Different People Different Styles..

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal andere wensen, helemaal als het gaat om mooie foto’s van de meest onvergetelijke dag. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn. Bekijk voorbeeld albums en geef aan wat jullie smaak is.. Photos4ever maakt reportages in allerlei stijlen.. Neem eens een kijkje op mijn website www.photos4ever.nl

Spreekt het jullie aan? Maak dan die vrijblijvende afspraak bij jullie thuis. Het kost je slechts een kopje koffie en anderhalf uur van jullie tijd.

Simon Meindertsma
Enthousiast – Vakkundig maar bovenal lekker mijzelf!

45 Ervaringen

10101

Afgelopen week hebben we bij Simon ons fotoboek op mogen halen nadat we al konden genieten van een geweldige slideshow en de digitale foto’s. We zijn waanzinnig enthousiast over het resultaat. Wat een composities en kleuren. Alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt!

10101

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat is precies wat Simon heeft kunnen vastleggen tijdens onze dag. Naast een fantastische fotograaf was het ook echt gezellig en hebben we meerdere keren hardop gelachen! Je trouwdag is spannend maar Simon, jij doet je werk op zo’n fijne manier dat wij ontspannen door onze dag zijn gegaan en hebben kunnen genieten! Bedankt!

10101

Een relaxte, gezellige en vrolijke fotograaf. Wat een prachtige foto’s met elk een uniek idee waaruit een uniek plaatje! Wij zijn er onwijs blij mee.

10101

Top fotograaf die absoluut weet wat hij doet. Ook fijn in de omgang en zorgt ook tegelijkertijd voor een ontspannen sfeertje. De gasten hebben dit ook als zeer fijn ervaren.
En als je dan ook nog zulke gave foto’s te zien krijgt dan kunnen wij niet anders dan een 10 geven. Absoluut top!

10101

Vanaf het eerste contact meteen een klik! Een ontzettend leuke kerel. Simon paste daarmee heel goed tussen onze bruiloftsgasten. Bij de foto’s is het erg goed gelukt om het gevoel van ons en de gasten, maar ook van de dag vast te leggen. De mix van spontane en geposeerde foto’s is erg mooi geworden en is zeker terug te zien is het mooie trouwalbum. Superblij zijn we met het afgeleverde werk en de samenwerking.

10101

Wij hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen dan Simon. Vanwege zijn enthousiasme en de manier waarop hij met ons mee heeft gedacht, hebben niet alleen heel mooie foto’s (en een mooi album!), maar leek het voor ons net of een goede vriend de foto’s nam. Dat alles zorgt ervoor dat je ontspannen bent tijdens de fotoshoot. En samen met zijn kundigheid zorgt dat ervoor dat wij enorm mooie foto’s hebben en zeer tevreden zijn.

10101
10101

Simon is een uitstekende fotograaf die de sfeer goed aanvoelt en met zijn persoonlijkheid iedereen op zijn gemak weet te stellen. Hij heeft een gave om juist die momenten op de foto vast te leggen, die bijzondere foto’s opleveren. Het door Simon samengestelde album gaf het verhaal van onze trouwdag weer in prachtige foto’s en is een lust om door te bladeren en de dag te herbeleven.

10101

Via onze trouwlocatie (Kasteel Wijenburg) zijn wij in contact gekomen met Simon. Vrij snel konden wij een afspraak met hem maken en is hij savonds op de koffie geweest. Er was meteen een klik, het gesprek was heel open en gezellig! We waren er dan ook al snel uit dat hij onze fotograaf zou worden, zowel voor de loveshoot als op onze bruiloft.

Op onze trouwdag hebben we het ontzettend leuk gehad met Simon! Hij stelt je echt op je gemak met zijn grapjes en zo krijg je hele spontane en vrolijke foto’s! Onze gasten waren helemaal verliefd op hem en we hebben diverse keren de vraag gehad hoe we aan Simon kwamen en of we hem al langer kenden.

10101

Wat zijn wij blij met Simon als onze trouwfotograaf! Simon is betrokken, duidelijk, neemt de tijd, luistert goed naar je wensen, is professioneel en heeft oog voor detail. Hij heeft echt een perfecte weergave gegeven van onze speciale dag. Het album is prachtig geworden. Ontzettend bedankt Simon!

9,8101

Simon is een hele enthousiaste en spontane fotograaf die voor een ontspannen sfeer zorgt tijdens de fotoshoot en door de dag heen. Simon is altijd in voor een gezellig praatje en iedereen kon goed met hem lachen op onze dag. De foto’s hadden wij super snel en het fotoboek is echt prachtig geworden, de kwaliteit straalt van de foto’s!

10101

Simon is een spontane,gezellige,leuke fotograaf die zich aanpast aan de wensen. Maakt geweldige foto’s en fotoalbum en je hoeft niet lang op je album en foto’s te wachte. Top fotograaf

10101

Leuke,spontane,enthousiaste fotograaf! Super foto’s en snelle levering van fotoalbum en losse foto’s

10101

Simon is een vrolijke enthousiaste professionele fotograaf. Wij raden hem zeker aan anderen aan!

10101

Wat een ongelooflijk fijne ervaring was het om Simon als fotograaf om ons heen te hebben op onze trouwdag. Wij (allebei camera-schuw) hebben ons vanaf het eerste moment volledig op ons gemak gevoeld bij Simon – en dat heeft ervoor gezorgd dat onze dag heel relaxed, intiem, gezellig en vooral heel ‘ons’ is geweest. Veel van onze gasten dachten zelfs dat Simon bij onze vaste vriendenkring hoorden.
Wij hebben inmiddels een paar ruwe foto’s mogen zien en die zijn al zo prachtig!

