Rozenhof Trouwringen, heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland, witgouden, geelgouden, bijzondere, klassieke, moderne, nieuwe collecties, trouwringen met diamanten, verlovingsringen en nog veel meer.

Kijkt u maar eens in onze collectie trouwringen*.

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle trouwringen in onze online collectie ook op voorraad en nog veel meer.

46 Ervaringen

10101

Goed meegedacht, met als resultaat prachtige ringen!

10101

Prachtige locatie, vakkundig advies. Hele mooie ringen. Veel keuze. Top!

Rozenhof Trouwringen
Wat een mooie beoordeling! Dank u wel! Wij wensen u veel draagplezier en als er iets is, horen wij het graag en helpen we u met liefde verder!
18-08-20
10101

We werden vriendelijk geholpen. Goede service en een goede prijs! Zeker aan te raden. Extra leuk: het zit ook nog eens op een prachtige locatie.

Rozenhof Trouwringen
Wat een mooie beoordeling! Heel leuk om te lezen dat er bij Rozenhof Trouwringen goede service en een goede prijs wordt aangeboden. Wij zijn zelf ook mega tevreden met onze locatie, leuk dat jullie daar ook van hebben genoten. Veel draagplezier gewenst met de trouwringen!
04-08-20
10101

Netjes ontvangen bij Rozenhof. Er is veel keuze en alles is mogelijk! Goede services!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u netjes bent ontvangen bij Rozenhof Trouwringen.
21-07-20
10101

We vonden het hier heel gastvrij, je word goed geholpen met uitzoeken van de ringen.
Goede kwaliteit voor goede prijs.

Rozenhof Trouwringen
Wat mooi om te horen dat u Rozenhof Trouwringen gastvrij vindt. Wij willen u bedanken voor deze beoordeling en zijn blij om te horen dat u een goede prijs-kwaliteit verhouding ervaarde bij Rozenhof Trouwringen. Daar streven wij natuurlijk naar. Heel veel draagplezier gewenst!
23-06-20
10101

Romantische setting om je perfecte trouwring te kiezen. Zeer speciaal gevoel gehad en een goede service. Bedankt!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Erg leuk om te horen dat jullie een speciaal gevoel hadden in de trouwringenstudio en dat jullie een goede service ervaarden. Top! Fijne bruiloft gewenst!
23-06-20
10101

Hele goede service, en enorm veel keuze! Er wordt goed meegedacht met specifieke wensen!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw beoordeling! Super leuk om te horen dat er goed werd meegedacht met uw specifieke wensen bij Rozenhof Trouwringen.
14-05-20
10101

Super ervaring, erg mooie locatie en elke keer weer erg klantvriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt alle tijd voor je genomen en er is ontzettend veel keuze! Absoluut de moeite waard!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen. Super om te horen dat het absoluut de moeite waard is om bij ons trouwringen uit te zoeken. Wij wensen u een prachtige bruiloft toe.
28-03-20
10101

Wij zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze ringen. Veel keus, mooie locatie en een vakman op dat gebied.

Rozenhof Trouwringen
Super bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door vakman Theo Verbree! We wensen u veel draagplezier en een prachtige bruiloft toe.
07-03-20
10101

Een heel gastvrij ontvangst, ontzettend veel keuze aan ringen, alles is mogelijk qua ‘opmaak’ van de ringen. Leuk!

Rozenhof Trouwringen
Wat een toffe beoordeling! Rozenhof Trouwringen wilt u daar zeker voor bedanken! Wij zijn blij om te horen dat u gastvrij werd ontvangen! Fijne bruiloft gewenst!
07-03-20
10101

Zeer goed geholpen in onze zoektocht naar de perfecte ringen. Goede service. Ze nemen alle tijd voor je. Zeer tevreden met het resultaat!

Rozenhof Trouwringen
Wat een leuke beoordeling! Rozenhof Trouwringen wilt u hiervoor bedanken. Wij zijn zelf ook tevreden met de trouwringen die u hebt uitgekozen, ze zijn erg mooi! Wij wensen u een stralende bruiloft toe.
03-03-20
10101

We zijn rozenhof trouwringen op internet tegengekomen via een weddingsite. Bij onze plaatselijke juwelier wezen kijken, maar niet iets bijzonders gezien, dus ook hier In Veeningen een afspraak gemaakt. Eindje rijden, maar wat een keuze zeg! We zagen door de ringen de mooiste ring niet meer! Mooi systeem hebben ze bedacht om een selectie te maken. Er bleven er nogsteeds wat bijkomen. Uiteindelijk hebben we een hele mooie set ringen uitgezocht, welke niet standaard in het assortiment zat. Aangepast naar onze wens. Ze zijn echt super mooi geworden. Bedankt voor de tijd en hulp met uitzoeken. We zullen hier veel plezier van hebben!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen! En het klopt inderdaad, wij verkopen andere modellen dan een doorsnee juwelier. Vandaar die enorme keuze en mogelijkheden voor aanpassing. Wij vinden de trouwringen ook erg mooi geworden! Super attent dat u ons bedankt voor de tijd en hulp met uitzoeken, maar wij willen u nog iets meer bedanken voor het vertrouwen dat u in Rozenhof Trouwringen heeft gegeven. Wij wensen u een prachtige huwelijksdag toe bruid & bruidegom!
03-03-20
10101

