Rozenhof Trouwringen, heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland, witgouden, geelgouden, bijzondere, klassieke, moderne, nieuwe collecties, trouwringen met diamanten, verlovingsringen en nog veel meer.

Kijkt u maar eens in onze collectie trouwringen*.

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle trouwringen in onze online collectie ook op voorraad en nog veel meer.

80 Ervaringen

10101

Hele fijne goede service, zeker een aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat er fijne goede service was en dat u Rozenhof Trouwringen aanraadt! Wij wensen u een schitterende bruiloft toe!
03-05-22
10101

Geweldig goed geholpen en prachtige ringen uitgezocht in een geweldige omgeving!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze schitterende beoordeling! Super om te horen dat jullie geweldig goed zijn geholpen en prachtige ringen hebben uitgezocht! Wij wensen jullie veel plezier met het dragen van de trouwringen!
02-04-22
10101

Goede service en enorm veel keus! Erg blij met onze trouwringen.

Rozenhof trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Super om te horen dat jullie erg blij zijn met de trouwringen! Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
19-03-22
10101

We zijn heel goed geholpen bij Rozenhof Trouwringen. Er is veel keus en de service is goed. Het ontvangst is vriendelijk en gastvrij. Zeker een aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat het onvangst vriendelijk en gastvrij was en natuurlijk super dat jullie Rozenhof Trouwringen aanraden. Veel plezier met het dragen van de trouwring!
05-03-22
10101

Fijne service in een prachtig bedrijf. Het uitzoeken van de ring is een prachtige ervaring met prachtig resultaat. Zeer tevreden

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen. Super om te horen dat jullie zeer tevreden zijn met het resultaat.
05-03-22
10101

Een hele gastvrije locatie met hele mooie ringen, er is genoeg keuze.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat er genoeg keuze was en een heel gastvrije locatie! Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
07-02-22
10101

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Er wordt alle tijd voor ons genomen. Een hele fijne service!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en er alle tijd voor jullie is genomen. Wij wensen jullie een prachtige bruiloft toe en geluk toe!
03-01-22
10101

Volop keus, er werd alle tijd voor ons genomen en goed geadviseerd.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat er genoeg tijd werd genomen en dat er volop keus was. Wij wensen jullie een schitterende bruiloft toe!
18-12-21
10101

Heel ruime collectie,fijne manier van keuze begeleiden, blij met het resultaat,

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u op een fijne manier bent begeleid en dat u blij bent met het resultaat. Daar doen we het voor!
04-12-21
10101

Nog mooier dan verwacht, goede service en blij verrast dat we de ringen eerst konden zien. Was een hele zoektocht tot we hier kwamen. Top!

Rozenhof Trouwringen
Hier worden we blij van! Super om te horen dat de trouwringen nog mooier zijn dan verwacht. Bedankt voor deze beoordeling!
04-12-21
10101

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Ook zeer nette service!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u fijn bent geholpen bij het uitzoeken van de trouwringen. Wij wensen u een hele fijne bruiloft toe!
04-12-21
10101

Super mooie locatie. Er is een ruim assortiment aan trouwringen. Je krijgt goed advies bij het uitzoeken van de ringen

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de ringen. Wij wensen jullie een prachtige bruiloft toe!
30-10-21
10101

Aardig personeel. Veel keuze in ringsoorten, goeie prijs-kwaliteitverhouding. Prachtige locatie. Personeel heeft veel verstand van de materialen.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze beoordeling! Super om te horen dat u bent geholpen door ervaren specialisten. Veel plezier met het dragen van de trouwring!
30-10-21
10101

Prachtige locatie, erg ontspannen sfeer. Alle ruimte gekregen een keuze te maken, voldoende aanbod. Zeer tevreden,.

Theo .
Bedankt voor deze mooie beoordeling Katlijn! Fijn om te horen dat je in een ontspannen sfeer een goede keuze kon maken voor de sieraden van het leven. Veel plezier met het dragen van de trouwringen!
18-10-21
10101

Een hele unieke landelijke gatsvrije ervaring met vele keuze aan ringen. Een memorabele ervaring samen.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat mooi om te horen dat u trouwringen uitzoeken als een memorabele ervaring samen hebt ervaren.
02-10-21
10101

Heel goed geholpen en hele mooie ringen uitgezocht. Heel tevreden over de service en het was de lange rit meer dan waard 😃

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling Joep En Daniëlle. Fijn om te horen dat u heel tevreden bent over de service en dat het de lange rit meer dan waard was. Wij wensen u een mooie bruiloft toe!
02-10-21
10101

Fijn geholpen. We kregen de tijd om rond te kijken, en er is ontzettend veel keus. Uiteindelijk met mooie ringen vertrokken!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling Marlon! Wat goed om te horen dat u met mooie ringen bent vertrokken. Heel veel plezier ermee en we vonden het leuk om u te adviseren. Fijne bruiloft gewenst!
02-10-21
10101

Heel goed geholpen bij onze trouwringen, goed advies en werd goed meegedacht. Verder een prachtige droomlocatie om je droomringen uit te zoeken.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat u heel goed bent geholpen bij Rozenhof Trouwringen. We wensen u veel plezier met het dragen van de trouwringen en bovenal wensen we u een prachtige huwelijksdag toe!
18-09-21
10101

Wat een prachtige originele ringen. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat jullie er ontzettend blij mee zijn. Wij wensen uw veel geluk en een mooie bruiloft toe!
10-08-21
10101

Het was een leuke ervaring om de ringen uit te zoeken bij Rozenhof. Ze hebben persoonlijke aandacht en denken goed met je mee. Het is zeker een aanrader om hier je trouwring te kopen.

