Passionate Weddings

Als echte Brabantse verhuisde ik in 2013 naar Alkmaar. Hier woon ik samen met mijn vriend in ons kleine, maar oh zo gezellige en knusse huisje. Hier heb ik echt mijn ‘plekkie’ gevonden.
Noord-Holland vind ik namelijk een prachtige provincie: het strand, de duinen, de weilanden, de mooie tulpenvelden in de zomer en ga zo maar door!

Bovendien heb ik een gezellig waterpoloteam in Alkmaar en geef ik daarnaast met veel liefde op mijn vrije avonden training aan verschillende jeugdteams.
Ik vind het verder heerlijk om met mijn familie en vrienden af te spreken. Van de geplande familieweekenden tot aan de terrasavondjes met vriendinnen! Ik verheug me er altijd op!

Mijn droom: Passionate Weddings

Met het opstarten van Passionate Weddings is mijn droom werkelijkheid geworden! Weliswaar veel eerder dan gepland, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen.
Al jaren weet ik namelijk mijn passie: het organiseren van evenementen met daarbij een extra hartklopping voor bruiloften.

Voor mij betekent passie: ‘hetgene waar je hart nou écht sneller van gaat kloppen’.

5 Ervaringen

10101

Bedankt voor alles Romee (en Elize) ,het was top!

10101

Ja het was een fantastische dag! Alles was perfect! Jullie ook een fijne nachtrust en mooie dromen toegewenst. Die hebben jullie dubbel en dwars verdiend!

10101

Wij hebben eerst een rustig dagje in Spa Zuiver gehad en na de wellness thuis even wat opgeruimd. En daarna samen alle kaarten, het gastenboek en de atlas bekeken. Wat al weer fantastisch was! Inmiddels al in Schotland, maar nog steeds niet geland en volop aan het nagenieten van een schitterende dag! Dank aan jou voor het zo soepel laten verlopen, ook aan Elize!!

10101

Het was echt een geweldige dag!
💖 had niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou zijn!
Thanks!!!

10101

Lieve Romee, DANKJEWEL!!! Wat super fijn dat jullie erbij waren, ik kon echt alles loslaten… het was echt een super topdag voor ons! Ik ga je aan iedereen aanraden!!!! 😁😘

Pink Lemon Cards