Different People Different Styles..

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal andere wensen, helemaal als het gaat om mooie foto’s van de meest onvergetelijke dag. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn. Bekijk voorbeeld albums en geef aan wat jullie smaak is.. Photos4ever maakt reportages in allerlei stijlen.. Neem eens een kijkje op mijn website www.photos4ever.nl

Spreekt het jullie aan? Maak dan die vrijblijvende afspraak bij jullie thuis. Het kost je slechts een kopje koffie en anderhalf uur van jullie tijd.

Simon Meindertsma
Enthousiast – Vakkundig maar bovenal lekker mijzelf!

77 Ervaringen

10101

Simon heeft een fantastische bijdrage geleverd aan onze trouwdag.

De foto’s zijn prachtig geworden en laten erg mooi het verloop van de dag zien. Belangrijk voor ons wat dat foto’s vooral spontaan moesten zijn wat Simon super heeft gedaan door op te gaan tussen de gasten.

Ondanks dat Simon deze dag voor het eerst samenwerkte met onze videograaf is ook dit fantastisch gegaan.

Kortom Simon is zeker een aanrader!!!

10101

Simon van Photos4ever is een top fotograaf met passie voor het vak. Dit resulteert in prachtige foto’s! Ook zijn service en klantvriendelijkheid zijn top. Mede dankzij hem was onze prachtige dag nog mooier!

10101

Wauw! Wat hebben wij een geweldige bloesembruiloft gehad! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten en de dag aan het herbeleven met de prachtige foto’s. Simon legt precies de spontane momenten en mooie herinneringen van de dag vast. Echt super knap hoe hij die momenten weet vast te leggen. Dit bewijst maar weer dat hij een echte professional is in zijn vak.
Zijn fotografiekunsten en hoe hij is als persoon is in één woord ‘fantastisch’! Wij zijn fan van hem!

10101

Simon is een enthousiaste, fantastische fotograaf die zeker op onze trouwlocatie de juiste plekjes kent. Hij stelde ons op ons gemak en gaf goede tips voor mooie foto’s. Ook na de na de trouwdag zelf reageert hij snel en had hij binnen een paar dagen al een slideshow met de mooiste foto’s. Tenslotte kregen we veel ruimte voor aanpassingen in het fotoboek nadat Simon een voorzet had gedaan.

10101

Op 4 maart 2021 zijn wij getrouwd. Ondanks de lockdown en het regenachtige weer, hebben wij een geweldige dag gehad.

We hebben Simon ontmoet op een trouwbeurs, waarbij zijn foto’s eruit sprongen. Na gezellig gekletst te hebben, kwamen we al snel tot de conclusie dat we Simon graag als fotograaf wilde op onze dag. Het contact hebben we als erg prettig ervaren. Simon dacht goed mee, wat erg fijn was.
Op de dag zelf zorgde Simon regelmatig met een grapje dat we ontspannen waren
tijdens de fotoshoot. Simon heeft prachtige foto’s gemaakt waar wij nu nog van na kunnen genieten. Simon bedankt voor de geweldige foto’s en je flexibiliteit!

10101

Wij hebben een fantastische dag gehad mede door Simon. Hij is heel gezellig om erbij te hebben en is aardig tegen iedereen. Hij heeft zelfs voor ons thee gehaald in de ochtend toen ik in de make-up moest. Door zijn luchtige en gezellige houding wordt je zelf ook wat minder zenuwachtig. Kortom, een aanwinst. Wij raden hem zeker aan.

10101

Door corona zijn onze bruiloftplannen wel vijf keer veranderd en we hadden dan ook ontzettend veel geluk gehad dat Simon het weekend voor onze bruiloft nog beschikbaar was en onze bruiloft wilde fotograferen. Simon was een gezellige fotograaf die alle spontane momenten super vastlegde en zelf veel goede ideeën had voor de herfstige fotoshoot buiten. De foto’s zijn mooier geworden dan we hadden durven hopen! We kregen het digitale album ontzettend snel binnen. Simon, bedankt voor je flexibiliteit en de mooie foto’s!

