Wij willen ons voorstellen, we zijn Mark & Ellen Meijlof- Masselink. Ellen heeft al jaren horecaervaring en nog steeds, ze is gastvrij, heeft oog voor detail en is administratief & creatief onderlegd en ze is Weddingplanner @ EM Weddings & Events. Mark zit in de IT-wereld maar is zo creatief, elk idee wat hij in zijn hoofd heeft kan hij daadwerkelijk omzetten in iets geweldigs! We zijn het perfecte koppel om iets moois te ontwerpen. We hebben daarom een te gekke fotobooth gecreëerd.

In 2018 zagen we een Magic Mirror en we dachten wow wat is dit kostbaar! Dit moet anders kunnen, dit moet goedkoper voor anderen! Toen is Mark bezig gegaan om over zoiets na te maken, maar wel precies zoals bruidsparen en bedrijven belangrijk vinden. We hebben geluisterd naar verschillende meningen en we hebben daar zeker wat mee gedaan. In september 2019 was de Selphy Mirror klaar en hebben wij deze ingezet bij een bruiloft van een vriendin van Ellen. Wat een succes, allemaal enthousiaste mensen. Maar toch (vonden wij) waren er verbeterpuntjes. Deze verbeterpuntjes hebben wij weer wat mee gedaan en zijn we gegroeid. Gegroeid naar wie we nu zijn, hier zijn we trots op!

Wij willen jullie onze geweldige Selphy Mirror niet ontnemen.
Het is tegenwoordig wel een musthave op je event, een fotograaf is vaak al te duur om hem/haar in te huren maar ook gaan de gasten dan heel statisch op een foto. Met de Selphy Mirror is dit verleden tijd, het wordt lachen, gieren en brullen.

Het is een spiegel waarin mensen zichzelf zien staan, photobooth props, folieballonnen & een te gekke backdrop erbij. De spiegel maakt 3 foto’s, dit gaat doormiddel van aanwijzingen op het scherm, na deze 3 foto’s komen de prints uit de printer gerold en klaar! Er kan nog gekozen worden voor de Whats app functie, de gasten kunnen op dat moment de foto’s naar hun mobiele telefoon sturen. Alle foto’s worden opgeslagen en na de tijd digitaal opgestuurd.

Dit alles maakt het event nog leuker! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wacht niet te lang want het loopt storm!

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards