Shoot Creative Wedding heeft ruim dertien jaar ervaring op het gebied van trouwfilms. Wij leggen de dag vast zoals hij is, met pure en ongedwongen beelden, in een heldere naturel stijl. Bruidsparen prijzen onze nabewerking, vooral in het gebruik en de daarbij behorende timing van de muziek. Binnen onze stijl hebben wij veel aandacht voor álle gasten. Kortom: We vertellen het échte verhaal waarin we je terugbrengen naar de grote dag. Ook beschikken wij over een drone voor nét dat beetje extra in de films!

Voor ons is jullie bruiloft, jullie verhaal. Dát is wat wij graag willen vertellen. Maar wij gaan deze dag ook vooral op zoek naar de kleine verhaaltjes daaromheen. Daar zitten vaak de mooiste verborgen pareltjes. Wanneer we dit in de nabewerking allemaal samenvoegen, zien wij jullie verhaal tot leven komen. Doordat we daarbij gebruik maken van de muziek die op deze dag voor jullie centraal staat, zullen jullie uiteindelijk echt weer even terug gaan in de sfeer, emotie en blijdschap van de bruiloft als jullie uiteindelijk de film terugzien.

In een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek zorgen we dat we de grote dag tot in de puntjes begrijpen zodat we écht alles dat belangrijk is vast kunnen leggen.

Wij onderscheiden ons vooral in de nabewerking. We leveren altijd een teaser binnen 48 uur , een compilatie van 4-6 minuten en daarbovenop nog twee compilaties van 10-20 en 30-40 minuten afhankelijk van hoelang wij op jullie dag aanwezig zijn. Hierin zitten bijvoorbeeld ook alle speeches, stukjes en geloftes. Dit alles perfect afgestemd op de muziek die op jullie dag belangrijk was. Ook leggen wij de ceremonie compleet vast met twee camera’s en een microfoon zodat we daar ook nog eens een integrale film van kunnen uitleveren.

44 Ervaringen

10101

Wesley is een topper en verdient het zeker om kans te maken op een Award.
Hij stelt je op je gemak en geeft je niet het gevoel overhaaste beslissingen te nemen.
Na een aantal uren wisten wij dan al te beslissen dat we onze trouwdag door Wesley wilde laten vastleggen op beeld.
Wesley is fijn in omgang en tijdens de contact momenten. Bij onduidelijkheden of vragen reageerde hij vrijwel meteen. Op de dag zelf zijn ze kundig aan het werk en heb je het niet eens meer in de gaten dat je gefilmd wordt, dat noem ik vakwerk.
Toen we de beelden zagen hebben we flink wat tranen gelaten zo mooie puren beelden. Het had niet beter gekund zo blij ermee.

10101

Wat is Wesley een topper! Wij zijn ontzettend blij dat we voor hem hebben gekozen als videograaf bij onze bruiloft. We zagen zijn trouwclips van vorige bruidsparen en dachten gelijk dit is onze stijl! Hij maakte ons met het eerste gesprek gelijk enthousiast en dacht met ons mee over de grote dag. Dingen waar wij zelf nog niet bij stil hadden gestaan kwamen aan bod. Het contact is vanaf het begin af aan super duidelijk. Je weet waar je aan toe bent en dat is erg fijn als bruidspaar wat al zoveel moet regelen. De dag zelf vloog voorbij. Hij dacht mee op de momenten dat we zelf even niet wisten wat het beste was en voor de rest was hij voor ons gevoel bijna onzichtbaar. Hoe bijzonder is het dan dat je de dag erna al je teaser binnen krijgt! Niets weken wachten tot je je eerste beelden hebt . We waren nog maar net thuis en we konden al nagenieten van prachtige beelden! En de beelden zelf zo scherp, zo dichtbij, hoe mooi dat hij dit kan doen zonder dat hij zelf heel de tijd in beeld bij ons is geweest. Van de vorderingen van de andere trouwfilms werden we super goed op de hoogte gehouden. En ook hier midden in het trouwseizoen, niet lang wachten en super snel binnen. Lieve Wesley jij bent echt een man van goud! Je hebt een super mooi bedrijf en wij zullen jou aan iedereen aanraden! Je hebt echt een pracht concept waar je trots op mag zijn! Heel veel geluk toegewenst en wellicht zien we elkaar nog eens!

10101

Ik zou Wesley omschrijven als een echte vakman (zonder zijn 2e shooter Kim – tevens echtgenote te kort te doen, want dat is ook echt een toppertje). Ze hebben snel door wat de wensen zijn en nemen zelf super veel initiatief, waardoor wij echt een mega gaaf eindproduct hebben ontvangen. De vele filmpjes die we ontvangen hebben toveren iedere keer weer een lach en een traan op ons gezicht. Daarnaast wisten ze ook met onze fotograaf super fijn samen te werken. Onze fotograaf was nog niet zo ervaren met bruiloften (we hebben wel echt mega gave foto’s!), maar Welsey wist haar continu op haar gemak te stellen en zorgde voor een fijne werksfeer. Buiten dit vakwerk is het grootste compliment dat je Wesley en Kim amper ziet op je bruiloft. Ze maken natuurlijke beelden en weten iedere emotie en ieder detail vast te leggen. Buiten dit alles zijn het ook gewoon super lieve fijne mensen om mee samen te werken! Het is de investering meer dan waard!

10101

Wesley en Kim, bedankt! Na de korte kennismaking op de trouwbeurs wisten wij meteen dat wij Shoot Creative Wedding wilde inhuren voor onze bruiloft. In het gehele proces is het contact met Wesley heel erg fijn. Tijdens de bruiloft hebben wij bijna niet gemerkt dat Wesley en Kim aan het filmen waren, maar alle belangrijke momenten kwamen terug in onze lange trouwfilm! Beter kan niet. Doordat je bij Shoot Creative Wedding meerdere films krijgt, kunnen wij blijven genieten van onze bruiloft. De teaser kwam zelfs al binnen twee dagen!

10101

Wesley van Shoot Creative Wedding heeft ons op onze trouwdag 13 uur lang bijgestaan, om zo de mooiste momenten vast te leggen op film. En wat is hij hier in geslaagd! We hebben van tevoren getwijfeld of een videograaf wel een meerwaarde zou zijn, maar deze twijfel bleek volledig onterecht: de diverse filmpjes zijn zo waardevol voor ons, we zijn er enorm blij mee! De professionaliteit straalt er vanaf! Wesley is ook een enorm prettige persoon om er de hele dag bij te hebben. Dat kregen we ook van onze gasten te horen, die vonden hem een leuke en geschikte kerel. Wij hebben als bruidspaar amper gemerkt dat hij bezig was met filmen, beter kun je het niet hebben. Een echte aanrader dus!

