Ik laat al jullie sweet dreams uitkomen. Met een echt lekkere taart, niet té zoet en met verse ingrediënten.
Van sweet table met macaron torens tot een sprankelende champagne taart. Samen ontwerp ik jullie werkelijke droomtaart. Contact mij! www.patisseriesimone.nl info@patisseriesimone.nl 0613958486

”Laat het de verleiding zijn die bij jullie past.”

Stel zelf een fantastische sweet table samen of kies voor een prachtige bruidstaart die helemaal aansluit bij jullie wensen. Een combinatie van jullie smaken en ideeën.

Mijn passie ligt bij ‘haute patisserie’ in het vervaardigen van de meest luxe en eigentijdse bruidstaarten. Wat dacht je van smaakvolle combinaties zoals:

Champagne mousse – verse framboos – amandel Croustillant bodem

Witte chocolade mousse – verse mango en passievrucht – amandel Croustillant bodem

Bramen mousse – bosbes compote – perzik Jasmijn thee créme – amandel Croustillant bodem

Koffie chocolade mousse – Caramel – tonka witte chocolade créme – pecan Croustillant bodem

Mango mousse – ananas en limoen compote – amandel Croustillant bodem

Honing mousse – compote met verse vijg – amandel Croustillant bodem

Vanille mousse – gegrilde nectarine – amandel joconde – hazelnoot croustillant bodem

Houden jullie van een powervolle bloemen taart of juist een strakke witte chocolade krullen decor? En/of hebben jullie een eigen idee wat betreft de vulling en decoratie? Het is voor mij de uitdaging om een passende trouwtaart te creëeren, die aansluit bij jullie wensen. Samen ontwerpen we jullie werkelijke droom trouwtaart.

Het aansnijden van de bruidstaart is één van de mooiste momenten op de dag zelf. Door de persoonlijke aandacht, het zelf produceren van de bruidstaart, het vervoer én het aanwezig zijn op de locatie tijdens het opbouwen én wanneer jullie de taart aansnijden probeer ik het jullie zo aantrekkelijk mogelijk te maken door deze zorg uit handen te nemen!

Benieuwd naar de mogelijkheden, info en (richt)prijzen? Stuur mij een bericht, dan stuur ik je geheel vrijblijvend de brochure met alle informatie toe.

8 Ervaringen

10101

Wat hebben wij genoten van een heerlijke en ook prachtige bruidstaart op onze trouwdag. De gasten hebben genoten van de witte chocolade met heerlijke frambozen. De pure smaken en dat de zoetigheid niet voorop stond, kwam erg goed binnen bij onze gasten. Sommige gasten zijn zelfs voor een tweede stukje gegaan. Bedankt voor de heerlijke taart en goede zorgen.

10101

Wat waren wij blij met onze prachtige en originele trouwtaart! Vanaf het begin zijn wij super enthousiast ontvangen door Simone. Het is meteen duidelijk dat ze over veel kennis beschikt en alles wil doen om samen tot een taart naar wens te komen. We hoefden niet te kiezen uit standaard opties, maar konden de smaken helemaal zelf bepalen. Het resultaat, een heerlijke taart!

10101

Simone heeft werkelijk een overheerlijke bruidstaart voor ons gemaakt, volledig naar onze wensen. Alle gasten hebben ervan gesmuld en het was een plaatje om te zien. Op Instagram heeft ze een klein filmpje gedeeld van het maken van de taart (hartvorm met verse aardbeien). Verrukkelijk! Zeker een aanrader om met Simone het gesprek aan te gaan over je wensen en zo tot de taart van je leven te komen.

10101

Onze bruidstaart was niet alleen prachtig hij was ook heerlijk! Als bruidspaar gingen wij alle kanten op van een Disney idee naar uiteindelijk sakura bloemen. Simone vond geen idee te gek en dacht mee. We hadden een relatief kleine groep gasten maar een hele grote taart, want grote stukken serveren dat wordt iedereen blij van! Toen Simone op de dag van de bruiloft toen wij aan het diner zaten buiten, was het een hele mooie verassing om te zien hoe mooi de taart in het echt was geworden! De sakura bloemen waren van chocola gemaakt en ze waren prachtig. Simone dank je wel! Voor ons was de taart een belangrijk moment van de dag ( twee zoetekauwen) en je hebt onze verwachtingen overtroffen! Sander & Natascha

10101

Top patisserie met heerlijke smaakvolle en originele taarten. Maakt van jouw feest een super beleving.

10101

Wij waren op zoek naar een patissier voor onze bruiloft, die op korte termijn een bruidstaart wilde maken. Na lang zoeken kwamen wij uit bij Simone die werkelijk waar alles uit de kast heeft getrokken om een kunstwerk neer te zetten! Wij hadden aardig wat lastige eisen maar voor Simone was dit geen enkel probleem. De taart zag er niet alleen fantastisch uit maar smaakte geweldig! Het is mooier geworden als dat wij hadden kunnen dromen. Al onze gasten praten nog steeds over de taart van die dag. Simone ontzettend bedankt voor jou snelle en goede service, je hebt alles overtroffen!

10101
10101

Ze is vriendelijk en heeft verstand van zaken. De taart voor het bruidspaar zag er mooi uit en was ook erg lekker!

Pink Lemon Cards