💍 NEXT LEVEL TROUWFILMS Films with emotional storytelling, connected through high-end sound, and passionately handcrafted into a timeless visual memory.

Robin de Ridder van Romedia Films filmt sinds 2017 diverse bruiloften door het hele land. Verwacht geen standaard registraties, maar filmische vertellingen die je trots deelt met elkaar, je familie en andere belangrijke mensen in jullie leven.

🔗 CONNECTIE
Zonder connectie, geen passie. Zonder passie, geen emotie. Echte connectie vindt plaats tussen de geplande momenten door. Een hand op haar been, een kort woordje in zijn oor. Juist die momenten zijn voor ons en voor de trouwfilm goud waard. Verder kijken dan het draaiboek kan het verschil maken tussen een leuke film en een waanzinnige.

👋🏼 KENNISMAKING
De connectie tussen jullie en mij/ons is net zo relevant, want ik wil graag weten wie jullie zijn voordat de grote dag begint. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek waarbij we elkaar alles kunnen vragen. Natuurlijk bespreken we ook de technische, inhoudelijke en praktische zaken van jullie dag. Ik zal jullie daarbij ook overspoelen met praktische tips om zelfverzekerd te zijn om het meest uit jullie dag te halen!

🎥 FILMISCH
Robin is een afgestudeerde dertiger aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met een Bachelor of Arts in de richting van Regie-Fictie. Hij maakte talloze (korte) films in diverse stylen, met uiteenlopende cast en won kleine en grote (inter)nationale prijzen. Alle ervaringen als filmproducer, fictieregisseur, cameraman en editor zijn van groot belang voor een onderscheidende trouwfilm. Hij weet als geen ander hoe je zonder al teveel op te vallen het maximale uit een moment kan halen, waarbij het soms kan lijken alsof er drie camera’s gebruikt zijn i.p.v. één. Handig!

🌟 BIJZONDERHEDEN
♥ Maximaal 12 bruiloften per jaar | Dus check tijdig je trouwdatum
♥ Altijd gratis kennismakingsgesprek
♥ Elke film is ‘fully handcrafted’ vanuit eigen studio
♥ Fysieke of digitale oplevering
♥ Oplevering binnen 14 weken

“Dit is de meest waardevolle investering geweest van alle leveranciers die betrokken waren bij onze bruiloft.” – Quote van zo’n beetje élk bruidspaar na het zien van hun eigen trouwfilm.

JJR0pz7.md.png

🙋🏼‍♂️ AANGENAAM!
Hoi! Mijn naam is Robin de Ridder en ook ik ben pas nét getrouwd (Juli 2023). Een kersverse man! Ik weet precies wat jullie doormaken en er is bijna niets leukers/spannenders dan deze tijden in jullie relatie! ❤ Extra leuk dat jullie een trouwvideograaf overwegen. Ik ben naast trouwvideograaf met een unieke filmachtergrond ook heel graag jullie adviseur, advocaat, coach, sparringspartner en bovenal een vriend die jullie kunnen vertrouwen. Ik eet ook graag een stukje taart mee en waag een dansje naast jullie op de dansvloer! DANCE-OFF!🕺🏼💃🏼

💬 Hebben jullie vragen, zijn jullie nieuwsgierig geworden of benieuwd naar meer? Bezoek dan mijn website en neem contact op! Ik zou vereerd zijn om onderdeel te zijn van jullie grote dag! Veel liefs en tot snel!

https://www.romediafilms.nl/bruiloften

JJRYyF4.md.png
Trots! Een prachtige erkenning voor een mooi trouwseizoen!

21 Ervaringen

10101

We zijn heel erg blij met de trouwvideo die Robin voor ons gemaakt heeft. We hebben aan het begin nog even getwijfeld: moesten we ook een video laten maken als er op onze bruiloft al een fotograaf rond zou lopen? Het antwoord is: ja! Robin heeft onze wensen vertaald naar een prachtige video. Hij heeft gefilmd tijdens het klaarmaken, de ceremonie, het diner en het feest. Daardoor hebben we nu een prachtige en tastbare herinnering aan onze bruiloft. We hebben ook veel complimenten van gasten gehad over de mooie video. Kortom: we zijn heel erg blij met het werk van Robin!

