Over mij
Na een aantal jaar in Alkmaar gewoond te hebben, zijn we onlangs verhuisd naar Eindhoven. Als echte Brabantse voel ik mij weer helemaal thuis in deze prachtige stad!

In Veldhoven speel ik in een gezellig waterpoloteam en geef ik daarnaast met veel liefde op mijn vrije avonden waterpolotraining aan verschillende jeugdteams. Verder vind ik het heerlijk om met mijn familie en vrienden af te spreken. Van de geplande familieweekenden tot aan de terrasavondjes met vriendinnen! Ik verheug me er altijd op!

Mijn droom: Passionate Weddings
De tijd gaat snel! Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik Passionate Weddings ben begonnen. Vanaf het moment van inschrijven bij de Kamer van Koophandel tot de dag van nu: het is de beste stap die ik ooit heb gezet. Ik heb mijn droom gevolgd.
Al jaren weet ik namelijk mijn passie: het organiseren van evenementen met daarbij een extra hartklopping voor bruiloften.

Voor mij betekent passie: ‘hetgene waar je hart nou écht sneller van gaat kloppen’.
Het kiezen van de bedrijfsnaam was daarom niet heel moeilijk!

Wat ligt dicht bij mij?
Ik houd van bruiloften waarbij bruidsparen veel van zichzelf terug laten komen op de dag zelf. Die leuke, kleine details die de bruiloft zo lekker persoonlijk maken! Bovendien vind ik het heerlijk als bruidsparen buiten trouwen. Aan het strand of op een mooie locatie aan het water. Niks is toch mooier dan een ceremonie met een romantisch uitzicht?!

Wat is voor mij de perfecte match? Spontane, vrolijke en wat jongere bruidsparen die met beide benen op de grond staan. Degene die zeggen: doe maar lekker normaal, want dan ben je al gek genoeg!

5 Ervaringen

10101

Bedankt voor alles Romee (en Elize) ,het was top!

10101

Ja het was een fantastische dag! Alles was perfect! Jullie ook een fijne nachtrust en mooie dromen toegewenst. Die hebben jullie dubbel en dwars verdiend!

10101

Wij hebben eerst een rustig dagje in Spa Zuiver gehad en na de wellness thuis even wat opgeruimd. En daarna samen alle kaarten, het gastenboek en de atlas bekeken. Wat al weer fantastisch was! Inmiddels al in Schotland, maar nog steeds niet geland en volop aan het nagenieten van een schitterende dag! Dank aan jou voor het zo soepel laten verlopen, ook aan Elize!!

10101

Het was echt een geweldige dag!
💖 had niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou zijn!
Thanks!!!

10101

Lieve Romee, DANKJEWEL!!! Wat super fijn dat jullie erbij waren, ik kon echt alles loslaten… het was echt een super topdag voor ons! Ik ga je aan iedereen aanraden!!!! 😁😘

Pink Lemon Cards