Something Blue Bruidsmode is geen doorsnee boetiek, wij hebben een andere visie op bruidsmode en verwelkomen graag unieke, eigenzinnige, zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Iemand die trouw wil blijven aan zichzelf en die een jurk wil vinden welke een weerspiegeling is van haar bijzondere persoonlijkheid.

Bij het ontwerpen van de uitstraling en huisstijl van de winkel willen we ervoor zorgen dat de bruid en haar gasten zich thuis voelen. Wij geloven dat de boetiek zich onderscheidt van de rest vanwege de unieke inrichting, huiselijke stijl en klantgerichtheid.

We zijn zeer bedreven in het geven van ‘on-trend’ advies en helpen de bruid graag op weg bij het vinden van haar droomjurk. We bespreken welke vormen en silhouetten jouw figuur flatteren, welke kleuren het mooist passen bij jouw huidskleur en welk ondergoed het beste past bij jouw jurk en in jouw behoefte.

Van petite tot plus en van musclular tot curvy, alle bruiden mogen zich mooi en thuis voelen in onze prachtige winkel. Onze jurken zijn anders en uniek en omdat we geloven dat geen enkele bruid hetzelfde is, willen we ook jou het gevoel geven dat je geliefd bent en je comfortabel mag houden jezelf.

We hebben in de winkel heel veel pasmodellen van maat 32 – 64 hangen in verschillende modellen, van €1299,- tot €3499,- euro, schoenen, lingerie en accessoires, wees welkom op afspraak!

Jessica

Het volgen van haar hart heeft een droom doen uitkomen. Begonnen als visagiste en als wedding- en eventplanner gewerkt, maar het verlangen om een complete bruidservaring te bieden, is blijven bestaan. In een omgeving die ieders unieke stijl en persoonlijkheid verwelkomt en waar de bruid zich ontspannen voelt en informeel benaderd wordt. De liefde voor mode, gastvrijheid, inrichting en marketing wordt hiermee allemaal samengebracht in één passie

We kijken er erg naar uit jullie een de winkel te mogen ontvangen! Neem een kijkje of maak een afspraak via www.somethingbluebruidsmode.nl of bel me!

2 Ervaringen

10101

Something Blue is een hele gezellige boetiek met een ongedwongen sfeer. Jessica en haar moeder hebben ons helemaal in de watten gelegd en ik ben geslaagd voor mijn droomjurk. Ik was verbaasd over het aantal jurken en de mooie kwaliteit hiervan. Zoek je een toegankelijke en verzorgde boetiek? Ga dan naar Something Blue! 

10101

Wat een geweldige middag heb ik gehad in de prachtige winkel van Jessica. Er hangt een geweldige collectie voor iedere bruid. Ze neemt alle tijd voor je en gaat met respect met je om. De winkel was een rustige plek om samen te komen met mijn entourage. Ik zou het hier iedereen aanraden!

Jessica Hoogvliet
Wat lief! Ik vond het ook een leuke middag :) Wat een fijn mens ben jij!
19-11-20
Pink Lemon Cards