Veel meer dan alleen een planner!

Het moeilijkste aan het plannen van een bruiloft is het bijhouden van je takenlijst en budget. De meeste bruidsparen die naar mij toe komen, weten niet eens waar ze moeten beginnen. Ik begrijp het helemaal! Het is erg lastig om een bruiloft te coördineren tussen hectische werk- en gezinsschema's met overvolle agenda's. Mijn liefde voor check-lijsten en de voldoening om alles op tijd af te krijgen, heeft mij geholpen het planningsproces efficiënt te maken. Stap voor stap maak ik bruiloftsplanning leuk en minder stressvol.

Creativiteit en design is mijn grootste passie, ik vindt het fantastische om vintage items te gebruiken en het up-cyclen en hergebruiken van styling artikelen, dit zorgt niet alleen voor een unieke trouwstijl, maar het vermindert ook onze carbon footprint. Ik inspireer graag mijn bruidsparen om "Out of the box" te denken. Met unieke en duurzaam ideeën streven wij voor het perfecte bruiloft!

Een weddingplanner is veel meer dan alleen een planner. Wij zijn een vriendin, een luisterend oor en staan naast je ​tijdens het hele planningsproces. Jullie leren kennen is het begin van een goede vriendschap en samen plannen wij de bruiloft van jullie dromen!

Wij bieden verschillend bruiloft pakketten aan om jullie huwelijksdag uniek en onvergetelijk te maken.

Weddingplanner
Weddingday Management
Wedding Designer
Date Night Service

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijk te bespreken. Wij kunnen niet wachten om alles te horen over jullie trouwplannen!

Love Nicole
Lead Weddingplanner & Designer
My Forever Wedding's

P.S. Volg jij ons al op Instagram?
Op onze socials delen wij handige planning tips, bruiloft inspiratie, nieuwe ideeën en volg je ons achter de schermen bij het plannen en ontwerpen van onze bruiloften.
@my.forever.weddings

7 Ervaringen

9,0101

Lieve, goede en gezellige hulp met het plannen van de mooiste dag, Super!

10101

When preparing for my wedding, Nicole went above and beyond to be there and assist with every little detail! She dedicated so much time and energy in ensuring my day was personalized, and she had the most creative ideas! If you’re looking for someone to plan your wedding, I totally recomend My Forever Wedding’s”

10101

Nicole does a very good job with organising and styling

Nicole Stark
Thank you! I always do my best to make a wedding perfect. Styling is my passion and organization is the key to a successful and stress free wedding!
14-01-20
10101

Nicole does a very good job with organising and styling

10101

Nicole we willen jouw heel erg bedanken voor jouw inzet en werk wat jij hebt gedaan om onze huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken.
Wij willen jouw ook zeker aanbevelen!

10101

Nicole is een geweldige en creatieve weddingsplanner.
Zij pakt haar werk professioneel op en zij is altijd erg vriendelijk en zeer geliefd.
Internationaal is zij erg sterk en kan werken op elke gewenste locatie in Europa of in de wereld. Zij vertelde, dat zij van haar passie, haar beroep heeft gemaakt. Hoe leuk is dat dan!

10101

Nicole was erg behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen voor de styling van onze bruiloft. Ze was op de dag zelf al vroeg aanwezig en heeft alle ruimtes perfect gedecoreerd. Zeker de moeite waard, er word veel stress uit handen genomen door Nicole! Nogmaals bedankt voor alles

Pink Lemon Cards