Op de mooiste dag van je leven behoor je te schitteren en te stralen. Om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, is het belangrijk dat je de juiste tinten kiest voor je foundation én jouw bruidsmake-up. Chandra van Pretty Bride bespreekt met jou wat jouw wensen zijn en samen bekijken we welke make-up het beste bij jou en je jurk past.

Indien gewenst verzorg ik ook de visagie van belangrijke bruiloftsgasten (bruidsmoeder, bruidsmeisje, ceremoniemeester. enz).

Heb je andere bijzondere momenten waarbij je er goed uit wil zien? B.v. Bruiloft, etentje, date, feestje, diploma-uitreiking, metamorfose, fotoshoot of een gezellige visagie workshop met je vriendinnen, ik maak je op met hoogwaardige producten. Ervaring met de blanke, getinte en de donkere huid.

Ik ontvang je graag in mijn studio in Berkel en Rodenrijs, maar ik werk ook veel op locatie.

Tarieven: www.prettybride.nl
Telefoonnummer: 0621170113

3 Ervaringen

10101

Chandra heeft mijn make-up en mijn kapsel verzorgd voor mijn bruiloft. Tijdens het dagelijks leven draag ik geen make-up, dus ik vond het best spannend. Voor de proefsessie werd ik hartelijk ontvangen bij Chandra. Ze gaf uitleg, luisterde naar mijn wensen en nam hiervoor alle tijd.
Op de trouwdag kwam Chandra aan huis, erg fijn. Ik vond het heel prettig dat Chandra goed had opgelet wat bij mij past: ik was helemaal mezelf en tegelijk een mooie, stralende bruid.

10101

Chandra is een lieve vrouw en een topvisagiste! Ze heeft mijn make up en kapsel gedaan op mijn trouwdag en ik ben/was daar ontzettend blij mee! Tijdens de proefafspraak legde ze precies uit wat ze deed en kon ik meedenken over wat ik precies bij me vond passen. Ik ben vrij onzeker over mezelf maar Chandra zorgde ervoor dat ik me prachtig voelde! Ze probeerde ook verschillende kapsels uit en ook daarin is ze gewoon heel erg goed. Ik raad Chandra aan iedere bruid aan!

10101
Pink Lemon Cards