Welkom bij SterVideo Producties. Kwaliteit en service staan bij ons voorop! Een passievol bedrijf met veel ervaring in het verfilmen van Huwelijken. Wij filmen door heel Nederland en vertellen jullie graag wie wij zijn en hoe wij werken. Gehele dag en avond een geweldige cinematograaf? Bekijk onze keuze pakketten. Andere wensen? Laat het gerust weten, wij maken altijd een offerte op maat. Een cinematic weddingclip en cinematic film zijn al verkrijgbaar vanaf € 1399,00 all-in !

Professionele Cameramannen en editors

Een echte trouwfilm van jullie huwelijk met de beste apparatuur. De dag weer herbeleven met een prachtige gemonteerde film? Jullie ontvangen gemoneerde cinematic film en clip, vervaardigd met veel emotie en passie! Uiteraard in waanzinnige beeldkwaliteit met prachtige eindmontages. Willen jullie de ceremonie volledig gefilmd hebben met lavallier geluid? Natuurlijk kan dat! Wij bespreken graag al jullie wensen om zo tot het beste eindresultaat te komen.

Wanneer spreken wij af om met elkaar kennis te maken en al jullie wensen te bespreken?

SterVideo Producties
Bernard Vriezen

57 Ervaringen

10101

Een creatieve filmmaker, die met aandacht en ruimte voor onze wensen een hele mooie film heeft gemaakt. Het begint bij Bernard van stervideo al met een persoonlijke kennismaking bij ons thuis om de dag en wensen te bespreken. De combinatie van drone beelden, integrale opnames van speeches en sfeerbeelden afgespeeld op de snelheid van de gekozen muziek, maakt het net een ‘echte film’. Wij hebben nu iets visueels om nog vaak na te genieten van onze huwelijksdag.

10101

Stervideo, of eigenlijk Bernard, is een geweldige aanvulling geweest van onze bruiloft. Het kennismakingsgesprek maakte dat we gelijk vertrouwen hadden, Bernard had behalve mooi referentiemateriaal een goed gevoel voor wat nodig is voor een weddingfilm en een aftermovie. Op de bruiloft zelf was Bernard nauwelijks zichtbaar, maar het eindresultaat toonde het tegendeel. Bernard heeft het voor elkaar gekregen om van de hele bruiloftsdag de sfeer, de emotie en zelfs het gevoel van wat de mooiste dag van ons leven was, vast weten te leggen! De aftermovie die hij maakte was werkelijk episch en hebben we vol trots aan iedereen die maar wilde laten zien. De ‘hele’ weddingfilm kregen we wat later en was een prachtige samenvatting! Bernard is flexibel, heeft gevoel voor de sfeer op (in ons geval) de bruiloft en maakt een ge-wel-di-ge film. We kijken zijn productie nog regelmatig terug om ons weer even op onze bruiloft te voelen…

10101

Goede service, staat open voor alle wensen van het bruidspaar. Reageert snel op e-mails, zelfs buiten werktijd! Zeker een aanrader!

10101

Goede service, staat open voor alle wensen van het bruidspaar. Reageert snel op e-mails, zelfs buiten werktijd! Zeker een aanrader!

10101

Wij hebben een geweldige dag en een fantastisch eindresultaat gekregen. Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen!
Onze dag is perfect “gevangen” in de video.
Ook kleine aanpassingen werden achteraf heel snel gerealiseerd.

10101

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Ster Video Producties! Via een trouwclip van een bekende van ons kwamen wij in contact met Bernard. De trouwclip was prachtig; zo’n trouwfilm wilden wij ook! De kennismaking met Bernard was super dus we waren er eigenlijk direct wel over uit dat Ster Video Producties onze trouwfilm zou gaan maken. Roemer heeft onze dag vastgelegd en was de hele dag aanwezig. Roemer is een ontzettend aardige gast en is erg professioneel. Hij weet hoe hij de mooiste momenten vast moet leggen en dit doet hij eigenlijk onopvallend. Wij hebben bijna niet doorgehad dat er de hele dag een cameraman aanwezig was. Dit deed hij écht heel erg goed! Het contact na de trouwdag was ook super. Bernard reageerde altijd direct en luisterde goed naar onze wensen. Niets was hem te gek! Zo heeft hij voor ons de perfecte trouwclip en trouwfilm gemaakt. Dit is voor ons een dierbare herinnering geworden en daar zijn wij Bernard en Roemer erg dankbaar voor. Ik zou het echt iedereen aanraden om hun trouwfilm door Ster Video Producties te laten maken! Hier krijg je écht geen spijt van! Bernard en Roemer, bedankt!

9,0101

“Wij hebben Bernard benaderd vanuit Zeeland voor zijn prijs/kwaliteit verhouding. Na de eerste ontmoeting waren we er zeker van dat hij onze videograaf zou worden. Zoveel passie voor zijn werk. Zijn ideeën, onze ideeën en zijn flexibiliteit zijn gekomen tot een heel mooi resultaat. Op de dag zelf heb je niet door dat de camera steeds aanwezig is, Bernard haalt tevens dat ongemakkelijk gevoel van die camera om je heen weg en dat werkt ontspannend. Videograaf (en fotograaf) schoven bij ons overal bij aan en hebben we mogen ervaren dat Bernard als persoon zijnde tevens heel gezellig en enthousiast is! Bedankt voor deze ervaring met jou, Bernard en de videoclip en film zijn geweldig. Mooie kwaliteit!! Groeten Niels en Nancy (Kapelle)

10101

We zouden iedereen Stervideo aanraden, wat een vakwerk is er geleverd!
Vooraf kwam Bernard bij ons thuis, om onze wensen te bespreken. Hierbij was alles eigenlijk mogelijk en dacht hij goed met ons mee over wat we vastgelegd wilden hebben. Hij vertelde zelfs een drone te gebruiken, wat natuurlijk een hele bijzonder dimensie aan de film zou geven!
Op de trouwdag zelf was Bernard de hele dag aanwezig om alle voor ons bijzondere momenten vast te leggen. Tot in de late uurtjes bleef hij erbij, om ook het feest goed te kunnen filmen.
’s Avonds heeft hij in korte tijd een ongelofelijk mooie trouwclip gemonteerd van de dag zelf, zodat dat aan de avondgasten getoond kon worden. Wat was dat gaaf!
Een paar weken na de bruiloft hebben we genoten van al het overige filmmateriaal wat hij in elkaar gemonteerd heeft. Een echte wedding movie, met schitterende filmopnames en muziek, waardoor je de dag weer helemaal opnieuw beleeft. Prachtige kwaliteit, zowel in kleur als af en toe zwart-wit beelden, audio opnames erdoorheen en bijpassende muziek eronder. Alles wat we vooraf hadden aangegeven op film te willen heeft hij vastgelegd, en zelfs meer dan dat. Voor ons was het perfect, kon eigenlijk niet mooier!

10101

Bernard heeft voor onze trouwdag goed geluisterd naar onze wensen. Samen met een fotograaf is hij de hele dag aanwezig geweest om de hele dag vast te leggen. Na een paar weken kregen wij een impressie van de dag in de vorm van 400 fotos en een film van ruim 7 minuten, waarin eigenlijk in korte tijd alle hoogtepunten en momenten naar voren kwamen. De film was perfect in elkaar gezet, mooie beelden en super goed geredigeerd in combinatie met de muziek. Er is gedurende de dag heel goed geluisterd naar alle wensen en wij hebben precies DAT gekregen waar wij op gehoopt hadden en meer! Stervideo is echt een aanrader voor iedereen die keer op keer hun trouwdag wil herbeleven in een paar minuten.

9,0101

Bernard is fijn om mee te werken. Communicatie gaat snel, hij is enthousiast en luistert naar wat de klant wil. Een absolute aanrader!

10101
10101

Hey Bernard,

Names Lot en mij willen wij jou en John beide bedanken.
Jullie speelde perfect in op onze wensen om onze Bohemian festival bruiloft vast te leggen.
Wat was het fijn om door middel van het Gold pakket je ook heel de dag erbij te hebben zodat het hele verhaal en gevoel van de dag er op staat en tot in de eeuwigheid vastgelegd is.
Mens en natuur werden goed samengebracht en voor ons geeft de Clip het gevoel alsof we weer op de dag zelf zijn. Met jullie unieke persoonlijkheid was het dan ook heel fijn om jullie erbij te hebben. Wij raden dan ook iedereen aan om jullie samen te boeken om de mooiste dag van je leven vast te laten leggen.

Nogmaals dank en heel veel succes verder.

Groetjes Mike & lot

10101

Onze bruiloft is gefilmd door Bernard van Ster Video en wij zijn super blij met het eindresultaat. Wij hadden er eerst nooit aan gedacht om de bruiloft te laten filmen, maar toen wij dit bij iemand anders zagen waren we meteen enthousiast. Door de film kun je echt de sfeer van de bruiloft herbeleven. De ceremonie en ook de speeches zijn gefilmd.
Op de dag zelf had Bernard ook al een Same Day edit gemaakt die wij savonds op het feest konden afspelen. Zo konden ook de gasten die er niet de hele dag bij waren een indruk krijgen van de hele dag. Wij hadden deze film gedraaid in plaats van een openingsdans. De DJ nam de muziek over en toen begon het feest!

10101

Eerst wilden wij geen videograaf op de bruiloft. Althans we wilden wel alleen we moesten ook naar ’t budget kijken natuurlijk. Toch hebben we er wel voor gekozen. Wij werden door een ander bruidspaar dat wij kennen doorverwezen naar Bernard. En wat waren we blij met dat advies
Eerst kwam Bernard bij ons thuis en toen was al wel duidelijk dat er een klik was. Op de bruiloft heeft hij prachtige momenten op een super mooie manier vastgelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Zo blij zelfs dat wij bij volgende bijzondere gebeurtenissen in ons leven Bernard ook weer vragen om die voor eeuwig vast te leggen. Ik kan wel alles uitleggen over hoe geweldig Bernard het allemaal doet maar dit moet je gewoon zelf ervaren.

10101

Wij hadden gekozen voor een Same day edit waardoor wij onze avondgasten al direct een korte clip van ongeveer 3 minuten konden laten zien betreft onze dag. Dit was echt fantastisch! Hoe snel en prachtig Bernard dit in elkaar heeft weten te zetten is onvoorstelbaar! Hebben deze avond ook heel veel complimenten hierover gehad. Super leuk! Afgelopen week hebben wij de lange film mogen ontvangen van ongeveer 45 minuten en wat is die fantastisch geworden! Onze verwachtingen waren hoog na de Same day edit, maar zijn nog zeker overtroffen. Prachtige (drone) beelden en een mooie combinatie met muziek kortom geweldig! Ook het contact met Bernard is erg prettig, vooraf is hij bij ons thuis geweest om te laten zien en vertellen wat hij kan en doet, heeft dan al super mooie filmpjes bij zich van andere bruiloften om een idee te krijgen van hoe het eruit kan komen te zien. Bernard reageert super snel op zijn mail, is heel flexibel in afspraken maken, en luistert goed naar onze wensen.”

10101

Bernard Vriezen van SterVideo is op de keuze om te gaan trouwen na misschien wel de beste keuze voor onze bruiloft geweest. Een goede fotograaf zoeken is belangrijk, maar een goede videograaf is misschien nog wel moeilijker. Bernard is een schot in de roos gebleken. Wij zijn beiden geen figuren die snel op hun gemak zijn voor de camera, maar met het aanstekelijke enthousiasme en passie voor zijn vak heeft Bernard een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontspannen sfeer van onze trouwdag. De same day edit heeft een hoop losgemaakt bij onze gasten en het eindresultaat van de films is een paar klassen hoger dan we ooit voor mogelijk gehouden hadden. Er wordt handig rekening gehouden met tekst in de muziek achter de film, prachtige dronebeelden geven diepte aan het geheel en de slow-motion camera maakt de boel af. Werkelijk niets is Bernard te gek, maar als je slim bent laat je hem doen waar hij goed in is, want zo goed als hij het bedenkt verzin je het zelf niet.

