Op de mooiste dag van je leven behoor je te schitteren en te stralen. Om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, is het belangrijk dat je de juiste tinten kiest voor je foundation én jouw bruidsmake-up. Chandra van Pretty Bride bespreekt met jou wat jouw wensen zijn en samen bekijken we welke make-up het beste bij jou en je jurk past.

Indien gewenst verzorg ik ook de visagie van belangrijke bruiloftsgasten (bruidsmoeder, bruidsmeisje, ceremoniemeester. enz).

Heb je andere bijzondere momenten waarbij je er goed uit wil zien? B.v. Bruiloft, etentje, date, feestje, diploma-uitreiking, metamorfose, fotoshoot of een gezellige visagie workshop met je vriendinnen, ik maak je op met hoogwaardige producten. Ervaring met de blanke, getinte en de donkere huid.

Ik ontvang je graag in mijn studio in Berkel en Rodenrijs, maar ik werk ook veel op locatie.

Tarieven: www.prettybride.nl
Telefoonnummer: 0621170113

4 Ervaringen

10101

Lieve Chandra was mijn rots uit de branding. Mijn eerste mua voor de bruiloft was ziek 1,5 dag voor mijn bruiloft. Gelukig had Chandra nog vlak voor een andere opdracht tijd om mij op mijn mooist te maken op onze grote dag. En wat deed zij het goed. Lekker kletsen, zo verdwenen mijn zenuwen. En zij nam mijn dochtertje ook mee in alles. Mijn ogen was mijn man verliefd op geworden dus die liet zij stralen. Ze dacht net alles mee. Wat een fijne vrouw!! En wat doet zij het goedm zonder proefkapsel en proefmake up zo een geweldig resultaat maken. Beter kan je niet wensen. Bedankt Chandra, ik was heel mooi. Alleen maar mooie complimenten op onze dag!!

Chandra Kamps
Graag gedaan Mariska. Ik vond het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan jouw prachtige dag.
23-03-21
10101

Chandra heeft mijn make-up en mijn kapsel verzorgd voor mijn bruiloft. Tijdens het dagelijks leven draag ik geen make-up, dus ik vond het best spannend. Voor de proefsessie werd ik hartelijk ontvangen bij Chandra. Ze gaf uitleg, luisterde naar mijn wensen en nam hiervoor alle tijd.
Op de trouwdag kwam Chandra aan huis, erg fijn. Ik vond het heel prettig dat Chandra goed had opgelet wat bij mij past: ik was helemaal mezelf en tegelijk een mooie, stralende bruid.

Chandra Kamps
Dank je wel Bea. Heel fijn om te vernemen dat helemaal jezelf was. Je straalde helemaal!
23-03-21
10101

Chandra is een lieve vrouw en een topvisagiste! Ze heeft mijn make up en kapsel gedaan op mijn trouwdag en ik ben/was daar ontzettend blij mee! Tijdens de proefafspraak legde ze precies uit wat ze deed en kon ik meedenken over wat ik precies bij me vond passen. Ik ben vrij onzeker over mezelf maar Chandra zorgde ervoor dat ik me prachtig voelde! Ze probeerde ook verschillende kapsels uit en ook daarin is ze gewoon heel erg goed. Ik raad Chandra aan iedere bruid aan!

Chandra Kamps
Wat een mooi compliment Judith! Het was een eer om jouw bruidsstyliste te mogen zijn.
23-03-21
10101
Pink Lemon Cards