The Wedding Nanny van Nanny at Home

Wij zorgen voor magische momenten voor de kinderen tijdens jullie speciale dag!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Naast de zoektocht naar de perfecte jurk, een sfeervolle locatie en de beste fotograaf, hebben jullie ook aan de jongste gasten gedacht? Met Nanny at Home wordt ook hun dag onvergetelijk.

We helpen jullie graag!

Met onze 5 jaar ervaring met The Wedding Nanny op bruiloften weten we dat het fijn is, dat er een kinderhoek is waar wij de kinderen kunnen vermaken. Wij zorgen voor speelgoed, spelletjes en knutselspullen, perfect voor creatieve uitspattingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een tipi tent, speelgoed trein, houten blokken, twister, ezeltje prik, klei, stiften, knutselspullen, stapelstenen, puzzels, bordspellen, en nog veel meer. We houden rekening met de leeftijd en het aantal kinderen. We zitten vol creatieve ideeën. De kinderen op jullie feest hoeven zich zeker geen moment te vervelen.

Ceremonie-ondersteuning: Hebben jullie bruidsmeisjes of -jongens een belangrijke rol tijdens de ceremonie, maar vinden ze het misschien wat te lang duren? Als de kinderen onrustig worden, staan onze nanny’s klaar om ondersteuning te bieden, zodat de ouders van het moment kunnen blijven genieten.

Creatief: Samen met de kinderen creëren we een persoonlijk aandenken aan deze speciale dag. Inclusief een creatief geschenk voor het bruidspaar.

Ondersteuning tijdens het eten: De nanny’s kunnen samen met de kinderen gaan eten en de kinderen helpen waar nodig is. Tip: kies voor een kindvriendelijk ingerichte tafel, waar de kinderen met z’n allen kunnen eten.

Bedtijd: Wanneer het tijd is voor de speeches of de dansvloer, kunnen wij de kinderen rustig naar bed brengen. Zo kunnen jullie én de gasten zorgeloos genieten van het feest.

Geen verplichting: De kinderen zijn vaak enthousiast en nieuwsgierig over de leuke activiteiten die we voor ze hebben voorbereid en komen meestal uit eigen initiatief een kijkje nemen. Ouders zijn natuurlijk ook welkom om even langs te komen, of de kinderen kunnen tussendoor even bij hun ouders gaan kijken.

Slapen: Nanny at home biedt ook de mogelijkheid aan om een Night Nanny in te zetten. De nanny die overdag kennis heeft gemaakt met de kinderen kan blijven slapen bij de kinderen, zodat ouders voor een nacht alle zorg voor hun kind(eren) uit handen kunnen geven.

Nanny at Home is gevestigd in Friesland, maar onze service strekt zich uit over heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Elke bruiloft is uniek en wij passen onze diensten aan aan jullie persoonlijke wensen. Dit overzicht is slechts een voorproefje van wat mogelijk is. Wij bespreken graag samen met jullie alle opties.

Wie zijn onze nanny’s?

Alle nanny’s zijn gescreend, hebben een positieve referenties, hebben minimaal mbo-4 opleiding en zijn 20 jaar of ouder. Uiteraard hebben alle nanny’s affiniteit met kinderen en ervaring in hun vakgebied. Kijk op onze website voor ons nanny team!

Wie is Nanny at Home?

Nanny at HOME is een oppasservice gevestigd in Friesland. Wanneer ouders een avondje uit willen, zorgen wij ervoor dat alles thuis op rolletjes loopt. Daarnaast bieden we ook oppasdiensten op locatie!

Neem contact op!

Heb je specifieke wensen of vragen? Wij staan klaar om deze te bespreken. Stuur ons gerust een bericht.

Lijkt me leuk om jullie gezin te ontmoeten!

Antsje, eigenares van Nanny at Home.

1 Ervaringen

10101

Echt een aanrader om the wedding nanny van Nanny at home in te huren! Terwijl de ouders zich konden mengen en genieten van de festiviteiten zonder zich zorgen te maken, de nanny’s vermaken de kinderen en gingen de kinderen naar bed brengen. Een uitkomst! Dank je wel Nanny at home

Pink Lemon Cards