9,0101

Wij hebben onze bijzondere dag door de mooie beelden van SterVideo opnieuw beleeft en enorm genoten. We zijn erg blij met de films, goede edit werk van Bernard en de camera beelden (slow motion, same day edit movie) De kosten kwam iets hoger uit door 2e camera man maar daar hebben we geen spijt van. Alles wat we hadden gevraagd kon en kwam terug in de video. Gewoon super!

8,0101

Een echte aanrader! Vanaf het begin af aan enthousiast in de communicatie. Prachtige beelden (incl drone). Hoewel we van het begin af aan erg enthousiast waren over onze clip wilden we toch een paar aanpassingen, ook dit was geen probleem. Uiteindelijk hebben we de perfecte clip en video.

9,5101

Bernard is ook op de bruiloft van onze broer en schoonzus geweest en na hun mooie trouwfilm gezien te hebben wisten wij dat wij dit ook graag wilde voor op onze eigen bruiloft.
We hebben een super mooie dag beleefd en zijn ontzettend blij met de ‘levende’ beelden die we nu ten alle tijden weer terug kunnen kijken om het fijne gevoel van die dag weer her te beleven. Bedankt voor alles!

9,0101

Wat zijn wij blij met onze keuze voor SterVideo!

Bernard is een enthousiaste videograaf die graag meedenkt. We hebben een leuk kennismakingsgesprek gehad en hij heeft de ruimte genomen om in een vervolggesprek dieper in te gaan op onze wensen. We zijn niet de makkelijkste en wij zijn zeer kritisch, maar Bernard heeft ons fantastisch geholpen. Bernard was onzichtbaar (in positieve zin) voor ons, maar heeft ons erg verrast met mooie beelden. Een dikke duim voor het eindproduct. We raden SterVideo dan ook zeker aan!

9,5101

Niks dan lof voor Stervideo. Een prettig kennismakingsgesprek gehad en dat gaf al een goed gevoel. Bernard werkt erg professioneel, is niet hinderlijk aanwezig tijdens de trouwdag en is een leuke en enthousiaste man. Tijdens de dag zelf al wat mooie dronebeelden bekeken.

De clip is fantastisch. In een kort filmpje wordt de hele dag goed samengevat. Zit goed in elkaar en geeft een mooi beeld van de dag. De langere film duurt bij ons ruim 30 minuten. Je ziet dat er meer aandacht naar de clip is gegaan dan naar de langere film. Niet storend, maar in de clip is alles perfect en smooth en bij de film is een overgang soms niet helemaal perfect. Daarom een 9,5 in plaats van een 10.

Overall: Een leuke enthousiaste videograaf die mooie beelden maakt en er een heel leuk product van weet te maken, zonder de dag te verstoren. Echt top.

8,0101

Everyone especially my husband and I love the movie clip made by Stervideo. The shots are really beautiful. During the event, the cameraman was so nice and worked well together with our photographer. Very professional! The finished product is well done. The music coincides with the series of events chosen for the video. My friends and family are in awe upon seeing the movie clip. Stervideo is a really a good choice. I’m so happy! I can’t wait to see the whole video 🙂

10101

Onze paniek was erg groot, toen onze vorige videograaf 2 weken voor onze bruiloft ons liet zitten. Daarbij kwam ook nog dat wij trouwden op een van de populairste datums van het jaar. Op hoop van zegen lieten wij op zaterdagavond een bericht achter op de site van SterVideo Productions. Bernard nam binnen een aantal uur gelijk telefonisch contact met ons op. Binnen 24 uur regelde hij een cameraman en alles was geregeld. Echt fantastisch. Wij hebben inmiddels de eerste clip ontvangen en het resultaat is geweldig!! Ik kan er wel uren naar kijken. Bernard en team super bedankt voor jullie betrokkenheid!

