Iets te vieren?
Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten.
Met o.a. een speciale lichtshow met LED zuilen en LED movingheads, professioneel geluid en een DJ booth met TV erin. Verder zijn de shows strak afgewerkt. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.
SKYFLY beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
Elke SKYFLY DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.
Wij nodigen jullie graag uit op een van onze, geheel vrijblijvende, kennismakingsgesprekken welke wij door heel het land maandelijks verzorgen.

23 Ervaringen

10101

Een bruiloft vieren in Coronatijd is een uitdaging. Het feit dat een week voor ons feest de regels weer veranderden maakte een stressvolle voorbereiding.
Je bruiloft DJ de boodschap meegeven om niet teveel een feestje te bouwen maar het rustig te houden is een vreemde boodschap.

Maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag/avond. Het was heel prettig hoe flexibel de mensen bij skyfly waren en hoe makkelijk het contact was.
Dat heeft ons in elk geval veel stress gescheeld dus dank daarvoor.

Ook onze DJ Wouter deed erg zijn best er het beste van te maken. En dat is zeker gelukt onder de gegeven omstandigheden.
Dank aan allen

Alex en Rob Mesquita-Kolner

10101

Contact met Remy verliep heel soepel. Door Corona hebben we het 2 keer moeten verplaatsen maar dit was geen enkel probleem. Tot op het laatste moment wisten we niet hoe de avond eruit zou gaan zien, maar Remy is enorm flexibel en dacht met ons mee. Uiteindelijk met DJ Jorn een fantastische avond gehad!

10101

We waren heel tevreden van skyfly.
De organisatie en communicatie verliep telkens zeer vlot. De dj en saxofoniste waren keurig optijd en stonden met een glimlach klaar op onze dag! De saxofoniste was een grote meerwaarde. Dank u

10101

Zeer prettige ervaren met skyfly. laagdrempelig contact. veel opties en meewerkend. top feest afgeleverd

10101

Vincent en Skyfly hebben in tijden van Corona prettig contact gehouden. De uiteindelijke show van Vincent was super. Aardige en toegankelijke dj die van ons intieme feest een spektakel heeft gemaakt. Van 60s tot aan Nederlandstalig, alles kwam goed gemixt voorbij. Absolute aanrader!

10101

Super bruiloft gehad! Mede mogelijk gemaakt door de top DJ die we hadden geboekt via Skyfly. Dansvloer stond, zoals al van te voren werd gezegd, de hele avond vol. Onze DJ voelde precies aan wat hij moest draaien op dat moment en speelde af en toe een verzoeknummer. De verzoeknummers konden via een viltje ingeleverd worden bij de DJ. Niets op aan te merken, Super!

Remy
Wat worden wij blij van deze woorden, bedankt voor jullie review. Veel liefde en geluk samen! Groetjes, TEAM SKYFLY
17-03-20
8,5101

Op 18 september heeft SkyFly bij ons de entertainment verzorgt op het feest van onze bruiloft. Met de grote show, een DJ + saxofonist en de plafond-schijnwerpers was ons feest compleet. SkyFly wordt getypeerd door een goede prijs-kwaliteit verhouding, hele snelle reacties op vragen en aanpassingen op de offerte, het keurig nakomen van de afspraken, het persoonlijke tintje aan het contact en de kwaliteit die op de avond zelf helemaal super was. Ik zou SkyFly zeker een tweede keer inhuren voor het verzorgen van een feest en ze dus ook zeker aanraden aan een ieder die de dag van z’n leven in de toekomst gaat beleven.

10101

Wij willen SkyFly en bovenal Jorn bedanken voor de muzikale toevoeging aan onze huwelijksfeest. We hebben al het contact als heel prettig ervaren en er wordt duidelijk goed geluisterd naar je muziek wensen.
Jorn contacteerde ons voor het doorspreken van de avond en de muziek werd goed verwoord waardoor we een duidelijk beeld kregen van de stijl van onze avond.
Jorn wist goed om te gaan met de geluidsregels van de locatie en niemand die dat maar ook een seconde heeft gemerkt.

