RAAFHUIS is een videoproductiebedrijf uit Zwolle.

Ik (Karel) ben gespecialiseerd in het maken van trouwfilms. Een trouwfilm is een unieke video waar jij de rest van jouw leven van geniet. Jouw trouwdag is een bijzondere dag vol geluk en liefde. Deze dag wil je natuurlijk het liefst oneindig herbeleven. Dit begrijp ik als geen ander, want ook ik ben getrouwd en kijk nog regelmatig mijn trouwfilm terug! Met een cinematische mix van beelden, geluid en gesproken woord (geloften en/of speeches) creër ik een unieke trouwfilm waar jullie de rest van jullie leven van genieten. Ik ben namelijk altijd op zoek naar pure emoties en ongedwongen momenten en beweeg mij graag op de achtergrond. Mijn trouwvideo’s typeren zich door een veelvoud van echte, pure momenten. Dat zenuwachtige gevoel in de ochtend, de euforie na de ceremonie, de trotse blik van een moeder. Een traan van een oma. Ik weet dan ook zeker dat jij deze trouwfilm keer op keer wil blijven kijken.

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

5 Ervaringen

10101

Echt super! We hebben fantastische beelden ontvangen en het was een hele fijne werkwijze op de dag zelf.

10101

Wij zijn in 2022 getrouwd en hebben wij Karel gevraagd om onze bruiloft vast te leggen. Het contact was vanaf de start gelijk al fijn en heel relaxed. Dit was ook echt wat wij zochten. Hierdoor voelde het gelijk goed voor ons.

Op de dag zelf ging Karel aan de slag en achteraf gezien hebben we helemaal niet door gehad dat hij sommige dingen vast heeft gelegd. Hij heeft oog voor detail en wist ons allebei op ons gemak te stellen, waardoor het helemaal niet ongemakkelijk was. Het was echt een topper om Karel als videograaf te hebben op onze belangrijkste dag. Hij werkte ook super fijn samen met onze fotograaf, wat ook niet geheel onbelangrijk is.

De beelden prachtig geworden. Vooral doordat Karel oog voor detail heeft en ons echt op ons gemak liet voelen.

De bewegende beelden geven zo goed de sfeer van de dag weer en Karel heeft het perfect vast gelegd. We zijn dol op onze video en velen gasten van de dag met ons. Al onze gasten vonden het ook gewoon erg gezellig met je en wij ook!

Als je een professionele, gezellige en vooral goede videograaf wil voor je bruiloft, zoek niet verder. Karel van Raafhuis is de perfecte man hiervoor!

Nogmaals 1000 maal dank Karel, namens Deveney & Mark

10101

Karel, ontzettend bedankt voor deze prachtige herinnering! Wij vonden het een eer dat je onze dag hebt willen vastleggen!

Het is bijzonder knap hoe Karel het in 9 minuten het voor elkaar krijgt om de gehele dag écht prachtig weer te geven, met zoveel kleine details.

Tijdens ons kennismakingsgesprek voelden wij direct, dit zit goed! Met weinig woorden en vol vertrouwen hebben wij Karel de vrije hand gegeven. En met een waanzinnig mooi resultaat, dit het mooiste cadeau wat wij onszelf hebben kunnen geven voor onze eigen bruiloft!

10101

We hebben enorm geluk gehad met Karel als videograaf. Mijn man was wat sceptisch, wilde eigenlijk alleen een fotograaf, maar achteraf is hij zo blij. Hij is er minstens zo blij mee als met de foto’s.

Wat een gouden videograaf! Eenmaal in contact met Karel was alles zo geregeld, hij denkt mee over tijden (planning) wat mooi is op de video (waarbij spontaniteit voor hem belangrijk is), en soms merk je niet eens dat hij er is!
Verder werkte hij goed samen met de fotografe en onze trouwlocatie.
Echt een hele fijne, spontane man! Als ik weer zou trouwen, zou ik zeker opnieuw voor Raafhuis kiezen! Heel erg bedankt! Een herinnering voor het leven!

10101

Onze trouwfilm is zoveel mooier dan verwacht en we kijken hem nog bijna dagelijks terug! Goede en duidelijke communicatie vooraf aan onze bruiloft en Karel denkt goed mee over alles. Op onze dag was hij er, maar eigenlijk ook weer niet want hij weet precies de juiste shots te schieten zonder dat je het in de gaten hebt. En wat een inlevingsvermogen, als ons zoontje er even geen zin in had wist hij wel weer een lach op zijn gezicht te toveren. Karel is een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede, betrouwbare en betaalbare videograaf!

Pink Lemon Cards