Rutger van der Linden oftewel Rutger Sax is een allround saxofonist. Hij speelt sinds jongs af aan en de muziek is hem op het lijf geschreven. Inmiddels heeft Rutger Sax een brede ervaring opgedaan in diverse settingen maar een bruiloftsfeest tot een ongekende hoogte brengen op zijn sax. Dat vind hij het mooiste wat er is. Of het nu om een prachtige ballad gaat tijdens jullie ceremonie of een knallende sax op jullie feest. Rutger Sax zorgt voor de extra sfeer om de bruiloft tot een succes te maken.

Rutger Sax heeft een enorme drive en passie voor de muziek. Dat komt met name tot uiting wanneer hij samenwerkt met DJ’s op verschillende feesten. Hij heeft een duidelijke voorkeur voor dance, EDM en deephouse. Maar ook in andere stijlen zoals disco en pop muziek kan hij goed uit de voeten. Hij improviseert in eigen stijl op de muziek die de DJ draait en weet als geen ander zijn enthousiasme en passie voor de muziek over te brengen op zijn publiek. Zijn drive is om op elke gelegenheid wat extra’s te brengen en de mensen te laten genieten van de muziek. Herinneringen maken en mensen blij maken met zijn muziek is waar Rutger Sax het voor doet.

Rutger stemt in de voorbereiding naar uw bruiloft de wensen met u af. Duidelijkheid en vertrouwen in Rutger als artiest vindt hij belangrijk. U wil immers de garantie tot een succesvol feest en vooral een goed gevoel hebben bij het boeken van een saxofonist.

Rutger Sax is speelt altijd samen met een DJ. Rutger Sax werkt veel samen met een vaste DJ. Wanneer er al een DJ is geboekt zorgt Rutger Sax voor de afstemming met de reeds geboekte DJ.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op. Tot snel.

6 Ervaringen

10101

Super fijne vent die geweldig saxofoon speelt. Mee mogen samenwerken op een geweldige bruiloft. De dansvloer ging los! Boeken deze topper!

10101

Wat een enorme toevoeging aan onze bruiloft!. We zijn buitengewoon tevreden met Rutgers optreden, en zijn muzikale talent heeft onze speciale dag echt onvergetelijk gemaakt. Dank aan Rutger voor het delen van zijn passie en het creëren van een onmiskenbaar prachtige sfeer en fijne contact voorafgaand aan de grote dag.

10101

Mede dankzij Rutger was ons bruiloftsfeest een herinnering om niet te vergeten! Rutger laat echt zijn enthousiasme en passie voor zijn werk zien en weet echt precies in te spelen op het publiek. De voorbereidingsafspraken waren ook heel fijn en hij snapte precies wat wij wilde. Nogmaals bedankt voor deze muzikale en feestelijke avond !!

10101

Dit jaar zijn wij getrouwd. Dankzij Rutger + Dj is het feest een enorm succes geworden. Hij brengt zijn passie voor de muziek over op de zaal, waardoor iedereen mee moet dansen. Een absolute aanrader!!

10101

Rutger heeft onze bruiloft iets extra’s gegeven! Werkelijk niemand stond stil! Hij heeft zoveel plezier in zijn vak, dat merk je bij de voorbereiding én bij het optreden.

10101

Top saxofonist! Hij heeft bij ons op de feestavond van de bruiloft gespeeld. Als rutger aanwezig is wordt het gegarandeerd een groot feest!

Pink Lemon Cards