Op de mooiste dag van je leven behoor je te schitteren en te stralen. Om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, is het belangrijk dat je de juiste tinten kiest voor je foundation én jouw bruidsmake-up. Chandra van Pretty Bride bespreekt met jou wat jouw wensen zijn en samen bekijken we welke make-up het beste bij jou en je jurk past.

Indien gewenst verzorg ik ook de visagie van belangrijke bruiloftsgasten (bruidsmoeder, bruidsmeisje, ceremoniemeester. enz).

Heb je andere bijzondere momenten waarbij je er goed uit wil zien? B.v. Bruiloft, etentje, date, feestje, diploma-uitreiking, metamorfose, fotoshoot of een gezellige visagie workshop met je vriendinnen, ik maak je op met hoogwaardige producten. Ervaring met de blanke, getinte en de donkere huid.

Ik ontvang je graag in mijn studio in Berkel en Rodenrijs, maar ik werk ook veel op locatie.

Tarieven: www.prettybride.nl
Telefoonnummer: 0621170113

15 Ervaringen

10101

In één woord top. Ik had op het laatste moment contact opgenomen met Chandra en zij heeft mij enorm goed geholpen. Chandra biedt een luisterend oor voor waar je om vraagt en is heel veelzijdig. Ze heeft mijn wensen heel goed weten te realiseren en heeft de tijd voor mij en mijn moeder genomen. Ze is heel vriendelijk en rustig en verstaat haar vak goed. Op de trouwdag zelf heeft ze ook nog mijn zusje haar haar gedaan zonder dat dit van tevoren afgesproken was. Mijn zusje heeft haar dat letterlijk tot ver over haar billen heen valt en heel dik is en zelfs dat heeft ze op een prachtige manier weten op te steken. Ook heeft Chandra zonder hier verder een proef voor te doen een, voor mij perfecte, make-up aan weten te brengen, rustig en naturel, maar net dat beetje extra en anders voor de trouwdag. Ik ben heel tevreden over haar diensten en prijs-kwaliteit verhouding en zou haar bij iedereen aanbevelen!

Chandra Kamps
Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent Julia. Dank je voor je prachtige aanbeveling.
23-04-24
10101

Chandra zou ik zo een tweede keer vragen voor mijn bruidskapsel, maar natuurlijk komt er geen tweede keer. Ze is heel erg betrokken en luistert heel goed naar je wensen. Mijn haar en make up zijn nog nooit eerder zo mooi geweest. Ik stuurde foto’s van kapsels waarvan het haar veel langer was dan mijn eigen haar. Dit was geen probleem; ik had die dag het haar van de foto’s. Het was natuurlijk en helemaal echt. Ik kreeg ontzettend veel complimenten en niemand had door dat ik klik extensions in had. Het matchte volledig met mijn eigen haar en Chandra had het zo meegekruld dat het klopte. De make up was prachtig; heel natuurlijk, zoals ik gevraagd had. Chandra is een topper!

Pretty Bride
Bedankt voor je uitgebreide review Astrid. Ik heb je met heel veel plezier geholpen.
09-10-23
10101
10101

Op mijn trouwdag heeft Chandra mijn haar en make-up gedaan. Ik was super tevreden.

Tijdens de proefsessie heeft Chandra goed geluisterd naar mijn wensen. Ik wilde namelijk een feestelijke, natuurlijke look. De proef make-up en kapsel zagen er heel goed uit. Ze wist precies welke kleuren make-up goed bij mij passen.

Op mijn trouwdag ook een super ervaring gehad met Chandra. Ze heeft naast dat ze mijn haar en make-up heeft gedaan, ook geholpen met aankleden en mijn sieraden. Ze heeft echt de tijd genomen om ervoor te zorgen dat ik er goed uitzag op mijn trouwdag. Mijn make-up en kapsel bleven de hele dag en avond goed zitten.

Dankzij Chandra had ik precies de look die ik in gedachte had. Ik heb vele complimenten gekregen. Chandra is een geduldige, vriendelijke vrouw die goed luistert naar je wensen.

Pretty bride
Heel graag gedaan Zubeeda!
09-10-23
10101

Geweldig, mooie make-up en kapsel!

Pretty Bride
Dank je wel Cailyn, ik heb je met heel veel plezier geholpen.
09-10-23
10101

Chandra is echt een topper! Ik heb haar gevraagd om mijn bruidsmake-up en -haar te doen voor onze trouwdag. Tijdens de oefensessie neemt ze echt de tijd voor je en kijkt wat goed bij jouw gezicht past en bij jou als persoon. De make-up was daardoor heel naturel en mooi opgezet en mijn kapsel bleef heel de dag perfect zitten, tot mijn verbazing, want ik heb van mijzelf heel fijn en weinig haar. Ze gaat ook heel professioneel te werk en dat is echt terug te zien op de foto’s! Ik ben heel blij met mijn keuze om voor jou te kiezen, dus nogmaals dank Chandra!