Jorn bedankt voor de muzikale hoogstandjes en de sfeer en toon die jij hebt gezet. Je dansjes achter de draaitafel zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Met vriendelijke groet,

Christa en Jordy Joossens

10101

DJ Harold was in 1 woord GEWELDIG! Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en wist de hele avond de dansvloer te vullen. Het was een topfeest dankzij hem. Wij zouden dj Harold zeker aanraden aan andere bruidsparen.

10101

We hebben een KNAL feest gehad met DJ Michel tijdens onze bruiloft. We zijn bijna de hele avond niet van de dansvloer afgeweest en de dansvloer was de hele avond super goed gevuld! We hebben echt genoten. Het contact voorafgaand aan de bruiloft verliep ook heel erg soepel. De website en het boekingsformulier zijn heel duidelijk en het is heel fijn om van te voren al de muziek keuzes door te kunnen geven (vooral de “moet niet gespeeld worden lijst” vonden we heel erg prettig). Kortom, absoluut een aanrader!

10101

Wij hebben een geweldige dag gehad! Mede dankzij Justin. Echt alles was perfect. De communicatie, de feestavond, de muziek, de sfeer… Alles! Het was FAN-TAS-TISCH! Nogmaals bedankt SkyFly en in het speciaal Justin!!!

Sam
Wat leuk om te lezen. Super dat jullie zo'n mooie dag hebben gehad. Bedankt voor deze mooie woorden, Wij zullen dit ook aan Justin doorgeven. Dank jullie wel en wie weet ooit een keer tot ziens! Wij wensen jullie al het moois en het geluk toe. Groetjes TEAM SKYFLY
24-09-19
10101

Van begin tot eind was Remy laagdrempelig benaderbaar en dacht met ons mee. Korte lijntjes en snel antwoord op mailtjes, heel blij mee.
DJ en percussionist waren een groot succes! Uitbreiding van de licht show was ook geen overbodige luxe.

Sam
Bedankt voor deze mooie woorden, hier worden we blij van. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over hoe alles gegaan is en jullie feest! Wij zullen het doorgeven aan de DJ en de percussionist. Dank jullie wel! Ik wens jullie al het goede en alle gezondheid voor in de toekomst en wie weet ooit tot een volgend feest. Groetjes, TEAM SKYFLY
22-07-19
10101

De DJ voelde de sfeer goed aan. Speciale muziekwensen goed aangevuld en leuk doorgemixt naar regulier repertoire. Iedereen heeft enorm genoten.
Om volgspot gevraagd, geen standaardproduct, maar toch geregeld.

Sam
Dank je wel voor jullie review. Top! Ik wens jullie al het goede en alle gezondheid voor in de toekomst en wie weet ooit tot een volgend feest. Groetjes, TEAM SKYFLY
11-07-19
10101

Beste Skyfly,

Wij zeer zeer tevreden met jullie service en professionaliteit, hebben echt genoten van de show. Willen graag DJ Raymon en saxofonist Jeroen bedanken voor hun show, was echt top !!!!!!!. Kanjers geweldige show van gemaakt zeker aan te bevelen.
Nogmaals bedankt en zeker aanrader.

Mvg
Fam van der Werf

Sam
Bedankt voor jullie mooie review, heel leuk om te lezen dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben gehad. Wij zullen het aan ze doorgeven, dank jullie wel. Wij wensen jullie al het beste toe en veel geluk samen. Groetjes Sam en TEAM SKYFLY
11-07-19
9,0101

Wij hebben een fantastisch feest gehad. DJ Justin voelde heel goed aan wat er nodig was om iedereen helemaal los te laten gaan! Saxofonist Sander speelde met Justin mee en zorgde voor extra sfeer!
Mooi moment was toen het feest afgelopen was alle gasten “We want more!” schreeuwde DJ Justin er nog een echte klapper tegenaan gooide zodat iedereen nog een keer helemaal los kon gaan!
Bedankt!

