HI!
Ik ben Romy
IK WIL JULLIE VERHAAL VERTELLEN!

Ik leg jullie bruiloft of loveshoot op een authentieke manier vast: de mooie momenten, het emotionele, grappige momenten, dingen die misgaan en alles daar tussenin. Niet alleen maar het spectaculaire, maar juist die kleine momentjes die ook zo bijzonder zijn om terug te zien. Mensen fotograferen met degene van wie ze houden op fantastische plekken is voor mij elke dag weer een droom die uitkomt. Het is voor mij erg belangrijk dat jullie je compleet comfortabel voelen en dat we samen iets moois creëren!

4 Ervaringen

10101

Fijn persoon en goede fotograaf! Luistert goed naar je wensen, geeft tips en bovenal: levert prachtige foto’s aan. We hebben foto’s waar we met plezier elke dag naar kijken en zijn daar ontzettend dankbaar voor. Dankjewel!

10101

Wij zijn heel blij dat Romy onze fotograaf was. Prachtige foto’s, waarvoor we veel complimenten ontvangen, van de momenten die er echt toe deden. Ze weet wens naadloos om te zetten in product en heeft zichtbaar goed naar ons geluisterd. Daarnaast is ze als persoon erg prettig in de omgang, zonder onprofessioneel te worden. Aanrader!

10101

Ik had me voor onze bruiloft geen betere fotograve kunnen wensen! Romy heeft alle belangrijke momenten (en meer) vast weten te leggen. We zullen nog jaren nagenieten van de mooiste dag van ons level!

10101

Een tijdje terug Romy ontmoet tijdens een styled shoot waar we samen aan meededen. Heel erg blij dat ik haar ben tegen gekomen. Super lieve vrouw, met ongelofelijk veel passie voor haar vak, oog voor detail en een waanzinnig mooie foto’s. Nog een keer super bedankt voor de mooie foto’s! Ik kan Romy aan iedereen aanbevelen! Ongedwongen, natuurlijke foto’s waarop je bij het terug kijken wordt meegezogen in de emotie, heerlijk!

Pink Lemon Cards