Gefeliciteerd met jullie verloving! Ik ben Daphne en met mijn bedrijf Not Just Another Wedding Company help ik jullie bij het organiseren van een onvergetelijke trouwdag. Dit kan zijn als weddingplanner maar ook als ceremoniemeester.

Aandacht en creativiteit staan bij mij hoog op de prioriteitenlijst. Niet voor niets werkte ik voorheen in de creatieve wereld. Ik ben gespecialiseerd in industriƫle trouwerijen op bijzondere locaties zoals een oude fabriekshal of verlaten kathedraal.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag jullie verhaal en jullie wensen. Niks is te gek!

Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom net zo.

Er komt bij het organiseren van een bruiloft toch meer kijken dan dat bruidsparen in eerste instantie denken. Een grote meerwaarde van een weddingplanner is dat ik een uitgebreid netwerk heb met trouwleveranciers. Zo worden de juiste leveranciers gekozen en bespaart het bruidspaar zoektijd en kosten. Tevens zie ik erop toe dat er een zorgeloze aanloop is naar de trouwdag. Ik als weddingplanner regel o.a een planning (to do list), maak een draaiboek, beheer het budget, en ik ben op de dag zelf aanwezig zodat alles volgens planning verloopt en onverwachte situaties opgelost worden. Kort gezegd: een weddingplanner helpt, ondersteunt en adviseert bruidsparen bij het plannen van hun bruiloft en het maken van keuzes.

Willen jullie een goed georganiseerde en onbezorgde bruiloft en de weken voorafgaand stressvrij beleven? O en ben je net als ik dol op sushi ;)? Neem dan contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

1 Ervaringen

10101
Daphne Goldner
Dank je wel voor je mooie cijfer!
11-04-22
Pink Lemon Cards