10101

Wesley is direct enthousiast en denkt onwijs goed mee over de bruiloft. Je voelt je direct op je gemak bij hem. Samen met onze fotografe heeft hij onze dag tot écht ons moment weten te maken en daar zijn we hem enorm dankbaar voor! Zijn beelden zijn zo puur en elke video is zo goed in elkaar gezet, je wilt ze blijven bekijken!

10101

23 december 2023 zijn wij getrouwd op het mooie kasteel Maurick. Na lang zoeken kwamen we bij Shoot Creative uit. Zij sprongen in het oog door hun persoonlijke benadering, eerlijkheid, oprechtheid en liefde voor hun vak en de mensen waar zij hun service aan aanbieden. Omdat we een kersthuwelijk hadden op een grote locatie met veel gasten veel details, veel ruimtes, live optredens, een heus script voor een acteur die de rol van Scrooge en kinderen hebben wij het uiterste gevraagd van dit top team. Zij gingen hier fantastisch mee om. Werkte enorm nauw samen met alle leveranciers, hadden oog voor ieder detail en waren warm en en oprecht vriendelijk tegen iedereen. En het eindresultaat adembenemend. Alles wat wij hebben gemist komt terug in de trailer en film, iets wat goudwaard is voor ons en waar we het team enorm dankbaar voor zijn. Zij maken iedere film uniek met het verhaal over de mensen er achter. Wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen

10101

Wesley is een heel fijn en positief persoon. Hij kwam op kennismaking en de klik was er meteen! Hij is open en denkt mee. De communicatie was tussendoor ook prettig. Hij is duidelijk en deelt de nodige informatie. Zodra je vragen hebt, kun je hem altijd benaderen.
Op de dag zelf was hij ook enthousiast en dacht mee naar ideeën als het soms even iets anders moest. Hij heeft alles super mooi vastgelegd en hierdoor verschillende mooie video’s kunnen maken van onze geweldige dag!
Hij vraagt welke nummers je wil bij de video. Wij hebben hem de vrije hand gegeven en dit heeft hij mooi gedaan, het past bij ons. De video’s zijn prachtig in elkaar gezet en zo kijken wij met een grote glimlach terug op onze prachtige dag!

Wesley van Heugten
Dankjewel voor deze lieve woorden! Het was een topdag!
11-12-23
10101

Wesley heeft onze trouwdag vastgelegd. Wij kunnen na het zien van de film alleen maar zeggen dat het haast onmogelijk is om een betere videograaf dan Wesley te vinden, iemand die het voor elkaar krijgt om het gevoel van de trouwdag met alle daarbij behorende emoties te laten herbeleven. Een echte vakman en een absolute aanrader voor iedereen die een videograaf zoekt om de mooie momenten vast te leggen.

Wesley van Heugten
Wauw! Dankje voor deze beoordeling! Het is met veel passie voor jullie gedaan! Wat was het een geweldige dag!
11-12-23
10101

In één woord FANTASTISCH.
Wesley en Kim zijn erg professioneel, je hebt niet in de gate dat ze er zijn. Zo blij dat wij hebben gekozen voor een videograaf. Ik raad iedereen Wesley aan. Zo een dag vliegt voorbij en als Wesley dan zo snel aankomt met de teaser en later met de clip en film is meer dan fantastisch. Alle details die je ziet, de muziek die hij heeft gebruik het hele complete plaatje is echt top. De liefde die Wesley heeft in zijn vak zie je echt terug. Mega bedankt voor deze onwijs fijne dag

Wesley van Heugten
Dankjewel voor deze recensie. Wij hebben vanaf minuut 1 ontzettend genoten van jullie prachtige dag!
11-12-23
10101