10101

Afgelopen september was onze bruiloft met Simon als fotograaf. Zowel tijdens de voorbereiding als dag zelf was het erg prettig samenwerken met Simon. Simon kende de locatie uitstekend en wist zo de perfecte foto’s te maken. Daarnaast kon hij erg goed met de gasten overweg, wat zorgde voor een prettige sfeer.

Ook bij het samenstellen van het fotoboek nam hij uitgebreid de tijd om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken en de juiste foto’s te selecteren.

Kortom een erg leuke en professionele fotograaf die je zeker niet zal teleurstellen!

10101

Simon is een hele lieve, warme man met gevoel voor humor, is super sociaal en heeft veel geduld. We hebben uren lang zitten kletsen tijdens ons eerste gesprek en het klikte meteen. Dat wij niet een heel standaard bruidspaar zijn, heeft ie goed opgemerkt. Ik moest en zou een foto hebben tussen de koeien met mijn trouwjurk en gouden Nike airmax. Dit werden er nog net geen 100 en iedere foto was wel raak. Niets is Simon te gek, wij vragen en klikt, en klikt en klikt vervolgens net zo lang totdat wij niet meer kunnen kiezen welke foto het allermooist is. Wij zijn Simon ontzettend dankbaar, want op onze grote dag viel hij niet op, zorgde voor een heerlijk ontspannen sfeer bij de gasten en heeft hij onze dag zo waaaaaaaaaanzinnig briljant vastgelegd dat we bijna zouden zeggen: “als we het overnieuw doen, doen we het precies zo, dus ook met Simon”” . We beleven onze dag iedere keer opnieuw bij het zien van de foto’s. Het album is waanzinnig en ook super gebruiksvriendelijk. Ook de communicatie is echt top! Even een belletje en vrijwel meteen antwoord op een appje. Vooral het appje: “hoe is het met de zenuwen” een dag van te voren, heeft ons heel goed gedaan en was voor ons al meteen het teken dat wij de juiste man hebben gekozen. Tot mei Simon, dan mag je ons op ons best vastleggen: HET FEEST! We zetten de nikes vast in de boenwas en zullen we jou eens echt laten zien wat dansen is 😉 . Dankjewel voor alles topper. Heel veel liefs, Babs & Pieter

10101

Simon is heel erg vriendelijk en enthousiast. Ook in tijden van corona denkt hij goed mee en komt verassende ideeën. Ook waren we een van zijn eerst bruiloften met de ceremonie in de kerk, hij heeft dit prachtig vastgelegd.

De video met de foto’s die hij maakt snel na de bruiloft met een hoop foto’s van de dag is echt fantastisch!! Het volledige album was super goed samengesteld en de tools om wijzigingen door te voeren zijn erg gebruiksvriendelijk.

Bedankt Simon!

10101

In één woord geweldig. Geweldige foto’s, geweldige sfeer en een geweldige fotograaf als persoon. De foto’s zijn snel en erg mooi geleverd. Top trouwalbum!

Op de dag zelf hadden wij ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen. Simon weet de mooie plekken goed uit te kiezen en heeft oog voor detail. Zijn humor zorgt ervoor dat je wel spontaan op de foto’s moet lachen.

Wij zijn mega blij met het eindresultaat en bevelen Simon dan ook ten zeerste aan!

10101

Simon heeft in augustus onze bruiloft vastgelegd en we kunnen hem van harte aanbevelen. Hij is creatief, meedenken en maakt echt de prachtige foto’s. Daarnaast is het een hele fijne man met veel humor, die daardoor ook de gasten goed weet mee te krijgen voor het maken van mooie foto’s!

10101
10101

Op 22 augustus zijn wij Corona proof getrouwd. Prachtige locatie met een ceremonie en uitgebreide borrel met 40 gasten. Het was zo leuk om Simon erbij te hebben. Hij is heel sociaal en mengt makkelijk in het gezelschap. Hij heeft hele leuke humor en maakt je echt aan het lachen, waardoor de foto’s heel spontaan en mooi zijn. Hij heeft veel goede ideeën voor de foto’s en hij ziet echt alles. Toen ik de foto’s terug keek begreep ik hoeveel ik had gemist. De foto’s van de ceremonie en de fotoshoot zijn ook prachtig. Hij heeft echt oog voor je als bruidspaar en weet de goede kanten vast te leggen! Het contact voor en na de bruiloft was ook goed en we kregen zelfs binnen een paar dagen de foto’s al. Dus niet twijfelen & boeken!!!

