Hoi, ik ben Frank de Wit trouwvideograaf bij Q Quality Movies en misschien wel jullie trouwvideograaf?!

Dit is waar ik voor sta:

⇨ All-in prijs
⇨ De hele dag aanwezig
⇨ Ik ben er voor jullie
⇨ Plezier, passie en precisie

All-in prijs

Geen reiskosten en geen meerprijs voor dronebeelden, want ik wil de mooiste beelden schieten voor jullie trouwfilm.

De hele dag aanwezig

Begint jullie bruiloft om 06.00 uur of duurt jullie feestavond tot laat in de nacht? Geen probleem! Ik blijf net zo lang totdat ik een fantastische trouwfilm van jullie bruiloft kan maken.

Ik ben er voor jullie

Als trouwvideograaf kom je natuurlijk op veel verschillende bruiloften met hun eigen TOP trouwbedrijven. Ik kan jullie adviseren over andere TOP trouwbedrijven die bij jullie passen. Daarnaast denk ik ook graag mee aan het maken van het draaiboek.

Plezier, passie en precisie

Ik hou van details en werk met aandacht, tijd en niet te vergeten plezier aan het zorgvuldig maken van jullie trouwfilm. Quality staat boven aan mijn lijst. Een trouwfilm creëren die motiveert, inspireert, emotioneert en een glimlach tovert op gezichten. De AAAWH, OOOH en HAHA reacties tijdens het bekijken van jullie trouwfilm daar ga ik voor!

🎥 Wil je kennis maken?
✉️ info@qqualitymovies.nl
📞 0634106598
🌐 www.qqualitymovies.nl

of kom naar Bruidsbeurs Katwijk bij Surf en Beach, naar de bruidsbeurs van Jouw Mooiste Dag bij SandCbar in Katwijk of naar Bruidsbeurs Oegstgeest bij Kasteel Oud Poelgeest.

4 Ervaringen

10101

We hadden het niet beter kunnen wensen. Frank heeft onze trouwdag zo mooi vastgelegd. Je beleeft de bruiloft weer helemaal opnieuw bij het bekijken van de trouwfilm. De communicatie is top en de samenwerking met de fotograaf ging goed. Frank denkt goed mee en is heel flexibel. Als er iemand goed is in het maken van trouwfilms, dan is het Frank wel!

10101

Tijdens ons kennismakingsgesprek vroeg Frank naar onze wensen en hebben wij zijn trouwfilms mogen bewonderen. Wij voelden direct een klik! Frank heeft een warme en vriendelijke uitstraling. Hij is echt een professional met liefde voor zijn vak. Wij hebben gebruik gemaakt van zijn ideeën en adviezen, dat was heel fijn.

De communicatie verliep zorgeloos. Naast het contact met ons heeft hij ook regelmatig contact gehouden met de ceremoniemeesters. Hij weet emoties en de sfeer van de dag goed vast te leggen op een onopvallende en ongedwongen manier.

Wij zouden Frank van Q Quality Movies zeker aanbevelen!

Liefs, John en Fabienne

10101

Frank was de hele dag aanwezig en heeft een fantastische trouwfilm afgeleverd. Alle mooie, emotionele momenten zijn vastgelegd. Heerlijk om terug te zien. Een herinnering voor altijd!

10101

Heee! Ik moet je echt even een berichtje sturen, want wat heb jij voor vakwerk afgeleverd Die TROUWFILM! Niet normaal hoe gaaf hij is. Je hebt de dag zo goed in beeld gebracht. De film is heel mooi, gevoelig, maar vooral ontzettend grappig! Zo’n mooi aandenken. Echt super bedankt!

Pink Lemon Cards