"The Finishing Touch"

My Forever Wedding’s is een full service weddingplanner bureau, met mijn team van hardwerkende specialisten creëren we chique en stijlvolle bruiloften met aandacht voor elk detail.

Onze focus is op perfectie!

Jullie droom bruiloft organiseren we met veel liefde, creativiteit en enthousiasme. Of jullie nu een urban city bruiloft willen, of een geheel verzorgd weekend in een romantisch kasteel of zelfs intiem met vrienden en family in je eigen achtertuin, alles is mogelijk!

Met verschillende bruiloft pakketten kunnen we je helpen om je perfecte planning match vinden.
Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismaking gesprek, neem gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Nicole
My Forever Wedding's

3 Ervaringen

10101

Nicole we willen jouw heel erg bedanken voor jouw inzet en werk wat jij hebt gedaan om onze huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken.
Wij willen jouw ook zeker aanbevelen!

10101

Nicole is een geweldige en creatieve weddingsplanner.
Zij pakt haar werk professioneel op en zij is altijd erg vriendelijk en zeer geliefd.
Internationaal is zij erg sterk en kan werken op elke gewenste locatie in Europa of in de wereld. Zij vertelde, dat zij van haar passie, haar beroep heeft gemaakt. Hoe leuk is dat dan!

10101

Nicole was erg behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen voor de styling van onze bruiloft. Ze was op de dag zelf al vroeg aanwezig en heeft alle ruimtes perfect gedecoreerd. Zeker de moeite waard, er word veel stress uit handen genomen door Nicole! Nogmaals bedankt voor alles

Pink Lemon Cards