Rozenhof Trouwringen, heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland, witgouden, geelgouden, bijzondere, klassieke, moderne, nieuwe collecties, trouwringen met diamanten, verlovingsringen en nog veel meer.

Kijkt u maar eens in onze collectie trouwringen*.

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle trouwringen in onze online collectie ook op voorraad en nog veel meer.

103 Ervaringen

10101

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Tijdens de eerste afspraak was er veel mogelijkheid tot het passen van de ringen en proberen van verschillende stijlen. De communicatie verliep erg soepel. Een aanrader om hier ringen uit te zoeken!

Rozenhof Trouwringen
Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van jullie trouwringen. Bij Rozenhof streven we ernaar om onze klanten een uitgebreide ervaring te bieden, waarbij jullie volop de gelegenheid hebben om verschillende stijlen te passen en uit te proberen. Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons. We wensen jullie veel geluk met jullie trouwringen .
18-04-24
10101

Ongelooflijk veel keus aan trouwringen en een zeer fijne & professionele setting. Zeer welkom ontvangen en goed geadviseerd. Erg blij met de gekozen ringen.

Rozenhof Trouwringen.
Wat fantastisch om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons! We streven ernaar om onze klanten een ruime keuze aan trouwringen te bieden in een fijne en professionele setting, en het doet ons veel plezier dat dit ook jouw ervaring was. We zijn blij dat je je zeer welkom voelde bij ons en dat ons advies heeft bijgedragen aan het vinden van de perfecte ringen voor jullie. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden! We wensen je veel geluk met de gekozen ringen.
18-04-24
10101

Erg prettig, vriendelijk geholpen. Kundige uitleg en ruim voldoende tijd voor het uitzoeken van onze keuze. Prachtige trouwringen uitgezocht!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden, en het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service. We zijn blij dat u voldoende tijd had om uw keuze te maken en dat u prachtige trouwringen heeft gevonden.
05-04-24
10101

Hele leuke ervaring om hier onze trouwringen uit te zoeken. Hele goede service en mooie locatie!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn verheugd dat u onze service en locatie waardeert. Veel geluk met uw huwelijk en we staan altijd voor u klaar!
05-04-24
10101

Wij werden bij elke afspraak erg vriendelijk geholpen. Het is ook erg prettig dat de afspraken op elke dag van de week gemaakt kunnen worden.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We streven ernaar om onze klanten altijd met vriendelijkheid en professionaliteit te helpen. Het doet ons goed om te horen dat u de flexibiliteit van onze afspraakmogelijkheden waardeert.
05-04-24
10101

Echt een top ervaring bij Rozenhof. Super goed geholpen bij onze trouwring keuzen.

10101

Wat een leuke ervaring was het om hier onze trouwringen uit te zoeken. Onze dochters mochten ook mee en werden er ook bij betrokken. Op het einde mochten zij ook nog een ring uitzoeken als verrassing. Ik zou het iedereen aanraden om hier te gaan kijken voor je trouwringen!

Rozenhof Trouwringen
Wat geweldig om te horen dat jullie ervaring bij het uitzoeken van trouwringen zo positief was, vooral met jullie dochters erbij en de leuke verrassing voor hen op het einde. Het betrekken van de hele familie maakt het moment extra bijzonder. Bedankt voor het delen van jullie enthousiaste aanbeveling! Veel geluk gewenst met jullie aankomende huwelijk!
11-01-24
10101

Persoonlijke aandacht. Veel (unieke) keuze. Een heel leuke en fijne ervaring

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je de persoonlijke aandacht, unieke keuzes en fijne ervaring waardeert.
28-12-23
10101

We hebben een prettige ervaring gehad bij Rozenhof Trouwringen. Ten eerste al een prachtige omgeving en knusse uitstraling. Daarbij heb je de tijd en heel veel keus om te zoeken naar je perfecte trouwring. Een zeer prettige ervaring gehad.

Rozenhof Trouwringen
Wat geweldig om te horen dat jullie een prettige ervaring hadden bij Rozenhof Trouwringen! De prachtige omgeving en knusse uitstraling klinken fantastisch. Fijn dat jullie voldoende tijd hadden en veel keuzemogelijkheden om jullie perfecte trouwringen te vinden. Bedankt voor je feedback!
27-12-23
10101

Erg fijne en vriendelijke service, je wordt hartelijk ontvangen en hebt lekker de tijd om te kijken wat je wensen zijn! Er is veel keus en er wordt goed de tijd voor je genomen.
Echt een aanrader!