“Bespaar nooit op het laten vastleggen van herinneringen”
Een quote die mij altijd bij zal blijven en die ik jullie allen ook écht aanraad. Lieve mensen, een ieder die dit leest neem alsjeblieft even de tijd om dit te lezen. Ik weet zeker dat je hierna zó benieuwd gaat zijn naar Wesley zijn kunst. Ja kunst, dat is hoe wij zijn werk noemen. Wesley is een ware video/film kunstenaar. Ik heb Wesley zijn werk gevonden via the perfectwedding en was direct om, mijn man twijfelde of we wel een videograaf nodig hadden op onze grote dag, want joh schat wij hebben toch een fotograaf? Na Wesley dus af te hebben gebeld, stuurde wij nog geen 24 uur later toch een app, dat wij alsnog graag kennis wilden maken. Kort erna volgde onze kennismaking. Wat een topper! Het voelde direct goed, hij is heel open, spontaan, gezellig, zo een waarvan je denkt die hoort echt bij ons, onze dag! Waar je compleet jezelf bij kan zijn. Het gesprek verliep soepel en hij noteerde direct ook alles wat wij belangrijk vinden wat wij graag terug willen zien in de video’s. Er volgden nog wat afspraken, op onze trouw locatie en het detailgesprek. Wesley is heel toegankelijk dus hadden tussendoor ook fijn app contact. Alles werd zo goed uitgelegd, wat wij alvast klaar moesten leggen bijvoorbeeld en hoe dat op beeld dan er uit komt te zien. Bij hem hadden wij oprecht het idee (al na het eerste gesprek) dit gaat gewoon helemaal goed komen. Hij weet wat hij doet, hij begrijpt wat je wilt, hij ziet direct het complete plaatje. Je kan zien dat dit vak wat Wesley uitvoert hem oprecht gelukkig maakt, hij straalt, is enthousiast en brengt dit over. Het is voor hem geen “moetje” het is echt zijn levenswerk en er is niets mooiers om te zien dat je iemand om je heen hebt op je grote dag die blij is dat hij dit prachtige kunstwerk voor jullie mag gaan maken. Ook is hij heel bescheiden, we trouwden op een dag met 30 graden, als het niet warmer was. Hij stuurt je een dag ervoor een appje: Vind je het goed dat ik een korte broek aan trek of liever een lange? Nou, dan is daar eindelijk de dag aangebroken waar niet alleen wij, maar ook hij zo enorm naar uit kijkt. Het voor altijd vast leggen van alles waar je ooit van hebt gedoomd. Hij kwam samen met een collega, dus met twee personen komen zij jouw dag vast leggen. Hoe fijn is dat?! Geloof mij, ons, geen moment wordt gemist die dag! Wij hadden bijvoorbeeld na onze ceremonie afgesproken dat we dan even na het taart moment een uurtje foto’s zouden gaan maken en natuurlijk materiaal zouden schieten voor onze trouwfilm, dat betekende dat wij 1 uur bij de borrel niet aanwezig zouden zijn met onze dag gasten, maar….. doordat zijn collega op onze locatie is gebleven heeft hij heel de borrel lang super beelden gemaakt, van alle gasten, de gezelligheid, de sfeer, alles! Dus ondanks dat wij daar zelf niet bij zijn geweest. Hebben wij in onze trouwfilm alsnog dit moment mee kunnen maken en hebben we helemaal niéts gemist van onze dag! Dit is toch fantastisch?! en dan even niet te vergeten die drone…. die beelden.. on-ge-kend dit is zo ongelooflijk mooi! De locatie van bovenaf zien, een shot dat we samen weglopen op onze shootlocatie, dit geeft zo’n enorm mooie en bijzondere dimensie aan je trouwfilm. Dan Wesley, die gefocuste maar onwijs gezellige man die je op je erbij dag wilt hebben los van zijn videoskills, maar waar is hij? Precies.. dan komen we op het punt dat Wesley en zijn collega’s gewoon compleet onzichtbaar zijn op je dag! Dus mocht jij, mochten jullie cameraschuw zijn en daarom twijfelen over het feit dat je het wel “fijn” vind dat je een hele dag wordt gefilmd dan mag je bij deze je twijfels laten vallen, want écht écht, doordat zij zo secuur zijn in hun stappen die ze nemen, de plekjes waar ze zitten, waar ze staan, heb jij niet door dat ze er zijn en dat zorgt er dus voor dat je 100% jezelf kan zijn en je echt jezelf niet ongemakkelijk hoeft te voelen. De dag is voorbij, je gaat in bed liggen, wordt wakker en dan denk je.. jemig wat hebben we eigenlijk allemaal meegemaakt? Het gaat allemaal zó snel voorbij zo’n dag. Je wordt geleefd, en ja hoor weer een onderscheiding die Wesley verdient, “TEASERTIME”. De dag na onze bruiloft kregen wij een teaser van onze dag! Kippenvel, tranen, geluk en blijdschap. Dit is gewoon ONZE dag, wat was het mooi! Je zit je dus niet weken of maandenlang af te vragen hoe je dag eigenlijk allemaal is verlopen of delen die je mist omdat het allemaal zo snel ging, want jouw teaser wordt binnen no-time geleverd en wat voor een, alle bijzondere onderdelen worden gewoon verwerkt binnen ongeveer 1 minuut, hoe het kan? Dat kan natuurlijke alleen deze vakman op deze manier.
En dan….. het moment waar je samen met je man/vrouw reikhalzend naar uit hebt gekeken, de aflevering van jullie trouwfilm. Je zou het naar deze review niet zeggen, maar echt géén woorden voor. Wesley, kwam onze trouwfilms afleveren op een USB stick, die onwijs mooi was ingepakt door zijn vrouw. Wat een extra leuk cadeau zo om te krijgen. We pluggen de USB in de tv, drukken op de play en boem… compleet, ongeloof, vol emotie, vele tranen, ahhh’s en ohhh’s en kijk nou’s vliegen in het rond.. Een grote lach en tranen van geluk. Dit, deze trouwfilm, van onze dag, onze ongelooflijk bijzondere, geweldige dag is alles en zoveel meer dan wij ooit van hebben kunnen dromen. On-ge-looflijk. Alles klopt, niets mist, alle extra’s die gewoon niet te bevatten zijn die je terug gaat zien. De muziek keuze, de opbouw in muziek en moment van de film. Je wordt compleet meegenomen, je wordt betoverd, je wordt erin gezogen om compleet overdonderd van geluk de trouwfilm te eindigen. Bewegende beelden, van alles en iedereen die je lief hebt, die jou lief is, mensen die jouw dag extra mooi hebben gemaakt, die ene traan, die ene lach, de geloften die je eindelijk terug kunt horen op een rustige manier zonder die zenuwen van de dag, dat ene grapje dat te horen is, dat moment dat je je opa en oma samen ziet lachen, je kindjes waar je mee proost en hun best doen op het tekenen van de trouwaktes, die ene knipoog, die ene handbeweging, het zwieren van je jurk op het feest, de blikken van iedereen als je binnen komt.. jouw vrienden/familie/collega’s die dansend en vol plezier het feest beleven… ga zo maar door. Dit is niet te zien op alleen foto’s. Het gevoel, deze herinnering, blijft voor altijd. Je plugt je USB in, de muziek start en ja hoor, je bent er weer, daar, bij dat ene moment, dat ene gevoel, jullie dag voor altijd en eeuwig en langer. Dankzij deze ongelooflijke vakman, filmkunstenaar, topper Wesley (en collega’s) Voor altijd in ons hart, en voor eeuwig dankbaar zijn wij jou Wesley! en nogmaals aan een ieder die dit leest, die mijn review compleet heeft gelezen. Je voelt het hé? Dit wil je!
Je weet Wesley te vinden en anders neem nog maar eens een kijkje op zijn website en laat je betoveren door zijn kunstwerk! Ik sluit af waar ik deze review mee ben begonnen. “Nooit, maar dan ook nooit besparen op het laten vastleggen van herinneringen”!

Wesley van Heugten
Sprakeloos! Het is haast een boek maar wat laat je geweldig zien waar ik voor sta op zo’n dag. Jullie zijn een topstel en ik heb met veel liefde jullie trouwfilms vastgelegd!
11-12-23
10101

Wat is dit een groot feest om Shoot Creative Wedding als onderdeel te hebben mogen ervaren op onze dag en alle dagen ervoor en erna!

Wat een aanvulling in de weg ernaar toe, de dag zelf en erna! Het voor genieten kon beginnen met de enthousiaste en betrokken manier van kennismaken! Wesley is een gedreven en kundige professional die onze dag met een lach en een traan laat na genieten! Wat een prachtige beelden en mooie muziek, elke keer weer opnieuw laat ik het iedereen met trots zien hoe mooie beelden Wesley en Kim hebben gemaakt!

