Maak jullie bruiloft onvergetelijk!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij zorgen graag voor een prachtige dag.

Van een walking dinner met live muziek, een compleet buffet tot een smaakvol diner, het is allemaal mogelijk. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld. Dus daag ons ook zeker uit voor iets nieuws!

We nodigen jullie graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Scroll naar beneden om alvast wat mogelijkheden te bekijken en contact op te nemen.

Ceremonie
Een ceremonie onder de spantent of op de de vlonder bij de vijver. Witte klapstoelen, vintage stoelen of op hooibalen. Het thema: boerderij, Ibiza, vintage of groen. Wij denken graag mee over de aankleding en verzorgen de ceremonie graag in jullie stijl. Wij zijn een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Montferland (dit scheelt papierwerk en geld).

Toast en bubbels
Na het JA-woord volgen er natuurlijk taart en bubbels (koffie kan natuurlijk ook). We hebben veel mogelijkheden qua taart. Een gezellig aangeklede taarttable (snoepjes, taarten, muffin en brownies), verschillende soorten cheesecakes, naked cakes, een donutwall of jullie eigen taart. We hebben veel ideeën en adviseren jullie graag over alle mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jullie wensen.

Diner
We beschikken over een veelzijdige en kwalitatieve keuken. Onderstaand al enkele voorstellen. We realiseren ons ook dat de wensen van onze bruidsparen sterk uit een kunnen lopen. We horen graag wat jullie in gedachte hebben voor jullie grote dag. Een Italiaanse tafel met pizza’s van onze Big Green Egg of misschien toch live cooking?

Enkele voorstellen:

Koud en Warm buffet
Barbecue experience
À la carte dineren
Walking dinner (10 verschillende gangen)
Walking dinner in combinatie met live cooking.

Feestavond
s’Avonds gaat natuurlijk het dak eraf! Lekker dansen met een DJ of een 5-koppige band, in ieder geval met lekkere drankjes. Wij bieden speciaal samengestelde feestarrangementen voor deze avond aan. Dit blijven uiteraard suggesties, we maken graag een arrangement op maat. Binnen de arrangementen serveren we altijd het binnenlands assortiment: wijn, bier, frisdrank en binnenlands gedistilleerde dranken. Mochten jullie ook buitenlands gedistilleerde dranken willen, dan kan dit uiteraard voor een meerprijs of op nacalculatie. Misschien nog goed om te weten dat we zeven verschillende ruimtes hebben en het buitenterrein. Zo kun je per dagdeel kijken wat de mooiste plek is.

Hebben jullie een speciaal thema dat jullie de hele dag willen doorvoeren? Zijn jullie wijnliefhebbers en willen jullie een speciale wijnbar? Of juist een Gin Tonic bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een catering op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen volledige bruiloften van ceremonie tot avondfeest op locatie.

6 Ervaringen

10101

Dagen na onze bruiloft raken mensen nog niet uitgepraat over hoe geweldig onze dag wel niet was. Super georganiseerd door de Plok. Het hele Team was super! Alles tot in de puntjes verzorgt. Contact met Juul ook geweldig hoe zij het allemaal regelt. Het volgende feest, maakt nietuit wat….. wij gaan naar de Plok!!!!!! Groetjes Danny & Yvonne

10101

Wij zijn vorige week getrouwd bij party centrum Plok. wat een schitterende locatie is dit en wat was alles perfect geregeld! Het personeel is onwijs vriendelijk en niks is onmogelijk. Ik als controlefreak geef niet snel iets uit handen, maar je kunt alles toevertrouwen en overlaten aan deze mensen. Alles was tot in de puntjes perfect! De bediening, de decoratie, het personeel en (niet geheel onbelangrijk) de prijs kwaliteit verhouding. Als wij onze dag over zouden moeten doen, kozen wij wederom voor Plok!

9,8101

Vooral voor feesten en partijen een hele goede locatie. Ze helpen je meedenken over je eigen feest en goede service.

10101

Ons trouwdag gevierd in Didam bij Plok. Het was een geweldige dag. Precies wat wij in gedachten hadden. Echt een aanrader. Een dikke 10. We komen zeker terug. Bedankt allemaal voor jullie inzet.

10101

Plok (Juul en Mark) heeft de volledige catering inclusief aankleding van onze bruiloft op eigen locatie verzorgd. Het was in één woord TOP!
De gehele dag was tot in de puntjes verzorgd: van aankleding van de ceremonie, koffie, taart, drankjes, tot een super lekker diner op locatie!
Wij hebben mede dankzij Plok een heerlijke onbezorgde dag gehad.

9,6101
Pink Lemon Cards