Paul Helwig Trouwfilms

Ik vertel jullie verhaal in een moderne, dynamische en cinematic trouwclip van premium kwaliteit. Met ruim 14 jaar ervaring, rust en passie voelen jullie je bij mij op je gemak. En dat zie je terug in de film. Professioneel en persoonlijk. Prachtige premium cinematic beelden om jullie mooiste dag keer op keer te beleven mét unieke drone beelden.

Mijn kenmerken

✓ Dynamische moderne cinematic stijl

✓ Premium kwaliteit (DJI Ronin 4D Cinema camera)

✓ Officieel gecertificeerd drone piloot

✓ Optie voor een extended film, speeches en ceremonie

✓ Altijd een persoonlijke vrijblijvende kennismaking

Ik sta te popelen om jullie liefdesverhaal vast te leggen. Bekijk http://www.paulhelwig.nl voor alle voorbeelden.

12 Ervaringen

10101

Paul hebben wij als een zeer ervaren prettige videograaf ervaren. Hij heeft kennis van zijn vak en is prettig om de omgang. We raden Paul zeker aan voor andere bruidstellen. We zijn heel blij met onze video!

10101
10101

Paul heeft op 14 juni jl. onze bruiloft vastgelegd. Vanaf het eerste contact was er een klik. Paul is makkelijk in omgang en zeer prettig qua communicatie (ook naar onze zoon van 4 en andere aanwezige kinderen op de bruiloft), reageert snel en is vooral ook gewoon een mens met passie voor wat hij doet. Geen uitdaging is hij uit de weg gegaan om alles perfect in beeld te brengen. En dan het eind resultaat, wauw!!! Wat een kwaliteit en snel gerealiseerd. Werkelijk alles tot in de puntjes qua overgang en muziektiming.

Kortom; als je een mooie herinnering wil die je met regelmaat verbluffend terug kijkt en dan weer nieuwe dingen ziet. Dan is Paul zeker aan te bevelen!

10101

Als iemand mij vertelt dat hij of zij gaat trouwen zeg ik altijd dat ze Paul moeten vragen voor hun trouwfilm. Paul is professioneel, vriendelijk, creatief en stelt je echt op je gemak. We kijken de film nog regelmatig terug en Paul heeft alle hoogtepunten zo goed vastgelegd dat we weer helemaal het gevoel van die mooie dag herbeleven. Een prachtig aandenken wat ik iedereen kan aanbevelen.

10101

Vorig jaar 6 oktober 2022 hebben wij onze prachtige bruiloft gevierd. Vlak ervoor ontstond het idee om een videograaf de ceremonie vast te laten leggen. We hebben contact opgenomen met Paul omdat zijn video’s ons erg aanspraken, vooral ook het drone-gedeelte. 6 oktober was op een donderdag en Paul had gelukkig nog ruimte voor ons! Het is allemaal heel snel geregeld (zelfs op afstand) en het klikte meteen tussen ons. We hadden alle vertrouwen in zijn kunnen en hij heeft alles waargemaakt. Het resultaat is een fantastische video die precies die highlights heeft die wij wilden. De clip van 7 minuten laten we vol trots zien, de sfeer is zo goed gevangen! De dronebeelden zijn heel bijzonder.
Waarom u voor Paul zou kiezen:
– het fijne, professionele en vriendelijke contact, het snelle schakelen
– op de grote dag aanwezig als de rust zelve en zeer oplettend en professioneel
– heel goed geluisterd naar de wensen en die allemaal verwerkt in de video, en meer!
– een topresultaat waardoor wij als bruidspaar, familie en vrienden de prachtige dag telkens weer opnieuw beleven

Ik volg Paul Helwig met belangstelling op social media, zie elke keer de sfeer, zijn originaliteit en zijn oplettende oog weer terug.

