Als documentair en storytelling fotograaf draait het bij mij om het vastleggen van het echte verhaal en de sfeer van de dag. Het verhaal van de liefde, dat gebeurt op jullie bruiloft. Een dag waarin emoties de hoofdrol spelen. Als een kameleon meng ik mij tussen jullie gasten en schiet ik op de juiste momenten dé foto.

Om het gehele verhaal vast te kunnen leggen, ben ik er vanaf het moment dat jullie dag aanbreekt en jullie jezelf klaarmaken voor de grote dag, tot en met de losgaande voeten op de dansvloer. Believe me, dit wil je vastgelegd hebben.

Alle foto’s worden in dezelfde stijl nauwkeurig nabewerkt zodat het één geheel vormt. Deze ontvangen jullie in een online galerij en bij al mijn pakketen zit een luxe trouwalbum. Mijn stijl wordt beschreven als puur, warm en sfeervol.

Zelf ben ik een echte outdoor fanaat en ben dan ook het liefste de hele dag buiten om nieuwe avonturen te beleven. Dus mochten jullie een mega gave trouwlocatie in de natuur of zelfs in het buitenland in gedachten hebben, ik ga graag mee om jullie avontuur onvergetelijk te maken.

Het lijkt mij een eer om jullie verhaal van de liefde te vereeuwigen en uiteindelijk te overhandigen in een prachtig luxe trouwalbum waarin jullie zullen verdwalen als de hoofdpersonen van jullie eigen love story.

Willen jullie het echte verhaal van jullie dag voor altijd kunnen herbeleven? Twijfel dan niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Want het aller belangrijkste is de klik tussen ons, pas als die goed is gaan we verder kijken.

Want, Sher Takes Care

Sherine

hello@shertakescare.com
www.shertakescare.com

10 Ervaringen

10101

Zo blij dat wij Sherine hebben gevonden tijdens de voorbereidingen van onze dag van de liefde. Sher is echt een top vrouw en fotograaf, erg behulpzaam en meedenken in verschillende situaties maar ook buiten de foto’s. Luistert goed naar je wensen en probeert je te zien, steun tijdens de dag met zenuwen en super fijn in contact. Foto’s waren nog veel beter dan wij hoopte en verwachten en het album is echt vakwerk. Sher really does take care!

Sherine Zwaga
Lieve Erik & Amanda, Wat een woorden! Zo lief om deze te mogen ontvangen van jullie. Het was een eer jullie de hele dag te volgen, te zien en te voelen en dit allemaal terug te brengen in beeld. Heerlijk! Dankjewel voor jullie vertrouwen in mij :) Liefs, Sher
24-04-24
10101

Sherine is een fantastische fotograaf! Ze stelt je meteen op je gemak, geeft advies en luistert goed naar je wensen. Ze legt echte emoties vast, weet precies op het goeie moment er te zijn. En de foto’s zijn zo mooi! Echt een cadeautje. Dankje Sherine!

Sherine Zwaga
Lieve Anna & P, Wat een heerlijke dag hadden jullie en dat op mijn verjaardag, die vergeet ik dus nooit meer! Goed te horen dat ik naar jullie wensen jullie liefde heb vastgelegd. Dankjewel dat ik bij jullie feestje van de liefde mocht zijn! Liefs, Sher
24-04-24
10101

Sher is echt geweldig! Wij genieten nog elke dag van onze trouw fotos, het is zo speciaal om iemand zo waardevol op je bruiloft te hebben die niet alleen de dag prachtig vastlegt maar ook het verhaal erachter! Alle emoties, en belangrijke momenten staan vast op de camera, momenten om nooit te vergeten! Super bedankt Sher!

Sherine Zwaga
Lieve Steph & Jeff, Wat een geweldige dag was jullie bruiloft. Dankjewel dat ik jullie liefdes verhaal heb mogen vereeuwigen met mijn foto's. Het was een eer om te doen! Liefs, Sher
29-02-24
10101

Sher, sher is 1 van de eerste trouw leveranciers die ik heb leren kennen bij het opzetten van mijn bedrijf als weddingplanner. Sher is lief, gezellig, duidelijk en echt een fijn mens. Om zo wel mee te werken als gezellig te kletsen. Wil je prachtige fotos, een prettige communicatie en de grootste gezelligheid? Kies dan voor Sherine!

