Ik ben een beroepsfotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van evenementen waarin mensen de hoofdrol spelen, zoals jubilea en bedrijfsevenementen. Het zwaartepunt van mijn activiteiten ligt vooral bij trouwfotografie. Je kunt mij boeken voor een bijzondere trouwreportage. Mijn persoonlijke aanpak zorgt er voor dat ik vooral fotografeer in een stijl die *jullie* wensen. Het is daarom belangrijk voor mij om een goed contact met jullie op te bouwen om vervolgens samen tot een mooi resultaat te komen.

Ik vind het elke keer opnieuw een eer om getuige te mogen zijn van de liefde tussen twee mensen die besloten hebben hun leven met elkaar te delen. Mijn interesse voor mensen en de wens om mensen zo karakteristiek mogelijk in beeld te brengen dragen bij tot een reportage die de herinnering aan jullie belangrijke dag zo treffend mogelijk weergeeft. Jullie dankbaarheid wanneer ik een mooi eindresultaat oplever is mijn belangrijkste beloning en motiveert mij om steeds opnieuw te trachten om de trouwdag op zijn best weer te geven.

1 Ervaringen

10101

Wow, wat een supermooi album heeft Peter gemaakt! We kijken er vaak in en familie en vrienden hebben werkelijk alleen maar positieve reacties. Kwaliteit is echt heel hoog.

Peter Janssens
Dank jullie wel! Fijn dat we zelfs in Corona-tijd een mooi resultaat konden krijgen van een bijzondere trouwdag. Ik wens jullie veel geluk samen!
26-04-20
Pink Lemon Cards