Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als profesioneel haarstylist en make-up artiest kan ik datgene creëren waar jij naar op zoek bent. Heb je al zoveel magazines en plaatjes bekeken dat je het echt niet meer weet? Of draag je zelf nooit make-up maar wil je toch dat extra hebben op je bruiloft? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Samen plannen we een moment in waarin we uit zoeken wat jouw perfecte look is voor jouw droombruiloft.

Veel liefs, Anouk

8 Ervaringen

10101

Anouk is geweldig. Ze is super met haar en met make-up. Ik zag er mooier uit dan dat ik mij kon voorstellen. Heel natuurlijk, maar mooi. Ze heeft leuke ideeën, neemt de tijd, is creatief, weet wat ze wil maar ook zeker wat ik wilde. Daarnaast is ze als mens geweldig. Veel contact gehad, ze is behulpzaam, aardig en bovenal mega gezellig. Rustpunt op de ochtend van de bruiloft zelf. Had niemand anders erbij willen hebben voor mijn bruiloft!

Anouk Van Emmerik
Dank je wel lieve Mich! Heel graag gedaan!
16-06-22
10101

Via de perfect wedding ben ik in contact gekomen met Anouk. Ze stelde voor om haar werk te bekijken op instagram en dan erop terug te komen. Ik was direct erg enthousiast, dit was wat ik graag wilde dus heb ik Anouk geboekt voor onze mooiste dag.
Via een telefonische afspraak hebben we in grote lijnen al alles doorgesproken en was het daarna wachten op de proefsessie.
De afspraak voor de proefmake-up was heel erg relaxed, met koffie/thee en lekkers, elkaar wat beter leren kennen en alles werd rustig doorgesproken.
Daarna werd de make-up gedaan en was er ruimte om mijn wensen aan te geven en eventueel nog wat aanpassingen te doen.
Zelfs toen erna de twijfel wat toesloeg stelde Anouk mij op mijn gemak dat we op onze trouwdag gewoon nog wat anders konden doen.
Op de trouwdag was Anouk ruim op tijd aanwezig zodat we in alle rust mijn make-up konden verzorgen. Ook was er nog tijd om mijn dochters make-up te doen. Anouk straalde veel rust uit waardoor ik ook niet zenuwachtig was, heel fijn.
Ze hielp me ook met aankleden en heeft, toen mijn aanstaande er was, ook nog mijn jurk goed gelegd zodat ik stralend van de trap kon lopen.
Ik was heerlijk ontspannen, voelde me prachtig en straalde dit ook uit.
Ik zou iedereen Anouk aanraden!

Bedankt voor alles!

10101

Mijn grote liefde vroeg mij met hem te trouwen en het moment was eindelijk daar. Ik kon beginnen met het plannen van de belangrijkste dag in ons leven. Uiteraard wil ik dat alles tot in de puntjes perfect is, niet alleen de locatie en de jurk, maar natuurlijk ook mijn haar en make-up. Ik droom hier al zo lang van!
Anouk ken ik al jaren en er is dan ook werkelijk niemand anders zo kundig die ik het verzorgen van mijn look zou toevertrouwen.

Het mooie van Anouk haar skills is, dat ze jou ziet, jou als persoon. Je krijgt dus een unieke look aangemeten die aansluit bij je wensen maar ook bij wie je bent. Dit krijgt ze voor elkaar door goed naar je te luisteren, je te observeren, maar ook door je te adviseren. Met haar expertise wil ze daardoor ook nog wel eens met een compleet alternatief voorstel te komen. En dat alternatief blijkt dan ook nog eens waanzinnig mooi te zijn!

Iets waar je zelf als bruid misschien niet opgekomen was, omdat je dacht dat hetgeen wat je in gedachte had het beste bij jou zou passen (of omdat je door de bomen het bos soms even niet meer ziet door al het plannen, laten we eerlijk zijn). De keuze blijft natuurlijk aan jouzelf. Zij zorgt er hoe dan ook voor dat je super happy en met de mooiste versie van jouzelf de dag of sessie afsluit.

Qua persoonlijkheid laat Anouk ook niets te wensen over. Wat een ontzettend fijn, lief, warm mens met een onwijs gevoel voor humor en open karakter. Ik weet zeker, dat zelfs als je haar voor het eerst ontmoet, je binnen een paar minuten volledig op je gemak bent. Maak eens kennis met haar, het is het dubbel en dwars waard!

