Welkom bij RM Flowers
Voor uniek en origineel bloemwerk bent u bij mij aan het juiste adres!
Mijn specialiteit is bruidswerk maar daarnaast doe ik ook, workshops, aankledingen bij bedrijven/particulier, styling op locatie, arrangementen, en bloemstukken!

120 Ervaringen

10101
10101

Wat een geweldig werk heeft RM Flowers voor ons geleverd. Met een duidelijke presentatie, afgestemd op onze wensen, kregen wij goed inzichtelijk wat er allemaal ging gebeuren. Op de dag zelf, heeft ze top werk geleverd en hebben veel complimenten gekregen over de bloemen. Dankjewel voor het compleet maken van onze dag!!

9,0101

We zijn enorm blij met jou afgeleverde werk, de aankleding en bloemen was gedaan hoe we afgesproken hadden! Bedankt❤️❤️

10101
10101
10101
10101

Marilene heeft de styling verzorgd voor onze bruiloft en deze was prachtig! Van het moodboard tot aan het eindresultaat was het een fijne samenwerking en het resultaat mocht dan er dan zeker zijn!
De bloemen zijn heel mooi samengesteld en het is fijn dat Marilene op de locatie zelf de styling verder heeft gedaan. Dit gaf ons de ruimte om nog meer te genieten van onze speciale dag!

10101

Wij zijn dit jaar getrouwd en waren super blij met Marilene als bloemist. Ze luisterd goed naar wat de wensen zijn en zorgt er voor dat het plaatje wat je in je hoofd hebt klopt met wat ze maakt. Zeer knap hoe verrassend mooi de bloemen er telkens weer uit zien bij haar. Zelfs als de hond 1 van de bloemstukjes op eet…komt ze gewoon om 22u s’avonds nog terug om een nieuwe te maken. Echt een topper!! Iedereen aan te raden.

10101

Wij waren super tevreden over Marilene !
Echt een dikke 10 waard
Marilene luistert goed naar wat je wil op je bruiloft en geeft eventueel tips om het nog beter te krijgen

10101

Marilène van RM Flowers is een geweldige bloemist. Onze bruiloft zat er prachtig uit mede dankzij haar bloemen. Het was allemaal prachtig op elkaar afgestemd. Dikke aanrader voor je bruidsbloemen!

10101

Marilene haar handen zijn van goud! Alles wat zij met bloemen kan, het is zo ontzettend mooi. Alle bloemstukken pasten perfect bij de landelijke aankleding op onze dag. We konden er naar blijven kijken. We hebben de hele dag door complimenten ontvangen van iedereen. Marilene heeft ook enthousiast meegedacht met de aankleding, wat ons zoveel rust heeft gegeven. We hebben er vertrouwen in gehad dat zij er toch wel wat moois van zou maken en dit heeft ze 100% bewezen!!

10101

RM flowers heeft onze corsages, bruidsboeket, ringendoosje en autoboeket gemaakt. Ze heeft precies gemaakt wat wij in gedachten hadden en dacht super mee qua welke bloemen wel of niet in wel seizoen kunnen. We zouden RM flowers aan iedereen aanbevelen ivm de vriendelijkheid en super kwaliteit bloemen en vakwerk dat ze levert. Nogmaals onwijs bedankt voor de prachtige bloemen!

10101

Wat een kunstwerk heeft Marilene van de bloemen op onze bruiloft gemaakt! We hebben er echt zoveel complimenten over gehad! We hadden natuurlijk wel wat plaatjes laten zien van kleuren die we mooi vonden, maar Marilene heeft er zelf nog iets veel mooiers van gemaakt (ook aan de hand van de kleur van Bart zijn pak). Het was echt prachtig en we zijn superblij dat ze bij ons de bloemen wilde verzorgen!

10101

Wauw wat waren de bloemen mooi. Tijdens het gesprek komt er een moodboard uit en Marilène weet precies wat ze moet doen. Ze heeft met alle wensen rekening gehouden en echt wat moois er van gemaakt.
Ook met het bruidsboeket was prachtig. Leuke details er in waardoor hij prachtig was.
RM Flowers is echt een aanrader!

10101

We zijn super blij dat we onze bloemen door Marilène hebben laten regelen! Ze heeft heel goed rekening gehouden met onze wensen en het eindresultaat mocht er zeker zijn. Echt een aanrader!

10101

Nooit gedacht dat een bloemiste zo belangrijk is op een bruiloft. Stond dag en nacht voor ons klaar, ook toen de locatie wijzigde (3 days before) heeft ze ervoor gezorgd dat alles er TIP TOP bij stond en is Marilene zo flexibel.
Ps, gaat ook geweldig om met zenuwachtige bruidsmoeders 😉

10101

Wauw wauw wauw! Het was zoooo’n prachtige dag! We hebben echt intens genoten! En dankzij Marilène echt niet normaal mooie bloemen! Dat maakt het echt helemaal af! We zijn haar zo dankbaar! Super mooi hoe ze het gemaakt heeft wat een talent! ????

