Jullie speciale dag vraagt om een bruidsfotograaf met een gedreven instelling om alles uit de kast te halen wat er nodig is voor mooie karakteristieke bruidsfotos. Beelden barstensvol humor en emotie. Geen suffe traditionele plaatjes maar spontane beelden van je trouwfotograaf uit Haarlem. Uitdagend en liefdevol. Kijk naar de bruidsfotografie op deze site en in mijn website portfolio. Laat je verleiden door het aantrekkelijke tarief en de reviews waar ik best wel trots op ben. Vanaf 6 uur zit het grote fraaie album ( 30 x 45 cm) in de prijs.

10 Ervaringen

10101

Waanzinnig mooie foto’s. Ook van momenten waar we zelf niet bij konden zijn (avondgasten die binnen kwamen terwijl wij nog aan het voorbereiden waren) dus superleuk om dat achteraf terug te zien. Joyce en Marcel Pronk, Amsterdam.

10101

Heel erg blij waren mijn man en ik met Peter als onze fotograaf. Naast zijn professionaliteit en ervaring, heeft hij ons ontzettend veel rust en kalmte kunnen geven op onze trouwdag. Ook veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten over Peter. De foto’s zijn allemaal prachtig geworden en we hebben ze ook heel snel ontvangen! Parla Ocal, Hoofddorp.

10101

Deze super lieve en sociale empathize man maakt deel van je huwelijksdag en zorgt met zijn open houding voor de mooiste momenten die vastgelegd worden. Super communicatie en afwerking, kwaliteit, prijswaardig en zorgzaam.
Dank je wel Peter. Monique de Jong, Zaanstad.

10101

Onlangs hebben wij een aanvullende foto shoot gemaakt.
Na onze ervaring met jou Peter vorig jaar, wilde we zeker niemand anders dan jou hiervoor!
Ook deze keer zijn we sprakeloos geweest (en kunnen wederom niet stoppen met kijken), zo mooi zijn de foto’s.
We hopen nog lang contact met je te hebben! En wellicht doen we over 5 jaar nog eens alles over ???? Didy en Rob, Anna Paulowna.

10101

Wat hebben wij een onwijs mooie dag gehad. Lieve peter wat heb jij mij gerust gesteld en een vertrouwen gegeven!!!
De fotos zijn prachtig ❤ kon het ene niet kwam je gelijk met een ander idee, ik kon nergens over stressen haha
Bedankt voor de super mooie fotos . Claudia Rohde en Ferry. Haarlem.

10101

Ik vond Peter Out Bruidsfotografie na een uitgebreide zoektocht naar de juiste fotograaf voor een dubbel huwelijk (ikzelf, Sylvia met Joost en mijn zus Wendy met Wouter). We waren het er over eens dat we geen traditionele, bedompte trouwfoto’s wilde en de portfolio van Peter was precies wat we zochten en sprak ons direct aan. Hij heeft een goed oog voor detail, een portie humor daarbovenop en hij wist onze persoonlijkheden perfect vast te leggen.

Naast de bruiloft hebben Joost en ik nog een losse fotosessie op een andere dag geboekt bij Peter. Ook dit was ontzettend leuk en resulteerde in prachtige foto’s waar we ontzettend blij mee zijn. Heel erg bedankt voor het vastleggen van onze speciale dag(en) Peter! Sylvia en Joost, Leidschendam.

10101

Peter sprong er al meteen uit bij de online aanbiedingen. We hebben er geen moment spijt van gehad. Zeer goede fotograaf en een zeer prettig persoon, denkt goed mee en weet mensen op hun gemak te stellen. Hele leuke en spontane fotos. Wij bevelen hem zeker aan. Roel en Kea Dorenbos. Hoorn.

10101

Als je een trouwfotograaf zoekt dan zit je bij Peter goed. Hij is relaxed en is duidelijk met instructie als je even moet poseren.
Spontane foto’s en geposeerde foto’s. Neemt iedereen op de foto. Op zo’n hectische dag als een bruiloft is het fijn om te weten dat het goed komt met de foto’s. Peter doet lekker zijn ding en dat vind ik persoonlijk fijn. We kregen binnen een week de foto’s binnen. Dan konden we uitzoeken wat er in het trouwboek komt en snel volgde het trouwboek. Peter bedankt voor je foto’s en je geduld.
groetjes Saskia en Michel, Heemskerk

10101

Hi Peter ,
We received the Wedding Album, what a Beautiful Xmas gift
You nailed it ! Frank and Melanie Ostler, Amsterdam.
First page with the car, and I can see your Reflection taking the picture,
The Them and layout is perfect,
And the Grafik and Paintbrush-look and the writing is something I never seen ,
Quality is a scores a 10 plus ,
I will wright a positive Review in
The Mercedes-Benz SL Club over you..

10101

Peter is een open en vriendelijke man. Die er echt voor wil zorgen dat je trouwdag op een mooie manier wordt vast gelegd. Hij denkt met je mee en zorgt voor mooie en spontane foto’s. Sabrina Alblas, april 2023. Spijkenisse.
Het album wat hij voor ons heeft gemaakt, is prachtig geworden, ook hier zie je zijn creativiteit en oog voor detail terugkomen.

Pink Lemon Cards