Schitterende Ringen.nl is het online verkoopkanaal voor trouwringen en vriendschapsringen waarbij de klant de (unieke) mogelijkheid heeft om hun favoriete set ringen eerst thuis gestuurd te krijgen zodat je rustig op je gemak (een week lang) de ringen kunt bekijken en uitproberen voordat wordt besloten tot aankoop.

De 350 verschillende modellen trouwringen die wij aanbieden op onze website kunt u sinds kort ook allemaal bekijken en vergelijken in ons nieuw gebouwde showroom in Winschoten.

350 modellen trouwringen in oplopende prijsklasse (van € 50,00 tot 1.599,00) schitterend gepresenteerd.

Alle ringen zijn duidelijk geprijsd en u kunt ze allemaal zelf bekijken en omdoen en vergelijken zonder de hulp van een verkoper, de gehele collectie makkelijk toegankelijk en niet verstopt achter glazen vitrinekasten.

Deze manier van trouwringen kopen is wat de klant tegenwoordig wilt, zelf proberen, bekijken en vergelijken en natuurlijk met duidelijke prijsvermelding !

Twijfelt u nog? Dan mag u uw favoriete setje meenemen naar huis zodat u ze thuis een week lang kan bekijken (daglicht en ’s avonds) en voelen of de ringen lekker zitten.

Heeft u overdag weinig tijd om onze showroom te bezoeken? Stuur dan u een mailbericht naar schitterenderingen@outlook.com en geef aan welke avond u het beste schikt zodat wij de showroom voor u open hebben.

U kan dan rustig de grootste collectie trouwringen van Noord Nederland bekijken en uitproberen !

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards