Different People Different Styles..

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal andere wensen, helemaal als het gaat om mooie foto’s van de meest onvergetelijke dag. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn. Bekijk voorbeeld albums en geef aan wat jullie smaak is.. Photos4ever maakt reportages in allerlei stijlen.. Neem eens een kijkje op mijn website www.photos4ever.nl

Spreekt het jullie aan? Maak dan die vrijblijvende afspraak bij jullie thuis. Het kost je slechts een kopje koffie en anderhalf uur van jullie tijd.

Simon Meindertsma
Enthousiast – Vakkundig maar bovenal lekker mijzelf!

63 Ervaringen

10101

Wat waren wij blij met jou als fotograaf voor onze grote dag!

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf! Dat klopt 100%.
Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Het klikte meteen vanaf het kennismakingsgesprek.
Wat zijn wij blij met het resultaat en de snelle levering van zowel de slideshow als het album.

Simon bedankt voor alles!

10101

Perfecte fotograaf. Hij heeft onze bruiloft in Italië vastgelegd.
Simon is een vakman en we raden hem zeer zeker aan

10101

Wij hebben Simon leren kennen via Kasteel Wijenburg, onze trouwlocatie, waar hij gast aan huis is. Simon kwam bij ons thuis voor een kennismaking en er was meteen een klik! Simon is een enorm enthousiaste leuke vent die je meteen op je gemak stelt. Meer fotografen hebben we ook niet leren kennen, het was voor ons wel duidelijk dat we aan Simon een perfecte hadden! Omdat we allebei niet zo goed zijn in ’spontaan’ op de foto gaan hebben enkele maanden voor onze bruiloft een pre-weddingshoot gedaan. Een super goede manier om te wennen aan het foto’s maken en om Simon te leren kennen! En uiteraard hebben we daar super mooie foto’s aan over gehouden!
En dan over de dag… als gast aan huis bij het kasteel kent Simon werkelijk elk hoekje en gaatje en weet hierdoor de meest prachtige foto’s te maken! Simon krijgt het voor elkaar om elk emotioneel, mooi en grappig moment vast te leggen zonder dat je hier erg in hebt! Hij heeft oog voor details, geeft hele goede tips en maakt het foto’s maken meer dan ontspannen! Ondertussen stelt hij ook alle gasten op hun gemak en is in voor een dolletje. Hij is er van het begin tot het eind bij, geen gezeur over het aantal uren, hij mengt zich tussen de gasten en drinkt een drankje mee! We hebben een super gaaf trouw-album gekregen, werkelijk alles is mogelijk! Een prachtige herinnering aan deze prachtige dag!

10101

Wat een topper! Allereerst zijn we enorm blij met de digitale foto’s en de trouwalbums die we hebben ontvangen! Super gemaakt. Daarnaast zijn we ook heel blij met het contact wat we vooraf hebben gehad. De informatie was goed en tijdig, Simon was goed bereikbaar en altijd bereid om tips te geven of met ons mee te denken. We hadden ook vanaf moment één een klik. Ook op de dag zelf was het top. Simon doet echt mee met de gasten zelf en staat niet vanaf de zijlijn plaatjes te schieten. Op de shoot na waren we zowat vergeten dat er een fotograaf aanwezig was. We hebben dan ook veel spontane plaatjes gekregen. Van de gasten hebben we veel complimenten gekregen over Simon zijn werk en zijn karakter. We raden hem dan ook echt aan iedereen aan.

10101

Tijdens het kennismakingsgesprek was er direct een klik. Simon denkt met je mee, geeft je tips en is erg gezellig! Tijdens de grote dag was Simon als eerste aanwezig op Kasteel Sterkenburg. Vrolijk zoals altijd kwam hij ons opwachten bij de grote deuren. Met oog voor detail heeft hij alle momenten van deze dag perfect vastgelegd. Zelfs onze (bijna) onmogelijke wens om vanaf de kasteeltoren een foto met de grootste kerstboom te maken werd vervuld. Iedereen is dolenthousiast over de mooie foto’s en de professionaliteit van Simon. Wij zullen je bij iedereen aanraden als ze ons om advies vragen

10101

Simon was de fotograaf op onze bruiloft en wij zijn nog steeds erg blij met onze keuze voor hem als fotograaf. Hij is een hele sympathieke vent die makkelijk contact legt met de gasten, dit is ook weer terug te zien in de foto’s. Op de dag zelf is hij van begin tot eind aanwezig en heeft veel passie om de mooiste plaatjes te schieten.

De foto’s heeft hij snel bij ons opgeleverd en ook het boek was snel klaar. Eindresultaat is erg mooi en zijn wij nog steeds erg blij mee! Bedankt Simon!!

