Op de mooiste dag van je leven behoor je te schitteren en te stralen. Om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, is het belangrijk dat je de juiste tinten kiest voor je foundation én jouw bruidsmake-up. Chandra van Pretty Bride bespreekt met jou wat jouw wensen zijn en samen bekijken we welke make-up het beste bij jou en je jurk past.

Indien gewenst verzorg ik ook de visagie van belangrijke bruiloftsgasten (bruidsmoeder, bruidsmeisje, ceremoniemeester. enz).

Heb je andere bijzondere momenten waarbij je er goed uit wil zien? B.v. Bruiloft, etentje, date, feestje, diploma-uitreiking, metamorfose, fotoshoot of een gezellige visagie workshop met je vriendinnen, ik maak je op met hoogwaardige producten. Ervaring met de blanke, getinte en de donkere huid.

Ik ontvang je graag in mijn studio in Berkel en Rodenrijs, maar ik werk ook veel op locatie.

Tarieven: www.prettybride.nl
Telefoonnummer: 0621170113

7 Ervaringen

10101

Ik vond het erg fijn hoe Chandra met mij mee dacht aan een oplossing toen er een probleem zich voor deed. Ze is een hele lieve vrouw die haar werk erg goed doet. Ik kon het ook goed met haar vinden. Ze heeft me helemaal mooi gemaakt voor onze dag!

10101

Beste Chandra,
Voordat ik een trouwdatum had vastgesteld had ik je al gevraagd om mijn make-up te doen. Door privacy omstandigheden moest ik mijn huwelijk een jaar verplaatsen. Ook bij deze datum had je gelijk een plek vrijgemaakt. Mijn make-up op de Nikaah (trouwen in het islam) was neutraal en ik zag er mooi uit, als een bruid! Bij de diner wat het meer glamour en deze look was voor mij nieuw. Zelf zat ik vol spanning mij zelf te bewonderen kreeg veel complimenten over mijn make-up. Ik trouw natuurlijk op mijn eigen manier. Dus het wettelijke trouwen in binnenkort en ik zie jou ook snel weer. Een proef bruid make-up zoals je adviseerde is echt een aanrader!

10101

Beste Chandra,
Voordat ik een trouwdatum had vastgesteld had ik je al gevraagd om mijn make-up te doen. Door privacy omstandigheden moest ik mijn huwelijk een jaar verplaatsen. Ook bij deze datum had je gelijk een plek vrijgemaakt. Mijn make-up op de Nikaah (trouwen in het islam) was neutraal en ik zag er mooi uit, als een bruid! Bij de diner wat het meer glamour en deze look was voor mij nieuw. Zelf zat ik vol spanning mij zelf te bewonderen kreeg veel complimenten over mijn make-up. Ik trouw natuurlijk op mijn eigen manier. Dus het wettelijke trouwen in binnenkort en ik zie jou ook snel weer. Een proef bruid make-up zoals je adviseerde is echt een aanrader.

10101

Lieve Chandra was mijn rots uit de branding. Mijn eerste mua voor de bruiloft was ziek 1,5 dag voor mijn bruiloft. Gelukig had Chandra nog vlak voor een andere opdracht tijd om mij op mijn mooist te maken op onze grote dag. En wat deed zij het goed. Lekker kletsen, zo verdwenen mijn zenuwen. En zij nam mijn dochtertje ook mee in alles. Mijn ogen was mijn man verliefd op geworden dus die liet zij stralen. Ze dacht net alles mee. Wat een fijne vrouw!! En wat doet zij het goedm zonder proefkapsel en proefmake up zo een geweldig resultaat maken. Beter kan je niet wensen. Bedankt Chandra, ik was heel mooi. Alleen maar mooie complimenten op onze dag!!

Chandra Kamps
Graag gedaan Mariska. Ik vond het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan jouw prachtige dag.
23-03-21
10101

Chandra heeft mijn make-up en mijn kapsel verzorgd voor mijn bruiloft. Tijdens het dagelijks leven draag ik geen make-up, dus ik vond het best spannend. Voor de proefsessie werd ik hartelijk ontvangen bij Chandra. Ze gaf uitleg, luisterde naar mijn wensen en nam hiervoor alle tijd.
Op de trouwdag kwam Chandra aan huis, erg fijn. Ik vond het heel prettig dat Chandra goed had opgelet wat bij mij past: ik was helemaal mezelf en tegelijk een mooie, stralende bruid.

Chandra Kamps
Dank je wel Bea. Heel fijn om te vernemen dat helemaal jezelf was. Je straalde helemaal!
23-03-21
10101

Chandra is een lieve vrouw en een topvisagiste! Ze heeft mijn make up en kapsel gedaan op mijn trouwdag en ik ben/was daar ontzettend blij mee! Tijdens de proefafspraak legde ze precies uit wat ze deed en kon ik meedenken over wat ik precies bij me vond passen. Ik ben vrij onzeker over mezelf maar Chandra zorgde ervoor dat ik me prachtig voelde! Ze probeerde ook verschillende kapsels uit en ook daarin is ze gewoon heel erg goed. Ik raad Chandra aan iedere bruid aan!

Chandra Kamps
Wat een mooi compliment Judith! Het was een eer om jouw bruidsstyliste te mogen zijn.
23-03-21
10101
Pink Lemon Cards