10101

Wat waren wij blij met jou als fotograaf voor onze grote dag!

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf! Dat klopt 100%.
Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Het klikte meteen vanaf het kennismakingsgesprek.
Wat zijn wij blij met het resultaat en de snelle levering van zowel de slideshow als het album.

Simon bedankt voor alles!

10101

Perfecte fotograaf. Hij heeft onze bruiloft in Italië vastgelegd.
Simon is een vakman en we raden hem zeer zeker aan

10101

Wij hebben Simon leren kennen via Kasteel Wijenburg, onze trouwlocatie, waar hij gast aan huis is. Simon kwam bij ons thuis voor een kennismaking en er was meteen een klik! Simon is een enorm enthousiaste leuke vent die je meteen op je gemak stelt. Meer fotografen hebben we ook niet leren kennen, het was voor ons wel duidelijk dat we aan Simon een perfecte hadden! Omdat we allebei niet zo goed zijn in ’spontaan’ op de foto gaan hebben enkele maanden voor onze bruiloft een pre-weddingshoot gedaan. Een super goede manier om te wennen aan het foto’s maken en om Simon te leren kennen! En uiteraard hebben we daar super mooie foto’s aan over gehouden!
En dan over de dag… als gast aan huis bij het kasteel kent Simon werkelijk elk hoekje en gaatje en weet hierdoor de meest prachtige foto’s te maken! Simon krijgt het voor elkaar om elk emotioneel, mooi en grappig moment vast te leggen zonder dat je hier erg in hebt! Hij heeft oog voor details, geeft hele goede tips en maakt het foto’s maken meer dan ontspannen! Ondertussen stelt hij ook alle gasten op hun gemak en is in voor een dolletje. Hij is er van het begin tot het eind bij, geen gezeur over het aantal uren, hij mengt zich tussen de gasten en drinkt een drankje mee! We hebben een super gaaf trouw-album gekregen, werkelijk alles is mogelijk! Een prachtige herinnering aan deze prachtige dag!

10101

Wat een topper! Allereerst zijn we enorm blij met de digitale foto’s en de trouwalbums die we hebben ontvangen! Super gemaakt. Daarnaast zijn we ook heel blij met het contact wat we vooraf hebben gehad. De informatie was goed en tijdig, Simon was goed bereikbaar en altijd bereid om tips te geven of met ons mee te denken. We hadden ook vanaf moment één een klik. Ook op de dag zelf was het top. Simon doet echt mee met de gasten zelf en staat niet vanaf de zijlijn plaatjes te schieten. Op de shoot na waren we zowat vergeten dat er een fotograaf aanwezig was. We hebben dan ook veel spontane plaatjes gekregen. Van de gasten hebben we veel complimenten gekregen over Simon zijn werk en zijn karakter. We raden hem dan ook echt aan iedereen aan.

10101

Tijdens het kennismakingsgesprek was er direct een klik. Simon denkt met je mee, geeft je tips en is erg gezellig! Tijdens de grote dag was Simon als eerste aanwezig op Kasteel Sterkenburg. Vrolijk zoals altijd kwam hij ons opwachten bij de grote deuren. Met oog voor detail heeft hij alle momenten van deze dag perfect vastgelegd. Zelfs onze (bijna) onmogelijke wens om vanaf de kasteeltoren een foto met de grootste kerstboom te maken werd vervuld. Iedereen is dolenthousiast over de mooie foto’s en de professionaliteit van Simon. Wij zullen je bij iedereen aanraden als ze ons om advies vragen

10101

Simon was de fotograaf op onze bruiloft en wij zijn nog steeds erg blij met onze keuze voor hem als fotograaf. Hij is een hele sympathieke vent die makkelijk contact legt met de gasten, dit is ook weer terug te zien in de foto’s. Op de dag zelf is hij van begin tot eind aanwezig en heeft veel passie om de mooiste plaatjes te schieten.

De foto’s heeft hij snel bij ons opgeleverd en ook het boek was snel klaar. Eindresultaat is erg mooi en zijn wij nog steeds erg blij mee! Bedankt Simon!!