10101

Wij hebben Simon leren kennen op een trouwbeurs. Meteen was er een klik en zijn enthousiasme sprak ons zeer aan. Simon is open, heeft humor en hart voor zijn werk. Tijdens onze trouwdag stelde Simon iedereen op zijn gemak. Hij mengt zich tussen de gasten en weet leuke details van de dag vast te leggen. Het trouwalbum heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Door het fotoboek kunnen we onze fantastische dag weer herbeleven en heerlijk nagenieten. We krijgen heel veel complimenten over de foto’s en over Simon. Dank je wel Simon; je bent echt een aanrader!

10101

Simon is wat ons betreft echt een aanrader als Trouwfotograaf.
Simon is iemand die zijn vak goed verstaat en die kwaliteit, klantgerichtheid en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Simon heeft echt prachtige foto’s gemaakt! hier zijn wij hem erg dankbaar voor.

10101

Met zijn enthousiasme en oneindige energie heeft Simon van onze bruiloft een topdag gemaakt. Hij was er van de vroege uurtjes tot diep in de nacht bij en heeft daarmee ook ons feest vastgelegd (een tip voor iedereen). We genieten nog regelmatig na van bruiloft met de prachtige foto’s!

10101

Echt aan te raden

10101

Enthousiaste fotograaf, die de hele dag aanwezig is geweest om onze bruiloft vast te leggen. We ontvingen snel de mooie foto’s en slideshow. We zouden hem zeker aanbevelen.

10101

Simon is echt een top fotograaf.
Hij leverd fantastische werk en is super gezellig!

Ik zou simon bij iedereen aanraden!!

10101

We hebben enorm genoten van onze bruiloft en dat is mede te danken aan Simon onze top-fotograaf. We genieten nog vaak na door in ons fotoboek te bladeren. Hij is professioneel en sympathiek. Bedankt Simon!

10101

Professionele fotograaf, fantastische foto’s en een fotograaf die heel enthousiast is!

10101

We zijn erg tevreden over Simon. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, elk moment van de dag is erg goed vastgelegd. Simon is fijn in de omgang en komt zijn afspraken na.
Ook prettig dat we snel de foto’s en het album kregen.

10101

Simon leren kennen op een trouwbeurs en gelijk enthousiast. Een gezellig praatje bij ons thuis aan de keukentafel en het doorgeven van onze wensen heeft de doorslag gegeven. Met oog voor detail heeft hij prachtige foto’s gemaakt. Het fotoboek ziet er fantastisch uit. Wij zijn ontzettend blij dat Simon aanwezig was op onze bruiloft, bedankt voor de prachtige herinneringen.

10101

Simon is een zeer enthousiaste fotograaf die de sfeer van de dag goed aanvoelt. Hij is aanwezig, maar op een prettige manier. En bovenal maakt hij prachtige foto’s!

10101

We zijn super blij dat Simon onze mooiste dag heeft vastgelegd. Simon zorgt voor prachtige foto’s en is ook een super fijne persoon om erbij te hebben!

10101

Afgelopen week hebben we bij Simon ons fotoboek op mogen halen nadat we al konden genieten van een geweldige slideshow en de digitale foto’s. We zijn waanzinnig enthousiast over het resultaat. Wat een composities en kleuren. Alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt!

10101

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat is precies wat Simon heeft kunnen vastleggen tijdens onze dag. Naast een fantastische fotograaf was het ook echt gezellig en hebben we meerdere keren hardop gelachen! Je trouwdag is spannend maar Simon, jij doet je werk op zo’n fijne manier dat wij ontspannen door onze dag zijn gegaan en hebben kunnen genieten! Bedankt!

10101

Een relaxte, gezellige en vrolijke fotograaf. Wat een prachtige foto’s met elk een uniek idee waaruit een uniek plaatje! Wij zijn er onwijs blij mee.

10101

Top fotograaf die absoluut weet wat hij doet. Ook fijn in de omgang en zorgt ook tegelijkertijd voor een ontspannen sfeertje. De gasten hebben dit ook als zeer fijn ervaren.
En als je dan ook nog zulke gave foto’s te zien krijgt dan kunnen wij niet anders dan een 10 geven. Absoluut top!

10101

Vanaf het eerste contact meteen een klik! Een ontzettend leuke kerel. Simon paste daarmee heel goed tussen onze bruiloftsgasten. Bij de foto’s is het erg goed gelukt om het gevoel van ons en de gasten, maar ook van de dag vast te leggen. De mix van spontane en geposeerde foto’s is erg mooi geworden en is zeker terug te zien is het mooie trouwalbum. Superblij zijn we met het afgeleverde werk en de samenwerking.

10101

Wij hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen dan Simon. Vanwege zijn enthousiasme en de manier waarop hij met ons mee heeft gedacht, hebben niet alleen heel mooie foto’s (en een mooi album!), maar leek het voor ons net of een goede vriend de foto’s nam. Dat alles zorgt ervoor dat je ontspannen bent tijdens de fotoshoot. En samen met zijn kundigheid zorgt dat ervoor dat wij enorm mooie foto’s hebben en zeer tevreden zijn.

