Different People Different Styles..

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal andere wensen, helemaal als het gaat om mooie foto's van de meest onvergetelijke dag. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn. Bekijk voorbeeld albums en geef aan wat jullie smaak is.. Photos4ever maakt reportages in allerlei stijlen.. Neem eens een kijkje op mijn website www.photos4ever.nl

Spreekt het jullie aan? Maak dan die vrijblijvende afspraak bij jullie thuis. Het kost je slechts een kopje koffie en anderhalf uur van jullie tijd.

Simon Meindertsma
Enthousiast – Vakkundig maar bovenal lekker mijzelf!

31 Ervaringen

10101

Wat een ongelooflijk fijne ervaring was het om Simon als fotograaf om ons heen te hebben op onze trouwdag. Wij (allebei camera-schuw) hebben ons vanaf het eerste moment volledig op ons gemak gevoeld bij Simon – en dat heeft ervoor gezorgd dat onze dag heel relaxed, intiem, gezellig en vooral heel ‘ons’ is geweest. Veel van onze gasten dachten zelfs dat Simon bij onze vaste vriendenkring hoorden.
Wij hebben inmiddels een paar ruwe foto’s mogen zien en die zijn al zo prachtig!

10101

Via onze videograaf zijn we bij Simon terecht gekomen. De videograve had 10 fotograven aanbevolen waarvan wij los van elkaar direct voor de fotografie kunsten van Photos4ever zijn gevallen. Vervolgens afgesproken met Simon en vanaf het eerste telefoontje wisten we het direct; dit is dè fotograaf die je er bij wil hebben op je bruiloft! Buiten de geweldig mooie kwaliteit van de foto’s weet Simon het perfecte plaatje te schieten op het juiste moment zowel bij geposeerde foto’s als op de vele spontane momenten gedurende de hele dag. Daarnaast is Simon een suuuuuper fijn en gezellig persoon, hij stelt je op je gemak, hij maakt het gezellig maar regelt ook alles wat er van hem verwacht wordt en zelf meer dan dat! Vooraf hadden wij ons maar half kunnen realiseren hoe belangrijk het is dat een fotograaf aan dit soort eigenschappen voldoet; de dag zelf merk je pas hoe geweldig het is dat een fotograaf die de hele dag je op de voet volgt iemand is waarmee je zo goed klikt! Simon is de persoon die je bruiloft daarmee nog onvergetelijker maakt dan het al is!

10101

Na het eerste gesprek wisten we het zeker, Simon gaat ze maken, waarschijnlijk de mooiste foto’s van ons leven! Op de dag zelf voelde hij perfect aan, waar hij met z’n aanstekelijke enthousiasme initiatief kon nemen en waar hij even op de achtergrond moest blijven. We hebben genoten van z’n aanwezigheid op onze trouwdag en hebben een prachtige collectie foto’s om voor altijd terug te kijken op deze bijzondere dag! Simon bedankt!

8,9101

Met heel veel plezier/ vakmanschap heeft hij onze mooiste dag weten vast te leggen!

8,9101

Met heel veel plezier/ vakmanschap heeft hij onze mooiste dag weten vast te leggen!

10101

Super fotograaf, prachtige foto’s!

10101

Simon is een fotograaf die zijn vak verstaat. Super mooie trouwfoto’s met oog voor details, pure kleuren en spontaniteit.

10101

Geweldige fotograaf, zowel persoonlijk als professioneel; ontzettend fijne manier van werken met schitterende resultaten!

10101

Simon is een fotograaf met passie voor zijn vak, dat zie je niet alleen terug in de prachtige foto’s die hij maakt, maar ook in zijn persoonlijkheid (open en gezellig). Simon wist de dag precies zo vast te leggen, zoals wij deze ook in onze herinnering hebben. Top foto’s, top fotograaf!

