precies bij wat wij voor ogen hadden.
Niet alleen op de dag zelf was de samenwerking top, ook het bespreken en ontwerpen van het fotoalbum verliep goed. Nog iedere dag genieten we van de prachtige foto’s.

Oftewel, zeker een aanrader!!

Jochem en Michelle

10101

Wat kan Angelique mooie foto’s maken, echt TOP!
Super goede ideeën, prachtige rookbommen, en op een hele originele manier onze sieraden weten te fotograferen.

10101

Een goede fotograaf voor je huwelijk is lastig te vinden. Zowel een persoonlijke klik als het uiteindelijke soort beeld wat je zoekt. Het kennismakingsgesprek verliep soepel en Angelique heeft kennis van zaken.

Waar je zelf niet over na hebt gedacht weet zij allemaal. Tevens vonden we haar creatieve input op de dag zelf over plekken bij het kasteel en poses geweldig. We hoefden niet na te denken en konden ons laten ‘leiden’. Heel fijn!

Zelfs vooraf had ze inspiratie toegestuurd Wat leuk zou kunnen zijn, zodat we daar vooraf over na konden denken. Op onze trouwdag was ze overal bij en heeft de mooie momenten prachtig vastgelegd. We hebben zoveel complimenten gehad van vrienden en familie. Een echte aanrader, je bent in goede handen!

Pink Lemon Cards