Gefeliciteerd met jullie verloving! Ik ben Daphne en met mijn bedrijf Not Just Another Wedding Company help ik jullie bij het organiseren van een onvergetelijke trouwdag. Dit kan zijn als weddingplanner maar ook als ceremoniemeester.

Aandacht en creativiteit staan bij mij hoog op de prioriteitenlijst. Niet voor niets werkte ik voorheen in de creatieve wereld. Ik ben gespecialiseerd in industriële trouwerijen op bijzondere locaties zoals een oude fabriekshal of verlaten kathedraal.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag jullie verhaal en jullie wensen. Niks is te gek!

Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom net zo.

Er komt bij het organiseren van een bruiloft toch meer kijken dan dat bruidsparen in eerste instantie denken. Een grote meerwaarde van een weddingplanner is dat ik een uitgebreid netwerk heb met trouwleveranciers. Zo worden de juiste leveranciers gekozen en bespaart het bruidspaar zoektijd en kosten. Tevens zie ik erop toe dat er een zorgeloze aanloop is naar de trouwdag. Ik als weddingplanner regel o.a een planning (to do list), maak een draaiboek, beheer het budget, en ik ben op de dag zelf aanwezig zodat alles volgens planning verloopt en onverwachte situaties opgelost worden. Kort gezegd: een weddingplanner helpt, ondersteunt en adviseert bruidsparen bij het plannen van hun bruiloft en het maken van keuzes.

Willen jullie een goed georganiseerde en onbezorgde bruiloft en de weken voorafgaand stressvrij beleven? O en ben je net als ik dol op sushi ;)? Neem dan contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

5 Ervaringen

10101

Deze bijzondere vrouw is niet alleen heel leuk, lief en gezellig maar ook nog eens heel goed in haar werk! En dit laatste is natuurlijk niet geheel onbelangrijk wanneer jullie op zoek zijn naar een weddingplanner. Zij was de weddingplanner van een bruidspaar waar ik de ceremoniespreker van was. Het huwelijk vond thuis plaats dus er was een hoop te regelen. Dit liep me een partij gesmeerd! Alles was tot in de puntjes geregeld waarbij alles op het juiste moment kon beginnen. Het bruidspaar hoefde echt nergens naar om te kijken. En nogmaals, daarbij is het gewoon een hele leuke vrouw om in je buurt te hebben dus helemaal oke dat zij de hele dag aanwezig is op jullie belangrijkste dag. Echt een topper dus niet twijfelen. Neem contact met haar op en je begrijpt gelijk wat ik bedoel.

Daphne Goldner
Dank je wel Sandra. Het is geheel wederzijds!
23-01-24
10101

Daphne heeft ons enorm goed geholpen in de voorbereiding & trouwdag zelf. Denkt aan het grote plaatje en details. Altijd in voor een grap. Het is dat je niet wekelijks kan trouwen. Hartstikke bedankt.

Daphne Goldner
Dank jullie wel voor jullie review. Het was super om voor jullie te werken!
06-07-23
10101

Wij hebben Daphne ingeschakeld als ceremoniemeester voor onze bruiloft. Daphne neemt heel veel expertise mee, neemt alle zorg uit handen en regelde al onze wensen tot in de puntjes. Mede dankzij Daphne is onze bruiloft vlekkeloos verlopen en hebben we van het begin tot het eind van de dag kunnen genieten. Het is heel fijn om een ceremoniemeester in de hand te nemen, zodat alle genodigden ook zonder zorgen van de dag kunnen genieten. Wij bevelen Daphne zeker aan. Niet alleen vanwege haar kundigheid, maar ook door haar fijne persoonlijkheid en prettige manier van communiceren. Daphne is iemand die echt moeite voor je doet en duidelijk geniet van haar werk.

Daphne Goldner
Dank jullie wel voor jullie review. Was een eer om voor jullie te mogen werken. Fijn dat jullie zo terug kijken op jullie dag!
16-12-22
10101

Voor onze bruiloft van 1 oktober jongstleden zochten wij een Weddingplanner. “Gewoon ” omdat we samen bedachten dat het best intensief is naast onze drukke banen én we niet wilden dat een van onze vrienden of familieleden belast zou worden met een best wel stressvolle planning.
Een Weddingplanner nemen is zeker geen overbodige luxe! We hadden een aantal mensen geselecteerd en kozen op gevoel voor Daphne. En met Daphne heb je een topper. Alle zaken waarvoor je geen tijd hebt om te regelen of… waar je niet aan denkt of uiteindelijk vergeet (en dus stress oplevert) regelt Daphne!
Het is super fijn een rustige begeleider te hebben die alles van A tot Z voor je regelt en werkt met een digitaal overzicht waar constant updates op staan en jou (M/V) achter de broek aanzit, zodat alles op tijd en volgorde wordt gefixt. Altijd snel bereikbaar en een hands on mentaliteit.
Daphne heeft ook een groot netwerk van allerlei trouwleveranciers en daarmee versnel je samen ook het maken van de planning en de uitvoering.
Daphne is in staat de persoonlijke verbinding met je te hebben, rust te geven in je “trouwproces”, vertrouwen uit te stralen en het daarmee te regelen. Want dat laatste is super belangrijk!
Onze trouwdag was zo geweldig en we waren beiden relaxed en hebben geen enkel moment een onderbreking gevoeld of gehad. Alles ging als in een film geruisloos en perfect. Bij de ontvangst en receptie, de ceremonie, het diner en ook het feest. De leveranciers en het belangrijkste! onze gasten ontbrak het aan niets en alles was duidelijk en op tijd.
Wauw!! wat ontzorgt een weddingplanner als Daphne je toch zo op de belangrijkste dag van je leven.
Daphne: Veel dank voor de uitstekende warme en persoonlijke begeleiding die we van jou mochten krijgen tijdens onze bruiloft,
Liefs Alwin en Pip

Daphne Goldner
Super bedankt voor jullie lieve review! Heel blij dat jullie er zo op terug kijken.
02-12-22
10101
Daphne Goldner
Dank je wel voor je mooie cijfer!
11-04-22
Pink Lemon Cards