10101

Hele fijne ervaring gehad met Chandra. Ze heeft geluisterd naar mijn wensen en heeft mij schitterend opgemaakt. Ook heeft mijn moeder en zusjes zagen er geweldig uit door de extra visagist. Pretty Bride is een aanrader voor iedereen!

10101

Chandra je was in 1 woord geweldig. Je hebt voor mijn grote dag de make up gedaan. Je luisterde naar mijn wensen en had er zelf de super goeie ideeën bij. Tijdens de proefsessie kwamen we achter een klein probleempje met mijn huid waardoor bepaalde make up niet mooi was (droge huid) je gaf me tips en dit een paar weken gevolgd te hebben nog eenmaal terug om te kijken of het nu allemaal wel goed was. En natuurlijk…. Probleem weg. En de make op de dag zelf helemaal geweldig. Zo relax en meedenkend en aandacht voor de rest van de familie eromheen. Heel erg bedankt voor alles.

10101

Ik vond het erg fijn hoe Chandra met mij mee dacht aan een oplossing toen er een probleem zich voor deed. Ze is een hele lieve vrouw die haar werk erg goed doet. Ik kon het ook goed met haar vinden. Ze heeft me helemaal mooi gemaakt voor onze dag!

10101

Beste Chandra,
Voordat ik een trouwdatum had vastgesteld had ik je al gevraagd om mijn make-up te doen. Door privacy omstandigheden moest ik mijn huwelijk een jaar verplaatsen. Ook bij deze datum had je gelijk een plek vrijgemaakt. Mijn make-up op de Nikaah (trouwen in het islam) was neutraal en ik zag er mooi uit, als een bruid! Bij de diner wat het meer glamour en deze look was voor mij nieuw. Zelf zat ik vol spanning mij zelf te bewonderen kreeg veel complimenten over mijn make-up. Ik trouw natuurlijk op mijn eigen manier. Dus het wettelijke trouwen in binnenkort en ik zie jou ook snel weer. Een proef bruid make-up zoals je adviseerde is echt een aanrader!

10101

Beste Chandra,
Voordat ik een trouwdatum had vastgesteld had ik je al gevraagd om mijn make-up te doen. Door privacy omstandigheden moest ik mijn huwelijk een jaar verplaatsen. Ook bij deze datum had je gelijk een plek vrijgemaakt. Mijn make-up op de Nikaah (trouwen in het islam) was neutraal en ik zag er mooi uit, als een bruid! Bij de diner wat het meer glamour en deze look was voor mij nieuw. Zelf zat ik vol spanning mij zelf te bewonderen kreeg veel complimenten over mijn make-up. Ik trouw natuurlijk op mijn eigen manier. Dus het wettelijke trouwen in binnenkort en ik zie jou ook snel weer. Een proef bruid make-up zoals je adviseerde is echt een aanrader.

10101

Lieve Chandra was mijn rots uit de branding. Mijn eerste mua voor de bruiloft was ziek 1,5 dag voor mijn bruiloft. Gelukig had Chandra nog vlak voor een andere opdracht tijd om mij op mijn mooist te maken op onze grote dag. En wat deed zij het goed. Lekker kletsen, zo verdwenen mijn zenuwen. En zij nam mijn dochtertje ook mee in alles. Mijn ogen was mijn man verliefd op geworden dus die liet zij stralen. Ze dacht net alles mee. Wat een fijne vrouw!! En wat doet zij het goedm zonder proefkapsel en proefmake up zo een geweldig resultaat maken. Beter kan je niet wensen. Bedankt Chandra, ik was heel mooi. Alleen maar mooie complimenten op onze dag!!

Chandra Kamps
Graag gedaan Mariska. Ik vond het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan jouw prachtige dag.
23-03-21
10101

Chandra heeft mijn make-up en mijn kapsel verzorgd voor mijn bruiloft. Tijdens het dagelijks leven draag ik geen make-up, dus ik vond het best spannend. Voor de proefsessie werd ik hartelijk ontvangen bij Chandra. Ze gaf uitleg, luisterde naar mijn wensen en nam hiervoor alle tijd.
Op de trouwdag kwam Chandra aan huis, erg fijn. Ik vond het heel prettig dat Chandra goed had opgelet wat bij mij past: ik was helemaal mezelf en tegelijk een mooie, stralende bruid.

Chandra Kamps
Dank je wel Bea. Heel fijn om te vernemen dat helemaal jezelf was. Je straalde helemaal!
23-03-21
10101

Chandra is een lieve vrouw en een topvisagiste! Ze heeft mijn make up en kapsel gedaan op mijn trouwdag en ik ben/was daar ontzettend blij mee! Tijdens de proefafspraak legde ze precies uit wat ze deed en kon ik meedenken over wat ik precies bij me vond passen. Ik ben vrij onzeker over mezelf maar Chandra zorgde ervoor dat ik me prachtig voelde! Ze probeerde ook verschillende kapsels uit en ook daarin is ze gewoon heel erg goed. Ik raad Chandra aan iedere bruid aan!

Chandra Kamps
Wat een mooi compliment Judith! Het was een eer om jouw bruidsstyliste te mogen zijn.
23-03-21
10101
Pink Lemon Cards