Theo .
We streven er altijd naar om onze klanten een warm welkom te bieden en de tijd te geven die ze nodig hebben om hun wensen te verkennen. Fijn om te horen dat je de service als fijn en vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor je positieve feedback!
27-12-23
10101

We hadden best lastige wensen, maar dankzij het deskundige advies en de veelheid aan keuzes hebben we onze droomtrouwringen helemaal naar wens laten maken. We raden het iedereen aan om hier trouwringen uit te zoeken.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij dat we jullie de droomtrouwringen hebben kunnen bieden waar jullie naar op zoek waren. Veel geluk ermee!
17-03-23
10101

Wij hebben een hele goede ervaring gehad om de trouwringen uit te zoeken. Het is een hele mooie locatie en een groot assortiment om uit te kiezen, en ook kun je de trouwringen helemaal naar wens laten maken zoals wij hebben gedaan. Er wordt goed meegedacht met een hele goede service, echt een aanrader.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze service en dat er goed met jullie is meegedacht. Veel geluk met de ringen!
27-02-23
10101

Heel fijn geholpen. Goed geluisterd en meegedacht met onze wensen en een snelle levering.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat er goed is meegedacht met jullie wensen! Veel plezier met de uitgekozen ringen.
21-02-23
10101

Bij Rozenhof zijn we op een hartelijke en professionele manier geholpen. Er is daar oog voor detail en oog voor wat bij de mensen past. Een goede service waarbij we goed op de hoogte werden gehouden!

Rozenhof Trouwringen
Ontzettend bedankt voor de beoordeling! En wat fijn om te horen dat u het zo heeft ervaren. Wij wensen u veel geluk toe in de toekomst.
21-02-23
10101

Wat werden we goed geholpen en wat een mooie setting. Overal werd de tijd voor genomen. We hebben onze droomringen hier gevonden.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent en dat u goed geholpen bent! Veel geluk met uw droomringen.
20-01-23
10101

Wat een goede service! Erg veel keuze en je krijgt de tijd om rustig te zoeken wat echt bij jou past. We zijn blij met onze prachtige ringen.

Rozenhof Trouwringen
Een persoonlijke service is iets wat wij erg belangrijk vinden en wat fijn om te horen dat u dit ook zo goed ervaren heeft. Veel geluk met de ringen!
05-01-23
10101

Super leuke ambiance en heel vriendelijk geholpen. Ringen in zeer korte tijd kunnen ophalen. Het is werkelijk heel romantisch en relaxed om hier met zo’n grote keus je ringen uit te zoeken. Een echte aanrader. Zeer blij met de ringen en de aanpassing.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat u blij bent met de ringen die u heeft uitgekozen! Wij bieden inderdaad graag alle ruimte die u nodig heeft. Wij wensen u nog veel plezier en geluk toe en hopen dat u nog lang kunt genieten van de ringen!
19-12-22
10101

In onze zoektocht naar trouwringen zijn we bij Rozenhof trouwringen direct geslaagd! De service was snel, vriendelijk en van goede kwaliteit. We zijn erg blij met het eindresultaat, voor persoonlijke hulp en mooie ringen zouden we Rozenhof van harte aanraden!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring! En wat goed om te horen dat u zo enthousiast bent over onze service. Veel geluk en plezier met de uitgekozen ringen!
19-12-22
9,0101

Prettig en gastvrije ontvangst. Persoonlijke benadering door de gastheer. Heel fijn om de tijd te krijgen om zelf te oriënteren en vervolgens samen verder te kijken. Goed advies gekregen en tot een heel goede keuze gekomen voor ringen.

Rozenhof Trouwringen
De persoonlijke benadering is iets wat wij erg belangrijk vinden en wat fijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren. Wij wensen u veel geluk toe voor in de toekomst!
19-12-22
10101

Een hele mooie en bijzondere ervaring. We zijn goed geholpen door Theo, hij gaf ons de gelegenheid om zelf rustig rond te kijken, maar hielp ons ook goed met kijken wat er voor aanpassingen mogelijk zijn. We zijn erg blij met de ringen die we uitgekozen hebben.

