Rozenhof Trouwringen, heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland, witgouden, geelgouden, bijzondere, klassieke, moderne, nieuwe collecties, trouwringen met diamanten, verlovingsringen en nog veel meer.

Kijkt u maar eens in onze collectie trouwringen*.

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle trouwringen in onze online collectie ook op voorraad en nog veel meer.

93 Ervaringen

10101

We hadden best lastige wensen, maar dankzij het deskundige advies en de veelheid aan keuzes hebben we onze droomtrouwringen helemaal naar wens laten maken. We raden het iedereen aan om hier trouwringen uit te zoeken.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij dat we jullie de droomtrouwringen hebben kunnen bieden waar jullie naar op zoek waren. Veel geluk ermee!
17-03-23
10101

Wij hebben een hele goede ervaring gehad om de trouwringen uit te zoeken. Het is een hele mooie locatie en een groot assortiment om uit te kiezen, en ook kun je de trouwringen helemaal naar wens laten maken zoals wij hebben gedaan. Er wordt goed meegedacht met een hele goede service, echt een aanrader.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze service en dat er goed met jullie is meegedacht. Veel geluk met de ringen!
27-02-23
10101

Heel fijn geholpen. Goed geluisterd en meegedacht met onze wensen en een snelle levering.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat er goed is meegedacht met jullie wensen! Veel plezier met de uitgekozen ringen.
21-02-23
10101

Bij Rozenhof zijn we op een hartelijke en professionele manier geholpen. Er is daar oog voor detail en oog voor wat bij de mensen past. Een goede service waarbij we goed op de hoogte werden gehouden!

Rozenhof Trouwringen
Ontzettend bedankt voor de beoordeling! En wat fijn om te horen dat u het zo heeft ervaren. Wij wensen u veel geluk toe in de toekomst.
21-02-23
10101

Wat werden we goed geholpen en wat een mooie setting. Overal werd de tijd voor genomen. We hebben onze droomringen hier gevonden.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent en dat u goed geholpen bent! Veel geluk met uw droomringen.
20-01-23
10101

Wat een goede service! Erg veel keuze en je krijgt de tijd om rustig te zoeken wat echt bij jou past. We zijn blij met onze prachtige ringen.

Rozenhof Trouwringen
Een persoonlijke service is iets wat wij erg belangrijk vinden en wat fijn om te horen dat u dit ook zo goed ervaren heeft. Veel geluk met de ringen!
05-01-23
10101

Super leuke ambiance en heel vriendelijk geholpen. Ringen in zeer korte tijd kunnen ophalen. Het is werkelijk heel romantisch en relaxed om hier met zo’n grote keus je ringen uit te zoeken. Een echte aanrader. Zeer blij met de ringen en de aanpassing.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat u blij bent met de ringen die u heeft uitgekozen! Wij bieden inderdaad graag alle ruimte die u nodig heeft. Wij wensen u nog veel plezier en geluk toe en hopen dat u nog lang kunt genieten van de ringen!
19-12-22
10101

In onze zoektocht naar trouwringen zijn we bij Rozenhof trouwringen direct geslaagd! De service was snel, vriendelijk en van goede kwaliteit. We zijn erg blij met het eindresultaat, voor persoonlijke hulp en mooie ringen zouden we Rozenhof van harte aanraden!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring! En wat goed om te horen dat u zo enthousiast bent over onze service. Veel geluk en plezier met de uitgekozen ringen!
19-12-22
9,0101

Prettig en gastvrije ontvangst. Persoonlijke benadering door de gastheer. Heel fijn om de tijd te krijgen om zelf te oriënteren en vervolgens samen verder te kijken. Goed advies gekregen en tot een heel goede keuze gekomen voor ringen.

