Different People Different Styles..

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal andere wensen, helemaal als het gaat om mooie foto’s van de meest onvergetelijke dag. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat jullie wensen zijn. Bekijk voorbeeld albums en geef aan wat jullie smaak is.. Photos4ever maakt reportages in allerlei stijlen.. Neem eens een kijkje op mijn website www.photos4ever.nl

Spreekt het jullie aan? Maak dan die vrijblijvende afspraak bij jullie thuis. Het kost je slechts een kopje koffie en anderhalf uur van jullie tijd.

Simon Meindertsma
Enthousiast – Vakkundig maar bovenal lekker mijzelf!

105 Ervaringen

10101

Simon is een fantastische fotograaf! Hij is erg spontaan en gezellig, laat je je op je gemak voelen en op sommige momenten heb je niet door dat hij foto’s maakt. De foto’s en het album zijn ontzettend mooi geworden! Liefs J&L

10101

Simon is een ervaren fotograaf die onze bruiloft op een prachtige manier heeft vereeuwigd! Hij weet de mooie plekjes op Kasteel Wijenburg!

Ook het fotoalbum is schitterend geworden en super snel geleverd!

Bedankt Simon, ga vooral zo door!

Groeten,

Paco & Valleria

10101

Wij kwamen Simon tegen op Kasteel Wijenburg waar we een van zijn albums aan het bekijken waren. Vanaf moment 1 waren we enthousiast. De gesprekken die we met Simon hadden voelde fijn en vertrouwd, en het klikte goed!

Op onze grote dag voelde Simon als een extra gast op de bruiloft. Hij is enthousiast en grappig! Al onze gasten vonden hem een gezellige toevoeging, zo gezellig zelfs dat je soms vergeet dat hij ook nog foto’s maakt.. 🙂

Maar juist die foto’s zijn geweldig! Niets dan lof over het werk dat Simon levert. Al een paar dagen na onze bruiloft kregen we de slideshow en we waren verbluft van het eindresultaat. De foto’s zijn zo waanzinnig mooi, echt alle 1023 foto’s waren stuk voor stuk geweldig. Simon hield rekening met onze wensen en wist alles perfect op beeld vast te leggen. Wij kijken nog dagelijks naar de foto’s van onze bruiloft en zijn enorm dankbaar voor de manier waarop Simon deze bijzondere dag heeft vastgelegd.

Simon dankjewel!

10101

Simon is een fantastische trouwfotograaf die ons op de dag gerust stelde en veel sfeer gaf aan de dag. De foto’s zijn echt prachtig geworden. Hij heeft zo veel oog voor details en alle foto’s zijn fantastisch. Heel fijn is dat hij het preview filmpje heel snel deelt en de foto’sook super snel klaar zijn. Wij zijn heel blij dat hij onze trouwfotograaf was en zouden hem aan iedereen aanbevelen. Dankjewel Simon!

10101

Woorden schieten te kort voor wat Simon doet! Echt prachtige foto’s. Denkt en helpt mee om alles mooi vast te leggen. Daarnaast is Simon super leuk, gezellig en grappig. Als je een fotograaf zoekt stop dan met zoeken, want beter als Simon zul je niet vinden.

10101

Simon is een superfotograaf! Prachtige foto’s en een topgezelschap op je grote dag. Hij geeft duidelijke aanwijzingen, weet de mooiste plekjes en laat je helemaal op je gemak voelen. Hij zorgt ervoor dat de mooiste dag van je leven op de mooiste manier mogelijk wordt vastgelegd.

10101

Voor onze mooie dag hebben we meerdere fotografen benaderd. Na het kennismakingsgesprek met Simon waren we snel verkocht. Simons’ enthousiasme en vakmanschap deed ons besluiten met hem in zee te gaan. De verdere voorbereiden en de dag zelf werden perfect door Simon ingevuld. Onze trouwdag is door het Simons’ vakmanschap heel mooi vastgelegd. Het resultaat hebben in de vorm van een berg mooie foto’s en vooral een prachtig samengesteld album.

