Let’s get ready to marry!

Yess, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!
Willen jullie je bruiloft intiem en zorgeloos vieren op een hippe locatie met een uniek concept? Daarbij help ik jullie met liefde!
Als enthousiaste organisator kan ik niet wachten om jullie als bruidspaar te ontmoeten en mijn passie voor plannen en organiseren in te zetten.
Ik ben Els Natzijl-Visser, professioneel weddingplanner, founder van Ready2Marry en gek op de liefde!

Samen gaan we op weg om met jullie wensen, ideeën en achtergronden een uniek ontwerp te creëren, zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt voor jullie en jullie gasten!

So, let’s meet! Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn tijdens een vrijblijvende kennismaking!

~My dreams all have the same goal: to help make everything beautiful and to encourage love!

Foto credits: Linda-Jane Fotografie

5 Ervaringen

10101

Bruiloft Hester & Rolf, 5 september 2019

“Wát een dag! We hebben enorm genoten van elk moment!
We hadden ons geen betere weddingplanner kunnen wensen! Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben niks gemerkt van eventuele afwijkingen van het plan. Els had een mooie balans tussen initiatief pakken en op de achtergrond blijven.
We kregen van de dag gasten teruggekoppeld dat het een hele fijne en onbezorgde dag was, en wij sluiten ons daar volledig bij aan!
We waarderen enorm hoeveel Els voor ons heeft gedaan in de voorbereiding en uitvoering van onze bruiloft.

We raden Els zeker aan!”

10101

Ik sluit mij aan bij de opmerkingen van Til en Petra!

10101

In een woord : geweldig!! Wat een bruiloft Els! Je mag er trots op zijn. Mede dankzij jouw inzet en liefdevolle betrokkenheid werd het een groot feest!

10101

Als er iemand is die weet hoe ze het leven kan vieren, dan is het Els. Wat een organisatietalent en wat een genieter! Els is immer enthousiast, gastvrij, een goed luisteraar en heeft oog voor detail. Ze maakt welk event ook tot een onvergetelijke ervaring. Aanrader!

10101
Pink Lemon Cards