Van het eerste gesprek tot het moment dat jullie “ja” zeggen: ik zorg ervoor dat elke seconde perfect is.

Hi! Ik ben Peggy van Aert, ervaren weddingplanner en eventmanager en het gezicht achter Pure by Peggy. Samen met mijn vriend, ons dochtertje én onze hond, woon ik in het fijne Etten-Leur.

Ik ben enthousiast, word blij van structuur en krijg energie van plannen en organiseren. Ook geniet ik van gezelligheid, vind ik mezelf grappig (haha) en hou ik ervan om mijn leven wat extra kleur te geven. Bij mij thuis is het altijd één groot feest! Verborgen in mijn voorraadkast vind je altijd een zakje borrelnootjes en een flesje wijn – just in case.

Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt, zonder dat jullie je zorgen hoeven maken over praktische zaken. Als weddingplanner help ik jullie met alle liefde bij het maken van kleine en grote beslissingen.
Jullie kunnen je volledig focussen op het genieten van en toeleven naar deze bijzonder dag, samen met jullie dierbaren.

Je kunt kiezen uit drie verschillende Pure pakketten. Heb je andere ideeën of wensen? Heb je bijvoorbeeld enkel een ceremoniemeester nodig? Let me know! De pakketten zijn aan te passen aan jullie behoeften. Alle bruiloften zijn immers maatwerk.

Laten we snel een afspraak maken om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden!

3 Ervaringen

10101

Peggy heeft voor ons een hele mooie bruiloft georganiseerd. Tijdens de aanloop naar onze grote dag heeft ze ons erg prettig te woord gestaan. Ze denkt goed mee om het draaiboek kloppend te maken en een ideale tijdverdeling te maken zodat de dag soepel verloopt. Kortom wij zijn erg tevreden en kunnen Peggy zeker aanbevelen. Gr. Ronald en Lonneke

10101

Fantasties hoe jij Peggy ons 50 jarige huwelijksfeest invulling hebt gegeven. Dit hadden wij nooit zelf zo gekund. Nogmaals dankjewel.
Groet Kees en Toos.

10101

Nogmaals ontzettend bedankt voor het regelen van onze dag. Je heb het super gedaan we zullen je altijd aanraden👍 Gr Bart en José

Pink Lemon Cards