Rolls Rent

Wie een auto huurt bij Rolls Rent kan op een goede service rekenen. Zo kan de auto voor een dag, maar ook een paar uur gehuurd worden. Een bloemstuk voor op de auto kan ook via ons geregeld worden. Het moet vooral een dag worden waarop het bruidspaar het stralende middelpunt is en zich geen zorgen hoeft te maken over praktische dingen. Bovendien is het moment dat het bruidspaar in de auto zit een ogenblik van rust. We stellen ze op hun gemak, maken een praatje of als ze dat liever niet hebben is dat natuurlijk ook goed. Alles moet naar wens zijn.

16 Ervaringen

10101

Onze zoon is op 17 april 2024 getrouwd. We hebben het paar verrast met een Rolls-Royce van Edwin. En het was fantastisch. Een supermooie wagen, alles volgens plan en Edwin was een uitstekende gastheer en chauffeur. Niets dan lof van ons. Een zeker een aanrader voor komende bruidsparen. Edwin bedankt!

10101

Edwin heeft ons rondgereden in de Silver Cloud III, prachtige wagen! Afspraken maken met Edwin gaat soepel en hij is een erg vriendelijke en meedenkend persoon. Ons nichtje heeft ook nog mee mogen rijden en die heeft ook haar ogen uitgekeken. Wij raden jullie zeker aan!

10101

22-06-22 was de bruiloft van onze dochter met haar grote liefde. In de maanden voorafgaand hebben we drie keer aanpassingen gedaan in de route en het aantal uur. Geen enkel probleem. Steeds heel hartelijk te woord gestaan. Een prachtige auto en een hele vriendelijke chauffeur! Helemaal top! Hartelijk dank!

10101

Wij hebben na 3x uitstellen ons huwelijk eindelijk kunnen vieren. Edwin schoof iedere keer mee, zonder extra kosten. Dat is nog eens service. Verder een zeer aardige man en de auto’s zijn werkelijk prachtig en goed onderhouden. Wij hadden de Silver Cloud.

10101

Edwin heeft prachtige auto’s en is een echte gentleman! Wat een geweldige service!

10101

Edwin was een fantastische chauffeur in zijn prachtige Rolls Royce Silver Cloud I. Als bruidspaar wil je soepel en veilig overal heen gereden worden en dat was zeker het geval. Daarnaast ook nog eens een gezellige man! Het was een mooie aanvulling op onze dag. Een echte aanrader.

10101

Uitstekende service. Edwin stelt je op je gemak. De Rolls Royce Silver Cloud I was een mooie auto voor onze bijzondere dag.

10101

Bedankt voor de goede service afgelopen vrijdag op onze bruiloft! We hebben
ontzettend gelachen om je! Nogmaals bedankt voor je gezelligheid!

10101

Fijne service en de chauffeur was heel ontspannen en meedenkend.

10101

Wij wilden jou bedanken voor jouw goede zorg op de dag van onze bruiloft. Wij voelden ons als royalty in zo’n mooie auto met chauffeur. Echt fantastisch!!

10101

De auto was fantastisch, mijn gasten waren erg onder de indruk.
Wij zelf hebben daarnaast ook zeer comfortabel de dag doorgebracht in je
auto.
Tot slot waren wij erg blij met de chauffeur, niks was te gek voor hem en
wij hebben zijn aanwezigheid zeer op prijs gesteld.

Heel veel succes in de toekomst, mocht iemand ooit een auto willen huren
voor wat voor gelegenheid dan ook zal ik ze zeker naar jou doorsturen!

10101

Wij ​willen wij j​ullie​ bedanken voor de prachtige auto en
vervoer naar onze trouwlocatie Waterland in Velsen zuid op 2 september J.l.
Het was voor ons geweldig om in zo’n auto te rijden en onze gasten vonden
het prachtig, die op het bordes stonden , om ons zo aan te zien komen
rijden.
Dit maakte ook deel uit van onze geweldige trouwdag.

10101

Hi Edwin,

Hierbij willen wij jou bedanken maar in het bijzonder Mike.
We hebben een hele fijne dag gehad en daar heeft Mike ook zijn steentje aan bijgedragen.

Complimenten!

9,5101

Bedankt, het bruidspaar heeft erg genoten van de ritjes in de Rolls. Wij vonden het ook erg leuk.

10101

Wat hebben wij een geweldige dag gehad! Wij willen je middels deze weg nog even bedanken voor jouw bijdrage. De Rolls Royce zag er tip top uit! Wij vinden je een gezellige en sympathieke man en je hebt ons goed door half Nederland gereden. Ook was het fijn dat je een handje hielp waar nodig.

9,7101
Pink Lemon Cards