Het gaat gebeuren!!!! Jullie gaan elkaar het JAWOORD geven????

Ieder bruidspaar heeft een persoonlijk verhaal en met veel passie vertel ik over jullie en jullie liefde. En ieder bruidspaar heeft andere wensen en ideeën, deze neem graag met jullie door.

Hebben jullie ook gekozen voor een speciale thema? De ceremonie is het belangrijkste moment van de trouwdag. Dan wil je natuurlijk dat de trouwambtenaar ook past in jullie eigen stijl. Op een stijlvolle manier maak ik jullie plaatje compleet! Tijdens de ceremonie kunnen jullie genieten van jullie eigen unieke liefdesverhaal waarin jullie passie, humor, ontroering en liefde terug te horen zal zijn.

Na 14 jaar ertussenuit te zijn geweest, ben ik net weer gestart als zelfstandige trouwambtenaar/ceremoniespreker. Heerlijk om mijn passie weer op te pakken. Voor de tweede keer trouwambtenaar, een tweede keer dat dezelfde droom uitkomt. Ik ben er helemaal klaar voor om jullie droomhuwelijk te begeleiden! Ik wil jullie echt goed leren kennen, want een persoonlijke speech is maatwerk. Dus laten we gauw kennismaken!

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards