Wij van MY BRIDES weten nu al dat je een betoverende bruid gaat worden en wij willen daar heel graag een bijdrage aan leveren!
Als jij door ons geholpen wordt mag je de beste service én de meest professionele aanpak verwachten.
Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.
Wij reizen door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Voor zowel je proefsessie als je bruidsstyling komen wij naar jou toe of/ en naar je trouwlocatie.
Vanaf de eerste kennismaking tot na je bruiloft blijven we met jou in contact om eventuele verbeteringen én je eigen wensen over je styling te bespreken, totdat het complete plaatje, zoals je het zelf voor ogen had, hélemaal naar je zin is.
Als een styliste ziek wordt of door omstandigheden je bruidsstyling niet kan overnemen gaan wij voor adequate vervanging zorgen.
Je kunt ervan op aan dat je voor ons veel méér bent dan een bruid die gaat trouwen. Jij wordt een deel van de wereld van MY BRIDES!
Op ons website kun je informatie inhalen over hoe wij werken en foto's van echte bruiden zien die door MY BRIDES mooi werden gemaakt.

5 Ervaringen

10101

Via een vriendin in geattendeerd op MyBrides. Wilde een proefsessie en op de trouwdag zelf later ook nog een touch up.
Eerste contacten waren snel en correct en al vanaf het begin een fijn gevoel. Erika is zeer enthousiast en ambitieus en geen idee is te gek. Wel is ze realistisch en geeft eerlijk aan als iets gewoonweg niet gaat of niet lang mooi blijft zitten. Super.
Op de trouwdag was ze ongeveer als eerste aanwezig ( en het was vroeg! ) en door haar professionaliteit straalt ze rust uit en kon dit zeker toen gebruiken :). Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld en complimenten de hele dag door mogen ontvangen. ’s Avonds kwam Erika naar de feestlocatie en toverde me met haar kwasten om tot een spectaculair geheel en ook mijn haren kregen weer een andere look.
MyBrides en met name Erika beveel ik bij een ieder aan, vooral ook haar humor is me bij gebeleven. Wat een vakvrouw!!

10101

Erika heeft 10-09 mijn haar en make up gedaan op mijn bruiloft. Ik zou haar zeker aanraden. Ze is heel goed in wat ze doet en ik heb me echt een bruid gevoeld dankzij haar.

10101

Ik ben heel erg tevreden over Erika! Ze luistert echt naar je en kan goed uitleggen wat wel en niet mogelijk is. Ze heeft mijn haar en make-up prachtig gedaan. Echt precies zoals ik wilde. Ik kan haar zeker aanraden!

10101

Wat is Erika een lieve professionele kundige vrouw! Tijdens mijn proefsessie uitlegd wat ik graag wilde voor look tijdens mijn bruiloft en dat heeft ze fantastisch weten te vertalen in het resultaat! Ik had een strak kapsel en dat bleef het ook heel de dag zonder dat het zo aanvoelde.
Ook mijn make-up heeft ze prachtig verzorgd. Ik was echt een stralende bruid zonder het er te dik op lag.
Ik heb alleen maar complimenten gehad over hoe mooi ik er uitzag op mijn bruiloft maar de credits daarvoor gaan naar Erika! Zonder haar was het een stuk minder geweest! 😉

10101

Dank jewel MY BRIDES voor alles! Mijn haar én make up heeft Erika prachtig gedaan. Bij haar voelde ik me op mijn gemak! Zij is heel deskundig en weet precies wat ze doet. Zij was bij de proefsessie en op de grote dag keurig op tijd. Mijn look bleef de hele dag goed zitten. En op de foto’s zag er alles zo mooi uit! Zelf zou ik dat nooit voor elkaar krijgen. Topper!

Pink Lemon Cards