Wij van MY BRIDES weten nu al dat je een betoverende bruid gaat worden en wij willen daar heel graag een bijdrage aan leveren!
Als jij door ons geholpen wordt mag je de beste service én de meest professionele aanpak verwachten.
Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.
Wij reizen door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Voor zowel je proefsessie als je bruidsstyling komen wij naar jou toe of/ en naar je trouwlocatie.
Vanaf de eerste kennismaking tot na je bruiloft blijven we met jou in contact om eventuele verbeteringen én je eigen wensen over je styling te bespreken, totdat het complete plaatje, zoals je het zelf voor ogen had, hélemaal naar je zin is.
Als een styliste ziek wordt of door omstandigheden je bruidsstyling niet kan overnemen gaan wij voor adequate vervanging zorgen.
Je kunt ervan op aan dat je voor ons veel méér bent dan een bruid die gaat trouwen. Jij wordt een deel van de wereld van MY BRIDES!
Op ons website kun je informatie inhalen over hoe wij werken en foto's van echte bruiden zien die door MY BRIDES mooi werden gemaakt.

25 Ervaringen

10101

Erika is echt een kunstenares! Een vak vrouw die heel goed weet wat ze doet.
Mijn proef haar en kapsel was al prachtig, maar de dag van onze bruiloft heeft ze fantastisch werk geleverd. Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld, zelfs s avonds zat mijn haar en make up nog fantastisch!
Ik heb de hele dag gestraald, mede door de prachtige make up en het kapsel. Nogmaals zo bedankt !!!

10101

14 oktober 2022
Precies 1 week geleden stond Erika om 8:45 voor de deur en ze gaf me weer meteen een gerust gevoel ondanks alle zenuwen van de bruiloft, ze stelde me op mijn gemak, we maakte een gezellig praatje en we begonnen met mijn haar wat weer precies hetzelfde werd als op de dag van de proefsessie, het doen van de make up was ook weer precies zoals we hadden geoefend en eigenlijk nog wel veel mooier! Erika is een super lieve vrouw heeft echt oog voor details en zorgt er vooral voor dat je jezelf prachtig voelt ❤️

Erika Vogl
Beste Vanity, Dank je wel voor je woorden en ik ben heel erg blij dat jij gelukkig was met het resultaat! Ik wens jullie heel veel liefde toe en heel veel success met jullie verhuizing in jullie nieuw huisje! Liefs Erika
21-10-22
10101

Wat een vakvrouw! En wat hebben we het gezellig gehad op de trouwdag! Paar maanden voor de bruiloft is Erika ook thuis geweest waar ze alle tijd voor mij en mijn drama pluiskop had, en zelfs mijn haar heeft ze getemd! En wat kan ze wonderen verrichten met make up! Op de dag zelf hebben we zo veel gelachen, mar ze heeft mij en onze kinderen echt laten stralen!! Dankjewel Erika voor de geweldige ervaring met jou. Liefs Leonieke.

Erika Vogl
Beste Leonieke, Dank je wel voor je vertrouwen en de gezellige sessies met jou! Wij hebben inderdaad zo veel gelachen en het voelde gewoon heel vertrouwt! Ik wens jou en je familie het beste! Liefs Erika
04-10-22
10101

2 juni 2022 zijn mijn man en ik getrouwd! Voor zo’n dag wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien en daar heeft Erika van My Brides 100% voor gezorgd. Een aantal maanden eerder was ze al geweest voor een proefkapsel, waarbij echt de tijd voor je werd genomen en ze fijn meedacht. Tijdens de ochtend van de bruiloft was ze mooi op tijd en verliep alles echt vlekkeloos. Ook toen ik op het laatste moment nog bedankt mijn haar misschien iets meer los te willen laten hangen, wist ze precies hoe ze dit nog voor elkaar kon krijgen en het resultaat was prachtig! Echt een hele dikke aanrader !

Erika Vogl
Beste Daniëlle, dankjewel voor deze fijne beoordeling, hier word ik altijd heel blij van. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij jullie, wat een fijne familie heb je toch. Ik wens jullie veel liefde toe en schip ahoj!😉
03-09-22
10101

Ik ben op 16/07/2022 getrouwd en ik ben enorm blij dat ik voor Erika gekozen heb! Ik heb heel fijn, dun haar waardoor ik wat onzeker was over hoe het zou blijven zitten. Maar mijn kapsel en make-up zijn perfect gebleven tot we weer thuis waren! Ik heb er ook enorm veel complimenten over gehad. Ik voelde me prachtig en daar heeft Erika mee voor gezorgd! Zeker een aanrader!

