Iets te vieren?
Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten.
Met o.a. een speciale lichtshow met LED zuilen en LED movingheads, professioneel geluid en een DJ booth met TV erin. Verder zijn de shows strak afgewerkt. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.
SKYFLY beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
Elke SKYFLY DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.
Wij nodigen jullie graag uit op een van onze, geheel vrijblijvende, kennismakingsgesprekken welke wij door heel het land maandelijks verzorgen.

3 Ervaringen

10101

Skyfly DJ Wouter en Saxofonist Sander ingehuurd voor onze bruiloft.
We zijn heel tevreden over de communicatie, het pakket wat ze aanbieden, extra opties en de prijs.
De mannen hebben ons trouwfeest echt onvergetelijk gemaakt. Heerlijke muziek, voor alle leefdtijden en smaken.

Remy
Bedankt voor de mooie woorden! Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met elkaar. Groetjes, TEAM SKYFLY
13-04-19
10101

Remy, je was echt geweldig en hebt een flinke bijdrage geleverd aan een onvergetelijk feest. Daarnaast speelde de pianist (Born) ontroerend mooi en was daarmee in staat de ceremonie nog meer cachet te geven. Tja en daarnaast had je natuurlijk ook een saxofonist (Sander) meegenomen, die eerst het diner bewonderenswaardig mooi begeleidde en vervolgens het feest samen met jou letterlijk geweldig maakte. FANTASTISCH , dank je wel!

Remy
Bedankt voor jullie beoordeling. Het was dan ook echt een prachtig feest, wat een heerlijk publiek. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met elkaar. Groetjes, TEAM SKYFLY
13-04-19
9,5101

De dansvloer is echt niet leeg geweest. Wij zouden het iedereen aanraden!

Pink Lemon Cards