Destination & Elopement Planning! Maak van jullie bruiloft het ultieme wedding experience!

Wij plannen niet alleen bruiloften, wij creëren momenten en herinneringen die een leven lang meegaan! Een bruiloft hoeft niet altijd traditioneel te zijn, wij denken graag out of the box om jullie een bruiloft ervaring te geven die perfect bij jullie style en liefdesverhaal past.

Trouwen in het buitenland met een tikkie avontuur.!!

Willen jullie net even anders trouwen dan de rest? Heb je er ooit over na gedacht om te trouwen op een berg top van The Rocky Mountains in Canada, of mischien wel een Rock n Roll bruiloft in Las Vegas, of een spannende safari bruiloft in Afrika? Wij zijn gespecialiseerd in Destination Weddings en intieme Elopements met een tikkie avontuur!

Het plannen van jullie droom bruiloft is ons passie! Met een groot netwerk van internationale weddingplanners, reis organisaties en bruiloft leveranciers kunnen wij het totale plaatje voor jullie plannen van A tot Z inclusief huwelijksreis waar dan ook te wereld! Kies een toffe bestemming en wij regelen de rest!
Laat je perfecte bruiloft door ons team van weddingplanners samenstellen of kies uit een van onze all-inclusive bruiloft arrangementen. Met locaties in Amsterdam, Canada, Miami Beach, Orlando, New-York en Zanzibar om maar een paar op te noemen, kunnen wij jullie bruiloft overal te wereld plannen!

Net even anders trouwen in Nederland?

Laten we van jullie bruiloft een beleving maken! Een huwelijksfeest plannen die net even anders is dan de rest. Het plannen van een next-level bruiloft die perfect bij jullie style past! Misschien denken jullie aan een themabruiloft, of een hippe stads bruiloft in Amsterdam of willen jullie graag een ecofriendly bruiloft. Wij denken graag met ons bruidsparen mee on jullie ultieme wedding experience te plannen. Niks is te gek!

Bruiloft Services:

Elopements
Arrangementen
Trouwen in het buitenland
Trouwen in Amsterdam
Blog: Het Bruids-Reisje

Plus punten:
Tweetalig, vloeiend in Engels & Nederlands
Online planning tools voor al ons bruidsparen
Wij denken graag “out of the box”
Werken graag met lokale leveranciers ook in het buitenland
Destination & Adventure Wedding ‘s
Love = Love iedereen is welkom!

Enthousiast geworden?
Wij zijn altijd enthousiast! Een kunnen niet wachten om jullie bruiloft ideeën te ontdekken en een geweldige bruiloft vol liefde en avontuur te plannen. Plan vandaag en gratis en vrijblijvend discovery call and…… "Lets get this party started!"

Love Nicole
Lead Weddingplanner
My Forever Wedding's

12 Ervaringen

10101

We live in Finland and wanted to organize our wedding in Amsterdam. Despite having a small wedding, we had a lot of moving parts. Nicole was absolutely great. In addition to helping us with all local vendors and taking care of both the big picture and small details, she was super supportive and excited for us. The day turned out to be even better than we imagined and everything went so smoothly – thanks to Nicole!

10101

Nicole heeft alles fantastisch geregeld, van de locatie tot de fotograaf en bloemen en zelf de tapijtjes die bij het altaar lagen. Ze kon heel goed met ons meedenken en onze wensen realiseren!

10101

My Forever Wedding’s heeft ons perfect geholpen bij het plannen van onze buitenlandse bruiloft. We hadden fijn contact, ik kon altijd bellen of appen maar Nicole gaf ons het gevoel dat alles tot in de puntjes was geregeld. Ze is heel persoonlijk en luisterde goed naar onze wensen. Ze is zelfs naar Schiphol gekomen met een cadeautje voor ons bij thuiskomst! Dat extra stapje, dat is precies Nicole! Ik raad haar zeker aan!

10101

Nicole was onze weddingplanner en zij heeft er alles aan gedaan om onze trouwdag in het buitenland te laten verlopen zoals wij ervan droomden. Met een hele persoonlijke touch, zoals een kennismakingsgesprek waarvoor ze 200km moest rijden of als verrassing te wachten op het vliegveld toen we weer thuiskwamen. In een woord, top!