Sherine Zwaga
Lieve Kiki, Dankjewel voor je mooie en lieve woorden. Het is een feestje om met jou samen te werken. Tot snel! Liefs, Sher
29-02-24
10101

Wauw, wat is Sher fantastisch!
Na een eerste persoonlijke kennismaking, voelde we dat het goed zat. Sher is heel meedenkend, duidelijk en doet waar ze voor staat: jouw liefdesverhaal van de trouwdag vastleggen in onvoorstelbaar mooie foto’s. Wat maakt deze vrouw prachtige foto’s en wat is ze fijn om om je heen te hebben.

Sherine Zwaga
Lieve Petra & Orne, Wat een mega lief bericht! Dankjewel, zo bijzonder dat ik jullie bruiloft heb mogen vastleggen. De momenten waren goud, jullie dag zal ik nooit vergeten. Bedankt dat ik erbij mocht zijn! Liefs, Sher
14-11-23
10101

Wij hebben echt een topdag gehad die op een prachtige manier is vastgelegd! Van alle mooie momenten zijn prachtige foto’s gemaakt. Sher is er, maar niet mega aanwezig (je hebt niet telkens een camera voor je hoofd). Dit is iets wat wij erg prettig hebben gevonden.
Mooie herinneringen!

Sherine Zwaga
Lieve Esther & Niek, Een mooie herinnering is het zeker, zo erg genoten met al jullie lieve vrienden en familie. Magische dag met veel liefde. Super dankbaar dat ik jullie bruiloft heb mogen vastleggen! Liefs, Sher
20-09-23
10101

Wij waren erg blij met Sherine en kijken graag naar de foto’s terug. Wij kunnen haar aanraden.

Sherine Zwaga
Lieve Anja, Wat super leuk om te lezen, wat een mooie (en warme;)) dag hadden we hè? Jullie bruiloft zal ik nooit vergeten. Dankjewel dat ik het voor jullie heb mogen vereeuwigen! Liefs, Sher
20-09-23
10101

Wij waren/zijn erg blij met Sherine. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Sherine Zwaga
Lieve Mike, Dankjewel voor jouw compliment, het was een mooie dag om voor jullie te vereeuwigen. Liefs, Sher
20-09-23
10101

Sherine, van Sher Takes Care is een topper! Wat hadden we een plezier op onze mooie dag. Sher is onwijs goed met licht (we begonnen overdag en trouwde s’avonds) en weet de juiste momenten/emoties op de foto zetten. Ze heeft 12 uur lang prachtige foto’s gemaakt, spontaan tot geposeerd, alles is mogelijk en kan met Sher. We hadden gewoon soms echt niet door dat ze aanwezig was op de trouwdag! Ze dacht ook mee voor locaties om foto’s te maken en kwam met een mooie setup voor het trouwalbum.

Sher Takes Care, is een lieve gezellige meid die ook nog geweldige foto’s kan maken!

Sherine Zwaga
Lieve Q & Joost, Wauw, als ik terug denk aan jullie dag is de liefde voelbaar. Wat een warmte en romantiek hing er in de lucht. Dankjewel dat ik daar bij mocht zijn en jullie mij in vertrouwen namen. Proost op de liefde! Liefs, Sher
20-09-23
10101

Sherine is een lieve, rustige en hele fijne fotograaf. Daarnaast heeft ze een mooie en professionele kijk voor de juiste momenten en plaatjes. Sherine heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze heeft ons vanaf de kennismaking tot het resultaat bijgestaan in het proces. Heel fijn.
Wij zo ontzettend blij met het resultaat. De emoties, liefde en harmonie heeft ze super mooi vastgelegd. Ook van vele gasten op de bruiloft hebben wij complimenten over Sherine ontvangen. Kortom, als je een fotograaf zoekt, raden wij 1000% ShetakesCare aan.

Sherine Zwaga
Lieve Kim & Björn, Wat een ontzettend lieve woorden, dankjewel! Ik heb ook heel erg genoten van jullie mooie dag, eentje voor in de boeken :) Bedankt voor het vertrouwen in mijn werk. Liefs, Sher
20-09-23
Pink Lemon Cards