Selfiebox, de leukste foto’s op een feestje!

Bij ons kun je een photobooth huren zonder tijdslimiet. Standaard met onbeperkt printen, digitale nalevering van de foto’s, persoonlijk ontwerp van de fotostrookjes en leuke props om de foto’s extra leuk te maken.

Wij hebben de welbekende Selfiebox, Mirrorbooth XL, videobooths, draagbare iPad booth, Photo-jukebox, LOVE letters, licht en geluid

3 Ervaringen

10101

Tijdens onze bruiloft gebruikt gemaakt van de Selfiebox. Super leuk! Makkelijk te bedienen en iedereen heeft meteen een leuke herinnering om mee naar huis te nemen. Daarna de foto’s digitaal ontvangen op een stickje. Fijne service. Je kon ook de fotostrips zelf laten ontwerpen.

10101

Een erg leuke toevoeging aan het galafeest! Alle gasten waren heel blij met de foto’s en de leuke fotostripjes waarop ze geprint werden. Verder een hele goede service en de Selfiebox was erg makkelijk te bedienen!

10101

De Selfiebox was een super toevoeging bij ons feest. Er werd ontzettend goed gebruik van gemaakt met hele mooie foto’s met goede kwaliteit. Naast dat je de foto’s gelijk kon we de fotostrips ook printen of kon je ze ook meteen naar alle social media zetten of een GIFje van maken. Al met al een top service!

Pink Lemon Cards