10101

Simon heeft onze bruiloft op 24 juni 2022 een op geweldige manier vastgelegd! Het contact met Simon is heel persoonlijk het hele traject. Maar belangrijker; maakt fantastische foto’s! Heeft oog voor detail, staat op elk moment ‘aan’. Daarnaast is hij een aanwinst om op je bruiloft te hebben. Hij is gezellig, creëert met zijn humor een relaxte sfeer en staat in de avond lekker op de dansvloer. Je zou haast vergeten dat het je fotograaf is… Maar door deze persoonlijke aanpak maakt hij de meest spontane en geweldige foto’s! Het album wat wij hebben ontvangen is geweldig van kwaliteit.
Zoek je de beste, leukste, gezelligste trouwfotograaf? Dan moet je zeker bij Simon zijn!

10101

Simon is een gezellige fotograaf met veel humor, waardoor hij het ijs snel weet te breken. Hij zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelden met prachtige foto’s als resultaat. De communicatie was vlot, hij dacht graag mee en levert echt kwaliteit. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden én werd snel geleverd. We zijn enorm blij met het eindresultaat en kunnen hem dan ook echt aanbevelen!

10101

Simon was een geweldige fotograaf! We hadden niet beter kunnen wensen. De vriendelijkheid vooraf en tijdens de dag, we klikten gelijk met hem. Ook klikte hij met alle gasten en liet iedereen op zijn gemak voelen. Hij zorgde voor nog meer gezelligheid en liet ons ook op ons gemak voelen om voor de camera te staan. De foto’s waren heel snel geleverd en zien er prachtig uit (alle momenten zijn vastgelegd). Simon, bedankt voor het vastleggen van herinneringen die voor altijd blijven!!!

10101

Wij kunnen niet anders dan Simon de maximale score geven. Wat is hij voor ons een absolute aanwinst geweest voor een onvergetelijke dag. Simon heeft echt talent om emotie en energie vast te leggen in een plaatje. Onze foto’s zijn prachtig geworden, en daar bouwen onze herinneringen zich toch op voort voor de komende jaren.

Daarnaast is Simon ontzettend gezellig om bij je te hebben gedurende de dag. Hij haalt spanning weg en zorgt ervoor dat er lekker gelachen wordt. Hij was echt onze buddy tijdens de bruiloft.

En als laatste willen we zijn flexibiliteit prijzen. Noem een aanvangstijd en Simon zal er zijn. En hij blijft gezellig tot laat in de avond foto’s maken op het feest. Ja, Simon is gewoon een +1 op je bruiloft, die zich makkelijk in de groep mengt en alle gasten op hun mooist weet vast te leggen.

Een van onze goede vrienden heeft na onze bruiloft Simon direct geboekt voor zijn aanstaande bruiloft. Dat zegt alles, toch?

10101

We hebben goed contact met Simon gehad en we kregen snel antwoorden op onze vragen. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt volledig naar onze wensen. Verder hebben we een hele gezellige dag gehad en is het nooit saai met Simon. Echt een aanrader!

10101

Op 08-04-’22 was onze grote dag. Hiervoor zochten wij een fotograaf die niet de standaard statige portretten maakt, maar iemand die je juist meeneemt in de beleving van de dag.

Na wat online onderzoek kwamen we al snel kwamen bij Simon uit. Zijn foto’s en manier van mensen en objecten vastleggen sprongen er voor ons uit. Je ziet veel verschillende soorten foto’s zoals de wat serieuzere momenten, maar ook zeker dé lach en dé traan komen voorbij in zijn fotogallerij!

Het eerste kennismakingsgesprek met Simon gaf voor ons meteen de doorslag dat hij de fotograaf was die wij voor onze dag wilde hebben. Pieter en ik zijn allebei niet zo fan van op de foto gaan. Simon gaf ons het gevoel dat het allemaal goed zou komen en dat we niet nerveus ervoor hoefde te zijn. We hebben tijdens dit gesprek ontzettend gelachen, ook hierdoor kregen wij een goed gevoel bij Simon en voelde wij de welbekende klik.

Op de dag zelf was Simon er vanaf het moment bij dat mijn haar en make-up werd gedaan tot en met de start van ons zes-gangendiner. Wij vonden het leuk als hij ook bij de intieme momenten aanwezig was, zoals het aantrekken van het pak en bruidsjurk. Naast overzichtfoto’s zijn er ook veel detailfoto’s gemaakt zoals van de strik op de bruidsjurk tot en met de schoenen.

Na wat foto’s gemaakt te hebben in en rondom ons huis, kwam Simon met het idee om het moment van elkaar voor het eerste keer in bruidskleding bij ons in de tuin te doen. Het resultaat daarvan is intiem en zo mooi!
Hierna zijn we naar een festival in Deil gegaan genaamd Festivate. Hier hebben wij diverse foto’s mogen maken. Wie gaat er nou foto’s maken op een tentfeest? Nou wij dus! Een keer wat anders dan anders en dat zie je terug in de foto’s: vrolijk, sfeervol en gek!
Hierna zijn we naar Neerijnen gereden om in het bos met onder andere onze trouwauto foto’s te maken. Bij deze locatie zijn de foto’s weer heel anders dan het festival qua sfeer en precies zoals wij ze in ons hoofd hadden.

Aansluitend gingen wij naar de Heeren van Soelen in Zoelen waar onze trouwceremonie en diner plaatsvond. Hier zijn er ook verschillende foto’s gemaakt qua settings en sfeer. Naast foto’s van de ceremonie zijn er ook foto’s gemaakt van het toast-moment, foto’s met familie en vrienden, foto’s van de locatie (ook dronefoto’s!) en de opstelling van onder andere tafels, bloemen etc.

Simon voelde voor ons als een echte toevoeging voor onze dag. Het voelde alsof hij een goede vriend was met wie je ontzettend kan lachen en waardoor poseren totaal niet erg is! Dankzij zijn aanwijzingen lijken wij (bijna) wel volleerde fotomodellen!

Liefs,
Pieter & Milja

10101

De fotograaf is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je bruiloft, je wilt dat een van de mooiste dagen van je leven perfect wordt vastgelegd. Het is een van de weinige tastbare herinneringen die je er daarna van je dag hebt. Via Kasteel Wijenburg kwamen wij bij Simon uit en waren al snel onder de indruk van zijn portfolio en stijl. Het kennismakingsgesprek was meteen erg gezellig en we hadden meteen een klik. Simon maakt prachtige foto’s en weet iedereen met zijn enthousiasme mee te nemen. We zijn zo ontzettend blij met het resultaat en laten met trots iedereen ons album zien.

10101

Simon weet met humor en professionaliteit alle mooie momenten vast te leggen, van kleine intieme momenten tot groepsfoto’s. Aan alles merk je zijn ervaring en creativiteit. In ons geval toverde hij een vrij gewoon straatbeeld om tot een super romantisch decor voor onze foto’s samen. Echt prachtig. We voelden ons helemaal op ons gemak bij Simon, die ons ook hele duidelijke aanwijzingen gaf. Het was heel leuk om die shoot samen te doen. Ook de rest van de dag, met de ceremonie en de kerkdienst, was Simon op zeer professionele wijze bezig om alle spannende, grappige, bijzondere en liefdevolle momenten op beeld te krijgen. Na afloop van de bruiloft was onze digitale gallerij snel en makkelijk toegankelijk. De foto’s brengen het gevoel van die dag weer helemaal terug!

10101

Een fotograaf met echte passie voor zijn vak.

