Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft of feest?
Restaurant De Knip ziet u graag als eregast tijdens uw huwelijksdag, receptie, jubileum of feest.
Ons Restaurant is rustig en landelijk gelegen aan de Vliet in Voorschoten, aan de rand van de Vlietlanden en is officieel benoemd tot trouwlocatie oftewel ‘Huis der Gemeente’.

In het voorjaar en de zomer kunt u buiten trouwen met uitzicht op het water en de Knipmolen, en als jong bruidspaar een vaartochtje maken in ons huwelijksbootje. Ook voor het bruidspaar dat in het najaar of in de winter trouwt is De Knip een absolute aanrader.

7 Ervaringen

9,3101

Wij hebben een prachtige dag gehad op de knip. Personeel was vriendelijk en hebben ons goed geholpen. Trouwen aan het water, proosten en daarna een borrel. Alles was geweldig

10101

Begin november hebben wij onze bruiloft gevierd bij Restaurant de Knip te Voorschoten. We hebben de ceremonie, borrel, diner en feest allemaal op deze geweldige locatie gedaan. We zijn zeer blij met onze keuze voor de Knip. Ten eerste is de service zeer goed, zowel Marcel (de eigenaar) als zijn personeel hebben geregeld een stapje extra gezet voor ons om te zorgen dat deze bijzondere dag perfect verliep. Marcel is erg flexibel en al onze wensen waren mogelijk. Het personeel is niet alleen erg vriendelijk, maar doet echt zijn best om iedereen het naar de zin te maken (ze hebben zelfs een van onze gasten naar het station gebracht omdat de taxi niet kwam opdagen). Uiteraard was het eten van topkwaliteit en kon de keuken, ondanks het vooraf afgesproken menu, rekening houden met de verschillende dieetwensen van onze gasten. Ook toen de dieetwensen last-minute werden doorgegeven, en het aantal eters 5 minuten voor aanvang gewijzigd werd, was dit geen enkel probleem. Iedereen ontving een heerlijk diner, waar we veel complimenten voor ontvingen. Tijdens het feest was er ook de mogelijkheid tot een wijnproeverij in de wijnkelder, wat voor een leuke extra dimensie en veel sfeer zorgt. Al met al zijn wij dus heel blij met de goede zorgen van Marcel en zijn team en kunnen we de Knip van harte aanbevelen aan iedereen die daar zijn (trouw)feest wil geven!

9,7101

Natuurlijk laten we graag een positieve review achter.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende verzorging van onze bruiloft.
We komen snel is eten.

10101

We willen jullie team nog speciaal bedanken voor een geweldige avond met dinner op jullie locatie. Wij hebben nog heel veel goeie reacties gehad van het eten, de service, de locatie en ga zo maar door.
 
Nogmaals een topprestatie en geweldig genoten!

9,9101

Onze dag perfect en hebben wij er ontzettend van genoten. mede dankzij jullie service.

10101

Hartelijk dank voor de zeer goed verzorgde bruiloft. 
Wij hebben genoten! 

8,7101

Wij willen het personeel van De Knip graag bedanken voor hun inzet. De uitstraling van het pand, de decoratie en de sfeer maakte onze bruiloft compleet.

Pink Lemon Cards