8,0101

Alweer iets meer dan 7 jaar geleden, maar wij kijken nog steeds terug op een zeer mooie dag obv van onze herinneringen maar ook de prachtige foto’s die wij nog vaak kijken. Doordat de fotograaf de locatie beter kende dat wij en zeer originele en leuke ideeen had, hebben wij erg mooie foto’s als herinnering.

10101
10101

Beste fotograaf die wij ons konden voorstellen! Stelt je enorm op je gemak. En echt een verrassend mooi eind resultaat!

10101

Top fotograaf! Binnen 1 dag hoort hij al bij de familie. Erg leuke, fijne & gezellige man. Wij denken nog vaak aan hem.

10101

Mede door Simon hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Zijn enthousiasme, oog voor detail en perfect aanvoelen van sfeer en een zeer divers gezelschap maken hem tot een topfotograaf!! Wij zouden hem aan ieder toekomstig bruidspaar van harte aanbevelen.

10101

De meest gezellige en fotograaf met het mooiste eind resultaat

9,9101

nog steeds onwijs blij met onze keuze! Wat is Simon toch een geweldige fotograaf en ook nog eens met een leuk karakter! Wat wil je nog meer!

9,7101

Top fotograaf!! Mooie creatieve foto’s. Gemaakt met veel enthousiasme. We kijken de foto’s met heel veel plezier terug.

10101

Simon is een hele vrolijke, ontspannen en gezellige fotograaf die zorgt voor een goede sfeer en fantastische foto’s maakt!

10101

Photos4ever, oftewel Simon kwam bij ons binnen voor een intake gesprek. Hij was er rond 8 uur ‘s avonds, en het voelde vertrouwd. We zaten gezellig te kletsen over vanalles en nog wat. We keken op de klok, toen bleek het half 12 te zijn. We hadden het nog niet eens over de fotoreportage gehad! Oeps! Toch nog even gauw zijn werk bekeken, maar door het gezellige gesprek was het wel duidelijk, Simon werd onze fotograaf.
De dag zelf was perfect. Simon heeft veel oog voor detail, weet de fijnste en mooiste plekjes te vinden. We hebben een fantastische dag gehad. Bij het ontvangen van de foto’s vielen we van de ene verbazing in de andere. Wat een prachtige foto’s, ongelofelijk! We ontvingen een groot album, 2 albums op klein formaat en alle foto’s digitaal. Later nabestellen van een album ging ook perfect.
Al met al is Simon een topfotograaf, een gezellige man en kan ik hem aanraden aan iedereen!

9,5101

We hebben een super mooie dag gehad en vooral daardoor prachtige foto’s met boordevol herinneringen.
Simon, je bent een super vrolijke persoon met vol enthousiasme en geniet ieder moment van je werk.
Je straalt net als wat wij deden die dag! Ga vooral zo door en blijf genieten!!

8,5101

Na een fijne kennismaking boekten we een super gave loveshoot in het centrum Den Bosch. Relaxte sfeer en een fantastisch resultaat! Een paar maanden later natuurlijk de trouwdag. Van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat bruist Simon van energie. Hij heeft alle mooie momenten perfect vastgelegd en het fotoboek is prachtig.

10101
9,0101

Simon zorgt voor een leuke en ontspannen sfeer en maakt prachtige foto’s. Elk detail legt hij vast, zo beleef je deze mooie dag steeds weer opnieuw als je in het album kijkt. Een top fotograaf!

9,0101

Simon heeft onze dag fantastisch vastgelegd, het zijn ontzettend mooie foto’s geworden. Het geleverde album is ook van erg goede kwaliteit. Daarnaast is Simon gewoon een geweldige persoon om bij je bruiloft te hebben. Van veel van onze gasten complimenten gehad over de foto’s, en over de interactie met Simon!