10101

Simon is echt een topfotograaf en ik kan hem iedereen aanbevelen. Direct tijdens ons eerste kennismakingsgesprek klikte het en hij neemt echt de tijd voor je. Ook tijdens onze grote dag was het fijn om Simon erbij te hebben. Hij mengde zich goed in het gezelschap, heeft alle bijzondere momenten vastgelegd en kwam zelf met veel ideeën. Maar natuurlijk het belangrijkste: de foto’s zijn fantastisch. Wat een prachtige foto’s! Wij zijn zo blij met de foto’s en hebben geen moment spijt van onze keuze! Bedankt Simon!

10101

Bij Simon, Photos4ever terecht gekomen in onze zoektocht naar de perfecte fotograaf om onze trouwdag vast te leggen. Na het eerste kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk: Simon moet onze trouwdag vastleggen. De (online) presentatie van zijn werk en de manier waarop hij over zijn vak praat gaven voor ons de doorslag. Simon is de hele dag in de weer geweest en heeft er een fantastische reportage van gemaakt, die bestaat uit een mix van ’traditionele’ trouwfoto’s en ongedwongen herinneringen. Hij liep op zijn gemak tussen de gasten en viel nauwelijks op. Wij hebben er een prachtig album aan overgehouden en kijken met plezier terug naar de foto’s. Simon als huwelijksfotograaf is een absolute aanrader!

10101

Simon is een goede fotograaf met goede ideeen. Maar luistert ook zeker naar de wensen van zijn klanten. Heel flexibel en super gezellig in de omgang! Ik zou Simon zeker aanraden!

10101

Simon is vanaf de eerste kennismaking ontzettend behulpzaam en denkt met je mee en zal ook aan je wensen voldoen. Hij is daarnaast ontzettend goed bereikbaar en reageert snel, zowel voor als na de bruiloft. Bij het samenstellen van het trouwalbum had Simon vaak enkele uren nadat wij onze opmerkingen hadden gemaakt, de wijzigingen alweer doorgevoerd. 

Simon mixt met je gasten en je merkt nauwelijks dat hij ondertussen foto’s (heeft ge)maakt. Wij zijn dus hartstikke blij geweest met Simon en ook met het eindresultaat.

10101

Wij zijn zo blij met Simon als fotograaf op onze bruiloft! Simon is enthousiast, vriendelijk, grappig en vakkundig. We voelden ons erg op ons gemak bij Simon en we hebben voor, tijdens en na de bruiloft heel goed contact gehad. Van onze gasten hebben we ook alleen maar positieve reacties gehad. Simon lijkt altijd bereikbaar te zijn, behalve als hij slaapt.

Na de bruiloft stuurde Simon al heel snel een slideshow met een selectie van de foto’s. Dan heb je alvast wat te kijken als je heerlijk op huwelijksreis bent. Ook handig voor nieuwsgierige gasten, die stuur je dus gewoon de slideshow.

Kies je Simon? Dan weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt. Het enige wat je zelf nog moet doen is lachen ;-).”

10101

Vanaf de kennismaking heeft Simon ons als bruidspaar het volledige vertrouwen gegeven dat wij in zee zouden gaan met een professionele en prettige fotograaf. Liet zijn portfolio vol van prachtige foto’s met trots zien en is als persoon prettig in omgang. Hierna was het contact laagdrempelig en bewijst snel te reageren op vragen. Stelt zich gedurende ons proces ook flexibel op, zeker in de onzekere Covid ontwikkelingen is dit heel prettig gebleken. Voorafgaand aan onze dag meerdere keren contact gehad, deels inhoudelijk ter voorbereiding, maar heeft vooral geïnvesteerd in kennismaken. Doel, op je gemak zijn zodra er een camera op je neus staat. Juist het laagdrempelige, het brutale, de humor en het feit dat je weet dat er een professional voor je staat heeft voor ons hele natuurlijke en waardevolle foto’s opgeleverd. Ontzettend blij met het resultaat! Heeft een mooi boek aangeleverd en stelt zich betrouwbaar en proactief op als blijkt dat de drukker een fout gemaakt heeft. Gaat voor kwaliteit en niks minder, als “klant” geen seconde getwijfeld aan de kunde en passie van Simon. Simon is een fotograaf die tijdens de dag leuk aanwezig is zonder in de weg te lopen. Stelt mensen op hun gemak en mengt zich heel natuurlijk in het gezelschap. Nogmaals, dank en complimenten voor het mooie werk!