10101

Ik heb Nicole benaderen in February 3 manden voor mijn bruiloft omdat wij alles geregeld hebben
Wij hadden iemand nodig de alleen voor ons de dag nog beter kan draaien
Naar ons telefonisch gepreekt hebben wij duidelijk gezegd dat alles is geregeld voor 98% en dat zij de rest moet doen
Ze is vrolijk opgesteld en graag voor o s willen doen
Ze is begonnen met planning naar dat de aanbetaling ontvangen geeft gekregen
Ik heb ook gezegd mijn 1 prioriteit zij de bevestigd van de rest van de gasten de niet bevestigd hebben zo dat in de decoratie van tafels en indeling moet doen

Ze vroeg aan mij alle contacten en telefoon nummers en de e-mail adres de ik had heb ik ook ingetoetst in haar programma en de halve gasten de aan mij bevestigen hebben ook voor haar ingetoetst hebt in haar programma
Ze vroeg mij per en formeel e-mail als ik haar extra informatie over hoe lang en make-up duur en ect de informatie naar mijn mening moet en Ceremoniemeester zelf opvragen
Dat noem ik extra informatie
Ik bedoel is het gezegd dat wij verder nergens zorgen hoeft t maken niet dat wij verder samen werken elke week
Naar 1 keer bellen mijn haar stylist en mijn make-up artist de ook natuurlijk druk hadden op de dag ze konden haar niet t word staan en dar is ze met misschien goede intenties naar mij terug gebeld of ik andere leverancier door haar aanbevolen wil hebben
Ik heb het duidelijk gezegd van ik wil iedereen en kans geven zo als ik haar vertrouwde moet ik de rest ook doen
Ik heb zelf benaderd de haar stylist en make-up en heb ik in de zelfde dag antwoord gekregen en bevestigen de ik gelijk aan Nicole door gestuurd heb
Ze zij tegen mij dat ze niet vertrouwd de personen en niet professioneel vond
Naar mijn mening geeft Nicole moeite werken met losse planning de niet door haar gemaakt is .
En ze is gewend met eigen contacten en leverancier werken is het normaal omdat dat is vertrouwelijk voor haar maar was het eerlijk geweest als ze and ons gezegd had dat ze niet kan werken met lossen leveranciers en planning de door andere gemaakt is
Ik ben 2 jaar mee bezig geweest ik vertrouw in men’s dat ook goed bedoeld is als ze zeggen
En gisteren kregen wij en kort e-mail dat ze per direct zelf intrekt en de betaling terug gestort geeft
Well correct met betaling maar niet leuk en professional
Jammer ze voorstelde zelf als professioneel en betrouwbaar en dat wij geen zorg hoeft t maken
En nu 60 dagen voor ons bruiloft weg is met de smoes van dat ze geen voelde informatie had van ons en dat ze niet geschikt is voor ons verder t helpen
Bedankt Nicole Strak
Het beste voor jou ook

9,0101

Lieve, goede en gezellige hulp met het plannen van de mooiste dag, Super!

10101

When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and energy in ensuring my day was personalized, and she had the most creative ideas! If you’re looking for someone to plan your wedding, I totally recomend My Forever Wedding’s”

10101

Nicole does a very good job with organising and styling

Nicole Stark
Thank you! I always do my best to make a wedding perfect. Styling is my passion and organization is the key to a successful and stress free wedding!
14-01-20
10101

Nicole does a very good job with organising and styling

10101

Nicole we willen jouw heel erg bedanken voor jouw inzet en werk wat jij hebt gedaan om onze huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken.
Wij willen jouw ook zeker aanbevelen!

10101

Nicole is een geweldige en creatieve weddingsplanner.
Zij pakt haar werk professioneel op en zij is altijd erg vriendelijk en zeer geliefd.
Internationaal is zij erg sterk en kan werken op elke gewenste locatie in Europa of in de wereld. Zij vertelde, dat zij van haar passie, haar beroep heeft gemaakt. Hoe leuk is dat dan!

10101

Nicole was erg behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen voor de styling van onze bruiloft. Ze was op de dag zelf al vroeg aanwezig en heeft alle ruimtes perfect gedecoreerd. Zeker de moeite waard, er word veel stress uit handen genomen door Nicole! Nogmaals bedankt voor alles

Pink Lemon Cards