Trouwringen en verlovingsringen en bruidsmode in Baarlo, gelegen in Limburg tussen Venlo en Roermond
Verlovingsringen & trouwringen van Silvrants Edelsmid, de trouwringjuwelier en bruidsmode van Engels Bruidsmode en nog véél meer.

1 lounge, talloze mogelijkheden!

Zijn jullie op zoek naar een team met échte trouwexperts? Dan zijn jullie van harte welkom op onze locatie in het fraaie kastelendorp Baarlo! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zult u geheel in de watten gelegd worden.

Je eigen verlovingsring of trouwringen zelf ontwerpen!
Zoals je op deze site wellicht al had gezien, kan je eenvoudig alle afgebeelde ringen met slechts enkele muisklikken geheel naar wens veranderen. Zo niet, dan klik maar eens op een afbeelding en vervolgens op “met de configurator bewerken”. Door de ringen te veranderen krijg je direct een beeld van alle mogelijkheden. Daarnaast staat bij iedere doorgevoerde wijziging de actuele prijs rechtsboven in beeld, waardoor je deze tool ook budgettair kunt gebruiken. Wanneer jullie een paar ringen hebben samengesteld, sla je deze vervolgens op onder ‘favorieten openen’. Dit kan je eindeloos doen om vervolgens de trouwringen of verlovingsringen in Baarlo te komen bewonderen. Hier showen we jullie de verschillende profielen, bewerkingsmogelijkheden, diamant zettingen en last but not least; je krijgt advies op maat.

Meer dan trouwringen en verlovingsringen in Baarlo / Limburg
Naast het leveren van de mooiste trouwringen en verlovingsringen in Baarlo doen wij nog veel meer. Bruidsmode, Engelse bruidscouture, vintage & re-new behoren allemaal tot onze specialiteiten! Komen jullie binnenkort eens bij ons langs in Baarlo om de trouwringen uit te zoeken? Jullie zijn welkom op afspraak 7 dagen in de week van 10.00 tot 22.00 uur.

Om jullie van persoonlijke aandacht te voorzien, werken we enkel op afspraak. U kunt dan gebruik maken van onze privé-parkeerplaats.

Dus reserveer snel een afspraak voor een datum, en dan zult u uw ogen niet geloven!

Liefdevolle groetjes,

Het SPARKLING wedding Team

Tonny, Liza, Ruth, Anita en Tinie

3 Ervaringen

10101

Zeer begaan met onze wensen en niet onbelangrijk met ons budget.

10101

Een aanrader om bij deze juwelier je trouwringen te gaan uitzoeken. Heel kundig, vriendelijk en een ruim aanbod. Alles kan!

10101

We zijn geweldig geholpen, zonder tijdsdruk en door een super vriendelijke dame met verstand van zaken.

Pink Lemon Cards