10101

Wij hebben Simon leren kennen op een trouwbeurs. Meteen was er een klik en zijn enthousiasme sprak ons zeer aan. Simon is open, heeft humor en hart voor zijn werk. Tijdens onze trouwdag stelde Simon iedereen op zijn gemak. Hij mengt zich tussen de gasten en weet leuke details van de dag vast te leggen. Het trouwalbum heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Door het fotoboek kunnen we onze fantastische dag weer herbeleven en heerlijk nagenieten. We krijgen heel veel complimenten over de foto’s en over Simon. Dank je wel Simon; je bent echt een aanrader!

10101

Simon is wat ons betreft echt een aanrader als Trouwfotograaf.
Simon is iemand die zijn vak goed verstaat en die kwaliteit, klantgerichtheid en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Simon heeft echt prachtige foto’s gemaakt! hier zijn wij hem erg dankbaar voor.

10101

Met zijn enthousiasme en oneindige energie heeft Simon van onze bruiloft een topdag gemaakt. Hij was er van de vroege uurtjes tot diep in de nacht bij en heeft daarmee ook ons feest vastgelegd (een tip voor iedereen). We genieten nog regelmatig na van bruiloft met de prachtige foto’s!

10101

Echt aan te raden

10101

Enthousiaste fotograaf, die de hele dag aanwezig is geweest om onze bruiloft vast te leggen. We ontvingen snel de mooie foto’s en slideshow. We zouden hem zeker aanbevelen.

10101

Simon is echt een top fotograaf.
Hij leverd fantastische werk en is super gezellig!

Ik zou simon bij iedereen aanraden!!

10101

We hebben enorm genoten van onze bruiloft en dat is mede te danken aan Simon onze top-fotograaf. We genieten nog vaak na door in ons fotoboek te bladeren. Hij is professioneel en sympathiek. Bedankt Simon!

10101

Professionele fotograaf, fantastische foto’s en een fotograaf die heel enthousiast is!

10101

We zijn erg tevreden over Simon. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, elk moment van de dag is erg goed vastgelegd. Simon is fijn in de omgang en komt zijn afspraken na.
Ook prettig dat we snel de foto’s en het album kregen.

10101

Simon leren kennen op een trouwbeurs en gelijk enthousiast. Een gezellig praatje bij ons thuis aan de keukentafel en het doorgeven van onze wensen heeft de doorslag gegeven. Met oog voor detail heeft hij prachtige foto’s gemaakt. Het fotoboek ziet er fantastisch uit. Wij zijn ontzettend blij dat Simon aanwezig was op onze bruiloft, bedankt voor de prachtige herinneringen.

10101

Simon is een zeer enthousiaste fotograaf die de sfeer van de dag goed aanvoelt. Hij is aanwezig, maar op een prettige manier. En bovenal maakt hij prachtige foto’s!

10101

We zijn super blij dat Simon onze mooiste dag heeft vastgelegd. Simon zorgt voor prachtige foto’s en is ook een super fijne persoon om erbij te hebben!

10101

Afgelopen week hebben we bij Simon ons fotoboek op mogen halen nadat we al konden genieten van een geweldige slideshow en de digitale foto’s. We zijn waanzinnig enthousiast over het resultaat. Wat een composities en kleuren. Alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt!

10101

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat is precies wat Simon heeft kunnen vastleggen tijdens onze dag. Naast een fantastische fotograaf was het ook echt gezellig en hebben we meerdere keren hardop gelachen! Je trouwdag is spannend maar Simon, jij doet je werk op zo’n fijne manier dat wij ontspannen door onze dag zijn gegaan en hebben kunnen genieten! Bedankt!

10101

Een relaxte, gezellige en vrolijke fotograaf. Wat een prachtige foto’s met elk een uniek idee waaruit een uniek plaatje! Wij zijn er onwijs blij mee.

10101

Top fotograaf die absoluut weet wat hij doet. Ook fijn in de omgang en zorgt ook tegelijkertijd voor een ontspannen sfeertje. De gasten hebben dit ook als zeer fijn ervaren.
En als je dan ook nog zulke gave foto’s te zien krijgt dan kunnen wij niet anders dan een 10 geven. Absoluut top!

Pink Lemon Cards