Theo .
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Super om te horen dat het een leuke ervaring was en dat u Rozenhof Trouwringen aanbeveelt. Wij wensen u veel liefdesgeluk toe!
10-08-21
10101

Leuke sfeer en een goede service!!

Theo .
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Rozenhof Trouwringen! Fijn om te horen dat de sfeer leuk is en de service goed is. Veel plezier met het dragen van de trouwringen!
10-08-21
10101

Fijne en leuke ervaring. Een maand geleden een Blanco afspraak plannen en inspiratie opdoen, en lopen zojuist met twee mooie ringen naar buiten. Erg tevreden!

Theo .
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Super om te horen dat het een fijne en leuke ervaring is. Wij wensen jullie een fijne bruiloft toe!
10-08-21
10101

Het uitzoeken van onze trouwringen was een erg leuke beleving, vriendelijk ontvangst en er werd alle tijd genomen om tot onze droomringen te komen. Echte aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van jullie ervaring bij Rozenhof Trouwringen! Super om te horen dat het uitzoeken van de trouwringen als een erg leuke beleving hebben ervaren! Wij wensen u een fijne bruiloft toe!
10-08-21
9,1101

We hebben het uitzoeken van een trouwring als zeer prettig ervaren. De gastvrijheid, tijd die er voor ons is genomen en de locatie blijven ons bij. De keuze aan ringen is groot. Een aanrader!

Theo .
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij zijn erg blij om te horen dat u Rozenhof Trouwringen aanraadt! Veel plezier met het dragen van een trouwring!
27-07-21
10101

Geweldig!
Veel kennis, goede service een mooie locatie.
Aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u Rozenhof Trouwringen aanraadt! Daar worden we natuurlijk erg blij van. Veel plezier met het dragen van de prachtige ringen!
29-05-21
10101
10101

Warm ontvangst. Er werd veel meegedacht over het samenstellen van onze ringen. Alle tijd werd hiervoor genomen en alles werd uit de kast gehaald om zoveel mogelijk onze droomringen te benaderen. De ringen zijn perfect gemaakt. We zijn er erg blij mee.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te horen dat u goed is meegedacht met jullie wensen en dat de trouwringen perfect zijn gemaakt. Veel plezier met de trouwringen!
29-05-21
10101

Het complete plaatje! Heel relaxed zoeken, alle tijd, vriendelijke hulp! Wij kunnen alleen maar zeggen! TOP!!!!

RozenhofTrouwringen
Yay!! Wat worden we vrolijk van deze beoordeling! Bedankt!! Fijn om te horen dat alles top was bij Rozenhof Trouwirngen.
22-05-21
10101

Goede duidelijk communicatie en super persoonlijke service. Een echte aanrader!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor jullie beoordeling! Goed om te horen dat uw persoonlijke service hebt ervaren.
10-04-21
10101

Erg fijne, persoonlijke ervaring. Je wordt goed welkom geheten en kiest de ringen op een bijzondere niet klassieke manier. Dit bied perspectief! Al met al een leuke, fijne beleving.

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor uw beoordeling! Super om te horen dat het welkom werd gewaardeerd en dat jullie trouwringen uitzoeken bij Rozenhof Trouwringen een beleving vinden! Veel plezier met de ringen.
16-01-21
10101

Met een (globaal) idee zijn we hier binnen gekomen. Ter plekke werd het met elkaar uitgewerkt tot prachtige maatwerk ringen. Er werd fijn mee gedacht om de symboliek die we in de ringen wilden leggen mooi uit te laten komen. En dat is goed gelukt en erg mooi geworden.
Complimenten voor de fijne en persoonlijke service, tijd en aandacht.

Rozenhof Trouwringen
Wat hebben jullie jullie bezoek aan Rozenhof Trouwringen mooi in woorden uitgedrukt! Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier met het dragen van jullie trouwringen.
24-12-20
10101

We zijn heel rustig en vriendelijk geholpen. Rozenhof heeft echt de tijd voor ons genomen en ons allerlei modellen laten zien om tot een juiste keuze te komen. We zijn bij Rozenhof terecht gekomen door een aanbeveling en we zouden het ook zeker aanraden aan anderen!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor het delen van jullie ervaring bij Rozenhof Trouwringen! Super om te horen dat jullie ons aanbevelen aan anderen. Heel veel plezier met het dragen van de ringen!
24-12-20
10101

Er werd goed advies gegeven en alles was mogelijk. Het aanbod is zeer groot, dus voor ieder wat wils. Vriendelijk ontvangst en goede service. We bevelen Rozenhof ten zeerste aan!

Rozenhof Trouwringen
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te horen dat jullie vriendelijk zijn ontvangen en een goede service hebben ervaren bij Rozenhof Trouwringen.
24-12-20
10101

Wij zijn super enthousiast door de fantastische hulp bij het uitzoeken van de trouwringen, heel persoonlijk en er wordt alle tijd voor je genomen. Ondanks een zeer korte planning de ringen toch mooi optijd geleverd gekregen!

Rozenhof Trouwringen
Bedankt voor de beoordeling! En inderdaad, de planning was misschien strak maar dat is zeker niet terug te zien in jullie trouwringen set! Wij wensen jullie veel liefde en plezier toe op jullie huwelijksdag.
10-10-20
10101

Goed meegedacht, met als resultaat prachtige ringen!

Rozenhof Trouwringen
Super om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u als resultaat een prachtige ring heeft.
10-10-20
10101

Prachtige locatie, vakkundig advies. Hele mooie ringen. Veel keuze. Top!

Rozenhof Trouwringen
Wat een mooie beoordeling! Dank u wel! Wij wensen u veel draagplezier en als er iets is, horen wij het graag en helpen we u met liefde verder!
18-08-20
Pink Lemon Cards