Pixed Photography

Jullie trouwdag, jullie verhaal.

Ondanks dat er vaak een rode draad is bij alle bruiloften blijft dit toch altijd jullie persoonlijke dag. Na vaak maanden van planning is het dan eindelijk zover en kan het feest beginnen. De foto’s bepalen hoe deze dag later wordt herbeleefd. Een mooie reportage waarbij spontaniteit en creativiteit bovenaan staan zorgen dat jullie altijd weer heerlijk kunnen nagenieten van alle mooie momenten op jullie trouwdag.

Er wordt vaak gegooid met allerlei technische termen maar er is maar één ding echt belangrijk en dat is het pure moment. De kwaliteiten van de fotograaf bepalen dan of deze momenten voor eeuwig worden vastgelegd.

Voor meer informatie kunnen jullie altijd bellen of mailen maar daarnaast maak ik ook graag een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie zelf inschatten of ik de juiste persoon ben om jullie dag vast te leggen.

Tijdens een gesprek kunnen we het hebben over jullie behoeftes en wensen. Maar ook de stijl van de foto’s en de keuze van inspirerende fotolocaties wordt dan tot in de details besproken. Onderaan de streep zijn er maar twee mensen die beslissen hoe de dag eruit komt te zien en welke locaties bij hen passen. De fotograaf heeft hierin alleen de rol als adviseur en inspirator.

Gezamenlijk komen we hierdoor uit op de beste plekjes en stijlen die naadloos aansluiten bij jullie eigen stijl en wensen.

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards