Different People Different Styles..

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal andere wensen, helemaal als het gaat om mooie foto’s van de meest onvergetelijke dag. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn. Bekijk voorbeeld albums en geef aan wat jullie smaak is.. Photos4ever maakt reportages in allerlei stijlen.. Neem eens een kijkje op mijn website www.photos4ever.nl

Spreekt het jullie aan? Maak dan die vrijblijvende afspraak bij jullie thuis. Het kost je slechts een kopje koffie en anderhalf uur van jullie tijd.

Simon Meindertsma
Enthousiast – Vakkundig maar bovenal lekker mijzelf!

91 Ervaringen

10101

Simon weet met humor en professionaliteit alle mooie momenten vast te leggen, van kleine intieme momenten tot groepsfoto’s. Aan alles merk je zijn ervaring en creativiteit. In ons geval toverde hij een vrij gewoon straatbeeld om tot een super romantisch decor voor onze foto’s samen. Echt prachtig. We voelden ons helemaal op ons gemak bij Simon, die ons ook hele duidelijke aanwijzingen gaf. Het was heel leuk om die shoot samen te doen. Ook de rest van de dag, met de ceremonie en de kerkdienst, was Simon op zeer professionele wijze bezig om alle spannende, grappige, bijzondere en liefdevolle momenten op beeld te krijgen. Na afloop van de bruiloft was onze digitale gallerij snel en makkelijk toegankelijk. De foto’s brengen het gevoel van die dag weer helemaal terug!

10101

Een fotograaf met echte passie voor zijn vak.

10101

Simon is echt een topfotograaf en ik kan hem iedereen aanbevelen. Direct tijdens ons eerste kennismakingsgesprek klikte het en hij neemt echt de tijd voor je. Ook tijdens onze grote dag was het fijn om Simon erbij te hebben. Hij mengde zich goed in het gezelschap, heeft alle bijzondere momenten vastgelegd en kwam zelf met veel ideeën. Maar natuurlijk het belangrijkste: de foto’s zijn fantastisch. Wat een prachtige foto’s! Wij zijn zo blij met de foto’s en hebben geen moment spijt van onze keuze! Bedankt Simon!

10101

Bij Simon, Photos4ever terecht gekomen in onze zoektocht naar de perfecte fotograaf om onze trouwdag vast te leggen. Na het eerste kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk: Simon moet onze trouwdag vastleggen. De (online) presentatie van zijn werk en de manier waarop hij over zijn vak praat gaven voor ons de doorslag. Simon is de hele dag in de weer geweest en heeft er een fantastische reportage van gemaakt, die bestaat uit een mix van ’traditionele’ trouwfoto’s en ongedwongen herinneringen. Hij liep op zijn gemak tussen de gasten en viel nauwelijks op. Wij hebben er een prachtig album aan overgehouden en kijken met plezier terug naar de foto’s. Simon als huwelijksfotograaf is een absolute aanrader!

10101

Simon is een goede fotograaf met goede ideeen. Maar luistert ook zeker naar de wensen van zijn klanten. Heel flexibel en super gezellig in de omgang! Ik zou Simon zeker aanraden!

10101

Simon is vanaf de eerste kennismaking ontzettend behulpzaam en denkt met je mee en zal ook aan je wensen voldoen. Hij is daarnaast ontzettend goed bereikbaar en reageert snel, zowel voor als na de bruiloft. Bij het samenstellen van het trouwalbum had Simon vaak enkele uren nadat wij onze opmerkingen hadden gemaakt, de wijzigingen alweer doorgevoerd. 

Simon mixt met je gasten en je merkt nauwelijks dat hij ondertussen foto’s (heeft ge)maakt. Wij zijn dus hartstikke blij geweest met Simon en ook met het eindresultaat.

10101

Wij zijn zo blij met Simon als fotograaf op onze bruiloft! Simon is enthousiast, vriendelijk, grappig en vakkundig. We voelden ons erg op ons gemak bij Simon en we hebben voor, tijdens en na de bruiloft heel goed contact gehad. Van onze gasten hebben we ook alleen maar positieve reacties gehad. Simon lijkt altijd bereikbaar te zijn, behalve als hij slaapt.

Na de bruiloft stuurde Simon al heel snel een slideshow met een selectie van de foto’s. Dan heb je alvast wat te kijken als je heerlijk op huwelijksreis bent. Ook handig voor nieuwsgierige gasten, die stuur je dus gewoon de slideshow.

Kies je Simon? Dan weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt. Het enige wat je zelf nog moet doen is lachen ;-).”

10101

Vanaf de kennismaking heeft Simon ons als bruidspaar het volledige vertrouwen gegeven dat wij in zee zouden gaan met een professionele en prettige fotograaf. Liet zijn portfolio vol van prachtige foto’s met trots zien en is als persoon prettig in omgang. Hierna was het contact laagdrempelig en bewijst snel te reageren op vragen. Stelt zich gedurende ons proces ook flexibel op, zeker in de onzekere Covid ontwikkelingen is dit heel prettig gebleken. Voorafgaand aan onze dag meerdere keren contact gehad, deels inhoudelijk ter voorbereiding, maar heeft vooral geïnvesteerd in kennismaken. Doel, op je gemak zijn zodra er een camera op je neus staat. Juist het laagdrempelige, het brutale, de humor en het feit dat je weet dat er een professional voor je staat heeft voor ons hele natuurlijke en waardevolle foto’s opgeleverd. Ontzettend blij met het resultaat! Heeft een mooi boek aangeleverd en stelt zich betrouwbaar en proactief op als blijkt dat de drukker een fout gemaakt heeft. Gaat voor kwaliteit en niks minder, als “klant” geen seconde getwijfeld aan de kunde en passie van Simon. Simon is een fotograaf die tijdens de dag leuk aanwezig is zonder in de weg te lopen. Stelt mensen op hun gemak en mengt zich heel natuurlijk in het gezelschap. Nogmaals, dank en complimenten voor het mooie werk!

10101

“Wat hebben wij een geluk gehad dat we per toeval in contact zijn gekomen met Simon! Onze eerste afspraak ging via Teams en voelde meteen goed. Simon wist precies wat we wilden, kwam zelf met leuke ideeen, legden alles netjes uit hoe het werke wat wel en wat niet bij de prijs inzat. En niet geheel onbelangrijk we hadden meteen lol met elkaar. Het contact naar de bruiloft toe werd alleen maar beter en daardoor voelde wij ons heel veilig om op de foto gezet te worden. Professionaliteit en kwaliteit ten top en dan ook nog kunnen lachen dat is wel de gouden formule waardoor Simon ons hart heeft gestolen. Sinds vandaag hebben wij het album ontvangen: we zijn zo ontzettend blij met het resultaat. Zo kunnen we zo vaak als we willen nogmaals de dag herbeleven. Simon je bent een topper!”

10101

Simon, een fotograaf én sfeermaker in één! Toen we zijn plaatjes zagen en 5minuten met hem spraken, waren we direct verkocht. We hadden een hele toffe klik en dat bleek ook wel op onze dag! Alle gasten hebben de foto’s ter inzage gekregen en zeiden; wat een toffe en gezellige fotograaf en wat een prachtige plaatjes, het is net een sprookje waar je naar terug kijkt! Wij raden Simon zeker aan voor mensen die zelf ook van de gezelligheid zijn, van humor houden en na een top dag hele mooie foto’s als herinnering te krijgen! Bedankt Simon voor de topdag en het lachen!

10101

Met Simon hebben wij een gouden greep gemaakt, een top fotograaf die makkelijk omgaat met de te fotograferen personen, iedereen in de juiste pose weet te krijgen en altijd een lach op je gezicht kan toveren, een man met oog voor detail, en ook het album was een kers op de taart.

10101

Met Simon als fotograaf ben je verzekerd van geweldige foto’s én een gezellige daggast! Voor de kennismaking hebben wij gebeld via skype en het komt maar zelden voor dat je bij een kennismaking pijn aan je wangen hebt van het lachen na ruim een uur videobellen. We voelden meteen een klik en het was geen seconde ongemakkelijk. Dit was voor ons een belangrijke eis voor een (bruiloft)fotograaf.

Op de dag zelf was het ook niet ongemakkelijk. Simon is super enthousiast en vrolijk, waardoor er snel gelachen wordt. Best belangrijk voor bruidsfoto’s haha. Er was goed contact tijdens de voorbereiding en op de dag zelf.

Onze gasten hebben het nu nog over Simon; “wat een leuke man is dat!” En de foto’s die we ontvangen hebben.. wauw! Onbeschrijfelijk! We zijn ontzettend blij dat we voor Simon hebben gekozen en zouden hem iedereen aanraden. Bedankt voor alles Simon 🙂

10101

Wij hebben een super mooie bruiloft gehad, de dag gaat zo voorbij, en met deze fotograaf mis je niks van je bruiloft hij legt alles vast !
Een leuke spontane maar ook wel grappige fotograaf waarmee de sfeer heel ontspannen is!
Waarmee als eindresultaat prachtige foto’s !
En de foto’s krijg je super snel! En het album !
Simon is een topper! Zeker aan te raden.