Wesley van Heugten
Enorm bedankt voor deze review! Het was fantastisch o jullie mooie dag vast te leggen!
11-12-23
10101

Wat een vakman! Ben je op zoek naar een videograaf, zoek niet verder! Wesley heeft onze bruiloft vastgelegd en dat heeft hij prachtig gedaan!

Het begon met de kennismaking. Hij komt thuis langs, luistert naar je wensen, komt met eigen ideeën en geeft ook tips. Hij voelt goed aan wat je als bruidspaar wilt (en ook wat je juist niet wilt).

Op de dag zelf is Wesley eigenlijk onzichtbaar aanwezig. Hij valt niet op, maar is wel in staat om alles vast te leggen. Een mooi detail: ons zoontje had een kleine gedichtje voorbereid en het was prachtig om te zien hoe Wesley hem even geruststelde tijdens het opspelden van de microfoon.

De dag na de bruiloft hadden we al de teaser. Wat perfect is, omdat je zo de dag na de bruiloft al extra kan nagenieten. De andere films, met zelfs nog een extraatje, hebben we binnen 4/5 weken gekregen.

Hoe Wesley onze bruiloft heeft vastgelegd is prachtig: de kleine details, de ceremonie, de gasten, het feest, het eten, etc. Gewoon geweldig. Ook de muziek onder de films is zorgvuldig uitgekozen (waarbij Wesley ook vraagt naar je eigen muzieksmaak/keuze).

We hebben de films inmiddels aan verschillende mensen laten zien en iedereen is super enthousiast. Zelfs mensen die niet op onze bruiloft waren, waren tot tranen toe geroerd. Dat geeft de kracht van de bewegende beelden weer.

Een videograaf tijdens de bruiloft is echt een aanrader en wij raden zeker Wesley aan! We kunnen met zekerheid zeggen dat je daar geen spijt van gaat krijgen.

Wesley van Heugten
Wat een topgezin zijn jullie! Ik heb genoten van jullie dag en het was geweldig om voor jullie de trouwfilms te maken!
11-12-23
10101

via via kwamen wij in contact met wesley van Shoot Creative. We hadden al veel positieve verhalen gehoord en bij het zien van zijn site en een persoonlijk gesprek waarvoor hij speciaal naar ons huis kwam werden wij nog enthousiaster. De voornaamste reden dat wij onze bruiloft wilde vastleggen was met name om een mooie herinnering voor onze kinderen te kunnen vastleggen en dat is Wesley (en zijn second shooter Kim) uitermate goed gelukt! Wow wat zijn wij onder de indruk van de film!! Bewegende beelden met muziek, geloften en speeches roepen veel meer emoties op en brengen je meteen terug naar het moment! De teaser die wij de volgende dag ontvingen, de trouwclip en volledige film waren boven verwachting en het bekijken leek op een complete herbeleving van de dag! Zowel voor ons als vrienden en familie was dit enorm leuk om te zien! Het is ongelofelijk hoeveel details Wesley en Kim op beeld hebben weten te vangen, dit is echt elke cent waard en wij kunnen iedereen aanraden om aan jezelf kado te doen!
Tijdens de bruiloft ga je op in de dag en komt er veel op je af, daardoor mis je ook veel momenten en kun je niet overal tegelijk zijn. Deze beelden geven ons het gevoel dat we niets gemist hebben en we zien hoe onze dierbaren hebben genoten! Herinneringen om voor altijd de koesteren. De kracht van Wesley en Kim zit hem in de voorbereiding, afstemming op elkaar, deskundigheid, betrokkenheid om naar onze wensen te luisteren maar ook snel te kunnen schakelen op de dag zelf EN we hebben helemaal niet het gevoel gehad dat er een camera bij was! Bij twijfel: vooral BOEKEN!!

Wesley van Heugten
Superbedankt voor deze mooie beoordeling! Geweldig om deze trouwfilms voor jullie te kunnen maken!
11-12-23
10101

Onze trouwdag is door Wesley op een geweldige manier in beeld gebracht. Wesley wist als geen ander hoe hij onze droomdag op de mooiste manier kon vastleggen. Het is net alsof we naar een professionele film kijken, waarin wij de hoofdrolspelers zijn.

Omdat wij zelf ook vaak video’s bewerken waren wij in de aanloop naar onze bruiloft vrij kritisch bij het uitzoeken van een videograaf. Voor het moment dat we Wesley ontmoetten waren we eigenlijk van plan om geen videograaf te boeken omdat we bij veel verschillende videografen ‘montagefoutjes’ zichtbaar waren. Tot wij Wesley zijn werk zagen en we eigenlijk direct verkocht waren. Zijn promotievideo was echt on point! Zelfs de bewegingen in zijn shots waren afgestemd op de muziek. Wij waren direct enthousiast over zijn ‘kloppende’ video montage en nadat we hem gesproken hadden waren onze twijfels geheel weggenomen.

De beelden zijn van hoge kwaliteit. Elk detail en elke emotie is helder vastgelegd. Wesley was niet alleen een uitstekende videograaf, maar ook een prettige persoon om op onze bruiloft erbij te hebben. Hij was professioneel, vriendelijk en voelde ons goed aan, waardoor we ons ontspannen voelden en er tussendoor zelfs ruimte was voor humor. Ook de gasten waren erg te spreken over Wesley zijn persoonlijkheid. Dat hij en zijn second shooter ook nog eens in themakleding op het avondfeest kwamen, was een leuke verrassing!

We zijn Wesley erg dankbaar voor een blijvende herinnering aan onze droomdag!

Wesley van Heugten
Wauw! Enorm bedankt voor deze mooie woorden. Jullie dag was vet! Een eer om mee te maken en voor jullie de trouwfilms af te leveren!
11-12-23
10101

Wij zouden Shoot Creative Wedding zonder enige aarzeling een 11 op 10 geven als dat mogelijk was. Er zijn gewoon geen woorden die volledig kunnen beschrijven hoe dankbaar we zijn dat Wesley onze speciale dag heeft vastgelegd op film.

Vanaf het allereerste contact met Wesley voelden we ons meteen op ons gemak. Hij was niet alleen professioneel, maar was ook bereid om aan onze grote wens te voldoen om een ‘same day edit’ te maken, zodat we onze avondgasten op de bruiloft al konden trakteren op een teaser van onze prachtige dag. Wesley stond er meteen voor open, en dat gaf ons 100% vertrouwen dat het een groot succes zou worden.