10101

Robin heeft echt een prachtige trouwfilm voor ons gemaakt, waarbij hij onze verwachtingen overtroffen heeft. We hebben het hem niet makkelijk gemaakt: onze bruiloft was niet standaard, en dat wilden we uiteraard terugzien in onze film. In de voorbereidingen hebben we een aantal goede gesprekken met Robin gehad. Wij hadden het gevoel dat hij onze wensen goed voor ogen had toen hij bij ons kwam filmen.

Op de dag zelf was het prettig met Robin: hij was er wel, maar toch ook niet. We moesten een aantal scenes met hem opnemen, zoals het voorlezen van onze geloften. Dat voelde geen moment ongemakkelijk. Sterker nog, we waren achteraf zo blij dat we al een keer onze geloften hadden moeten voorlezen. Daardoor waren we tijdens de ceremonie nauwelijks meer zenuwachtig.

Na een weekje kregen we al de trailer. Wat waren we daar al blij mee! Zo knap hoe Robin in minuutje onze bruiloft heeft weten te vangen. De uiteindelijke video overtrof al onze verwachtingen. De sfeer, de beelden, de muziek, de citaten uit onze geloften: alles klopt. We hebben de video al verschillende keren terug gekeken en steeds zijn we weer op onze bruiloft. Ontroering, geluk, alle emoties komen weer voorbij. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we van Robin deze prachtige video hebben gekregen.

10101

Voor onze bruiloft hadden wij verschillende videograven vergeleken, wij wilde heel graag de beste van de beste, en dat kregen we bij Robin. Niet alleen was hij enorm prettig in de omgang, het product wat hij afleverde voldeed aan alle verwachtingen en meer. Robin zorgde er voor dat van elk moment zo goed mogelijk werd vastgelegd, zo waren wij ook gezenderd voor extra goede geluidsfragmenten. Al met al 10/10

10101

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. De persoonlijke, vriendelijke en enthousiaste houding van Robin liet ons gelijk op ons gemak voelen. Robin straalt vertrouwen uit, hij weet waar hij het over heeft en dit is terug te zien in de prachtige films die hij maakt. Zowel trailer als highlight film zijn we super tevreden mee. Hij heeft ons zoals we zijn weten vast te leggen en laat de belangrijke momenten van onze bruiloft eruit springen. Het is echt van grote meerwaarde om je bruiloft op deze manier vast te laten leggen.

10101

Robin heeft onze trouwdag op 20-08-2022 prachtig vastgelegd. Robin is kundig, professioneel en attent. Hij verdient van ons de hoogste waardering. Vanaf het begin voelden wij ons in goede handen. Buiten dit alles is hij ook nog eens een heel fijne aanwezigheid op je bruiloft. Een goed persoon!

10101

Robin heeft ervoor gezorgd dat het voor ons voelde alsof onze trouwdag gister had kunnen zijn!!! We gingen volledig terug in het gevoel van deze bijzondere dag! Alles komt voorbij in het beeldmateriaal wat voor ons belangrijk was.

Robin werkt zeer gedetailleerd! Hij zorgt ervoor dat van alle situaties er prachtige beelden worden geschoten. Licht, geluid en emotie.. En vooral dat laatste, van humor tot een traan.

Een enorm tastbaar emotionele film waarin alles samen komt, zelfs de muziek past perfect bij ons leven!

De Same Day Edit heeft Robin voor ons tijdens de dag zelf gemaakt. Een enorme verassing voor alle avond gasten en wat zijn wij vereerd geweest dat dit mogelijk was ook mede dankzij een second shooter die dag!

Robin levert écht prachtige documenten. Voor ons een trailer, same day edit, highlightfilm én met als klap op de vuurpijl en een grote wens van ons; een documentaire.

Robin is een echte kunstenaar, vol passie en motivatie! Een keiharde werker die hart heeft voor zijn klanten en staat voor zijn vak! Een goed mens en fantastisch in zijn werk!

10101

De eerste keer dat we de film zagen was echt NIET NORMAAL. Hoe fantastisch onze trouwfilm is geworden is bizar. We zijn er nog steeds onwijs blij mee! Zo vet. Martijn werd ook helemaal gek, haha. De stem van de dominee past er perfect bij. De gekte van het feest is zoo cool om terug te zien. Ver boven verwachting!