9,0101

Super blij met onze foto’s en het album. Prettig om met Simon te werken. Denkt mee, zoekt mooie settings op en is gezellig. Prachtige dag gehad die we mede dankzij de foto’s nooit meer vergeten.

10101

Simon heeft een fantastische bijdrage geleverd aan onze trouwdag.

De foto’s zijn prachtig geworden en laten erg mooi het verloop van de dag zien. Belangrijk voor ons wat dat foto’s vooral spontaan moesten zijn wat Simon super heeft gedaan door op te gaan tussen de gasten.

Ondanks dat Simon deze dag voor het eerst samenwerkte met onze videograaf is ook dit fantastisch gegaan.

Kortom Simon is zeker een aanrader!!!

10101

Simon van Photos4ever is een top fotograaf met passie voor het vak. Dit resulteert in prachtige foto’s! Ook zijn service en klantvriendelijkheid zijn top. Mede dankzij hem was onze prachtige dag nog mooier!

10101

Wauw! Wat hebben wij een geweldige bloesembruiloft gehad! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten en de dag aan het herbeleven met de prachtige foto’s. Simon legt precies de spontane momenten en mooie herinneringen van de dag vast. Echt super knap hoe hij die momenten weet vast te leggen. Dit bewijst maar weer dat hij een echte professional is in zijn vak.
Zijn fotografiekunsten en hoe hij is als persoon is in één woord ‘fantastisch’! Wij zijn fan van hem!

10101

Simon is een enthousiaste, fantastische fotograaf die zeker op onze trouwlocatie de juiste plekjes kent. Hij stelde ons op ons gemak en gaf goede tips voor mooie foto’s. Ook na de na de trouwdag zelf reageert hij snel en had hij binnen een paar dagen al een slideshow met de mooiste foto’s. Tenslotte kregen we veel ruimte voor aanpassingen in het fotoboek nadat Simon een voorzet had gedaan.

10101

Op 4 maart 2021 zijn wij getrouwd. Ondanks de lockdown en het regenachtige weer, hebben wij een geweldige dag gehad.

We hebben Simon ontmoet op een trouwbeurs, waarbij zijn foto’s eruit sprongen. Na gezellig gekletst te hebben, kwamen we al snel tot de conclusie dat we Simon graag als fotograaf wilde op onze dag. Het contact hebben we als erg prettig ervaren. Simon dacht goed mee, wat erg fijn was.
Op de dag zelf zorgde Simon regelmatig met een grapje dat we ontspannen waren
tijdens de fotoshoot. Simon heeft prachtige foto’s gemaakt waar wij nu nog van na kunnen genieten. Simon bedankt voor de geweldige foto’s en je flexibiliteit!

10101

Wij hebben een fantastische dag gehad mede door Simon. Hij is heel gezellig om erbij te hebben en is aardig tegen iedereen. Hij heeft zelfs voor ons thee gehaald in de ochtend toen ik in de make-up moest. Door zijn luchtige en gezellige houding wordt je zelf ook wat minder zenuwachtig. Kortom, een aanwinst. Wij raden hem zeker aan.

10101

Door corona zijn onze bruiloftplannen wel vijf keer veranderd en we hadden dan ook ontzettend veel geluk gehad dat Simon het weekend voor onze bruiloft nog beschikbaar was en onze bruiloft wilde fotograferen. Simon was een gezellige fotograaf die alle spontane momenten super vastlegde en zelf veel goede ideeën had voor de herfstige fotoshoot buiten. De foto’s zijn mooier geworden dan we hadden durven hopen! We kregen het digitale album ontzettend snel binnen. Simon, bedankt voor je flexibiliteit en de mooie foto’s!

10101

Afgelopen september was onze bruiloft met Simon als fotograaf. Zowel tijdens de voorbereiding als dag zelf was het erg prettig samenwerken met Simon. Simon kende de locatie uitstekend en wist zo de perfecte foto’s te maken. Daarnaast kon hij erg goed met de gasten overweg, wat zorgde voor een prettige sfeer.

Ook bij het samenstellen van het fotoboek nam hij uitgebreid de tijd om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken en de juiste foto’s te selecteren.