10101

Hele mooie bloemen voor onze bruiloft geregeld door Marilene! Toen de boog voor ons huis waaronder de first look moest gebeuren niet bloeide, schoot Marilene te hulp. Mooi opgevult met groen en gipskruid en helemaal ready gemaakt voor een first look. Ook het boeket, corsages en alle andere bloemstukken waren prachtig!

10101

Bloemen van hoog kwaliteit, precies zoals we het hadden verwacht. Mooie styling door een zeer enthousiaste Marilene ????

10101

We zijn ontzettend blij dat we ervoor hebben gekozen om de bloemen op onze bruiloft door Marilène te laten verzorgen! Echt wauww! Prachtig boeket, corsages die goed bleven zitten, welkomstbord- en auto bloemstuk. En zelfs voor de hond een corsage???? Ze heeft snel door wat je wilt en je het contact is top, echt een aanrader dus!????????

10101

Ik mocht voor mijn bruiloft de kleuren van de bloemen niet weten. Ivm het pak van m’n vriend.
Mijn zus en Marylene hebben alles uitgezocht.
Wauw! Wat prachtig afgestemd op het pak.
Mijn bruidsboeket en de corsage ga ik laten vriesdrogen zodat ik die kan bewaren! Zo mooi!
En ook alle overige bloemen. Op de auto. Voor de aankleding van de ceremonie etc ook prachtig gedaan!
Marylene bedankt voor je prachtige werk.

10101

Super blij met alles wat marilene voor ons gemaakt heeft! Super fijn kennismaking gesprek gehad waarin ze meteen zag wat we wouden. Ook met alles opbouwen was het fijn om haar erbij te hebben. Ik raad haar aan iedereen aan!

10101

Super tevreden!

10101
10101

Vanaf dag 1 blij met de keuze voor RM flowers voor de bruiloft. Er werd goed meegedacht, snel gereageerd en alles was helemaal naar wens. Er wordt geluisterd naar wensen en tot in detail uitgewerkt. RM was bij ons ook op de locaties om deze aan te kleden, echt top! Ik zou RM zeker aanbevelen mocht je prachtige bloemen willen voor welke gelegenheid dan ook.

10101

Super bedrijf! Denkt met je mee en maakt prachtige creaties

10101

Ontzettend blij en tevreden met de service van RM flowers! Afgelopen november heeft Marilene onze bloemen verzorgd voor onze bruiloft. Marilene denkt super fijn mee en is heel creatief. Door onder andere de prachtige bloemen hebben wij een perfecte dag gehad!!

10101

Echt een top bloemist! Prachtige bloemen verzorgd voor onze bruiloft.

9,1101
10101

Lieve Marilene,

Je was geweldig! Wat een mooi bloemwerk hadden wij op onze bruiloft! De boog het boeket en mijn haarstukje, echt super mooi! Je gaf goeie ideeën aan ons en je bent heel vrolijk en positief echt iets wat bij ons past❤️

10101

Wat heeft Marilene goed meegedacht met onze wensen. Mooie kleurrijke felle kleuren dat is wat we graag wilde en het resultaat was geweldig! Nogmaals bedankt! ????

10101

Lieve Mariléne,

Wat heb jij een talent! Zo mooi de bloemen op onze foto’s staan, zo mooi waren ze in het echt! Bloemstuk op de auto was schitterend, de corsages, bruidsboeket en de bloemen op ons welkomsbord zorgde voor een prachtige uitstraling! De communicatie was erg fijn en gezellig. ???? Je hebt geluisterd naar onze wensen en onze dag zo helemaal af gemaakt! Heel erg bedankt! ????

10101

Marilene heeft op onze bruiloft het trouwboeket, de corsages en 2 grote bloemstukken voor bij de ceremonie verzorgd. Het contact vooraf verliep soepel en gemakkelijk, Marilene is vriendelijk en lekker nuchter en snapt snel wat je bedoelt als je probeert uit te leggen waar je naar op zoek bent. Ze heeft op basis van een foto van het pak en sfeerfoto’s op Pinterest gekozen hoe het precies zou worden. We wisten dit dus zelf niet en dat vonden we erg leuk. De bloemen waren echt prachtig en luxe, een echte toevoeging aan onze trouwdag!

10101

Prachtige bloemen geleverd voor de bruiloft!

10101
10101

RM Flowers had bij onze bruiloft alles aangekleed met prachtige bloemen. We trouwden thuis, en door alle prachtige bloemen maakte dat het hele plaatje echt af. Onwijs veel reacties gehad op de prachtige bloemen die dag. Ik raad RM Flowers echt aan, ze luistert naar je wensen. Een echte AANRADER!!

Pink Lemon Cards