Be your ówn kind of beautiful! Verloofd! Gefeliciteerd!
Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken voor het beste resultaat.Neem gerust vrijblijvend contact op voor al jouw vragen!

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten voor het feest. Ik probeer er voor te zorgen dat jij op dit moment kunt ontspannen en genieten van het moment!

Het belangrijkste én leukste aan mijn werk is iemand te zien stralen, vol zelfvertrouwen, zichzelf verrassen met een prachtige look. Het meest wordt gekozen voor een natuurlijke look, dit raad ik ook zeer aan. Niet alleen wil je comfortabel voelen (dus geen experimentele looks!), het gaat vandaag om jou. Laat dus liever niet de make-up de hoofdrol spelen :-).

Met veel passie en heel veel plezier geef ik mijn klanten de look waar ze naar op zoek zijn. Mijn doel is dat jij 100% jezelf voelt. We gaan altijd vooraf eerst in gesprek zodat ik weet wat jouw wensen zijn. Informeel maar professioneel, voor een gezellige afspraak dat gelijk een fijne rustmoment voor jezelf is.​

8 Ervaringen

10101

Naomi weet wat ze doet en ze weet aan de hand van een kort en gezellig gesprek wat je wensen zijn. Na de proefafspraak bleek mijn haar vrij snel uit te zakken en vond ik mijn make up nog niet perfect. Ze wist me te verzekeren dat het goed kwam en dat kwam het ook! Ze had wat vakkundige aanpassingen en m’n haar en make-up waren heel de dag en avond perfect!! Zo onwijs blij mee en aan alle complimenten te horen was ik niet de enige. Naomi nogmaals bedankt

10101

Naomi kan al met een klein beetje make up wonderen doen. Ze laat je stralen en is ook nog eens een ontzettende lieverd.

10101

Hele fijne gezellige tijd gehad met de
Make-up en haar. Naomi wist goed wat paste bij mijn trouwjurk en toverde daardoor een prachtige bruid. Nog steeds erg blij ermee!!

10101
10101

Naomi is een heel fijne relaxte visagist ze Luisterd zeer goed naar jou wensen denkt goed mee en en haalt alles uit de kast om jou er op je allermooiste natuurlijk uit te laten zien.
Ik heb mij de hele dag stralend gevoeld en raad Naomi aan iedereen aan!

10101

Naomi is een heel fijne relaxte visagist ze Luisterd zeer goed naar jou wensen denkt goed mee en en haalt alles uit de kast om jou er op je allermooiste natuurlijk uit te laten zien.
Ik heb mij de hele dag stralend gevoeld en raad Naomi aan iedereen aan!

10101

Naomi is een geweldig mens, zo lief en betrokken. Ze maakt van de proefsessie een feestje, enorm gezellig. Op de ochtend zelf was Naomi een rots in de branding. Ze stelt je gerust, zorgt dat al je zenuwen verminderen en is een leuke aanvulling op je “bruidspersoneel”. Iedereen vond haar te gek. Naomi is enorm kundig. Ze wist nog beter dan ik wat ik wilde en wat mij mooi zou staan. Ik ben nog nooit zo mooi geweest als op mijn trouwdag. Ik kreeg ontzettend veel complimenten over mijn makeup en haar van de gasten. Normaal gesproken valt alleen de jurk op, nu was het hele plaatje perfect.. en toch ook zo eigen ♡

10101

Op mijn trouwdag had ik de pech dat het de enigste regendagen in juni was maar door naomi is het allemaal prachtig blijven zitten!
Mega zenuwachtig was ik voor het resultaat omdat ik nog nooit door een ander ben opgemaakt, maar bij de proef sessie waren die zorgen weggenomen, en ook op de dag zelf stelde ze me helemaal op mijn gemak, alles kon nog aangepast worden en ik ging helemaal relaxt mijn trouwdag in, en de hele dag heb ik complimenten mogen ontvangen over mij prachtige kapsel en make up

Pink Lemon Cards