Rozenhof Trouwringen
Wat fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. Wij wensen u veel geluk en plezier met de uitgekozen ringen.
19-12-22
10101

In alle rust zonder gehaast kun je hier ringen uitzoeken. Goede service en persoonlijk. Precies de ringen kunnen uitzoeken die wij wouden. Speciale ringen met een mooi rozen motief.
Wij zijn erg blij en kijken uit naar onze mooie dag.
Herman en Corrie

Rozenhof Trouwringen
Wat goed om te horen dat u een goede en persoonlijke service hebt ervaren. En de ringen die jullie hebben uitgekozen zijn prachtig! Heel veel plezier ermee en bedankt voor deze beoordeling.
03-12-22
10101

Theo heeft verstand van zaken en neemt rustig de tijd voor je.
Wij zijn super geholpen. Bedankt!

Rozenhof Trouwringen
Onze Theo is inderdaad een kenner op het gebied van trouwringen. Goed om te horen dat jullie super zijn geholpen. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de aankoop.
03-12-22
10101

Erg blij met de service en hulp van Rozenhof. We hebben de tijd gekregen om ons goed te oriënteren, op een creatieve wijze die wat weg heeft van Olivanders toverstokwinkel. En het resultaat is dat we ringen hebben gekozen die helemaal bij ons passen en het liefst stiekem al willen gaan dragen. Aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Goed om te horen dat u de tijd hebt gekregen in de studio van Rozenhof Trouwringen. Nog eventjes geduld en dan mag u de ring een leven lang dragen!
03-12-22
10101

Hele fijne goede service, zeker een aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat er fijne goede service was en dat u Rozenhof Trouwringen aanraadt! Wij wensen u een schitterende bruiloft toe!
03-05-22
10101

Geweldig goed geholpen en prachtige ringen uitgezocht in een geweldige omgeving!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze schitterende beoordeling! Super om te horen dat jullie geweldig goed zijn geholpen en prachtige ringen hebben uitgezocht! Wij wensen jullie veel plezier met het dragen van de trouwringen!
02-04-22
10101

Goede service en enorm veel keus! Erg blij met onze trouwringen.

Rozenhof trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Super om te horen dat jullie erg blij zijn met de trouwringen! Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
19-03-22
10101

We zijn heel goed geholpen bij Rozenhof Trouwringen. Er is veel keus en de service is goed. Het ontvangst is vriendelijk en gastvrij. Zeker een aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat het onvangst vriendelijk en gastvrij was en natuurlijk super dat jullie Rozenhof Trouwringen aanraden. Veel plezier met het dragen van de trouwring!
05-03-22
10101

Fijne service in een prachtig bedrijf. Het uitzoeken van de ring is een prachtige ervaring met prachtig resultaat. Zeer tevreden

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen. Super om te horen dat jullie zeer tevreden zijn met het resultaat.
05-03-22
10101

Een hele gastvrije locatie met hele mooie ringen, er is genoeg keuze.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat er genoeg keuze was en een heel gastvrije locatie! Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
07-02-22
10101

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Er wordt alle tijd voor ons genomen. Een hele fijne service!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en er alle tijd voor jullie is genomen. Wij wensen jullie een prachtige bruiloft toe en geluk toe!
03-01-22
10101

Volop keus, er werd alle tijd voor ons genomen en goed geadviseerd.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat er genoeg tijd werd genomen en dat er volop keus was. Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
18-12-21
10101

Heel ruime collectie,fijne manier van keuze begeleiden, blij met het resultaat,

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u op een fijne manier bent begeleid en dat u blij bent met het resultaat. Daar doen we het voor!
04-12-21
10101

Nog mooier dan verwacht, goede service en blij verrast dat we de ringen eerst konden zien. Was een hele zoektocht tot we hier kwamen. Top!

Rozenhof Trouwringen
Hier worden we blij van! Super om te horen dat de trouwringen nog mooier zijn dan verwacht. Bedankt voor deze beoordeling!
04-12-21
10101

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Ook zeer nette service!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u fijn bent geholpen bij het uitzoeken van de trouwringen. Wij wensen u een hele fijne bruiloft toe!
04-12-21
10101

Super mooie locatie. Er is een ruim assortiment aan trouwringen. Je krijgt goed advies bij het uitzoeken van de ringen

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de ringen. Wij wensen jullie een prachtige bruiloft toe!
30-10-21
10101

Aardig personeel. Veel keuze in ringsoorten, goeie prijs-kwaliteitverhouding. Prachtige locatie. Personeel heeft veel verstand van de materialen.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u bent geholpen door ervaren specialisten. Veel plezier met het dragen van de trouwring!
30-10-21
Pink Lemon Cards