Het was een mooie ervaring om bij Rozenhof onze trouwringen uit te zoeken. Heel persoonlijk en erg veel keus. Wij raden Rozenhof bij iedereen aan.

Rozenhof Trouwringen
Wat leuk om te horen dat u een fijne ervaring hebt gehad bij Rozenhof Trouwringen! En nog leuker om te horen dat u ons bij iedereen aanraadt natuurlijk! Wij wensen u een prachtige bruiloft toe.
03-03-20
10101
Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze hoge beoordeling!
03-03-20
10101

Een fantastische service, hele mooie locatie, zeer goede hulp en meedenkend in het uitzoeken van de ringen.

Zeker een aanrader voor iedereen.

Rozenhof Trouwringen
Super beoordeling! Wij zijn er erg blij mee! Leuk om te horen dat u goede hulp ervaarde bij het trouwringen uitzoeken! Wij wensen u een stralende bruiloft toe.
22-02-20
10101

Persoonlijke ontvangst, vriendelijk en meedenkend. Onze ringen zijn mooi, Theo Verbree heeft ons goed geholpen, zowel met bestellen als ophalen. Echter aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het leuk om te horen dat u blij bent met de trouwring! Heel veel succes met de andere voorbereidingen voor uw bruiloft.
22-02-20
10101

in een heel kort en krachtig woord, SUPER!!!!!!!!!!

Rozenhof Trouwringen
YES! Super om te horen! Bedankt en veel liefdesgeluk gewenst!
22-02-20
10101

Fantastisch geholpen bij het uitzoeken van onze ringen! Theo is erg vakkundig en professioneel met een goed gevoel van humor, wij voelden ons erg op ons gemak en hebben genoten van deze middag.
Complimenten voor de gastvrijheid en de ruime tijd die genomen wordt!

Rozenhof Trouwringen
Wat een mooie beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat u fantastisch bent geholpen! Fijn dat u u op uw gemak voelde en een super bruiloft gewenst!
22-02-20
10101

Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal gegaan is, vanaf het uitzoeken tot en met het ophalen toen de ringen klaar waren.
De tijd die er voor je genomen wordt en de uitleg en alles, echt heel fijn, dat geeft je als klant een heel goed gevoel.
Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar ringen!

Rozenhof Trouwringen
Wat super leuk om te horen Bianca en Michiel! Fijn dat het vanaf het uitzoeken van trouwringen tot het ophalen van trouwringen allemaal top geregeld was bij Rozenhof Trouwringen. Wij zijn blij met deze beoordeling en wensen jullie een super mooie bruiloft toe!
28-12-19
9,7101

Een tijdje geleden hebben wij onze trouwringen bij jullie gekocht.
Een bijzondere ervaring. Een prettig ontvangst op een hele mooie locatie.
We zijn er fijn geholpen en hebben zo onze trouwring kunnen kiezen.
Elke keer als de ring ter sprake komt, bevelen wij jullie aan!

Rozenhof Trouwringen
Wij willen u bedanken voor het schrijven van zo'n mooie ervaring! Wij waarderen het zeer dat u ons aanbeveelt en dit zien wij als een groot compliment. Succes met de voorbereidingen van uw bruiloft!
07-12-19
10101

Fijne locatie.
Zeer ruime keuze ringen, we konden geheel onze eigen stijl uitzoeken.
We kregen ook ruim de tijd om alles goed te bekijken en te beslissen.
Zeer zeker een aanrader voor anderen!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat u uw eigen stijl kon uitzoeken Dat vind Rozenhof Trouwringen namelijk zeer belangrijk!
07-12-19
10101

Hele fijne en persoonlijke service. Aparte trouwringen en alles is mogelijk. In één woord TOP.

Rozenhof Trouwringen
Remko en Yvette, wat een super beoordeling geven jullie aan ons. Echt mooi om te horen en we willen jullie hartelijk bedanken voor dit cijfer! Veel geluk samen Remko en Yvette.
13-10-18
10101

Zeer persoonlijk en ruime keuze; een leuke manier om zo je trouwringen uit te zoeken. Veel exclusiever dan bij een standaard juwelierszaak; aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Rozenhof trouwringen is blij om te horen dat jullie ons aanraden. Voor eventuele vragen kunt u altijd bij Rozenhof Trouwringen terecht.
13-10-18
10101

We hebben in alle rust de ringen kunnen uitzoeken. Via internet een afspraak gemaakt. Goede service.