10101

Robin heeft prachtwerk geleverd. Niet alleen de trouwfilm, maar ook de trailer. Ik kan gewoon niet de juiste woorden vinden om dit te omschrijven. De trouwfilm is van begin tot eind werkelijk prachtig. Gewoonweg uitzonderlijk! De muziek, de momenten, de sfeer; alles klopt. We hebben hem inmiddels ontelbaar keer bekeken en elke keer zien weer nieuwe details. De mooiste momenten van onze dag zijn vastgelegd. Het is iets geworden wat echt bij ons past als persoon, maar ook als stel. Het omvat precies wat we in gedachten hadden van hoe onze bruiloft zou moeten zijn wat betreft sfeer en beleving. De film is een kunstwerk. Het is trouwens ook de lievelingsfilm geworden van onze kleine meid. Daarnaast was Robin als persoon ontzettend fijn om bij ons te hebben op deze dag. Super comfortabel en er was ruimte voor spontane ideeën. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit naar een hoger niveau gebracht. Het gebruik van de drone maakte het helemaal af. Wat ik ook heel leuk vond, is dat Robin de film persoonlijk kwam afleveren. We hebben met elkaar voor het eerst naar de film gekeken! Zo was er ruimte voor toelichting vanuit zijn perspectief en eventueel ook voor aanpassingen. Dit voelde erg fijn en persoonlijk. Robin bedankt voor alles. En voor iedereen die nog twijfelt; niet doen dit is het meer dan waard! Je krijgt er de meest unieke en allermooiste trouwfilm voor terug.

10101

Wauw! Prachtig! Toen we de trailer net binnen kregen stonden de tranen al in onze ogen. Heb ‘m toen al meerdere keren bekeken. Ons zoontje wil de film steeds opnieuw zien, omdat hij inmiddels de tekst al uit zijn hoofd kent. Geen woorden voor. Bedankt!

10101

Werkelijk fantastisch! Ver boven alle verwachtingen, en die waren al behoorlijk hoog. Robin luistert heel goed naar de wensen en maakt er, met zijn unieke eigen stijl, een nog mooier beeld van dan je zou hopen. Geef hem vooral de creatieve ruimte en hij maakt iets waar geen 1000 tegenop kunnen. En iets super moois om met iedereen te delen. Robin bedankt! Je hebt niet alleen de dag mooi vastgelegd, maar juist de sfeer, het gevoel en de liefde heel mooi duidelijk gemaakt in de film. Iets wat je graag nog heel vaak terugkijkt.

10101

“Kan je het je voorstellen: Heimwee na je bruiloft? Het was zo mooi, dat je ‘m keer op keer opnieuw wil beleven. Dit is Robin gelukt door zijn fantastische werk! De liefde, de emotie, de gezelligheid, de dans en onze culturen. Ieder detail komt terug. Ik heb nog nooit zoiets moois gezien! Robin, ik kan in woorden niet uitleggen wat jij hebt neergezet en wat dat met ons doet. De muziek raakt precies de juiste toon en de momenten die je gekozen hebt.. Wauw! Robin is super professioneel en denkt goed mee. Hij weet precies hoe hij onder druk bepaalde dingen aan moet pakken en zijn communicatie is top. Ik kan het iedereen aanraden.”

10101

We hebben de film na het ontvangen echt duizend keer bekeken. Een paar keer hard gehuild! Prachtig gelukt! We zijn er heel erg blij mee! Wauw!!

Twee keer de geloften doen tijdens de dag is dus totaal geen overbodige luxe, want we vinden ze beiden prachtig in de film. Haha, we hebben spontaan onze openingsdans nog een keer mee gedanst met de film. Je brengt ons helemaal terug naar onze dag! Videografie is echt een meerwaarde. Veel liefs van ons!

10101

Wij zijn super blij met onze trouwfilm van Romedia Films! De beelden lopen mooi in elkaar over en er is echt op de details gelet. We wilden geen globale registratie maar een echte belevenis. De muziek en de opgenomen stemmen passen ook heel natuurlijk onder de film. Ook super leuk hoe de kinderen van mijn klas in beeld zijn gebracht. De dag zelf hebben we nauwelijks in de gaten gehad dat er werd gefilmd. Er is van te voren goed meegedacht over wat we graag wilde in onze film en er werd duidelijk rekening gehouden met onze wensen. Dat is zeker gelukt! Een herinnering voor ons leven. Duizend maal dank!