Wat het contact nog specialer maakte, was dat Wesley bij ons thuis langskwam voor zowel het kennismakingsgesprek als het detailgesprek en dit terwijl hij in Best woont en wij naast Rotterdam. Deze persoonlijke aanpak maakte ook echt het verschil voor ons en versterkte ons vertrouwen nog meer in zijn werk.

Op de grote dag zelf kwam Wesley samen met zijn vrouw Kim en werkten ze als een perfect team. Ze waren onopvallend aanwezig, maar slaagden er toch in om de meest prachtige momenten vast te leggen. Voordat we ook maar één shot van de beelden hadden gezien, waren we Wesley en Kim al enorm dankbaar voor alles wat ze deden. Ook van onze gasten kregen we gedurende de dag al reacties over de vriendelijkheid en professionele aanpak van Wesley en Kim.

Maar het hoogtepunt was absoluut de start van onze feestavond, toen onze video op groot scherm werd afgespeeld. De tranen vloeiden niet alleen bij mij, maar ook bij veel van onze gasten. Het was zo’n gaaf moment dat we voor altijd zullen koesteren.

Binnen 4 weken kregen we de overige films toegestuurd. In totaal heeft hij 5 (!!) prachtige video’s voor ons gemaakt. Stuk voor stuk rakelen ze weer zoveel emoties bij ons op, en vooral de langere films geven zo’n goed beeld weer van hoe de gehele dag is geweest. Buiten dat Wesley kneitergoed werk aflevert, levert hij ook nog eens onwijs veel films, waar hij zich in onze ogen mee onderscheidt van andere videografen.

Als er één onmisbare aanbeveling is die we aan andere bruidsparen willen geven, dan is het wel dit: kies voor een videograaf, en niet zomaar een, maar voor Shoot Creative Wedding. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen en hebben onze herinneringen aan deze dag voor altijd levendig en prachtig vastgelegd.

Dikke dikke credits naar jou Wesley. Heeel erg bedankt! Veel liefs, Declan en Britt

Wesley van Heugten
Wauw! Wat een prachtige woorden in de recensie! Echt, zo mooi om te lezen! Enorm bedankt, dit gaat mij en vooral toekomstig bruidsparen enorm helpen Ik heb het het met heel, heel veel liefde voor jullie gedaan! Een topstel! Heel veel geluk in de toekomst en bedankt voor het vertrouwen! ❤️
18-09-23
10101

Wauw, wat zijn wij blij met alle video’s die Wesley voor ons gemaakt heeft! In elke video herbeleven we onze trouwdag met een lach en een traan. Het is prachtig om op zoveel verschillende manieren beelden te hebben die we terug kunnen kijken. Het brengt het gevoel van die dag weer helemaal terug en we genieten elke keer weer als we alles bekijken. Het wordt elke keer ook nog eens mooier, omdat je steeds weer andere dingen ziet. Niet alleen wij, maar ook onze gasten vinden de video’s geweldig. We vinden het ontzettend knap dat Wesley zoveel details heeft vastgelegd naast de grote lijnen van de dag. De beelden zijn super scherp en hebben een hoge kwaliteit. Bovendien vonden wij het een grote meerwaarde hebben dat hij zijn drone op verschillende momenten heeft kunnen gebruiken, want dat geeft fantastische beelden.
Daarnaast hebben we de passie van Wesley voor zijn werk op elk moment dat we contact hebben gehad gevoeld. Op de trouwdag zelf was hij er van ’s ochtends vroeg tot en met de avond en zijn aanwezigheid was erg fijn. Wesley heeft veel ideeën, is gezellig om erbij te hebben, maar bovenal onzichtbaar gedurende de dag (in positieve zin natuurlijk). Ondanks dat hij er de hele tijd was en echt alles heeft vastgelegd hebben we geen één moment het gevoel gehad dat we werden gefilmd. Het contact met onze ceremoniemeesters ging top en we horen van heel veel gasten dat hij prettig aanwezig was. Wij zijn enorm blij dat we Wesley zijn tegengekomen en hij onze dag heeft vastgelegd. Hij is een echte vakman en we raden hem aan iedereen aan. Nogmaals enorm bedankt voor alles!

Wesley van Heugten
Het was een fantastische dag, jullie zijn een prachtig stel. Heel veel geluk samen en bedankt voor de mooie beoordeling!
18-09-23
9,5101

Fijn, soepel en spontaan contact met Wesley. Heeft veel ideeën over mooie beelden en bewaard de rust voor en tijdens de trouwdag. Tijdens de trouwdag heb je niet het idee dat je gevolgd of gestuurd wordt en toch wordt alles vastgelegd. Heeft goed geluisterd naar de wensen en ook hier voorstellen gedaan om het goed vast te leggen. Het videomateriaal werd in een mooie verpakking geleverd.

Wesley van Heugten
Bedankt voor deze mooie review! Veel geluk samen!
06-09-23
10101

Wesley, onwijs bedankt voor de mooie films en jouw bevlogenheid!
Enorm blij zijn wij met de 5 video’s, stuk voor stuk prachtig. 
Wij blijven maar kijken en genieten, zo ook de rest van de familie!
De mooiste beelden komen voorbij en op de kleinste details heb je gefocust! Het is ook echt zoals het was en bij ons past.
Wij willen jou zeer bedanken voor het fijne contact, jouw gezelligheid en het mooie eindresultaat!

Wesley van Heugten
Jullie zijn den topstel! Bedankt voor de mooie beoordeling!
27-08-23
10101

Wij zijn omver geblazen door de creativiteit van Wesley…. Onze eerste kennismaking op een trouwbeurs was onvergetelijk en we hebben hem daar ter plekke geboekt. Vol vertrouwen in wat hij ons daar liet zien en zijn enthousiasme in wat hij op onze trouwdag voor ons kon betekenen. De aanloop naar onze grote dag hadden we veel contact en konden we alle vragen stellen. Hij kwam aan huis om de locatie te bekijken en besprak met ons alle mogelijkheden. Hij gaf toen al aan dat hij samen zou komen met zijn vrouw kim, die hem helpt waar nodig. Op de dag zelf op 23.06.23 heeft hij samen met Kim alles prachtig vastgelegd en waren ze onzichtbaar aanwezig daar waar ze moesten zijn. Er was een goed contact met onze ceremoniemeester waardoor alles vlekkeloos verliep. Van s’morgens vroeg tot laat in de nacht waren ze er samen om onze mooie dag te filmen. De dag na de bruiloft kwam er al een eerste sneakpreview en volgde er ook snel een langere filmversie met door Wesley gekozen muziek die er wel leek voor te zijn geschreven. De lange film is adembenemend mooi geworden en elke keer als we kijken zien we weer iets nieuws. Wij zijn meer dan blij en trots dat we voor Wesley hebben gekozen en bevelen hem dan ook van harte bij iedereen aan. Kies voor Shoot Creative Wedding en je zult voor de rest van je leven je mooie dag op een prachtige manier in beeld en geluid herbeleven. Nogmaals dank Wesley en Kim

