Gaan jullie trouwen en zoek je nog een bruidsbloemist? Sharon Flowers heeft al jaren lang ervaring en verzorgt graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft.

Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Door mijn kennis en creativiteit met jullie te delen hoop ik de spanning en stress iets af te nemen. Ik denk graag met jullie mee over jullie perfecte styling. bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaal versiering groot en klein, ik verzorg de bloemversiering zoals jullie dat willen.

21 Ervaringen

10101

Geweldig top wijf ook

10101

Geweldig top wijf ook

10101

Super vriendelijk, heel meedenkend, geeft advies waar iemand wat aan heeft, neemt de tijd, enthousiast in haar werk, een kunstenares met bloemen, dat is Sharon! Het trouwboeket van mijn dochter en de corsage van mijn schoonzoon zagen er echt prachtig uit. De overige corsages waren ook helemaal top. Een top trouwbedrijf!

10101

De bloemen op onze bruiloft zagen er prachtig uit! Ik was zelf ook erg blij met mijn corsage. Deze zag er heel goed uit in combinatie met het boeket van mijn vrouw. Ik hoor haar nu nog over het boeket, dus dat is een heel goed teken! Ze heeft het boeket en de corsage zelfs laten prepareren. Nogmaals bedankt voor de mooie bloemen, de fantastische service, een gelukkige vrouw natuurlijk en zeker tot ziens in de vernieuwde prachtige winkel.

10101

Wij zijn echt heel blij met Sharon! Mijn bruidsboeket zag er echt prachtig uit. Boven verwachtingen! Ik ben niet snel stil, maar Sharon is het gelukt. De bloemen die ze heeft gebruikt zijn echt prachtig en ze heeft elk belangrijk detail wat ik er heel graag in wou hebben super mooi in verwerkt. Zelfs op het laatste moment. Ook mijn man zijn corsage zag er echt top uit, evenals de corsages voor de bruiloftsgasten. Ze heeft heel fijn meegedacht met wat wij voor ogen hadden en dat heeft dus echt perfect uitgepakt. Vandaar een top trouwbedrijf voor ons!

10101

Wij zijn echt heel blij met Sharon! Mijn bruidsboeket zag er echt prachtig uit. Boven verwachtingen! Ik ben niet snel stil, maar Sharon is het gelukt. De bloemen die ze heeft gebruikt zijn echt prachtig en ze heeft elk belangrijk detail wat ik er heel graag in wou hebben super mooi in verwerkt. Zelfs op het laatste moment. Ook mijn man zijn corsage zag er echt top uit, evenals de corsages voor de bruiloftsgasten. Ze heeft heel fijn meegedacht met wat wij voor ogen hadden en dat heeft dus echt perfect uitgepakt. Vandaar een top trouwbedrijf voor ons!

10101

Oh, oh, wat had ik een mooi bruidsboeket! Dank je wel Sharon! Je hebt precies gemaakt wat mijn man in zijn hoofd had en dan nog mooier! Je bent een vakvrouw!

10101

Een bruiloft is niet compleet zonder bloemen!
Via Instagram bij Sharon terecht gekomen voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Toen wij een aantal trouwboeketten hadden gezien, even een bezoek gebracht aan de winkel. De samenwerking met Sharon was super fijn, omdat alles kan en omdat ze eerlijk is met adviezen geven. De bloemen waren precies naar onze ideeën. Uiteindelijk de bloemen zelfs bij haar thuis op kunnen halen, omdat wij in dezelfde plaats wonen en de winkel toch wat ver was. Super service!! Dankjewel voor alles!

8,2101

Ik kan Sharon aanraden omdat ze erg betrokken is bij het samenstellen van het bouket. Ik vond het vooral ook erg leuk dat zij mij de mogelijkheid gaf om betrokken te zijn, door mij te betrekken in het kiezen van de verschillende bloemen. Verder werkt haar enthousiasme aanstekelijk en is zij duidelijk in de mening die zij heeft. De corsage was wel wat zwaar, waardoor deze niet goed bleef zitten. En het lint van het bouket, had ook beter vast kunnen zitten. Deze feedback heb ik haar naderhand gegeven, wat goed ontvangen werd, waar ik erg blij mee was.
Samengevat, zeker een positieve ervaring en een erg leuke plek als je invloed wil hebben op het creatieve proces!

10101

Bloemen! Zo iets kleins maar wat zo iets, zo mooi en speciaal kan maken! Het was echt een plaatje de ceremonie vol met bloemen, het welkomstbord en zo nog veel meer! Het totaal plaatje was nu echt af. De samenwerking met Sharon was ook erg prettig en relaxed alles kon bewijze van tot het laatste moment nog veranderd worden voor Sharon was dit geen probleem! Een dikke 10 voor de service die je geleverd heb aan ons. Het heeft onze bruiloft echt af gemaakt. X Ginger en Wesley

10101

Fantastische fijne winkel, boeketten en bloemen heel creatief gemaakt met uiterste zorg, aflevering en uitleg zijn klantgericht, het gaf onze feestdag een extra dimensie.

10101

Sharon heeft al het bloemwerk op onze bruiloft verzorgd waaronder het boeket, de corsages en de aankleding van de ceremonie en de eetzalen. Het was perfect! Mijn boeket blijf ik prachtig vinden, als ik mijn dag opnieuw over zou moeten doen zou mijn boeket er precies hetzelfde uit zien.
Sharon heeft echt de tijd genomen om alles van te voren te bespreken en door te nemen.
Ze stelde onze wensen centraal maar kwam zelf ook met veel creatieve ideeën.
Sharon heeft oog voor detail en wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zij was de dag zelf extra vroeg aanwezig op de locatie en alles was aangekleed voor er ook maar een gast arriveerde. Ze is vernieuwend, denkt ‘out of the box’ en is absoluut niet vies van hard werken!

10101

Ontzettend vriendelijk. Erg goede, lang versblijvende boeketten. Kortom: Je hebt veel plezier van de bloemen

10101

Fantastisch, mijn bruidsboeket was mooi. Ik heb het nogsteeds gedroogd in huis morgen precies 10 jaar. Groetjes, Patricia Ketting.-Tremour

10101

Top zaak

10101

Al jaren lang goede service en prachtige boeketten, zo ook het bruidsboeket voor onze dochter alsmede de corsages

10101

Geweldige service, geweldige mensen/team & super SUPER mooie kwaliteits bloemen. Voor mij geen andere! 🙂 prachtige trouwfoto’s en films hebben wij van onze bruiloft mede dankzij Sharon!

10101

Ons bruidsboeket is door mijn nichtje gemaakt super blij mee en super mooi gelukt.

10101

Heel fijn geholpen met het bespreken van mijn bruids boeket. En heel erg tevreden met het resultaat! Echt prachtig!

10101

Super goede ervaring met Sharon Flowers. Mijn bruiloft was echt FANTASTISCH aangekleed met mooie bloemen voor op tafel tot aan de corsage van mijn gasten, Mijn prieel was prachtig bekleed en alles daaromheen was gewoon tot in de puntjes verzorgd. Wat ik toch wel het belangrijkste vind aan een bloemist is dat ze je style en smaak begrijpt.

10101

Afgelopen maand zijn ik en m’n partner getrouwd. We kwamen bij Sharon uit en wat zijn wij blij dat jij ons bloemwerk heb gedaan! Vol met goede ideeën waar we zelf nooit op zouden komen heb jij ons geholpen. Van bruidsboeket tot backdrop en aankleding van de ceremonie en eetzaal, alles paste bij elkaar. SUPER! Onwijs bedankt!

Pink Lemon Cards