10101

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat Paul als videograaf aanwezig was op onze bruiloft, maar nog steeds genieten we van de prachtige prachtige beelden die hij van onze speciale dag gemaakt heeft!
We hebben het contract met Paul als erg prettig ervaren en bevelen hem daarom ook van harte aan als videograaf!

10101

Wat heeft Paul onze dag mooi vast gelegd. Zowel de teaser, de korte clip als de lange film zijn werkelijk fantastisch. Het is net of we weer helemaal terug gaan naar onze bijzonder mooie dag. Op de dag zelf was hij er op een hele fijne manier bij, je merkt echt dat hij passie heeft voor zijn werk, zo enthousisast. Bij het monteren van de beelden dacht hij met ons mee welke muziek er achter moest komen en het resultaat was waanzinnig, alles klopte. Wij hebben geen seconde spijt dat we een videograaf op onze dag hadden en zo blij dat Paul dit is geweest. Paul duizendmaal dank voor deze fantastische herrinering, je bent echt heel goed in je werk.

10101

We zijn echt heel erg blij met onze huwelijksvideo. Het contact met Paul gedurende het hele proces was uitstekend. De kennismaking was heel prettig en hij kwam met goede vragen en tips. Op de dag zelf merkten we nauwelijks dat hij er was, maar wat een prachtige beelden heeft hij gemaakt. De clip is geweldig en het is fantastisch dat we de ceremonie en de speeches in z’n geheel kunnen terugkijken. Mocht je nog twijfelen, je krijgt er geen spijt van. Het is het geld dubbel en dwars waard. Nogmaals heel veel dank Paul!

10101

Paul heeft een prachtige trouwclip van onze bruiloft gemaakt. We kijken hem steeds met veel plezier opnieuw terug, want hij geeft de sfeer van de dag perfect weer. Op de dag zelf droeg Paul ook bij aan de relaxte sfeer. Tijdens de foto/filmshoot gaf ie goeie instructies om een beetje los te komen, maar daarna was ie eigenlijk onzichtbaar. EN dat terwijl hij wel van alle momenten mooie shots heeft weten te maken. De drone shots zien er ook prachtig uit.

10101

Wij zijn onwijs blij met de trouwvideo die Paul voor ons heeft gemaakt! Al bij de kennismaking hadden we een goed gevoel bij Paul en het was dan ook heel fijn om hem als videograaf erbij te hebben op onze mooie dag. Hij wist goed wat hij deed waardoor het hele toffe beelden zijn geworden. Binnen 2 weken kregen we al een mooie teaser en niet lang daarna de gehele trouwfilm en de rest van de beelden. Wij raden Paul zeker aan door zijn werkwijze, professionaliteit en enthousiaste karakter!

10101

Paul is een echte vakman. Hij heeft passie voor wat hij doet en dat blijkt ook wel uit het eindresultaat. Zonder dat je door hebt dat hij aanwezig is, vangt hij ieder belangrijk moment. Hij heeft zelf creatieve ideeën, maar staat ook open voor persoonlijke voorkeuren van het bruidspaar. Daarnaast is hij ook nog sociaal en vriendelijk. Ondanks dat hij onze trouwfotograaf niet kende, kon hij goed met haar samenwerken en afspraken maken. Echt een aanrader !

Paul Helwig
Ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden. Het was me een groot genoegen om jullie bruiloft vast te leggen en ik hoop dat jullie nog heel lang genieten van het eindresultaat!
19-09-23
10101

Paul is de beste videograaf op je bruiloft! Hij is geduldig, rustig en mengt zich makkelijk tussen het gezelschap ondanks dat hij een camera bij zich heeft! Van jong tot oud, iedereen komt goed aan bot en staat er natuurlijk op. Je merkt de passie voor het vak bij ieder shot dat hij wil maken en het eindresultaat is een waar kunstwerk en brengt ons iedere keer weer terug naar deze bijzondere dag! Paul heeft een onwijs mooi eindproduct gemaakt waar we hem eeuwig dankbaar voor zijn!

Pink Lemon Cards