Kortom een erg leuke en professionele fotograaf die je zeker niet zal teleurstellen!

10101

Simon is een hele lieve, warme man met gevoel voor humor, is super sociaal en heeft veel geduld. We hebben uren lang zitten kletsen tijdens ons eerste gesprek en het klikte meteen. Dat wij niet een heel standaard bruidspaar zijn, heeft ie goed opgemerkt. Ik moest en zou een foto hebben tussen de koeien met mijn trouwjurk en gouden Nike airmax. Dit werden er nog net geen 100 en iedere foto was wel raak. Niets is Simon te gek, wij vragen en klikt, en klikt en klikt vervolgens net zo lang totdat wij niet meer kunnen kiezen welke foto het allermooist is. Wij zijn Simon ontzettend dankbaar, want op onze grote dag viel hij niet op, zorgde voor een heerlijk ontspannen sfeer bij de gasten en heeft hij onze dag zo waaaaaaaaaanzinnig briljant vastgelegd dat we bijna zouden zeggen: “als we het overnieuw doen, doen we het precies zo, dus ook met Simon”” . We beleven onze dag iedere keer opnieuw bij het zien van de foto’s. Het album is waanzinnig en ook super gebruiksvriendelijk. Ook de communicatie is echt top! Even een belletje en vrijwel meteen antwoord op een appje. Vooral het appje: “hoe is het met de zenuwen” een dag van te voren, heeft ons heel goed gedaan en was voor ons al meteen het teken dat wij de juiste man hebben gekozen. Tot mei Simon, dan mag je ons op ons best vastleggen: HET FEEST! We zetten de nikes vast in de boenwas en zullen we jou eens echt laten zien wat dansen is 😉 . Dankjewel voor alles topper. Heel veel liefs, Babs & Pieter

10101

Simon is heel erg vriendelijk en enthousiast. Ook in tijden van corona denkt hij goed mee en komt verassende ideeën. Ook waren we een van zijn eerst bruiloften met de ceremonie in de kerk, hij heeft dit prachtig vastgelegd.

De video met de foto’s die hij maakt snel na de bruiloft met een hoop foto’s van de dag is echt fantastisch!! Het volledige album was super goed samengesteld en de tools om wijzigingen door te voeren zijn erg gebruiksvriendelijk.

Bedankt Simon!

10101

In één woord geweldig. Geweldige foto’s, geweldige sfeer en een geweldige fotograaf als persoon. De foto’s zijn snel en erg mooi geleverd. Top trouwalbum!

Op de dag zelf hadden wij ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen. Simon weet de mooie plekken goed uit te kiezen en heeft oog voor detail. Zijn humor zorgt ervoor dat je wel spontaan op de foto’s moet lachen.

Wij zijn mega blij met het eindresultaat en bevelen Simon dan ook ten zeerste aan!

10101

Simon heeft in augustus onze bruiloft vastgelegd en we kunnen hem van harte aanbevelen. Hij is creatief, meedenken en maakt echt de prachtige foto’s. Daarnaast is het een hele fijne man met veel humor, die daardoor ook de gasten goed weet mee te krijgen voor het maken van mooie foto’s!

10101
10101

Op 22 augustus zijn wij Corona proof getrouwd. Prachtige locatie met een ceremonie en uitgebreide borrel met 40 gasten. Het was zo leuk om Simon erbij te hebben. Hij is heel sociaal en mengt makkelijk in het gezelschap. Hij heeft hele leuke humor en maakt je echt aan het lachen, waardoor de foto’s heel spontaan en mooi zijn. Hij heeft veel goede ideeën voor de foto’s en hij ziet echt alles. Toen ik de foto’s terug keek begreep ik hoeveel ik had gemist. De foto’s van de ceremonie en de fotoshoot zijn ook prachtig. Hij heeft echt oog voor je als bruidspaar en weet de goede kanten vast te leggen! Het contact voor en na de bruiloft was ook goed en we kregen zelfs binnen een paar dagen de foto’s al. Dus niet twijfelen & boeken!!!

10101

Wat waren wij blij met jou als fotograaf voor onze grote dag!

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf! Dat klopt 100%.
Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Het klikte meteen vanaf het kennismakingsgesprek.
Wat zijn wij blij met het resultaat en de snelle levering van zowel de slideshow als het album.

Simon bedankt voor alles!

10101

Perfecte fotograaf. Hij heeft onze bruiloft in Italië vastgelegd.
Simon is een vakman en we raden hem zeer zeker aan

10101

Wij hebben Simon leren kennen via Kasteel Wijenburg, onze trouwlocatie, waar hij gast aan huis is. Simon kwam bij ons thuis voor een kennismaking en er was meteen een klik! Simon is een enorm enthousiaste leuke vent die je meteen op je gemak stelt. Meer fotografen hebben we ook niet leren kennen, het was voor ons wel duidelijk dat we aan Simon een perfecte hadden! Omdat we allebei niet zo goed zijn in ’spontaan’ op de foto gaan hebben enkele maanden voor onze bruiloft een pre-weddingshoot gedaan. Een super goede manier om te wennen aan het foto’s maken en om Simon te leren kennen! En uiteraard hebben we daar super mooie foto’s aan over gehouden!
En dan over de dag… als gast aan huis bij het kasteel kent Simon werkelijk elk hoekje en gaatje en weet hierdoor de meest prachtige foto’s te maken! Simon krijgt het voor elkaar om elk emotioneel, mooi en grappig moment vast te leggen zonder dat je hier erg in hebt! Hij heeft oog voor details, geeft hele goede tips en maakt het foto’s maken meer dan ontspannen! Ondertussen stelt hij ook alle gasten op hun gemak en is in voor een dolletje. Hij is er van het begin tot het eind bij, geen gezeur over het aantal uren, hij mengt zich tussen de gasten en drinkt een drankje mee! We hebben een super gaaf trouw-album gekregen, werkelijk alles is mogelijk! Een prachtige herinnering aan deze prachtige dag!

10101

Wat een topper! Allereerst zijn we enorm blij met de digitale foto’s en de trouwalbums die we hebben ontvangen! Super gemaakt. Daarnaast zijn we ook heel blij met het contact wat we vooraf hebben gehad. De informatie was goed en tijdig, Simon was goed bereikbaar en altijd bereid om tips te geven of met ons mee te denken. We hadden ook vanaf moment één een klik. Ook op de dag zelf was het top. Simon doet echt mee met de gasten zelf en staat niet vanaf de zijlijn plaatjes te schieten. Op de shoot na waren we zowat vergeten dat er een fotograaf aanwezig was. We hebben dan ook veel spontane plaatjes gekregen. Van de gasten hebben we veel complimenten gekregen over Simon zijn werk en zijn karakter. We raden hem dan ook echt aan iedereen aan.

10101

Tijdens het kennismakingsgesprek was er direct een klik. Simon denkt met je mee, geeft je tips en is erg gezellig! Tijdens de grote dag was Simon als eerste aanwezig op Kasteel Sterkenburg. Vrolijk zoals altijd kwam hij ons opwachten bij de grote deuren. Met oog voor detail heeft hij alle momenten van deze dag perfect vastgelegd. Zelfs onze (bijna) onmogelijke wens om vanaf de kasteeltoren een foto met de grootste kerstboom te maken werd vervuld. Iedereen is dolenthousiast over de mooie foto’s en de professionaliteit van Simon. Wij zullen je bij iedereen aanraden als ze ons om advies vragen

10101

Simon was de fotograaf op onze bruiloft en wij zijn nog steeds erg blij met onze keuze voor hem als fotograaf. Hij is een hele sympathieke vent die makkelijk contact legt met de gasten, dit is ook weer terug te zien in de foto’s. Op de dag zelf is hij van begin tot eind aanwezig en heeft veel passie om de mooiste plaatjes te schieten.

De foto’s heeft hij snel bij ons opgeleverd en ook het boek was snel klaar. Eindresultaat is erg mooi en zijn wij nog steeds erg blij mee! Bedankt Simon!!

10101

Wij hebben Simon leren kennen op een trouwbeurs. Meteen was er een klik en zijn enthousiasme sprak ons zeer aan. Simon is open, heeft humor en hart voor zijn werk. Tijdens onze trouwdag stelde Simon iedereen op zijn gemak. Hij mengt zich tussen de gasten en weet leuke details van de dag vast te leggen. Het trouwalbum heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Door het fotoboek kunnen we onze fantastische dag weer herbeleven en heerlijk nagenieten. We krijgen heel veel complimenten over de foto’s en over Simon. Dank je wel Simon; je bent echt een aanrader!

10101

Simon is wat ons betreft echt een aanrader als Trouwfotograaf.
Simon is iemand die zijn vak goed verstaat en die kwaliteit, klantgerichtheid en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Simon heeft echt prachtige foto’s gemaakt! hier zijn wij hem erg dankbaar voor.

Pink Lemon Cards