Wesley van Heugten
Enorm bedankt voor deze mooie review! Het was geweldig om jullie prachtige dag tot in detail vast te leggen!
27-08-23
10101

door wesley kunnen we iedere dag onze bruiloft opnieuw beleven. Echte emoties worden vastgelegd, de mooiste momenten worden uitgelicht en het verhaal van je bruiloft wordt verteld. daarnaast is wesley prettig in de omgang. weet gehoor te geven aan je wensen en speelt feilloos in op situaties.

Wesley van Heugten
Bedankt voor deze mooie woorden! Het was een topdag!
27-08-23
10101

Wat een toevoeging was dit op onze dag! Wesley en Kim hebben onze bruiloft vastgelegd. Wij houden helemaal niet van een camera op ons gezicht maar we hebben ons geen seconde ongemakkelijk gevoeld. Wat een fijne en kundige videograven zijn dit. De filmpjes zijn voor ons onbetaalbaar: alle mensen waar we van houden zijn op bewegende beelden vastgelegd. ‘Onze’ muziek is gebruikt, Het resultaat is echt helemaal wij. Goud!

Wesley van Heugten
Bedankt voor deze mooie review! Het was ondanks de warmte écht een feest om deze dag met jullie te mogen meemaken!
09-07-23
10101

“! Wat is Wesley een vak man !
Passie in zijn werk, dat straalt hij ook uit.
2 jaar terug de keuze genomen en wesley geboekt. Naar enkele gesprekken, contact houdend.
Wist hij al snel wat wij wilde, en hielp ons om onze ideeën uit te laten komen.
Een boot, auto’s, niks was hem te gek !
Hij geeft veel tips en denkt graag mee Zo fijn, want zeg eerlijk wat een geregel een bruiloft Haha Ook op de trouwdag zelf, wesley was echter een gast dan een videograaf ! Geen gedwongen sfeer, niks verplicht, niet gemaakt maar gewoon zoals wij/iedereen was. Zelfs de bruid erop wijzen om te genieten en de zorgen los te laten.. Ik kan een A4 vol schrijven hoe blij wij waren met wesley!
De filmpjes, erg emotioneel. Veel huilende familieleden/vrienden op De bank Iedere keer kijkend komen de kippenvel! Elk moment, alle emoties, het feest. Je voelt de trouwdag weer opnieuw terug beleven in zijn gemaakte film. Onze trouw film!!
Bedankt wesley, je bent een topper !
Wij raden jou zeer zeker bij IEDEREEN aan.”

Wesley van Heugten
Wat een gave en warme dag was dit! Blij dat we dit voor jullie hebben kunnen vastleggen! Bedankt voor de mooie review!
27-08-23
10101

Op korte termijn plek voor onze grote dag vrij kunnen malen. Super fijne kennismaking gehad, een klik was er direct. En dan nog het eind resultaat, echt prachtig!
Prachtige herinnering van onze dag!

Wesley van Heugten
Superfijn dat ik voor jullie toch nog een last-minute trouwfilm heb kunnen maken! Dankjewel voor deze beoordeling!
04-07-23
10101

Toen wij een trouwdatum hadden geprikt waren wij er al vrij snel uit dat wij graag een video van onze dag wilden laten maken. Maar hoe kies je nu de juiste uit al het aanbod wat je online kan vinden? Tijdens een speelafspraak van onze dochters raakte ik aan de praat met Wesley van Shoot Creative en hebben wij een vrijblijvende afspraak met elkaar gemaakt. Wesley liet zijn werk aan ons zien en vertelde ons wat zijn werkwijze was. Omdat wij beiden onder indruk waren van het werk van Wesley hebben wij besloten om met hem in zee te gaan. En wat een goede keuze is dat geweest! Een paar weken voordat we gingen trouwen hebben we samen onze trouwdag doorgenomen en Wesley wilde exact weten wat de planning was. Wij hadden een aantal bijzondere dingen geregeld (vuurwerk, goochelaar, politiebegeleiding, live muziek) en Wesley werd er zichtbaar helemaal enthousiast van. Super leuk om te zien als iemand zo gepassioneerd is in zijn werk. Omdat er zoveel geregeld was om vast te leggen zou hij samen met zijn vrouw komen. Tijdens onze trouwdag op 20 mei 2023 kwam Wesley exact op tijd en samen met zijn uiterst vriendelijke vrouw op de locatie aan. Het eerste half uur merkte ik heel erg goed dat er een camera op me gericht stond. Na een half uurtje raakte ik eraan gewend en daarna ben ik er niet meer mee bezig geweest. Aan het einde van de dag hebben wij ons zelfs afgevraagd of hij wel genoeg beelden had. Nou, dat had hij genoeg! Hij heeft werkelijk alles perfect vastgelegd. De voorbereidingen met oog voor detail en leuke shots van onze dochtertjes. De trotse blikken van mijn ouders maar ook het plezier wat we samen hadden heeft hij met zijn camera gevangen. Tijdens de ceremonie heeft hij de emotie maar ook zeker de liefdevolle blikken vastgelegd. Zo mooi! Met een drone heeft hij mooie shots van de omgeving en van de rit naar de trouwlocatie gemaakt. Onze opening van het feest was een spectaculaire gebeurtenis waar een hoop bij kwam kijken (spots, rook en vuurwerk) ook dit is vanuit verschillende hoeken perfect vastgelegd. Wat een vakman! We hebben nu verschillende compilaties gekregen. Fijn dat je een hele korte hebt die je zo snel even aan iedereen kan laten zien. De lange versie is onze favoriet. Als we deze film kijken beleven we onze trouwdag weer helemaal opnieuw. Wesley heeft onze muziek onder de verschillende fragmenten gezet, wat de video helemaal afmaakt. Ik ben niet zo snel onder de indruk maar het werk wat Wesley aflevert is echt vakwerk. Daarnaast is Wesley ook nog eens een hele aardige gast die je er graag bij hebt. Wij zijn enorm blij dat wij voor Shoot Creative hebben gekozen.”

