AWARD WINNAAR in de categorie TROUWFILM!

Hoi, ik ben Frank de Wit trouwvideograaf bij Q Quality Movies en misschien wel jullie trouwvideograaf?

Dit is waar ik voor sta:

⇨ All-in prijs
⇨ De hele dag aanwezig
⇨ Ik ben er voor jullie
⇨ Plezier, passie en precisie

All-in prijs

Geen reiskosten en geen meerprijs voor dronebeelden, want ik wil de mooiste beelden schieten voor jullie trouwfilm.

De hele dag aanwezig

Begint jullie bruiloft om 06.00 uur of duurt jullie feestavond tot laat in de nacht? Geen probleem! Ik blijf net zo lang totdat ik een fantastische trouwfilm van jullie bruiloft kan maken.

Ik ben er voor jullie

Als trouwvideograaf kom je natuurlijk op veel verschillende bruiloften met hun eigen TOP trouwbedrijven. Ik kan jullie adviseren over andere TOP trouwbedrijven die bij jullie passen. Daarnaast denk ik ook graag mee aan het maken van het draaiboek.

Plezier, passie en precisie

Ik hou van details en werk met aandacht, tijd en niet te vergeten plezier aan het zorgvuldig maken van jullie trouwfilm. Quality staat boven aan mijn lijst. Een trouwfilm creëren die motiveert, inspireert, emotioneert en een glimlach tovert op gezichten. De AAAWH, OOOH en HAHA reacties tijdens het bekijken van jullie trouwfilm daar ga ik voor!

???? Wil je kennis maken?
✉️ info@qqualitymovies.nl
???? 0634106598
???? <a href=”http://www.qqualitymovies.nl”>www.qqualitymovies.nl</a>

of kom naar Bruidsbeurs Katwijk bij Surf en Beach, naar de bruidsbeurs van Jouw Mooiste Dag bij SandCbar in Katwijk of naar Bruidsbeurs Oegstgeest bij Kasteel Oud Poelgeest.

14 Ervaringen

10101

Frank weet met zijn bewegende beelden, precies het juiste moment met de bijpassende emotie vast te leggen. Wanneer ik de trouwfilm van ‘mijn’ bruidsparen ontvang, krijg ik bij elke film wederom weer kippenvel! Frank filmt niet, maar vertaald jullie liefdesverhaal in bewegende beelden!

10101

Wij zijn zo blij dat Frank onze trouwfilm heeft gemaakt! Het hele weekend aan meerdere laten zien, echt heerlijk. We zijn je dankbaar!

10101

De trouwfilm is echt fantastisch! Tranen over onze wangen allebei. Bizar hoe je dit gedaan hebt. De familie vind hem ook echt mooi. Bijzonder hoe je iedereen erin hebt gekregen.

10101

Onze dag is op de mooiste, meest kwetsbare & liefdevolle manier vastgelegd. Alle elementen vormen een verhaal met bijpassende muziek en de kwaliteit is ontzettend goed! De communicatie verloopt goed, de wacht tijd voor de teaser & film viel ontzettend mee! Kortom, dit wil je op je bruiloft!

10101

WAUW!

Hij is echt prachtig! Geen woorden voor hoe mooi je dit hebt gemaakt. We zijn je zooo dankbaar!! Echt heel erg bedankt, je bent de beste!

10101

Sinds het moment dat wij wisten dat wij gingen trouwen. Hebben wij Frank als eerst gevraagd wanneer hij beschikbaar was. En de bruiloft is daar om heen gepland.

De teaser met de prachtige beelden en de bij passende muziek overtrof onze verwachtingen. Wat hebben wij hier van genoten en zo veel mooie berichtjes ontvangen. Een trouwfilm van 3 minuten die een totale beeld van onze bruiloft geeft.

Binnen 1 maand hebben wij de grote trouwfilm ontvangen. Wat is dit waardevol om te hebben. Tijdens het bekijken van de film kom je weer helemaal in de sfeer van de bruiloft. Met daarom heen beelden die je niet bewust hebt mee gemaakt. Hierdoor kregen wij nog meer te zien wat er allemaal gebeurd is op onze trouwdag.

Frank het was fantastisch nogmaals onwijs bedankt voor de mooie weergave van onze trouwdag!

10101

Frank is enorm goed in wat hij doet! Hij heeft onze trouwfilm gemaakt en het eindresultaat is ongekend.

Frank heeft gave ideeën, waardoor de film fantastisch is!

Op de bruiloft zelf heb je bijna niet door dat hij aanwezig is, maar als je het eindresultaat ziet dan zie je dat hij geen moment gemist heeft. Frank is een echte vakman en we kunnen hem aan iedereen aanraden.

10101

Wauw! Echt geen woorden hoe mooi onze trouwfilm is geworden!!! Zo gaaf om terug te zien! Echt super gemonteerd. Wij raden trouwvideograaf Frank de Wit van Q Quality Movies iedereen aan.

10101

Wat een ontzettend mooie trouwfilm mogen ontvangen van onze bruiloft. Met tranen in onze ogen en een glimlach op ons gezicht teruggekeken, zo mooi in elkaar gemonteerd!

10101

Wat een GE-WEL-DIGE trouwfilm hebben wij gehad!
Van alle momenten in de film hebben wij op de dag zelf niet eens door gehad dat er gefilmd werd!

De montage is zo vet gedaan, het blijft leuk om te kijken.
De liedjes hebben wij Frank zelf uit laten kiezen, en dat ze passen er echt perfect bij.

Ik raad iedereen Frank aan om als trouwvideograaf voor de bruiloft te vragen. En voor iedereen die nog twijfelt. Het is het zeker waard! Elke keer als je de trouwfilm weer kijkt beleef je het weer een beetje als op de dag zelf!

Bedankt Frank voor dit waardevolle stukje van onze prachtige dag.

10101

We hadden het niet beter kunnen wensen. Frank heeft onze trouwdag zo mooi vastgelegd. Je beleeft de bruiloft weer helemaal opnieuw bij het bekijken van de trouwfilm. De communicatie is top en de samenwerking met de fotograaf ging goed. Frank denkt goed mee en is heel flexibel. Als er iemand goed is in het maken van trouwfilms, dan is het Frank wel!

10101

Tijdens ons kennismakingsgesprek vroeg Frank naar onze wensen en hebben wij zijn trouwfilms mogen bewonderen. Wij voelden direct een klik! Frank heeft een warme en vriendelijke uitstraling. Hij is echt een professional met liefde voor zijn vak. Wij hebben gebruik gemaakt van zijn ideeën en adviezen, dat was heel fijn.

De communicatie verliep zorgeloos. Naast het contact met ons heeft hij ook regelmatig contact gehouden met de ceremoniemeesters. Hij weet emoties en de sfeer van de dag goed vast te leggen op een onopvallende en ongedwongen manier.

Wij zouden Frank van Q Quality Movies zeker aanbevelen!

Liefs, John en Fabienne

10101

Frank was de hele dag aanwezig en heeft een fantastische trouwfilm afgeleverd. Alle mooie, emotionele momenten zijn vastgelegd. Heerlijk om terug te zien. Een herinnering voor altijd!

10101

Heee! Ik moet je echt even een berichtje sturen, want wat heb jij voor vakwerk afgeleverd Die TROUWFILM! Niet normaal hoe gaaf hij is. Je hebt de dag zo goed in beeld gebracht. De film is heel mooi, gevoelig, maar vooral ontzettend grappig! Zo’n mooi aandenken. Echt super bedankt!

Pink Lemon Cards