Voor planning, organisatie, coördinatie, styling en verhuur. Vanaf 2009 organiseren en creëren wij de mooiste bruiloften. Trouwen jullie in een bos, weiland, op het strand, tuin, kasteel of landgoed, Santé! heeft alles in huis om van jullie bruiloft een groot succes te maken.
Santé! op jullie bruiloft!

3 Ervaringen

10101

De meest fantastische weddingplanner ooit!! We zijn je zo ontzettend dankbaar voor alles. Onze dag had niet perfecter kunnen lopen. Je bent een echte vakvrouw maar met de warmte van een vriendin…! Bedankt lieve Astrid, we gaan je gewoon echt missen hoor.”

10101

Als jullie de dag van jullie leven willen hebben….benader dan Astrid Santé en team. Zulke lieve fantastische mensen en niks is te gek voor ze. Wij hebben de dag van ons leven mogen beleven. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Een dag waar wij nog heel vaak op terugkijken. Het contact met elkaar was ook heel fijn en goed. Als ik 100 sterren kon geven had ik het zo gedaan.

10101

Wij kijken terug op een PERFECTE trouwdag dankzij Astrid en haar team! Na het eerste contact met Astrid was het gevoel meteen heel goed. De passie spat ervan af. Astrid was naast weddingplanner ook onze cerermoniemeester. Als je twijfelt of een weddingplanner van waarde is, je hebt geen idee|! Ze neemt heel veel werk uit handen. Ons thema was bohemian/warm industrieel, alles klopte en het zag er allemaal geweldig uit. Het was echt een sprookjesdag. Astrid kan alles en niets is onmogelijk. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen.

Pink Lemon Cards