Rozenhof Trouwringen
De persoonlijke benadering is iets wat wij erg belangrijk vinden en wat fijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren. Wij wensen u veel geluk toe voor in de toekomst!
19-12-22
10101

Een hele mooie en bijzondere ervaring. We zijn goed geholpen door Theo, hij gaf ons de gelegenheid om zelf rustig rond te kijken, maar hielp ons ook goed met kijken wat er voor aanpassingen mogelijk zijn. We zijn erg blij met de ringen die we uitgekozen hebben.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. Wij wensen u veel geluk en plezier met de uitgekozen ringen.
19-12-22
10101

In alle rust zonder gehaast kun je hier ringen uitzoeken. Goede service en persoonlijk. Precies de ringen kunnen uitzoeken die wij wouden. Speciale ringen met een mooi rozen motief.
Wij zijn erg blij en kijken uit naar onze mooie dag.
Herman en Corrie

Rozenhof Trouwringen
Wat goed om te horen dat u een goede en persoonlijke service hebt ervaren. En de ringen die jullie hebben uitgekozen zijn prachtig! Heel veel plezier ermee en bedankt voor deze beoordeling.
03-12-22
10101

Theo heeft verstand van zaken en neemt rustig de tijd voor je.
Wij zijn super geholpen. Bedankt!

Rozenhof Trouwringen
Onze Theo is inderdaad een kenner op het gebied van trouwringen. Goed om te horen dat jullie super zijn geholpen. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de aankoop.
03-12-22
10101

Erg blij met de service en hulp van Rozenhof. We hebben de tijd gekregen om ons goed te oriënteren, op een creatieve wijze die wat weg heeft van Olivanders toverstokwinkel. En het resultaat is dat we ringen hebben gekozen die helemaal bij ons passen en het liefst stiekem al willen gaan dragen. Aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Goed om te horen dat u de tijd hebt gekregen in de studio van Rozenhof Trouwringen. Nog eventjes geduld en dan mag u de ring een leven lang dragen!
03-12-22
10101

Hele fijne goede service, zeker een aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat er fijne goede service was en dat u Rozenhof Trouwringen aanraadt! Wij wensen u een schitterende bruiloft toe!
03-05-22
10101

Geweldig goed geholpen en prachtige ringen uitgezocht in een geweldige omgeving!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze schitterende beoordeling! Super om te horen dat jullie geweldig goed zijn geholpen en prachtige ringen hebben uitgezocht! Wij wensen jullie veel plezier met het dragen van de trouwringen!
02-04-22
10101

Goede service en enorm veel keus! Erg blij met onze trouwringen.

Rozenhof trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Super om te horen dat jullie erg blij zijn met de trouwringen! Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
19-03-22
10101

We zijn heel goed geholpen bij Rozenhof Trouwringen. Er is veel keus en de service is goed. Het ontvangst is vriendelijk en gastvrij. Zeker een aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat het onvangst vriendelijk en gastvrij was en natuurlijk super dat jullie Rozenhof Trouwringen aanraden. Veel plezier met het dragen van de trouwring!
05-03-22
10101

Fijne service in een prachtig bedrijf. Het uitzoeken van de ring is een prachtige ervaring met prachtig resultaat. Zeer tevreden

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen. Super om te horen dat jullie zeer tevreden zijn met het resultaat.
05-03-22
10101

Een hele gastvrije locatie met hele mooie ringen, er is genoeg keuze.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat er genoeg keuze was en een heel gastvrije locatie! Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
07-02-22
10101

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Er wordt alle tijd voor ons genomen. Een hele fijne service!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en er alle tijd voor jullie is genomen. Wij wensen jullie een prachtige bruiloft toe en geluk toe!
03-01-22
10101

Volop keus, er werd alle tijd voor ons genomen en goed geadviseerd.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat er genoeg tijd werd genomen en dat er volop keus was. Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
18-12-21
10101

Heel ruime collectie,fijne manier van keuze begeleiden, blij met het resultaat,

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u op een fijne manier bent begeleid en dat u blij bent met het resultaat. Daar doen we het voor!
04-12-21
10101

Nog mooier dan verwacht, goede service en blij verrast dat we de ringen eerst konden zien. Was een hele zoektocht tot we hier kwamen. Top!

