Een fantastische, filmische trouwclip die nog dezelfde dag wordt vertoond op een groot scherm. Dit wordt verzorgd door een zeer ervaren filmcrew die onmerkbaar voor jullie aan het werk is.

Zo mochten wij als enige filmcrew de driedaagse bruiloft van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder filmen. Ook hun huwelijk werd met onze weddingclip compleet.

6 Ervaringen

9,0101

Wat zijn wij blij met onze keuze voor Royal Rushes als videograaf op ons huwelijk. Het concept sprak ons vooraf erg aan en is ook op ons huwelijk perfect in uitvoering gebracht. Het eindresultaat is echt prachtig geworden met fantastische en persoonlijke beelden. De mannen zijn zeer professioneel en hebben alle afspraken en verwachtingen overtroffen. Wij hebben een prachtig aandenken voor de rest van ons leven.

10101

Geweldig blij met onze clip! Wij kijken nog dagelijks naar de prachtige beelden.
Een dikke 10!

10101

Heren, wat een geweldige clip helemaal te gek.

10101

Dank voor de prachtige clip Wij zijn er heel blij mee!!

Succes met jullie toekomstige projecten,

10101

Hartstikke bedankt voor de PRACHTIGE wedding clip. We hadden hem niet mooier kunnen wensen. Ook het afspelen zorgde voor een heel speciaal moment op de dag zelf.
We hebben vanochtend ook nog al het ruwe materiaal bekeken – een leuke manier om de eerste helft van de dag weer opnieuw te beleven!

9,8101

Zowel de kennismakingsgesprekken met de videograaf, het filmen zelf en de afwikkeling verliepen erg prettig en namen op deze manier zorgen weg, zodat wij voluit van onze dag konden genieten.

Pink Lemon Cards