Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Mijn naam is Stefanie Springer. Met veel liefde en passie verzorg ik de complete styling voor de aanstaande bruid. Ik ontzorg je volledig op gebied van bruidskapsel en make-up zodat jij op je allermooist bent. Het is mijn missie om jou er stralend en zelfverzekerd uit te laten zien.
Het enige wat jij hoeft te doen is genieten.

Mijn stijl? Romantische, tikkeltje nonchalante kapsels met veel beweging. Heb je fijn haar? Geen probleem! Met opvulling en clip-in extensions kunnen we ook voor jou een prachtig kapsel maken. Ik zorg ervoor dat jouw kapsel de hele dag goed blijft zitten.

Qua make-up hou ik van een natural glowy skin met een mooie oog make-up voor de WOW factor.
Het allerbeste van jezelf, geheel passend bij jouw persoonlijkheid is bij Schoonheids ID vanzelfsprekend.
Ook kan ik het haar en/of make-up van bijvoorbeeld je moeder, getuige of bruidsmeisjes verzorgen.

Spreekt mijn stijl jou aan?
Dan ben ik de bruidsstylist waar je naar op zoek bent.
Laten we kennismaken. Plan een belafspraak met mij om vrijblijvend je bruidslook te bespreken.
LET'S CREATE SOME MAGIC!

Groetjes Stefanie

9 Ervaringen

10101

Alweer bijna 2 jaar geleden was Stefanie mijn bruidsstyliste. Niet vaak lukt het iemand om ervoor te zorgen dat mijn haar de hele dag mooi zit. Ik heb heel veel en lang haar, maar voor Stefanie was het geen enkel probleem. Mijn haar en make-up-op zat de hele dag perfect! Nog altijd heel blij dat Stefanie er was. Genieten als ik er aan terug denk! 🙂

10101

Onlangs heeft Stefanie mij binnen 2 uurtjes omgetoverd tot een bruidje. Ze is goed in wat ze doet. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en sloot haar deskundigheid daarop aan. Het was prachtig, mijn reactie zal ze nooit vergeten denk ik. De hele dag zat alles perfect. Iedereen vond het mooi. Bedankt voor de mooie dag Stefanie.

Stefanie Springer
Super bedankt voor je lieve berichtje 🥰
19-09-23
10101

Stefanie heeft zulk mooi werk afgeleverd. Ik heb me de hele dag zo mooi gevoeld. ’s Avonds nog even een touch up voor het feest en ik had weer een prachtige nieuwe look.
Stefanie doet haar werk super goed en steekt er veel liefde in.
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar en dat vond ik heel prettig op zo een belangrijke dag.

Stefanie Springer
Zo fijn om dit te lezen. Dank je wel voor je lieve berichtje
19-09-23
10101

Wat een geweldig werk heb jij geleverd Stefanie!
Je voelde precies aan wat ik wilde en bij mij paste. De proefsessie was dan ook in 1 keer raak. Ik voelde me echt prachtig door jou, ook aan het einde van de avond zag ik er nog geweldig uit. Mijn getuigen, trouwambtenaar en moeder zagen er dankzij jou ook prachtig uit. Ondanks de drukte en chaos deed jij lekker je ding, zo fijn dat je er was! Ik ben ontzettend tevreden en kom graag terug voor andere behandelingen.

Stefanie Springer
Super lief, dank je wel 🥰
19-09-23
10101

Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld de hele dag door!
Het was best warm met onze bruiloft, maar alles bleef heel de dag perfect zitten. Stefanie werkt heel relaxt en professioneel. Ik ben nogal een stresskip, maar alles was op tijd klaar en er hing een heerlijke, rustige sfeer. Met de proefsessie werd ging alles ook heel soepel en werd alles gedaan precies zoals ik het voor ogen had, en op de dag zelf zag het er nog beter uit! Ik ben heel erg blij met mijn keuze 🙂

Stefanie Springer
Dank je wel voor je lieve berichtje
19-09-23
10101

Wat hebben wij een fantastisch mooie dag gehad! Mede dankzij Stefanie! Wat een vakvrouw en wat een rust straalt ze uit op de dag zelf.
Van nature heb ik heel fijn haar, maar met de juiste extensions erin heeft Stefanie echt getoverd en er een prachtig kapsel van gemaakt wat de hele dag tot na het feest zelfs helemaal top heeft gezeten.
Nogmaals bedankt!

Stefanie Springer
Dank je wel lieve Deniece 🥰
19-09-23
10101

Stef is echt een onwijze topper! Een echte aanrader als je een onbezorgde bruiloft wil! Ze is super in alles wat ze doet! Door haar hebben ik en mijn dochter de hele dag gestraald.
Ik hoop dat ze nog vele bruidjes een top dag kan bezorgen met haar enorme kennis en inzet. Echt in 1 woord GEWELDIGE kanjer.

Stefanie Springer
❤️❤️🥰🥰 dank je wel meis
19-09-23
10101
10101
Pink Lemon Cards