Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Bionda kan jouw droom bruidskapsel en make-up verzorgen. Naast hairstylist is zij ook “Bridal Artist” en “Make-Up Artist”, oftewel gespecialiseerd in bruidskapsels en bruids make-up.

Een nonchalante coupe? Liever een paar hippe vlechten? Of toch die klassieke look? Door haar eindeloze ervaring kan zij alle kapsels speciaal voor jou stylen. Natuurlijk zorgt Bionda ervoor dat het de hele dag goed blijft zitten zodat je bij de openingsdans nog steeds de show steelt!

Omdat bruidsmake-up minstens zo belangrijk is, is Bionda ook gespecialiseerd in make-up en ze werkt vaak samen met een andere top visagiste. Wil je naast een topstylist ook een topvisagist? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Willen je moeder, schoonmoeder, zus, schoonzus, vriendinnen en de getuigen ook mooi gestyled voor de dag komen? Bionda doet dit met veel plezier.

Wil je een offerte op maat voor jouw bruidsstyling of heb je andere vragen? Stuur een mailtje naar: hairsalonlxl@gmail.com

Bruidskapsels & bruidsmake-up

6 Ervaringen

10101

Gewoon geweldig! Ze denkt met je mee. Mijn haar zat de hele dag geweldig! Zo mooi.. voelde me echt zelfverzekerd met mijn prachtige kapsel. Wat een topvrouw! Ik raad Bionda zeker aan voor je haar! Gewoon geweldig! Heel erg bedankt voor alles!

10101

30 juni 2021 was het na 2x uitstellen zover.Eindelijk onze trouwdag! Bionda heeft mijn haar en make-up gedaan.Een meisjes droom kwam uit.Ik leek zo uit een bruidsmagazine te zijn weggelopen en toch zag ik eruit als mijzelf.Bionda is een mooi mens van binnen en van buiten.Zij heeft mij en een aantal van mijn gasten laten stralen op onze mooiste dag..Dank je wel! Geoffrey en Sabrina 30 juni 2021

10101

Bionda, je bent mijn heldin! Je hebt er voor gezorgd dat ik mij super mooi, vrouwelijk, sexy en zelfverzekerd voelde op mijn trouwdag. Mijn haar heeft, ondanks windkracht 8, de hele dag goed gezeten en mijn make-up is, ondanks de vele emotionele momenten, perfect blijven zitten. Mijn aanstaande hield het niet droog toen hij mij voor het eerst zag – missie geslaagd dus! 😉 Tijdens het proefkapsel & make-up moment hadden we al meteen een leuke klik en heb je goed geluisterd naar mijn wensen en ideeën voor de dag. Je hebt super meegedacht en ik had vanaf moment 1 het volste vertrouwen dat het helemaal goed zou komen met “de look”. Zelfs toen ik, twee weken voor de grote dag, nog twijfels kreeg over mijn kapsel, wist je mij meteen gerust te stellen. Je straalt professionaliteit en rust uit – precies wat een bruid nodig heeft, en zo heb je dan ook op de dag zelf ervoor gezorgd dat ik een heerlijk relaxte ochtend had, dank je wel daarvoor!

10101

Op de mooiste dag wil je er graag op je mooist uitzien. Bionda heeft niet alleen mij maar ook onze dochters prachtig opgemaakt en ons haar zat fantastisch. We hebben het zo gezellig gehad die ochtend tijdens de voorbereidingen, heel ontspannen en vol verwachting!

10101

15-09-2020 was voor ons de grote dag ons ‘droombruiloft’ kon niet doorgaan zoals wij in gedachten hadden maar wij hadden besloten toch te gaan trouwen, dan maar klein en intiem en op een andere locatie. Bionda heeft er voor gezorgd dat ik er prachtig uit zag alles klopte en ze begreep precies wat ik bedoelde met ik wil niet te heftig doe maar lekker neutraal ondanks 32 graden heeft mijn make up en haar de hele dag geweldig gezeten. Ik raad Bionda aan iedereen aan.

10101

Ik straalde op mijn grote dag dankzij Bionda! Zij heeft mijn haar en make-up precies gedaan zoals ik wilde. Bohemien kapsel met natuurlijke make-up. Ze heeft er ook voor gezorgd dat mijn moeder en zus er prachtig uitzagen. Dankjewel lieve Bionda!

Pink Lemon Cards