9,0101

Wij hebben lang getwijfeld of wij zouden kiezen een videograaf voor ons huwelijk. Uiteindelijk hebben we toch gekozen om onze mooiste dag in ons leven met bewegende beelden vast te leggen. Achteraf hebben we geen seconde spijt gehad van deze keuze!! We zijn super blij en tevreden over het eindresultaat van onze trouwclip en volledige trouwfilm.

Tijdens onze huwelijksvoorbereidingen hebben wij een persoonlijk gesprek gehad met videograaf Bernard. Er was meteen een goede klik, Bernard is vriendelijk en staat open voor onze wensen (het bruidspaar). Daarnaast heeft hij mooie apparatuur; zoals mooie camera’s voor een vaste opstelling, tot stabilisatoren en mooie drones tot zijn beschikking.

Ook ná ons huwelijk, tijdens het bewerken van het filmmateriaal/ het maken van de videoclip en de trouwfilm, was Bernard open in z’n communicatie richting ons. Hij stemde met ons af als er keuzemomenten waren. Dit zorgt ervoor dat eindresultaat helemaal bij ons past.

Kortom:
SterVideo heeft een prachtig eindresultaat afgeleverd, waarvan niet alleen wij, maar ook vrienden en familie verbluft waren door het eindresultaat van de touwfilm/-clip! Een mooie herinnering, die we nog vaak terug zullen kijken. Ik kan het ieder bruidspaar SterVideo aanraden!

10101

Wij hebben Bernard in actie gezien tijdens een bruiloft van goede vrienden en nadat we de beelden hadden gezien hebben we hem gelijk gebeld. Echt een professional met vreselijk goede ideeen. Wij hadden ook de drone in ons pakket en dit was echt geweldig. Zo uniek. Wij willen Bernard bedanken voor zijn professionele hulp en de beelden achteraf waren GEWELDIG!!!!

8,0101

Hi Bernard

Wat heb je ons super mooie film(s) geleverd. Zowel de korte alsmede de lange! Leuk om onze trouwdag terug te zien. Je ziet net weer andere dingen dat wat je op de dag zelf hebt gezien.
We kregen zelfs weer de lach en traan.
Jouw inhuren was het meer dan waard! Hoop dat je vele andere stellen deze ervaring mag gaan geven. We zullen je zeker onder onze familie en vrienden aanbevelen.

Super bedankt!

Wellicht tot zien.

Lieve groet,
Stefan & Linda

8,0101

We hebben een hele fijne ervaring met Stervideo. Ruim voor de bruiloft hebben we een kennismakingsgesprek gehad over onze wensen en hebben we verschillende voorbeelden gezien. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Ook heeft hij rekening gehouden met eventuele speeches/optreden van familie. Op de dag zelf vonden we het heel fijn dat we Bernard nauwelijks hebben gezien of gemerkt dat hij er was. Maar als we de beelden terugzien kunnen we zien dat hij toch echt overal aanwezig is geweest 🙂 Hij heeft 15 minuten van onze tijd gevraagd om een paar poses te doen of een loopje wat hij dan kon filmen, meer niet. Voor de trouwclip hebben we 2 nummers uitgekozen en voor de uiteindelijke film mochten we ook nog nummers aangeven. Als we de trouwclip terugzien lijkt het wel een trailer van een film, zooo mooi! Ook de lange trouwfilm met dronebeelden is heel mooi en persoonlijk geworden. Wij zijn dan ook zeer tevreden!

9,5101

Fantastisch gefilmd, Bernard is een heel prettige persoonlijkheid, goed te bereiken en levert echt heel mooi en waardevol, professioneel eindproduct!