Wesley van Heugten
Wauw! Enorm bedankt en wat mooi dat wij deze dag voor jullie op beeld hebben mogen vastleggen!
27-08-23
10101

Al tijdens de kennismaking was de klik met Wesley er meteen! Heldere uitleg, denkt goed met je mee over de mogelijkheden die er zijn en voorziet je meteen van tips. Dat wil je als bruidspaar! Samen met zijn echtgenote heeft hij onze dag echt perfect vastgelegd. Wat een topteam is dat. Ik voelde aan alle kanten dat het resultaat fantastisch zou worden. Dat werd ook bevestigd! Door de teaser kwam meteen het gevoel van die dag al naar boven! Toen al alleen maar complimenten ontvangen! Als dit maar een minuut was van alle beelden, hoe gaaf zou dan het eindresultaat dan wel niet moeten zijn? Nou ERG gaaf! Wat een prachtige reportage van een fantastische dag! Veel kleine details mooi vastgelegd, de emoties zeer goed begrepen en weergegeven.
De tissues waren bij het kijken van de film weer nodig hoor. De meerwaarde van Wesley als videograaf is echt de fantastische herinnering die hij voor ons gemaakt heeft. Een geweldig naslagwerk. Ik gok dat we de film nog vaak zullen bekijken.
Wij kunnen Wesley echt aanraden!!

Wesley van Heugten
Wow! Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat was het me ook een geweldige dag! Blij dat ik dit zo voor jullie heb mogen vastleggen!
08-06-23
10101

Het begon met een win actie van SHOOT CREATIVE WEDDING via instagram. Niet wetende van elkaar vroeg Wesley aan ons (via persoonlijk bericht) waarom diegene de prijs zou moeten winnen. Noem het telepathie maar Danique en Ik, zonder dat we het wisten, gaven nagenoeg het zelfde antwoord. En ja hoor nadat de tijd was verstreken was Danique de gelukkige winnaar. Na een super leuk gesprek over wat de prijs inhield gaf Wesley ons alsnog een aantal mogelijkheden. En we hoefde niet lang te overleggen en gingen voor een uitgebreider pakket waarbij we korting kregen (ivm het winnen van de prijs). “We could not be happier” met de keuze die we maakte! En wat zijn we blij met de keuze die we gemaakt hebben. De contact momenten met wesley naar onze bruiloft toe waren geweldig, grappig en voelde zo normaal waardoor het nog completer aanvoelde toen de dag eenmaal aanbrak. Samen met Kim heeft Wesley onze dag zo enorm mooi, speciaal en gewoon PERFECT op film kunnen weergeven. Voor ons waren er een paar specifieke karakterpuntjes enorm belangrijk die ons als bruidspaar kenmerkte. En dit had niet beter gekund hoe zij dit hebben vastgelegd en verwerkt in de videos. Meteen na de grote dag hebben wij een teaser mogen ontvangen. Bij het bekijken van dit beleefde we de dag weer helemaal opnieuw. Meteen kwamen de tranen te voor schijn van geluk. Hierdoor kregen buitenstaanders meteen een perfect beeld van de prachtige ceremonie met die kenmerkende details die voor ons zo belangrijk zijn (Werk, hobbies en familie!). Nadat Wesley persoonlijk de grote film(s) is komen bezorgen hebben we onze geweldige “PERFECT WEDDING” herbeleeft van seconde tot seconde. Direct bij het starten hebben we gelachen, gehuild en genoten van deze mijlpaal in ons leven van begin tot einde. Elke keer als er iemand vraagt naar deze mooie dag, laten we de teaser of de film voor familie zien. En de reacties zijn geweldig! DIT ZIJN JULLIE !! krijgen we dan te horen elke keer weer. Door Wesley hebben we ook de keuze om samen op de bank te genieten van de grote film en de ceremonie. En als er bezoek komt, dan zetten we de korte film of de teaser op zodat ze zo een geweldig beeld krijgen van onze PERFECT WEDDING! De onbeschrijfelijke passie van Wesley en Kim uit zich in een enorm professioneel en onbeschrijfelijk perfect product wat een belangrijk deel van onze dag is geworden. Mede door hen kunnen we elke moment van ons leven terug gaan in de tijd en weer genieten van dit mooie moment. Zoveel passie en liefde voor een vak zie je niet vaak meer… Maar zij hebben dit zeker. Hun flexibiliteit en inlevingsvermogen kenmerkt hun persoonlijkheid en betrokkenheid! Wesley en Kim wij zijn jullie dankbaar!!

10101

Ongedwongen de tijd gehad om onze wensen in de voorbereidende gesprekken te bespreken. Op de dag zelf heel relax alles vastgelegd. Op de belangrijke momenten totaal niet door gehad dat er gefilmd werd. Het eindresultaat van onze films is prachtig. Heel erg blij mee!

10101

In het begin hebben we getwijfeld of we een videograaf wilde op onze bruiloft, we vroegen ons af of je echt iets met die beelden zou doen en of het je geld waard is. Uiteindelijk hebben we besloten toch op zoek te gaan naar een videograaf en we hebben er geen seconde spijt van gehad! Het gesprek met Wesley was lekker luchtig en voelde al meteen vertrouwd. De dagen voor het huwelijk hebben we ook nog geregeld app contact gehad over de locaties en deze gesprekken waren gezellig en alsof we Welsey al jaren kende. Op de dag zelf hebben we amper gemerkt dat we continue gefilmd werden en voelde Wesley als een van onze gasten. De dag na de bruiloft kregen we al een preview, we waren erg benieuwd en hadden geen idee wat we er van konden verwachten, ondanks daf de drone in de boom gevlogen was waren de beelden in 1 woord prachtig! We zaten beide met tranen in onze ogen. De muziek eronder maakt het af, de timing van de tekst in de song sluit mooi aan op de beelden, we konden niet wachten op de rest. Dit volgde al vrij snel, het iets langere filmpje, van 4 minuten kregen we een week voordat we de rest kregen, hier zat een liedje onder, voor ons onbekend, maar zo mooi, het sloot zo mooi aan op de beelden, dat dit lied nu bij een van mijn favoriete hoort. Als ik deze nu terug hoor denk ik meteen terug aan onze prachtige dag en beelden.
Dus twijfel je over een videograaf? Van Wesley krijg je geen spijt!