10101

Via onze videograaf zijn we bij Simon terecht gekomen. De videograve had 10 fotograven aanbevolen waarvan wij los van elkaar direct voor de fotografie kunsten van Photos4ever zijn gevallen. Vervolgens afgesproken met Simon en vanaf het eerste telefoontje wisten we het direct; dit is dè fotograaf die je er bij wil hebben op je bruiloft! Buiten de geweldig mooie kwaliteit van de foto’s weet Simon het perfecte plaatje te schieten op het juiste moment zowel bij geposeerde foto’s als op de vele spontane momenten gedurende de hele dag. Daarnaast is Simon een suuuuuper fijn en gezellig persoon, hij stelt je op je gemak, hij maakt het gezellig maar regelt ook alles wat er van hem verwacht wordt en zelf meer dan dat! Vooraf hadden wij ons maar half kunnen realiseren hoe belangrijk het is dat een fotograaf aan dit soort eigenschappen voldoet; de dag zelf merk je pas hoe geweldig het is dat een fotograaf die de hele dag je op de voet volgt iemand is waarmee je zo goed klikt! Simon is de persoon die je bruiloft daarmee nog onvergetelijker maakt dan het al is!

10101

Na het eerste gesprek wisten we het zeker, Simon gaat ze maken, waarschijnlijk de mooiste foto’s van ons leven! Op de dag zelf voelde hij perfect aan, waar hij met z’n aanstekelijke enthousiasme initiatief kon nemen en waar hij even op de achtergrond moest blijven. We hebben genoten van z’n aanwezigheid op onze trouwdag en hebben een prachtige collectie foto’s om voor altijd terug te kijken op deze bijzondere dag! Simon bedankt!

8,9101

Met heel veel plezier/ vakmanschap heeft hij onze mooiste dag weten vast te leggen!

8,9101

Met heel veel plezier/ vakmanschap heeft hij onze mooiste dag weten vast te leggen!

10101

Super fotograaf, prachtige foto’s!

10101

Simon is een fotograaf die zijn vak verstaat. Super mooie trouwfoto’s met oog voor details, pure kleuren en spontaniteit.

10101

Geweldige fotograaf, zowel persoonlijk als professioneel; ontzettend fijne manier van werken met schitterende resultaten!

10101

Simon is een fotograaf met passie voor zijn vak, dat zie je niet alleen terug in de prachtige foto’s die hij maakt, maar ook in zijn persoonlijkheid (open en gezellig). Simon wist de dag precies zo vast te leggen, zoals wij deze ook in onze herinnering hebben. Top foto’s, top fotograaf!

8,0101

Alweer iets meer dan 7 jaar geleden, maar wij kijken nog steeds terug op een zeer mooie dag obv van onze herinneringen maar ook de prachtige foto’s die wij nog vaak kijken. Doordat de fotograaf de locatie beter kende dat wij en zeer originele en leuke ideeen had, hebben wij erg mooie foto’s als herinnering.

10101
10101

Beste fotograaf die wij ons konden voorstellen! Stelt je enorm op je gemak. En echt een verrassend mooi eind resultaat!

10101

Top fotograaf! Binnen 1 dag hoort hij al bij de familie. Erg leuke, fijne & gezellige man. Wij denken nog vaak aan hem.

10101

Mede door Simon hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Zijn enthousiasme, oog voor detail en perfect aanvoelen van sfeer en een zeer divers gezelschap maken hem tot een topfotograaf!! Wij zouden hem aan ieder toekomstig bruidspaar van harte aanbevelen.

10101

De meest gezellige en fotograaf met het mooiste eind resultaat

9,9101

nog steeds onwijs blij met onze keuze! Wat is Simon toch een geweldige fotograaf en ook nog eens met een leuk karakter! Wat wil je nog meer!

9,7101

Top fotograaf!! Mooie creatieve foto’s. Gemaakt met veel enthousiasme. We kijken de foto’s met heel veel plezier terug.

10101

Simon is een hele vrolijke, ontspannen en gezellige fotograaf die zorgt voor een goede sfeer en fantastische foto’s maakt!

10101

Photos4ever, oftewel Simon kwam bij ons binnen voor een intake gesprek. Hij was er rond 8 uur ‘s avonds, en het voelde vertrouwd. We zaten gezellig te kletsen over vanalles en nog wat. We keken op de klok, toen bleek het half 12 te zijn. We hadden het nog niet eens over de fotoreportage gehad! Oeps! Toch nog even gauw zijn werk bekeken, maar door het gezellige gesprek was het wel duidelijk, Simon werd onze fotograaf.
De dag zelf was perfect. Simon heeft veel oog voor detail, weet de fijnste en mooiste plekjes te vinden. We hebben een fantastische dag gehad. Bij het ontvangen van de foto’s vielen we van de ene verbazing in de andere. Wat een prachtige foto’s, ongelofelijk! We ontvingen een groot album, 2 albums op klein formaat en alle foto’s digitaal. Later nabestellen van een album ging ook perfect.
Al met al is Simon een topfotograaf, een gezellige man en kan ik hem aanraden aan iedereen!

9,5101

We hebben een super mooie dag gehad en vooral daardoor prachtige foto’s met boordevol herinneringen.
Simon, je bent een super vrolijke persoon met vol enthousiasme en geniet ieder moment van je werk.
Je straalt net als wat wij deden die dag! Ga vooral zo door en blijf genieten!!

8,5101

Na een fijne kennismaking boekten we een super gave loveshoot in het centrum Den Bosch. Relaxte sfeer en een fantastisch resultaat! Een paar maanden later natuurlijk de trouwdag. Van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat bruist Simon van energie. Hij heeft alle mooie momenten perfect vastgelegd en het fotoboek is prachtig.

10101
Pink Lemon Cards