10101

Wat een fantastische dag was 20 mei 2020. Een dag die we van te voren heel anders hadden voorgesteld, maar al onze dromen heeft overtroffen. En zeker mede door Anouk. Van te voren een heel fijn telefoongesprek gehad en fijn app contact gehad tijdens het begin van de coronacrisis. Helaas kon de proefsessie niet doorgaan, maar ik heb mij daar geen moment zorgen om gemaakt. Zonder dat ze het kleurpalet had doorgekregen, paste ze met haar outfit precies in het plaatje van de dag. Omdat (door corona) alles veel intiemer was, waren we nog blijer met Anouk. Het was alsof we haar al jaren kenden. Spontaan, gezellig, echt super leuk! Leuk contact met mij, maar ook met mijn ouders en vriendinnen. Zonder proefsessie zat mijn haar en make up precies zoals ik het mij had voorgesteld, echt zoals ikzelf ben maar dan even iets mooier, echt pure natuur. Iedereen beaamde dit ook. Je zag niets van het ‘extra’ haar dat we hadden gebruikt. Verder zat mijn haar en make up heel de dag fantastisch. Ik kan alleen maar lovende woorden over haar vertellen, ik wil nooit meer iemand anders die mij mooi maakt voor een liefdevolle, bijzondere, prachtige dag die we nooit meer willen en zullen vergeten! Echt Anouk, onwijs bedankt. Als de 1.5m regel niet meer geld, dan gaan we nog een mooi feest geven en vragen we Anouk zeker weer!

10101

Via een andere site kwam ik uit bij Anouk.
Ik las veel goede recensies en ook de impressies op haar website zagen er veelbelovend uit. Nadat ik mijn contact gegevens had achtergelaten hing Anouk amper 5 minuten later al aan de telefoon!
Super fijn dat ze zo snel contact opnam en aan de telefoon kreeg ik al een goede indruk. Ik beschreef wat ik ongeveer wilde en ik had het idee dat ze meteen begreep wat ik bedoelde zonder dat ik al plaatjes had laten zien.
De proefsessie was erg prettig en ik voelde me erg op mijn gemak in haar stoer ingerichte haar en make-up studio!! Helemaal mijn stijl dus ik voelde me meteen thuis 😉
Ik kwam binnen met een blote billen gezicht en voelde me met de minuut mooier worden. De proefsessie gaf een hele goede indruk van het uiteindelijke resultaat en dit haalde al flink wat zenuwen weg voor de dag zelf. Ik had er alle vertrouwen in!
Op de dag zelf was Anouk ruim op tijd! Ik ben geen moment zenuwachtig geweest en voelde me heel vertrouwd. Er zijn nog wat kleine aanpassingen gedaan waardoor het resultaat er zelfs nog mooier uitzag dan bij de proefsessie!!
Anouk gebruikt de make up op zo’n manier dat ze je sterke / mooie kanten nog mooier uit laat komen. Mijn ogen leken nog groter, mijn jukbeenderen werden prachtig geaccentueerd en ook mijn oneffenheden waren compleet weggewerkt.
Op de dag zelf had ik een andere bloemenkrans mee dan bij de proefsessie en ook dit was geen probleem, ze improviseerde een beetje en wist de bloemenkrans perfect in mijn haar te verwerken.

’s Avonds had ik nog een touch up. En ook hier heb ik geen moment spijt van gehad. Vooral de touch up raad ik iedereen aan! Net na het diner was ik wat moe en voelde ik me een beetje ingedut.. op dit moment kwam Anouk gelukkig en kon ik me even op een rustig plekje terug trekken. Mijn haar en make up werden bijgewerkt en ik voelde mij meteen weer fris!! Dit momentje had ik echt even nodig en was erg welkom op een toch wel vermoeiende dag.

Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat en zonder de visagie en hairstyling van Anouk had ik mij niet zo mooi gevoeld op mijn trouwdag!

10101

Lieve Anouk,

We hebben ontzettend genoten van de heerlijke dag eergisteren. Er ging nog van alles mis, maar het maakte allemaal niet uit en was helemaal perfect!!

Ik vond het erg fijn om jou erbij te hebben het eerste deel. Niet alleen omdat je mijn haar en make-up ongelooflijk mooi gedaan hebt, maar ook als mens. Ook al zaten we op een gegeven moment een beetje op de tijd jij bleef lekker rustig maar wel daadkrachtig, waardoor ik gewoon kon genieten en geen stress ervaarde.

En wat had je me mooi gemaakt!! ????
Zoveel complimenten gehad.
Alles is ook super goed blijven zitten de hele dag en mijn haar was echt geweldig, een kunstwerk en nog veel mooier dan ik van te voren had bedacht!!

SUPER bedankt voor alles!! ????

10101

Anouk is naast een hele goede make up artist ook een heel leuk persoon. Lekker ‘no nonsense’ gezellig. Ik voelde me erg op mn gemak bij haar en had zo een ontspannen start van mijn trouwdag. Het viel me op hoeveel kennis en gevoel Anouk heeft om iemand op een natuurlijke manier mooi te laten zijn. Ik vond het zo bijzonder om te zien hoe Anouk als finishing touch de juiste kleureffecten (een beetje groen) wist toe te voegen om mijn ogen meer te laten spreken. Ik vond haar net een meesterschilder hoe ze met haar make up paletten bezig was. Ik heb op mijn trouwdag dan ook veel complimenten over mijn make up gehad.

10101

Het contact met Anouk was top. Voor mij als bruidje toch allemaal nieuw en spannend maar Anouk is rustig en helder in haar aanpak. Ze stelt je gerust en luistert goed. Aanrader!

Pink Lemon Cards