Wesley van Heugten
Wauw! Wat een mooie beoordeling! Ontzettend bedankt en heel veel geluk samen!
24-05-23
10101

Wesley heeft onze bruiloft op video vastgelegd en we kunnen alleen maar aanraden om dit ook door hem te laten doen. Hij is proffesioneel en weet heel goed wat hij aan het doen is. Ook op sociaal gebied, wat erg belangrijk is op een bruiloft. Wij voelden ons op ons gemak bij hem. Terwijl we nog vollop aan het nagenieten waren kregen we de teaser binnen 48h wat ons meteen weer kippenvel bezorgde. Ook het eindresultaat is super en kijken we vaak terug samen met vrienden en familie.

Wesley van Heugten
Bedankt voor deze beoordeling!
22-05-23
10101

Wij hebben alle leveranciers weloverwogen gekozen, maar we kunnen wel stellen dat de keuze voor Wesley als onze videograaf de beste was. Vanaf het begin gaf hij ons een fijn gevoel door zijn persoonlijke benadering, zoals een fysieke afspraak tijdens het kennismakingsgesprek. Dankzij de uiteenlopende pakketten die Wesley aanbiedt, vonden we een videograaf die alle video’s zou maken die we wilden ontvangen: teaser, korte clip, korte film, lange film en los de ceremonie + openingsdans. De teaser ontvingen we zelfs al de ochtend na de bruiloft, heel bijzonder om zo snel wat beelden te zien van je bruiloft. De kwaliteit van al deze video’s is ronduit perfect. De afwisselende shots, de montage en de muziek bij de video’s; alles is top. Alle belangrijke en mooie momenten zijn zonder uitzondering gevangen, en dat zonder op de trouwdag op te vallen. Ook was het prettig om te merken dat Wesley zo goed samenwerkte met onze fotograaf. Wij zouden iedereen aanraden om een videograaf te nemen waarbij we Wesley van harte kunnen aanbevelen. Puur vakwerk! Het is fantastisch om de trouwdag in zoveel mooie films vastgelegd te hebben die we de rest van ons leven kunnen bekijken om onze dag en de emoties te herbeleven. Dankjewel Wesley!

Wesley van Heugten
Wauw! Dankjewel voor deze hele mooie woorden!
22-05-23
10101

Heb je trouwplannen bezuinig dan zeker niet op een videograaf! En vraag ook zeker Wesley!

Wesley is super toegankelijk, sociaal en luistert goed naar je wensen. Eigenlijk kan vrijwel alles, hij denkt graag met je mee en komt zelf met leuke goede ideeën. Hij denkt aan kleine details waar je zelf niet snel aan denkt, maar die wel een mooie toevoeging zijn voor de dag en daardoor ook voor de film.

Tijdens de bruiloft was Wesley vrijwel onzichtbaar aanwezig. Ondanks dat hij soms met de camera bijna op je neus staat, valt hij toch totaal niet op.

Onze bruiloft is op een hele mooie manier vastgelegd en de film(pjes) bevatten al de momenten die voor ons bijzonder en mooi zijn. Met de bewegende beelden en de liedjes die die dag te horen waren krijgt de film nog meer kracht. Je wordt weer helemaal meegenomen naar de dag. Wesley is hierin heel creatief en de timing van de muziek en de beelden is echt perfect!

Wesley van Heugten
Heel erg bedankt voor deze top review!
22-05-23
10101

Via een collega van Nicole zijn wij in contact gekomen met Wesley. Wat een fijne eerste ontmoeting was dat. We waren al vrij snel over uit, Wesley is iemand die bij ons past en aan onze wensen kan voldoen, maar bovenal waar wij ons vertrouwd bij voelen en vooral ons zelf kunnen zijn. Dat is wat je wil op je eigen bruiloft. Uiteindelijk kwamen voor een logistieke uitdaging, die Wesley fantastisch heeft opgelost (super bedankt Kim!).
Dat Wesley goed bij ons paste bleek ook op de dag zelf. Wesley heeft zich de hele dag bijna onzichtbaar door de gasten bewogen. Geen ongemakkelijke gevoelens van een camera in je gezicht. Gewoon een fijn persoon, die daar toevallig staat met een camera en eigenlijk niet opvalt.
Wij hebben op de dag na onze bruiloft al een fantastische sneak preview ontvangen, wat veelbelovend was voor de rest. We zijn zo blij met alle beelden die we uiteindelijk hebben ontvangen. Waar John eerst nog sceptisch was over het inhuren van een videograaf, is ook hij heel blij met het resultaat. De beelden zijn zo waardevol en Wesley heeft een hele gave film voor ons in elkaar gezet! Wij vinden dit een fantastische aanvulling op onze foto’s. We hadden Wesley niet willen missen op onze grote dag!
Wesley is vanuit ons echt een hele dikke aanrader!

Wesley van Heugten
Super bedankt voor deze mooie review!
22-05-23
10101

Sinds het eerste contact met Wesley hadden we meteen een klik. Wesley is vriendelijk, sociaal en weet goed in te spelen op onze wensen. Het contact verloopt soepel, snel en persoonlijk. We hebben een onwijs mooie bruiloft gehad en kunnen hier nog lang van nagenieten met de prachtige beelden die Wesley heeft gemaakt! We zouden Wesley aan iedereen aanraden!!

van Heugten Wesley van Heugten
Thanks voor deze mooie review!
17-05-23
10101

Onbetaalbaar!!

Het werk wat Wesley heeft neergezet is onbetaalbaar. De beelden i.c.m. muziek. Werkelijk ieder detail klopt. Als je gaat trouwen bezuinig dan niet op een videograaf.

Na 5 minuten hadden we al niet meer in de gaten dat er constant een camera(man) aanwezig is die alle mooie, bijzondere, emotionele maar ook zeker blije momenten vastlegt.
Wij hebben ervoor gekozen om Wesley er vanaf het begin tot einde bij te houden en dit is de beste keuze geweest.

Hetzelfde weekend werden we al verrast met de teaser en er is constant communicatie waardoor je steeds weer teruggaat naar die geweldige dag. We hebben al het materiaal al heel vaak bekeken en zijn er nog steeds zo blij mee.

Wesley van Heugten
Wauw! Dankjewel Maartje en Frank!
17-05-23
10101

Wesley denkt heel erg met je mee, is creatief en een fijne spontane vent om er op een van de mooiste dagen van je leven bij te hebben.

van Heugten Wesley van Heugten
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
17-05-23
Pink Lemon Cards