Gaan jullie trouwen en zoek je nog een bruidsbloemist? Sharon Flowers heeft al jaren lang ervaring en verzorgt graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft.

Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Door mijn kennis en creativiteit met jullie te delen hoop ik de spanning en stress iets af te nemen. Ik denk graag met jullie mee over jullie perfecte styling. bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaal versiering groot en klein, ik verzorg de bloemversiering zoals jullie dat willen.

11 Ervaringen

10101

Fantastische fijne winkel, boeketten en bloemen heel creatief gemaakt met uiterste zorg, aflevering en uitleg zijn klantgericht, het gaf onze feestdag een extra dimensie.

10101

Sharon heeft al het bloemwerk op onze bruiloft verzorgd waaronder het boeket, de corsages en de aankleding van de ceremonie en de eetzalen. Het was perfect! Mijn boeket blijf ik prachtig vinden, als ik mijn dag opnieuw over zou moeten doen zou mijn boeket er precies hetzelfde uit zien.
Sharon heeft echt de tijd genomen om alles van te voren te bespreken en door te nemen.
Ze stelde onze wensen centraal maar kwam zelf ook met veel creatieve ideeën.
Sharon heeft oog voor detail en wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zij was de dag zelf extra vroeg aanwezig op de locatie en alles was aangekleed voor er ook maar een gast arriveerde. Ze is vernieuwend, denkt ‘out of the box’ en is absoluut niet vies van hard werken!

10101

Ontzettend vriendelijk. Erg goede, lang versblijvende boeketten. Kortom: Je hebt veel plezier van de bloemen

10101

Fantastisch, mijn bruidsboeket was mooi. Ik heb het nogsteeds gedroogd in huis morgen precies 10 jaar. Groetjes, Patricia Ketting.-Tremour

10101

Top zaak

10101

Al jaren lang goede service en prachtige boeketten, zo ook het bruidsboeket voor onze dochter alsmede de corsages

10101

Geweldige service, geweldige mensen/team & super SUPER mooie kwaliteits bloemen. Voor mij geen andere! 🙂 prachtige trouwfoto’s en films hebben wij van onze bruiloft mede dankzij Sharon!

10101

Ons bruidsboeket is door mijn nichtje gemaakt super blij mee en super mooi gelukt.

10101

Heel fijn geholpen met het bespreken van mijn bruids boeket. En heel erg tevreden met het resultaat! Echt prachtig!

10101

Super goede ervaring met Sharon Flowers. Mijn bruiloft was echt FANTASTISCH aangekleed met mooie bloemen voor op tafel tot aan de corsage van mijn gasten, Mijn prieel was prachtig bekleed en alles daaromheen was gewoon tot in de puntjes verzorgd. Wat ik toch wel het belangrijkste vind aan een bloemist is dat ze je style en smaak begrijpt.

10101

Afgelopen maand zijn ik en m’n partner getrouwd. We kwamen bij Sharon uit en wat zijn wij blij dat jij ons bloemwerk heb gedaan! Vol met goede ideeën waar we zelf nooit op zouden komen heb jij ons geholpen. Van bruidsboeket tot backdrop en aankleding van de ceremonie en eetzaal, alles paste bij elkaar. SUPER! Onwijs bedankt!

Pink Lemon Cards