Sam
Goed om te lezen dat jullie zo’n goed feest hebben gehad, daar houden we van. Wij zullen dit ook doorgeven aan DJ Justin en Saxofonist Sander. Het allerbeste voor jullie, veel geluk! Nogmaals bedankt en wie weet ooit een keer tot ziens. Groetjes, TEAM SKYFLY
02-07-19
10101

Alles top geregeld, wat resulteerde in een top feest! Echt super! Fijne communicatie vooraf, maar ook tijdens het feest. Zouden zo weer een feest met jullie organiseren 🙂

Sam
Super dat jullie zo’n mooie ervaring hebben gedeeld. Bedankt voor deze leuke woorden. Heel veel geluk samen en wie weet ooit een keer tot ziens! Top! Groetjes, TEAM SKYFLY
18-06-19
9,0101

We hebben dankzij SKYFLY een topfeest gehad, iedereen heeft de hele avond gedanst!

Sam
Dat willen we lezen, super. Wij zijn blij dat jullie zo’n goed feest hebben gehad, daar houden we van. Dankjewel! Groetjes, TEAM SKYFLY
18-06-19
10101

Onze DJ Manuel zorgde voor een spetterende afsluiting van onze dag.

Sam
Wat worden wij blij van deze woorden, bedankt voor jullie review. Wij zullen dit aan hem doorgeven, leuk! Groetjes, TEAM SKYFLY
18-06-19
10101

Ze geven in het gesprek voorafgaand aan het feest goed advies over welke Booth het beste past bij ons feest. Proberen zeker niet het duurste pakket aan te smeren maar denken echt mee.
Ook het contact tussendoor was goed, snel en duidelijk antwoord op vragen.

Iedereen op onze bruiloft was zeer te spreken over de DJ. We hebben echt een top feest gehad.

Remy
Heel erg bedankt voor jullie review, leuk om te lezen. We geven natuurlijk de complimenten door aan de DJ. Veel liefde en geluk samen. Groetjes, team SKYFLY.
03-06-19
10101

Wij hebben een topavond gehad met Stefan van Skyfly. De muziek was top, passend bij onze wensen, en de dansvloer was de hele avond vol! Toppers!

Stefan
Bedankt voor jullie beoordeling. Het was dan ook echt een prachtig feest, wat een heerlijk publiek. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met elkaar. Groetjes, Stefan team SKYFLY
03-06-19
10101

Skyfly DJ Wouter en Saxofonist Sander ingehuurd voor onze bruiloft.
We zijn heel tevreden over de communicatie, het pakket wat ze aanbieden, extra opties en de prijs.
De mannen hebben ons trouwfeest echt onvergetelijk gemaakt. Heerlijke muziek, voor alle leefdtijden en smaken.

Remy
Bedankt voor de mooie woorden! Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met elkaar. Groetjes, TEAM SKYFLY
13-04-19
10101

Remy, je was echt geweldig en hebt een flinke bijdrage geleverd aan een onvergetelijk feest. Daarnaast speelde de pianist (Born) ontroerend mooi en was daarmee in staat de ceremonie nog meer cachet te geven. Tja en daarnaast had je natuurlijk ook een saxofonist (Sander) meegenomen, die eerst het diner bewonderenswaardig mooi begeleidde en vervolgens het feest samen met jou letterlijk geweldig maakte. FANTASTISCH , dank je wel!

Remy
Bedankt voor jullie beoordeling. Het was dan ook echt een prachtig feest, wat een heerlijk publiek. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met elkaar. Groetjes, TEAM SKYFLY
13-04-19
9,5101

De dansvloer is echt niet leeg geweest. Wij zouden het iedereen aanraden!

Pink Lemon Cards