10101

Wij zijn heel blij met Simon (van Photos4ever) als persoon en fotograaf op onze bruiloft. Het is nu al meer dan 7 maanden geleden dat wij zijn getrouwd en we kijken nog steeds superpositief terug naar zijn toegevoegde waarde op deze bijzondere dag. We zouden hem aan ieder aanstaand bruidspaar zonder twijfel van harte aanbevelen.
Onze eerste ontmoeting met Simon voelde al meteen goed. Hoewel wij 1,5 uur rijden van Tiel wonen, vond hij het geen probleem om vrijblijvend helemaal naar ons toe te komen. Simon kwam over als een vrolijk, open en eerlijk persoon die bovendien (niet onbelangrijk) zeer indrukwekkende foto’s kan schieten. Dit gevoel bleef tijdens onze latere besprekingen (bij ons thuis en via de mail).
In de loop van onze huwelijk heeft hij zich werkelijk verdiept in ons als personen en als stel. De prachtige foto’s die hij maakte tijdens onze bruiloft weerspiegelen daarom perfect het gevoel dat wij die dag hadden.
Simon is niet alleen onze bruidsfotograaf geweest. Hij heeft meegedacht over het verloop van onze dag, advies gegeven over welke series we moesten kijken in afwachting van onze bruiloft en Wing Ho bijgestaan in de zenuwachtige uurtjes voor de daadwerkelijke eerste ontmoeting met Sandra. Hij is van nature een allemansvriend (in de meest positieve zin van het woord). Dit kwam bijvoorbeeld naar voren tijdens onze bruidsrapportage, waarin hij heel leuk omging met alle goedbedoelde adviezen van moeders en vriendin. Wat hebben wij toen veel plezier gehad, trouwens!
Binnen 1 week na onze bruiloft waren alle foto’s reeds bewerkt, geupload en kregen we al een eerste voorstel voor ons album binnen. De kleine wijzigingen die we in etappes wilden aanbrengen, konden gemakkelijk worden aangegeven en werden snel verwerkt. Het eindresultaat is daadwerkelijk prachtig!
Professioneel hebben wij niets op Simon aan te merken. De communicatie verliep altijd zeer vlot. De zakelijke afhandeling van alles was verzorgd en duidelijk. Simon is enorm flexibel en levert enorm veel kwaliteit voor de prijs die hij vraagt.
Er zijn nog wel meer dingen die we over Simon zouden willen zeggen (creatief, leergierig, modern, kundig doch bescheiden, aanstekelijk enthousiast, …), maar we willen nog maar één ding zeggen:
Beste aanstaand bruidspaar, wij hebben geen moment spijt gehad van Simon als onze bruidsfotograaf en weten zeker dat jullie dat ook niet zullen hebben!

10101

De meest enthousiaste fotograaf van Nederland, die voor mijn bruiloft op Curacao, Nederland met alle liefde een week heeft verlaten om de mooiste foto’s te maken. Het fotoboek ziet er fantastisch uit! Wij hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen!

10101

Met Simon erbij heb je een top dag en gegarandeerd lachend op de foto! En dan het resultaat.. de foto’s zijn geweldig!

10101

Hij maakt hele mooie foto’s!!

10101

In 1 woord geweldig. Vanaf het eerste gesprek al een goed gevoel! Echte vakman, super fotograaf en een geweldige man met een hoop humor. Simon dacht mee en hield ook een oogje in het zeil of alles goed liep. We hadden geen ceremoniemeester dus dat pakte hij er ook een beetje bij. Naast fotograaf en parttime ceremoniemeester was hij ook gewoon als gast, tenminste zo stelde hij zich op. Gezellig praatje maken met iedereen, maar wel constant bezig met de fotomomenten. Wij hebben er zeker geen spijt van en willen iedereen aanraden om in ieder geval het gesprek met Simon aan te gaan.

10101

Geweldige fotograaf, maakt prachtige foto’s, denkt mee en heeft goede humor, we hebben ontzettend met hem gelachen.

Simon Meindertsma
Beste Gerbert en Linda, Wow wat een mooi compliment kan je krijgen. We hebben zeker een hoop lol gehad met super vette foto's!
10-10-17
9,3101
Pink Lemon Cards