Smash Visuals

Bruiloft gefilmd door Smash Visuals

Deze mooie dag steeds weer opnieuw beleven met een levendige herinnering…
Jullie trouwdag is een heel bijzondere dag die het verdient om op een zorgzame en mooie manier gefilmd te worden, zodat je er later nog vele malen van kunt genieten.

Een prachtige herinnering van beelden, stemmen, en gebeurtenissen die jullie niet hebben gezien. De romantiek van zo’n dag kan alleen maar worden vastgelegd op film!

Een bruidsfilm voor ieder budget!
Een professionele trouwfilm is er voor ieder budget.
Jullie kunnen zelf het aantal filmuren bepalen en welke film(s) jullie wensen te ontvangen Zo heb je zelf de kosten geheel in eigen hand!

Bekijk diverse bruidsfilms op mijn website bij portfolio.

12 Ervaringen

10101

geweldige man altijd scherp

10101

Hij praat ook gewoon nederlands en ook fries natuurlijk….maar ts een toffe vent om mee te werken

en zijn resultaat helemaal toff

10101
10101

Fantastisch befrijf! Je hebt geen idee dat hij aanwrzig is. En als resultaat een geweldige video film, clip en samenvatting! Erg mooi met verassende elementen! Zeer aan te bevelen!

10101

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad. Maar inderdaad… Wat vliegt zo ’n dag voorbij! Daarom erg blij dat we de dag door wietze hebben laten vastleggen.

Fijne samenwerking gehad met wietze. Ook het contact voor tijdens en na de bruiloft was erg prettig. Het kon niet beter! Een echte aanrader!

Vandaag de DVD ontvangen. 22 juni getrouwd en nu al in huis!

Aangezien manlief 3 weken na de bruiloft op uitzending ging, en nu dus nog weg is. Was wietze zo lief de videoclip ook per mail te sturen! Super fijn dat er mee gedacht word!

Zo konden we in ieder geval alle 2 de video clip bekijken. Nu wachten op de terugkomst van mijn man zodat we samen de lange versie kunnen kijken. ( hopelijk houd ik het zolang nog vol, na het zien van de korte versie NIEUWSCHIERIG)

Wietze namens ons,

Heel erg bedankt voor alles!
Je bent een pro!

Liefs Joeri & Leonie

10101

Hoe fantastisch is het.. Dat je 1 van de mooiste dagen van je leven vast gelegd word!

Wietse heeft afgelopen zomer onze bruiloft vast gelegd. Zoooo ontzettend blij met het resultaat! En wietse… Super professioneel!
Hij was er de hele dag bij maar eigenlijk ook niks van vernomen en zo hoort dat ook!

Ik raad iedereen tegenwoordig wietse aan! ’t is gewoon zo waardevol als zo ’n dag word vast gelegd. En helemaal als dat op een fijne en professioneel manier gebeurd!
Kan echt niet beter een dikke 10

10101

Wietse heeft onze trouwdag gefilmd. Wat een prachtige film is het geworden van een dag om nooit te vergeten, Op de dag zelf hadden we vaak niet eens door dat hij aan het filmen was. Hij was erg professioneel, en dat is te zien in de kwaliteit van de film. Wat hij beloofd komt hij ook zeker na! Smash Visuals kunnen wij zeker aan te raden!!

10101

Top dag gehad!! Helemaal omdat terug tezien op de prachtige film!! We hebben alle complicaties waar we erg blij mee zijn!! Top kwaliteit en service.

10101

Onze prachtige dag vakkundig in beeld gebracht! Zeer tevreden over de service.

10101

Wietse heeft afgelopen zomer onze trouwdag gefilmd! Wat een prachtige film is het geworden! We zijn er heel erg blij mee!

10101

We zijn meer dan zeer tevreden met onze bruiloft film wat is vastgelegd door Wietse van Smash Visuals.
We gaan indien mogelijk zeker nog gebruik maken van zijn diensten en zouden Wietse zeker aanraden

9,5101
Pink Lemon Cards