De hoogste kwaliteit in DJ’s, live-artiesten en techniek samen met professioneel advies en persoonlijke aandacht voor ieder evenement en feest. Dit is waar Sax with the DJ voor staat!
Wanneer je een bruiloft of ander feest gaat organiseren wil je dat het voor iedere gast een unieke belevenis is. En hierbij is muziek natuurlijk onmisbaar in het creëren en bepalen van de juiste sfeer!

www.saxwiththedj.com

Kan je dit bereiken door het laten afspelen van een Spotify Playlist? Wij vinden van niet! Om deze juiste sfeer te krijgen heb je daarvoor de echte live artiesten nodig ondersteund door een professionele setting van podium meubels, licht en geluidstechniek!

Maar wat is dan de beste keuze?

Daar helpen wij je graag bij! Met al meer dan 15 jaar ervaring en een enorm gevarieerd netwerk van top DJ’s en DJ Acts, Saxofonisten, Vocalisten, Percussionisten, Gitaristen, Pianisten en ander live artiesten kunnen wij voor jou de perfecte muzikale belevenis organiseren voor elk gewenst moment passend bij de wensen van je budget.

Of het nu is voor een unieke bruiloft, een romantische ceremonie, een spetterend bedrijfsfeest, een knallend verjaardagsfeest, zomers festival of ander evenement, dan is Sax with the DJ jouw partner in crime voor de organisatie en uitvoering! Wij hebben alles in huis!

Wij vinden het belangrijk dat we voor jou of jullie een uniek feest kunnen organiseren. Dat betekend ook dat wij groots en uniek zijn in kwaliteit van de shows i.p.v. het aantal shows.

Wij zijn geen standaard drive-in show, waarbij de DJ verantwoordelijk is voor het opbouwen, draaien van muziek, verzorgen van de lichtshow en afbouwen. Onze DJ's en andere artiesten doen uitsluitend datgene wat ze het allerbeste kunnen! Namelijk de mensen op de dansvloer, aan de bar of loungebank een onvergetelijke muzikale avond bezorgen.

De techniek wordt verzorgd door een professionele technicus die alles keurig tot in de puntjes verzorgd om het geluid en de lichtshow perfect te laten aansluiten bij de DJ en andere live artiesten. Ook als er dan iets mis gaat kan de DJ gewoon zich blijven concentreren op het geven van de allerbeste show!

Sax with the DJ bestaat uit een nauwkeurig geselecteerde groep talentvolle artiesten. Allen met een eigen karakter, maar samen sterk door diversiteit. Vaste waarden zijn de DJ’s met een schat aan ervaring en repertoire. De vaste saxofonisten met ruime podiumervaring zijn de centrale artiesten in de act Sax with the DJ. Aangevuld met prachtige vocalisten, percussionisten en andere muzikanten is ‘Sax with the DJ’ breed inzetbaar.

Wij horen graag van je en staan we klaar om samen te bekijken wat het beste past bij jou of jullie wensen!

3 Ervaringen

10101

We hebben echt een fantastische feestavond gehad! En wij raden dan ook Sax with the DJ! Hele fijne communicatie en goede voorbereiding. En een onvergetelijk feest!! Heel erg bedankt Angela en Wilco

10101

Sax with the DJ heeft op onze feestavond een show neergezet waar onze gasten het nu nog over hebben.
Feestje op de dansvloer, bel Norbert de Bot.

Norbert de Bot
Hi Gaston en Petra, Heel erg bedankt! Het was een prachtige avond. Heel veel geluk samen! Groet Namens het gehele team van Sax with the DJ
16-07-19
10101

Wij zijn zeer tevreden over Sax with the DJ. Tijdens ons bedrijfsfeest hebben ze een hele goed show neergezet en was alles tot in de puntjes geregeld! Thanks!

Norbert de Bot
Hi Wendela, Heel erg bedankt voor je bericht! Wij hebben ook enorm genoten van jullie feest! Tot in de late uurtjes van de nacht een heerlijk gevulde dansvloer! Op naar de volgende! Groet Namens het gehele team van Sax with the DJ
16-07-19
Pink Lemon Cards