10101

“Wat hebben wij een geluk gehad dat we per toeval in contact zijn gekomen met Simon! Onze eerste afspraak ging via Teams en voelde meteen goed. Simon wist precies wat we wilden, kwam zelf met leuke ideeen, legden alles netjes uit hoe het werke wat wel en wat niet bij de prijs inzat. En niet geheel onbelangrijk we hadden meteen lol met elkaar. Het contact naar de bruiloft toe werd alleen maar beter en daardoor voelde wij ons heel veilig om op de foto gezet te worden. Professionaliteit en kwaliteit ten top en dan ook nog kunnen lachen dat is wel de gouden formule waardoor Simon ons hart heeft gestolen. Sinds vandaag hebben wij het album ontvangen: we zijn zo ontzettend blij met het resultaat. Zo kunnen we zo vaak als we willen nogmaals de dag herbeleven. Simon je bent een topper!”

10101

Simon, een fotograaf én sfeermaker in één! Toen we zijn plaatjes zagen en 5minuten met hem spraken, waren we direct verkocht. We hadden een hele toffe klik en dat bleek ook wel op onze dag! Alle gasten hebben de foto’s ter inzage gekregen en zeiden; wat een toffe en gezellige fotograaf en wat een prachtige plaatjes, het is net een sprookje waar je naar terug kijkt! Wij raden Simon zeker aan voor mensen die zelf ook van de gezelligheid zijn, van humor houden en na een top dag hele mooie foto’s als herinnering te krijgen! Bedankt Simon voor de topdag en het lachen!

10101

Met Simon hebben wij een gouden greep gemaakt, een top fotograaf die makkelijk omgaat met de te fotograferen personen, iedereen in de juiste pose weet te krijgen en altijd een lach op je gezicht kan toveren, een man met oog voor detail, en ook het album was een kers op de taart.

10101

Met Simon als fotograaf ben je verzekerd van geweldige foto’s én een gezellige daggast! Voor de kennismaking hebben wij gebeld via skype en het komt maar zelden voor dat je bij een kennismaking pijn aan je wangen hebt van het lachen na ruim een uur videobellen. We voelden meteen een klik en het was geen seconde ongemakkelijk. Dit was voor ons een belangrijke eis voor een (bruiloft)fotograaf.

Op de dag zelf was het ook niet ongemakkelijk. Simon is super enthousiast en vrolijk, waardoor er snel gelachen wordt. Best belangrijk voor bruidsfoto’s haha. Er was goed contact tijdens de voorbereiding en op de dag zelf.

Onze gasten hebben het nu nog over Simon; “wat een leuke man is dat!” En de foto’s die we ontvangen hebben.. wauw! Onbeschrijfelijk! We zijn ontzettend blij dat we voor Simon hebben gekozen en zouden hem iedereen aanraden. Bedankt voor alles Simon 🙂

10101

Wij hebben een super mooie bruiloft gehad, de dag gaat zo voorbij, en met deze fotograaf mis je niks van je bruiloft hij legt alles vast !
Een leuke spontane maar ook wel grappige fotograaf waarmee de sfeer heel ontspannen is!
Waarmee als eindresultaat prachtige foto’s !
En de foto’s krijg je super snel! En het album !
Simon is een topper! Zeker aan te raden.

9,0101

Super blij met onze foto’s en het album. Prettig om met Simon te werken. Denkt mee, zoekt mooie settings op en is gezellig. Prachtige dag gehad die we mede dankzij de foto’s nooit meer vergeten.

10101

Simon heeft een fantastische bijdrage geleverd aan onze trouwdag.