10101
10101

Simon is een uitstekende fotograaf die de sfeer goed aanvoelt en met zijn persoonlijkheid iedereen op zijn gemak weet te stellen. Hij heeft een gave om juist die momenten op de foto vast te leggen, die bijzondere foto’s opleveren. Het door Simon samengestelde album gaf het verhaal van onze trouwdag weer in prachtige foto’s en is een lust om door te bladeren en de dag te herbeleven.

10101

Via onze trouwlocatie (Kasteel Wijenburg) zijn wij in contact gekomen met Simon. Vrij snel konden wij een afspraak met hem maken en is hij savonds op de koffie geweest. Er was meteen een klik, het gesprek was heel open en gezellig! We waren er dan ook al snel uit dat hij onze fotograaf zou worden, zowel voor de loveshoot als op onze bruiloft.

Op onze trouwdag hebben we het ontzettend leuk gehad met Simon! Hij stelt je echt op je gemak met zijn grapjes en zo krijg je hele spontane en vrolijke foto’s! Onze gasten waren helemaal verliefd op hem en we hebben diverse keren de vraag gehad hoe we aan Simon kwamen en of we hem al langer kenden.

10101

Wat zijn wij blij met Simon als onze trouwfotograaf! Simon is betrokken, duidelijk, neemt de tijd, luistert goed naar je wensen, is professioneel en heeft oog voor detail. Hij heeft echt een perfecte weergave gegeven van onze speciale dag. Het album is prachtig geworden. Ontzettend bedankt Simon!

9,8101

Simon is een hele enthousiaste en spontane fotograaf die voor een ontspannen sfeer zorgt tijdens de fotoshoot en door de dag heen. Simon is altijd in voor een gezellig praatje en iedereen kon goed met hem lachen op onze dag. De foto’s hadden wij super snel en het fotoboek is echt prachtig geworden, de kwaliteit straalt van de foto’s!

10101

Simon is een spontane,gezellige,leuke fotograaf die zich aanpast aan de wensen. Maakt geweldige foto’s en fotoalbum en je hoeft niet lang op je album en foto’s te wachte. Top fotograaf

10101

Leuke,spontane,enthousiaste fotograaf! Super foto’s en snelle levering van fotoalbum en losse foto’s

10101

Simon is een vrolijke enthousiaste professionele fotograaf. Wij raden hem zeker aan anderen aan!

10101

Wat een ongelooflijk fijne ervaring was het om Simon als fotograaf om ons heen te hebben op onze trouwdag. Wij (allebei camera-schuw) hebben ons vanaf het eerste moment volledig op ons gemak gevoeld bij Simon – en dat heeft ervoor gezorgd dat onze dag heel relaxed, intiem, gezellig en vooral heel ‘ons’ is geweest. Veel van onze gasten dachten zelfs dat Simon bij onze vaste vriendenkring hoorden.
Wij hebben inmiddels een paar ruwe foto’s mogen zien en die zijn al zo prachtig!

10101

Via onze videograaf zijn we bij Simon terecht gekomen. De videograve had 10 fotograven aanbevolen waarvan wij los van elkaar direct voor de fotografie kunsten van Photos4ever zijn gevallen. Vervolgens afgesproken met Simon en vanaf het eerste telefoontje wisten we het direct; dit is dè fotograaf die je er bij wil hebben op je bruiloft! Buiten de geweldig mooie kwaliteit van de foto’s weet Simon het perfecte plaatje te schieten op het juiste moment zowel bij geposeerde foto’s als op de vele spontane momenten gedurende de hele dag. Daarnaast is Simon een suuuuuper fijn en gezellig persoon, hij stelt je op je gemak, hij maakt het gezellig maar regelt ook alles wat er van hem verwacht wordt en zelf meer dan dat! Vooraf hadden wij ons maar half kunnen realiseren hoe belangrijk het is dat een fotograaf aan dit soort eigenschappen voldoet; de dag zelf merk je pas hoe geweldig het is dat een fotograaf die de hele dag je op de voet volgt iemand is waarmee je zo goed klikt! Simon is de persoon die je bruiloft daarmee nog onvergetelijker maakt dan het al is!

10101

Na het eerste gesprek wisten we het zeker, Simon gaat ze maken, waarschijnlijk de mooiste foto’s van ons leven! Op de dag zelf voelde hij perfect aan, waar hij met z’n aanstekelijke enthousiasme initiatief kon nemen en waar hij even op de achtergrond moest blijven. We hebben genoten van z’n aanwezigheid op onze trouwdag en hebben een prachtige collectie foto’s om voor altijd terug te kijken op deze bijzondere dag! Simon bedankt!

8,9101

Met heel veel plezier/ vakmanschap heeft hij onze mooiste dag weten vast te leggen!

Pink Lemon Cards