10101

Op 8 oktober 2016 heeft Bernard de mooiste dag van ons leven vastgelegd! Fantastisch dat alle mooie momenten op film staan terwijl hij helemaal niet opviel! Geen hinderlijke camera voor onze neus terwijl je die dag alleen maar oog voor elkaar wilt hebben. En de stukken waar we wel poseerden waren in 1 shot klaar! Super emotioneel was het toen we op het feest in de avond samen met alle gasten de Same Day Edit zagen op alle schermen in de zaal! Prachtige beelden, mooie muziek eronder en geweldig snel gemonteerd!! Alle avondgasten vonden het geweldig om zo toch de hele dag voorbij te zien komen en dat gold natuurlijk ook voor ons!! En dan de drone beelden! Het leken wel shots uit de speelfilm. Enkele weken na de bruiloft konden we nog eens nagenieten toen we de gehele film thuis op bank konden kijken met de door ons gekozen fragmenten en muziek. Wij raden deze professionele en bijzonder aardige vakman aan iedereen aan!!!

9,8101

Dat de dag van ons leven gefilmd moest worden, dat wisten we zeker. Maar wie moesten we dit toevertrouwen? Weken zijn wij bezig geweest met het surfen op internet om de juiste videograaf te vinden. Uiteindelijk is ons keus op Bernard gevallen. Wij zijn erg blij en tevreden met het resultaat! Alles staat erop terwijl wij niet altijd doorhadden dat hij er was! Het eindresultaat is fantastisch . Een prachtige herinnering waar wij iedere keer met plezier naar kijken.

8,0101

De trouwfilm en de trouwclip geven een fantastische weergave van onze dag. We zijn erg blij met de beelden, dit geeft echt een toevoeging aan de foto’s die we hebben. De beelden geven echt goed weer hoe de dag was en hoe we het beleefd hebben. Het gevoel van die dag komt weer helemaal boven als we de film zien! Heel erg bedankt voor de mooie beelden!

Mark & Myrte

8,5101

Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Goede communicatie, vaak binnen een paar minuten antwoord per mail. De video duurde wel een aantal weken voor hij klaar was maar het resultaat mag er zijn! een moderne en mooie trouwvideo! Bedankt Bernard!

9,0101

Een enthousiaste en professionele man die zoveel mogelijk rekening houdt met jouw wensen voor een trouwfilm/clip. Heeft zeer goede apparatuur waarmee zowel beeld als geluid goed worden vastgelegd.
Heeft een groot aanpassingsvermogen en communiceert goed met de ceremoniemeesters. Op de dag zelf hebben wij amper gemerkt dat hij er was. Hij geeft advies over liedjes en reageert zeer snel per mail of per telefoon. Is altijd bereikbaar.

Als we een minpuntje moeten noemen is het dat hij tijdens de ceremonie in het gangpad stond waardoor wij prachtig in beeld kwamen maar onze gasten ons soms wat minder konden zien.

9,5101

Via Google kwamen wij bij Stervideo terecht. Na het bekijken van de trouwvideo’s op de website en een ontmoeting met Bernard Vriezen we waren meteen overtuigd; dit zou de videograaf voor onze bruiloft worden.

Bernard is een echte professional. Zijn manier van werken en prettige persoonlijkheid (eerlijk, geduldig, hartelijk en bescheiden) hebben gezorgd voor een prachtig eindresultaat (same day edit film, wedding clip, 20 min film en 60 min film).

“Bedankt Bernard voor het vastleggen van de mooiste dag uit ons leven. Elke keer als we de video’s bekijken laten we een (klein) traantje van geluk en komen alle mooie emoties weer naar boven.”

Keywords:

* unieke beelden * staat open voor eigen input * denkt met je mee * professioneel * prettig in de omgang * goede prijs/kwaliteit verhouding *

8,5101

Wij hebben onze bruiloft laten filmen door Stervideo. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. De trouwclip hadden we al erg snel ontvangen en zag er gelijk top uit! De film duurde wat langer omdat de puntjes nog op de i gezet moesten worden, maar het was het wachten meer dan waard. Wij raden iedereen aan om hun bruiloft op film te zetten, zodat je nog regelmatig deze prachtige dag kunt bekijken.

10101

SterVideo heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan ons huwelijk. De gesprekken verliepen vanaf het eerste moment in goede harmonie, en de communicatie in het algemeen is zeer prettig verlopen. De professionele uitstraling en de geleverde kwaliteit maken dat wij het beoordelen met de perfecte score: 10!

Pink Lemon Cards