Super mooi dat jullie een kijkje nemen op de site van (Martin Schonewille)Fotografie. Trouwreportages maken is nog steeds een feestje dat ik graag samen met jullie vier. Natuurlijk willen jullie graag dat deze feestdag mooi vastgelegd gaat worden. Mag dat op een manier waarbij jullie en je gasten op de foto komen die het dichts bij je staat, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? Dan ben je aan het juiste adres. En uurtje factuurtje ben ik ook niet van, gewoon duidelijke prijzen bij de diverse trouwreportagepakketten.

Vinden jullie het belangrijk dat je op trouwdag lekker jezelf kan zijn en alles vastgelegd gaat worden zoals jullie dat willen. En dat de fotograaf iemand is die met jullie meedenkt en ook geniet van jullie dag?
Dan kom je vanzelf terecht bij (Martin Schonewille)Fotografie.

Afwisselende reportagefoto’s

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af.

Bij de ceremonie en de dingen die gebeuren op jullie feestdag ga ik het liefst op tussen de gasten en leg alles vast op een journalistieke manier.

Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen. ????

Photobooth met korting voor bruidsparen!

Laten jullie je trouwdag verzorgen door Schonewille fotografie? Dan kun je de selfiebooth, photobooth, fotozuil met een leuke korting huren! De selfie booth is een ideale gangmaker op jullie trouwfeest. Leuk als herinnering aan een topfeest!

8 Ervaringen

10101

Waanzinnig toffe gozer.
Zette ons Waanzinnig goed neer op de gevoelige plaat

Top martin

10101

Eigenlijk hadden we een paar jaar terug al eens kennis gemaakt met Martin op het feest van onze vrienden. En zijn werkwijze is ons altijd bijgebleven! We zijn zelf niet zo van de foto’s maar hoe hij het voor elkaar kreeg weten we nog steeds niet, maar in een lekker ontspannen sfeertje kreeg hij er ons op zoals we zijn! En het rare is: de rest van de dag en gasten is in beeld gekomen zonder dat we eigenlijk hebben gemerkt.Toen we de proefdruk van ons album via de mail kregen was die erg mooi. Met enkele kleine aanpassingen is het Album helemaal van ”ons”. Dit is een echte vakman. Martin is een geboren fotograaf, maar nog meer mens met super veel humor en inlevingsvermogen echt een toffe vent die jou dag extra bijzonder maakt.

10101

In juni 2019 getrouwd en via Internet bij Martin Schonewille terecht gekomen . Wat ons echt aanspraak was de informatiebrochure waarin de totaalprijs werd vermeld en niet het zogenaamde uurtje factuurtje. Echt een totaalplaatje! Leuke enthousiaste fotograaf en op deze dag voornamelijk erg veel gelachen! Spontane, romantische, gekke en originele fotografie op een ongedwongen wijze, perfecte service en met een prachtig resultaat Kortom: super en zeker een aanrader! Het album is ontzettend mooi geworden, aangepast naar onze eigen wensen. De photobooth van Schonewillefotografie maakte in de avonduren het plaatje compleet. Martin, nogmaals hartelijk bedankt voor je inzet, humor en spontaniteit tijdens onze trouwdag. Het was echt een feestje! Esther en Martin

10101

Als je een fotograaf zoekt voor je bruiloft, is dat soms best spannend.
Meteen bij de kennismaking met Martin was bij ons die spanning weg. Hij was enorm enthousiast en had veel ideeën (erg prettig, want erg creatief zijn wij niet).
Hij was helder in afspraken en overlegde op een fijne manier.

Op de dag zelf hebben we hem nauwelijks opgemerkt. Pas naderhand bij het bekijken van het prachtige album, kwamen we er achter dat hij veel om ons heen heeft gerend.
Ook de gasten gaven ons complimenten over deze top fotograaf en zijn talent om iedereen op zijn gemak te stellen!

Zeker een aanrader!!

10101
10101

Geweldig trouwreportage gehad met Martin, een hele ontspannen sfeer en alles mag en kan. Heb Martin meerdere keren aan het werk gezien (meerdere bruiloften en fotoshoots) en elke keer weer verbaas ik mij over zijn enthousiasme en creativiteit. De resultaten waren ook geweldig, ons trouwalbum is geweldig mooi geworden en ontvangen alleen maar positieve reacties, zowel over Martin op de dag als over ons trouwalbum! Tevens stonden alle kinderen lachend op de foto, iets waar menige fotograaf niet in slaagt.

+ – IJsbreker – Ontspannen en gezellig sfeer – Krijgt iedereen lachend op de foto, voornamelijk de kinderen! – Leuke en spontane ideeën, geen standaard houdingen. – Gaat op in de omgeving, niet opvallend aanwezig. Ook in de kerk wist hij wanneer het goede moment was om een foto te maken. – De bewerking van de foto’s is geweldig. – Goede prijs/kwaliteit verhouding.

10101

een super trouw fotograaf
Via google hadden wij deze trouwfotograaf gevonden. Wel een stukje rijden vanaf onze woonplaats, maar uiteindelijk was het dubbel en dwars waard. Kennismaking gesprek verliep soepel en relaxt. Voldeed gelijk aan onze wensen, lekker relaxt gezellig en maak er wat moois van. Hij is grappig en zit volop goeie ideeen om de foto’s net even wat beter te maken. Wij hadden een pakket met uren vrij en foto album. Vooral het foto album was echt boven onze verwachtingen. Je mag het eerst ook nog goedkeuren voordat het definitief word afgedrukt. 2 mini foto albums erbij gekregen en een grote foto om in te lijsten. Kortom wil je een mooie, maar ook ontspannen en leuke fotoshoot moet je zeker voor Schonewillefotografie kiezen. Wij komen zeker terug, maar dan voor een andere fotoshoot.

9,9101
Pink Lemon Cards