10101

Absoluut fantastische videograaf! Erg leuke kerel. Luistert goed naar je wensen. Komt zelf ook met hele toffe ideeen. Zeer professioneel. Ik kom zelf uit de film industrie vandaan en kan met zekerheid zeggen dat dit top kwaliteit was! We hebben er een fantastische trouw film aan over gehouden die we met trots konden delen!

10101

Er komen woorden te kort om te beschrijven hoe ongelofelijk blij ik ben met Robin en de trouwfilm die hij voor ons heeft gemaakt.
Naast het feit dat Robin een onwijs getalenteerde filmmaker is, is hij ook nog eens snel, supergezellig en fijn in de communicatie.
Gefilmd worden kan best spannend of ongemakkelijk voelen maar met Robin had ik daar geen seconde last van.
Humor, prachtige details, precies de juiste momenten, de film sluit zo ontzettend bij ons aan en heeft al onze verwachtingen overtroffen!
Wat ik ook erg leuk en waardevol vond, was dat ik op film ook allerlei dingen terug kon zien die ik zelf bijvoorbeeld net gemist had.
Ik ben Robin dan ook ongelofelijk dankbaar, want we kunnen nu eindeloos lang na blijven genieten van deze bijzondere dag.
Ik zou Robin dus om vele redenen aan iedereen kunnen aanraden, ik had mij geen betere videograaf kunnen wensen!

10101

Wat is Robin een fijne man om mee samen te werken. Hij neemt echt de tijd en is super perfectionistisch. Als ik terug kijk naar de trailer, highlightfilm en de lange film zit ik weer helemaal in het moment! Echt mooi vastgelegd. Wij zijn heel erg blij met deze 3 video’s.

10101

Top videograaf, erg lief en begripvol. Hij is heeel geduldig en professioneel. Ook krijg je binnen enkele weken al de gewenste resultaat.

10101

Robin heeft met zijn films een heel waardevol aandenken aan onze bruiloft gecreëerd. We zijn nu ruim een jaar getrouwd en kijken de video’s nog regelmatig met veel plezier terug. Het is zo fijn om de dag te kunnen herbeleven en om de kleine momentjes die je gemist hebt terug te zien op beeld.

De voorbereiding was top. Robin kwam langs voor een uitgebreide kennismaking en ook in aanloop naar de bruiloft hadden we geregeld contact. Robin weet waar hij het over heeft, wat maakt dat we alle vertrouwen in hem hadden (en terecht) en we geen stress hebben ervaren op dit onderdeel.
Op de dag zelf was het even wennen aan de camera’s, maar halverwege de fotoshoot ’s ochtends voelde het eigenlijk al heel natuurlijk. Er was goede communicatie met de fotograaf zodat zij elkaar niet in de weg liepen.
De video’s werden zoals op de afgesproken momenten opgeleverd. De trailer was toch wel heel fijn hoor, zo heb je al snel heel mooi materiaal in handen om te delen met naasten!

In eerdere video’s van Robin zagen we dat hij oog heeft voor detail, en er juist ook van die kleine, spontane momentjes vastgelegd zijn. Zo ook bij ons, en dat is zo leuk! Precies hoe we zijn 🙂

Al met al zijn we super blij met de keuze voor Robin en de films! We hadden geen betere keuze kunnen maken. Ontzettend bedankt voor alles!

10101

De samenwerking met Robin hebben we allebei als heel positief ervaren. Robin is duidelijk in zijn communicatie, is enthousiast, als persoon toegankelijk en denkt heel erg mee in het proces met wat er mogelijk is. Met het eindresultaat, de trailer en de trouwfilm, zijn we heel erg blij! Robin heeft onze wensen gehoord en heeft in de film de dag zo weten vast te leggen dat je het gevoel hebt dat je er weer bij bent. Wij zouden Robin zeker aanbevelen!

10101

Onze bruiloft werd prachtig en professioneel gefilmd door Robin.
Hij dacht actief mee om het mooiste beeld vast te leggen en gaf ons geen enkele reden om te twijfelen over het eindresultaat.

De video werd snel geleverd en zag er fantastisch uit!

10101

Robin is geweldig we hebben hem vorig jaar voor onze bruiloft gehad en we hebben echt een super mooie film ontvangen. Hij voelt precies aan wat er gefilmd moet worden en is echt professioneel verder heel attent en aardig ik kan iedereen aanraden om bij hem je Trouwfilm te laten maken 👍een super tevreden klant liefs jolanda

Pink Lemon Cards