Rozenhof Trouwringen
Allereerst bedankt voor jullie beoordeling, we vinden het leuk om te horen dat jullie de service als goed hebben ervaren. Veel geluk samen!
07-03-18
10101

Goede service met ruime keuze. De ringen snel kunnen ophalen met mooie gravure.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt! Voor eventuele vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht!
07-03-18
10101

We hebben erg genoten van het uitzoeken van de ringen. Bij De Rozenhof werden we heel persoonlijk benaderd. Er was veel keus, de verschillen werden ons goed uitgelegd en er werd gedurende het gehele proces ruim de tijd voor ons genomen. Een leuke ervaring met als eindresultaat twee prachtige, persoonlijke trouwringen. En ook voor onze kindjes was er een leuk ringetje!

Rozenhof Trouwringen
Fijn om te horen dat jullie hebben genoten bij het uitzoeken van de ringen. Vanuit landgoed 'de Rozenhof' wensen wij jullie veel geluk toe!
07-03-18
10101

Uitstekende en persoonlijke service tijdens het samenstellen van een paar trouwringen. De grote collectie aan ringen biedt voor ieder bruidspaar een unieke ring! Alles is mogelijk!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat jullie het bezoek zo hebben ervaren. Veel toekomstig geluk gewenst.
07-03-18
10101

Wij hebben Rozenhof trouwringen als fijn ervaren bij het uitzoeken van onze ringen. Bij ons allereerste bezoek zijn we zeer hartelijk ontvangen op een romantische locatie. Er was een scala aan ringen te zien en er werd alle tijd genomen om ons te helpen bij onze zoektocht. Uiteindelijk was het een grote verrassing hoe de uiteindelijke ringen eruit kwamen te zien. Wij zijn er uiteindelijk erg blij mee, de ringen zijn super geworden.

Rozenhof Trouwringen
Fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat, dit was immers onze taak die wij met alle liefde hebben voltooid. Veel toekomstig geluk vanuit landgoed ' de Rozenhof'.
07-03-18
10101

Ontzettend tevreden over Onze Trouwringen. Service helemaal Top. Wij zullen hier zeker weerkomen.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor jullie reactie en bij eventuele vragen staan wij met alle liefde voor jullie klaar!
07-03-18
10101
10101

We zijn zeer tevreden, heel netjes ontvangen toen we de ringen kwamen bekijken en ook weer toen we ze hebben opgehaald. We raden iedereen aan om naar de Rozenhof te komen voor trouwringen!

Rozenhof Trouwringen
Wij zijn blij met dit compliment en wensen jullie veel geluk voor in de toekomst!
07-03-18
10101

Hele fijne service gehad bij Rozenhof. Ze hebben een heel breed aanbod en in elke prijsklasse is er veel keuze. Er wordt de tijd genomen en je kan rustig kijken naar verschillende opties. Ik ben erg blij dat wij voor Rozenhof hebben gekozen en ik zou hen zeker aanraden.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor dit mooie compliment! Wij hebben jullie met alle liefde geholpen en wensen jullie veel geluk toe.
02-12-17
10101

Wij willen hierbij de goede ontvangst van onze trouwringen bevestigen. We vonden de ringen erg mooi en pasten precies goed.
Hartelijk dank voor de service en de keurige verzending. De kersenbonbons waren een lieve verrassing en maakten het pakketje extra feestelijk.
Bedankt voor de goede service.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn we erg blij mee! Wij wensen jullie veel geluk en liefde toe.
02-12-17
10101

Gistermiddag hebben wij naar grote tevredenheid trouwringen bij u uitgezocht.
Nogmaals hartelijk dank voor de prettige afspraak.

Rozenhof Trouwringen
Wij willen jullie bedanken voor dit mooie compliment. Wij wensen jullie veel geluk toe!
02-12-17
10101

Het pakketje is in goede orde aangekomen. Bedankt voor de goede service!

Rozenhof Trouwringen
Graag gedaan! Wij wensen jullie veel geluk toe.
02-12-17
10101

We hebben ze binnen gekregen, zijn vreselijk blij met het eindresultaat!
Bedankt voor de goede service!
Als iemand vraagt waar wij de ringen vandaan hebben, zullen we zeker reclame voor je maken!

Rozenhof Trouwringen
Wij hebben dit met alle liefde gedaan! Wij wensen jullie veel geluk toe en zouden het zeer waarderen als u reclame voor ons zou maken. Alvast bedankt!
02-12-17
Pink Lemon Cards