Rozenhof Trouwringen
Hier worden we blij van! Super om te horen dat de trouwringen nog mooier zijn dan verwacht. Bedankt voor deze beoordeling!
04-12-21
10101

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Ook zeer nette service!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u fijn bent geholpen bij het uitzoeken van de trouwringen. Wij wensen u een hele fijne bruiloft toe!
04-12-21
10101

Super mooie locatie. Er is een ruim assortiment aan trouwringen. Je krijgt goed advies bij het uitzoeken van de ringen

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de ringen. Wij wensen jullie een prachtige bruiloft toe!
30-10-21
10101

Aardig personeel. Veel keuze in ringsoorten, goeie prijs-kwaliteitverhouding. Prachtige locatie. Personeel heeft veel verstand van de materialen.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u bent geholpen door ervaren specialisten. Veel plezier met het dragen van de trouwring!
30-10-21
10101

Prachtige locatie, erg ontspannen sfeer. Alle ruimte gekregen een keuze te maken, voldoende aanbod. Zeer tevreden,.

Theo .
Bedankt voor deze mooie beoordeling Katlijn! Fijn om te horen dat je in een ontspannen sfeer een goede keuze kon maken voor de sieraden van het leven. Veel plezier met het dragen van de trouwringen!
18-10-21
10101

Een hele unieke landelijke gatsvrije ervaring met vele keuze aan ringen. Een memorabele ervaring samen.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat mooi om te horen dat u trouwringen uitzoeken als een memorabele ervaring samen hebt ervaren.
02-10-21
10101

Heel goed geholpen en hele mooie ringen uitgezocht. Heel tevreden over de service en het was de lange rit meer dan waard 😃

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling Joep En Daniëlle. Fijn om te horen dat u heel tevreden bent over de service en dat het de lange rit meer dan waard was. Wij wensen u een mooie bruiloft toe!
02-10-21
10101

Fijn geholpen. We kregen de tijd om rond te kijken, en er is ontzettend veel keus. Uiteindelijk met mooie ringen vertrokken!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling Marlon! Wat goed om te horen dat u met mooie ringen bent vertrokken. Heel veel plezier ermee en we vonden het leuk om u te adviseren. Fijne bruiloft gewenst!
02-10-21
10101

Heel goed geholpen bij onze trouwringen, goed advies en werd goed meegedacht. Verder een prachtige droomlocatie om je droomringen uit te zoeken.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat u heel goed bent geholpen bij Rozenhof Trouwringen. We wensen u veel plezier met het dragen van de trouwringen en bovenal wensen we u een prachtige huwelijksdag toe!
18-09-21
10101

Wat een prachtige originele ringen. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat jullie er ontzettend blij mee zijn. Wij wensen uw veel geluk en een mooie bruiloft toe!
10-08-21
10101

Het was een leuke ervaring om de ringen uit te zoeken bij Rozenhof. Ze hebben persoonlijke aandacht en denken goed met je mee. Het is zeker een aanrader om hier je trouwring te kopen.

Theo .
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Super om te horen dat het een leuke ervaring was en dat u Rozenhof Trouwringen aanbeveelt. Wij wensen u veel liefdesgeluk toe!
10-08-21
10101

Leuke sfeer en een goede service!!

Theo .
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen! Fijn om te horen dat de sfeer leuk is en de service goed is. Veel plezier met het dragen van de trouwringen!
10-08-21
10101

Fijne en leuke ervaring. Een maand geleden een Blanco afspraak plannen en inspiratie opdoen, en lopen zojuist met twee mooie ringen naar buiten. Erg tevreden!

Theo .
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat het een fijne en leuke ervaring is. Wij wensen jullie een fijne bruiloft toe!
10-08-21
10101

Het uitzoeken van onze trouwringen was een erg leuke beleving, vriendelijk ontvangst en er werd alle tijd genomen om tot onze droomringen te komen. Echte aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van jullie ervaring bij Rozenhof Trouwringen! Super om te horen dat het uitzoeken van de trouwringen als een erg leuke beleving hebben ervaren! Wij wensen u een fijne bruiloft toe!
10-08-21
Pink Lemon Cards