De foto’s zijn prachtig geworden en laten erg mooi het verloop van de dag zien. Belangrijk voor ons wat dat foto’s vooral spontaan moesten zijn wat Simon super heeft gedaan door op te gaan tussen de gasten.

Ondanks dat Simon deze dag voor het eerst samenwerkte met onze videograaf is ook dit fantastisch gegaan.

Kortom Simon is zeker een aanrader!!!

10101

Simon van Photos4ever is een top fotograaf met passie voor het vak. Dit resulteert in prachtige foto’s! Ook zijn service en klantvriendelijkheid zijn top. Mede dankzij hem was onze prachtige dag nog mooier!

10101

Wauw! Wat hebben wij een geweldige bloesembruiloft gehad! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten en de dag aan het herbeleven met de prachtige foto’s. Simon legt precies de spontane momenten en mooie herinneringen van de dag vast. Echt super knap hoe hij die momenten weet vast te leggen. Dit bewijst maar weer dat hij een echte professional is in zijn vak.
Zijn fotografiekunsten en hoe hij is als persoon is in één woord ‘fantastisch’! Wij zijn fan van hem!

10101

Simon is een enthousiaste, fantastische fotograaf die zeker op onze trouwlocatie de juiste plekjes kent. Hij stelde ons op ons gemak en gaf goede tips voor mooie foto’s. Ook na de na de trouwdag zelf reageert hij snel en had hij binnen een paar dagen al een slideshow met de mooiste foto’s. Tenslotte kregen we veel ruimte voor aanpassingen in het fotoboek nadat Simon een voorzet had gedaan.

10101

Op 4 maart 2021 zijn wij getrouwd. Ondanks de lockdown en het regenachtige weer, hebben wij een geweldige dag gehad.

We hebben Simon ontmoet op een trouwbeurs, waarbij zijn foto’s eruit sprongen. Na gezellig gekletst te hebben, kwamen we al snel tot de conclusie dat we Simon graag als fotograaf wilde op onze dag. Het contact hebben we als erg prettig ervaren. Simon dacht goed mee, wat erg fijn was.
Op de dag zelf zorgde Simon regelmatig met een grapje dat we ontspannen waren
tijdens de fotoshoot. Simon heeft prachtige foto’s gemaakt waar wij nu nog van na kunnen genieten. Simon bedankt voor de geweldige foto’s en je flexibiliteit!

10101

Wij hebben een fantastische dag gehad mede door Simon. Hij is heel gezellig om erbij te hebben en is aardig tegen iedereen. Hij heeft zelfs voor ons thee gehaald in de ochtend toen ik in de make-up moest. Door zijn luchtige en gezellige houding wordt je zelf ook wat minder zenuwachtig. Kortom, een aanwinst. Wij raden hem zeker aan.

10101

Door corona zijn onze bruiloftplannen wel vijf keer veranderd en we hadden dan ook ontzettend veel geluk gehad dat Simon het weekend voor onze bruiloft nog beschikbaar was en onze bruiloft wilde fotograferen. Simon was een gezellige fotograaf die alle spontane momenten super vastlegde en zelf veel goede ideeën had voor de herfstige fotoshoot buiten. De foto’s zijn mooier geworden dan we hadden durven hopen! We kregen het digitale album ontzettend snel binnen. Simon, bedankt voor je flexibiliteit en de mooie foto’s!

10101

Afgelopen september was onze bruiloft met Simon als fotograaf. Zowel tijdens de voorbereiding als dag zelf was het erg prettig samenwerken met Simon. Simon kende de locatie uitstekend en wist zo de perfecte foto’s te maken. Daarnaast kon hij erg goed met de gasten overweg, wat zorgde voor een prettige sfeer.

Ook bij het samenstellen van het fotoboek nam hij uitgebreid de tijd om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken en de juiste foto’s te selecteren.

Kortom een erg leuke en professionele fotograaf die je zeker niet zal teleurstellen!

Pink Lemon Cards