Welkom bij RM Flowers
Voor uniek en origineel bloemwerk bent u bij mij aan het juiste adres!
Mijn specialiteit is bruidswerk maar daarnaast doe ik ook, workshops, aankledingen bij bedrijven/particulier, styling op locatie, arrangementen, en bloemstukken!

140 Ervaringen

10101

Vanaf het eerste gesprek wisten wij, zij moet de styling en de bloemen doen. Een harde werker die heel talentvol is in haar werk en geen steekjes laat vallen. En zo was het ook. ik (de bruid van de dag) die nogal perfectionistisch is en moeilijk dingen uit handen kan geven nam de keuzes voor de styling op mij. Ik wilde echt dat het plaatje klopte en had regelmatig contact met Marilène. Altijd wist ze goed advies te geven en schreef ze meteen weer op als er een wijziging doorgevoerd moest worden. Op de dag zelf moest ik de styling wel loslaten maar dat lukte ook omdat ik wist dat het in goede handen was. En wat was het prachtig, alles zag er nog mooier uit dan ik mij had voorgesteld. De bloemen waren prachtig aangesloten op ons kleurenpalet en de styling was ook tot in de puntjes geregeld. Wat was het mooi en wat hebben we genoten. RM Flowers is echt een dikke aanrader. Alles samen maakt je dag nog extra mooi en je kan erop vertrouwen dat alles mooi wordt.

10101

Wauw!! Wat maak jij mooie dingen!

10101

Fantastische bloemen en enorm goede service. Kan voor alle gelegenheden terecht!

9,2101

Een kerststuk voor op de eettafel laten maken.
Super mooi geworden. Heel erg blij mee.

9,5101

Komen al jaren bij RM Flowers voor als we iets bijzonders willen hebben en het ziet er altijd top uit 👍🏼

10101

Wordt altijd fijn geholpen. Mooie verse bloemen die erg lang staan!

10101

We hadden allereerst een gezellig en fijn gesprek! We werden hartelijk ontvangen en je luisterde goed naar onze wensen! We hebben uiteindelijk prachrige bloemen ontvangen! Het was helemaal top!

10101

Je luistert echt goed naar wat ik graag wenste.. daardoor heb ik een prachtig mooi boeket!!

9,5101

Prachtig wat je maakt! Met zorg en passie !

10101

Top service!

10101

Geweldig en je wordt netjes geholpen maakt alles naar wens super trots op haar.

10101

In 1 woord GEWElDIG!!,
Onwijs mooie bloemen.
Super geholpen!

10101

Ze maakt hele mooie bloemstukken en mooie bruidsboeketten.🥰

10101

Spontaan en een snelle service

9,5101

Spontaan. Staat altijd voor ons klaar. Hele snelle service

10101

Spontaan. Staat altijd voor ons klaar

10101

Spontaan. Staat altijd voor ons klaar

10101

Geweldig

10101

Super goede service, alles was naar wens op onze mooie dag! 💍

10101

Een fijn kennismakings gesprek gehad, en toen onze wensen door gegeven.
Naar onze trouwdag toe app contact, over nog wat kleine dingen.
En wat een mooi werk afgeleverd, corsages, bruidsboeket, autostuk, en een ring voor aan de voordeur.
Iedereen aan te raden! Veel complimenten gehad!

10101
10101

Wat een geweldig werk heeft RM Flowers voor ons geleverd. Met een duidelijke presentatie, afgestemd op onze wensen, kregen wij goed inzichtelijk wat er allemaal ging gebeuren. Op de dag zelf, heeft ze top werk geleverd en hebben veel complimenten gekregen over de bloemen. Dankjewel voor het compleet maken van onze dag!!

9,0101

We zijn enorm blij met jou afgeleverde werk, de aankleding en bloemen was gedaan hoe we afgesproken hadden! Bedankt❤️❤️

10101
10101
10101
10101

Marilene heeft de styling verzorgd voor onze bruiloft en deze was prachtig! Van het moodboard tot aan het eindresultaat was het een fijne samenwerking en het resultaat mocht dan er dan zeker zijn!
De bloemen zijn heel mooi samengesteld en het is fijn dat Marilene op de locatie zelf de styling verder heeft gedaan. Dit gaf ons de ruimte om nog meer te genieten van onze speciale dag!

10101

Wij zijn dit jaar getrouwd en waren super blij met Marilene als bloemist. Ze luisterd goed naar wat de wensen zijn en zorgt er voor dat het plaatje wat je in je hoofd hebt klopt met wat ze maakt. Zeer knap hoe verrassend mooi de bloemen er telkens weer uit zien bij haar. Zelfs als de hond 1 van de bloemstukjes op eet…komt ze gewoon om 22u s’avonds nog terug om een nieuwe te maken. Echt een topper!! Iedereen aan te raden.

10101

Wij waren super tevreden over Marilene !
Echt een dikke 10 waard
Marilene luistert goed naar wat je wil op je bruiloft en geeft eventueel tips om het nog beter te krijgen

10101

Marilène van RM Flowers is een geweldige bloemist. Onze bruiloft zat er prachtig uit mede dankzij haar bloemen. Het was allemaal prachtig op elkaar afgestemd. Dikke aanrader voor je bruidsbloemen!

10101

Marilene haar handen zijn van goud! Alles wat zij met bloemen kan, het is zo ontzettend mooi. Alle bloemstukken pasten perfect bij de landelijke aankleding op onze dag. We konden er naar blijven kijken. We hebben de hele dag door complimenten ontvangen van iedereen. Marilene heeft ook enthousiast meegedacht met de aankleding, wat ons zoveel rust heeft gegeven. We hebben er vertrouwen in gehad dat zij er toch wel wat moois van zou maken en dit heeft ze 100% bewezen!!

10101

RM flowers heeft onze corsages, bruidsboeket, ringendoosje en autoboeket gemaakt. Ze heeft precies gemaakt wat wij in gedachten hadden en dacht super mee qua welke bloemen wel of niet in wel seizoen kunnen. We zouden RM flowers aan iedereen aanbevelen ivm de vriendelijkheid en super kwaliteit bloemen en vakwerk dat ze levert. Nogmaals onwijs bedankt voor de prachtige bloemen!

10101

Wat een kunstwerk heeft Marilene van de bloemen op onze bruiloft gemaakt! We hebben er echt zoveel complimenten over gehad! We hadden natuurlijk wel wat plaatjes laten zien van kleuren die we mooi vonden, maar Marilene heeft er zelf nog iets veel mooiers van gemaakt (ook aan de hand van de kleur van Bart zijn pak). Het was echt prachtig en we zijn superblij dat ze bij ons de bloemen wilde verzorgen!

10101

Wauw wat waren de bloemen mooi. Tijdens het gesprek komt er een moodboard uit en Marilène weet precies wat ze moet doen. Ze heeft met alle wensen rekening gehouden en echt wat moois er van gemaakt.
Ook met het bruidsboeket was prachtig. Leuke details er in waardoor hij prachtig was.
RM Flowers is echt een aanrader!

10101

We zijn super blij dat we onze bloemen door Marilène hebben laten regelen! Ze heeft heel goed rekening gehouden met onze wensen en het eindresultaat mocht er zeker zijn. Echt een aanrader!

10101

Nooit gedacht dat een bloemiste zo belangrijk is op een bruiloft. Stond dag en nacht voor ons klaar, ook toen de locatie wijzigde (3 days before) heeft ze ervoor gezorgd dat alles er TIP TOP bij stond en is Marilene zo flexibel.
Ps, gaat ook geweldig om met zenuwachtige bruidsmoeders 😉

Pink Lemon Cards