Erika Vogl
Beste Hanne, zo lief, dankjewel voor je woorden! Geniet van deze tijd en het samenzijn. Jullie vakantie was zeker geweldig en nu heerlijk samen een prachtige toekomst tegemoet!🥰
03-09-22
10101

Iedereen kan ik My Brides aanraden om je haar en make-up te laten doen. Erika heeft mijn proefsessie en haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Bij de proefsessie vraagt ze echt naar wat je wil en geeft goed advies. Ik was verbijsterd van mijzelf dat ik er zo mooi uit kon zien. Ze heeft precies gedaan wat ik wilde en nog beter dan mijn verwachting. Ze is lief, spontaan en neemt de tijd voor je.
Ik was zo blij met het eindresultaat op mijn bruiloft en heb er ook alleen maar complimenten over gekregen. Ook heeft ze mijn moeder heel mooi opgemaakt, zodat we samen konden shinen!
Dus niet twijfelen maar zeker Erika boeken voor je bruiloft!

10101

Erika is echt een aanrader! Ik ben zo blij met mijn uiterlijk op mijn trouwdag. Ik vind zelf dat ik heel moeilijk haar heb, heel fijn haar en daardoor lastig om er volume in te krijgen. Dit was geen problem voor Erika! Zij denkt mee en toen ik 2 weken voor mijn bruiloft besloot om iets anders te doen, vond zij dat helemaal geen problem. Bedankt 🙂

Erika Vogl
Beste Lisette, wat ben ik blij dat je tevreden was, ik weet dat je het spannend vond om opgemaakt te worden en wat zag jij er prachtig uit! Dankjewel voor je vertrouwen!
03-09-22
10101

Op 22-07-2022 ben ik getrouwd en heeft Erika voor mij mijn haar en make-up voor deze dag bezorgd!
Van te voren in mei een proefsessie gehad voor het uitzoeken van het kapsel en de make-up en dit was een aangename ervaring.
Tijdens de dag zelf was het een relaxte en ontspannen sfeer en had ik er al het vertrouwen in dat Erika er wat prachtigs van zou maken en dit is zeker gelukt!
Ik ben zeer tevreden met de ervaring die ik gehad heb en de service.

Erika Vogl
Beste Yelena, wat was jij toch een prachtige bruid! Dankjewel nog een keer voor de mooie foto's van jullie bruiloft en ik wens jullie twee een fantastisch leven met elkaar 😘
03-09-22
10101

Erika heeft mij omgetoverd tot een prachtige bruid. Ik heb er de hele dag complimenten over gehad. Mijn make-up en haar bleven super goed zitten en hebben zelfs een boottocht overleefd. ‘s-avonds nog een touch-up gekregen waardoor ik weer net dat extra beetje kreeg.

Erika Vogl
Lieve Anouk, ik ben vooral opgelucht dat je styling ook tegen de boottocht kon, echt waar! 😀 Dankjewel voor je vertrouwen en ik heb van genoten je styliste te zijn op jullie grote dag!
11-07-22
10101

Op 10 juni jl heeft erika mijn voorzien van een onwijs mooi bruidskapsel en make-up..Wat is Erika een vakvrouw! Tijdens mijn proefsessie uitlegd wat ik graag wilde voor look tijdens mijn bruiloft . Dit overtreffen al mijn verwachtingen. Als je iemand zoekt, ben je bij Erika bij het goede adres.
Onwijs bedankt Erika

Erika Vogl
Beste Kayleigh, dankjewel voor je woorden, wat ben ik blij dat jij tevreden was met je haar en make-up. Ontzettend bedankt voor je vertrouwen en ik wens jullie heel veel geluk samen!
11-07-22
10101

Erika heeft mijn bruids make-up en haar gedaan en wat ben ik blij dat ik voor haar gekozen heb! Het proef kapsel + make-up was gelijk zoals ik in gedachte had! Dus voor de bruiloft zelf had ik daar weinig zorgen over. Erika was op tijd bij mij (wat al heel fijn is aangezien een planning voor een bruiloft vrij “strak” is.). Ik was toen ik wakker werd eerst erg zenuwachtig maar toen ik eenmaal bij Erika in de stoel zat waren zenuwen helemaal weg. Ze was erg rustig, wat mij ook rustig maakte. Had de tijd goed in de gaten houden waardoor ik daar geen stress meer over had. En het resultaat toen ik helemaal klaar was, was echt prachtig! Precies zoals ik in gedachten had!! Mij haren & make up bleven de hele dag zitten en ik heb er zelf geen omkijken naar gehad. Ik kan Erika absoluut aanbevelen aan ieder bruidje! Ze heeft kennis van zaken en weet precies wat ze doet, ze blijft rustig en dat maakt dat ik echt heb kunnen genieten van het (klaar)maken van mijn haar en make-up. Lieve Erika, ontzettend bedankt! Mede door jou is onze dag perfect verlopen en heb in kunnen stralen!

Erika Vogl
Lieve Aniek, heel erg bedankt voor je lieve woorden! Het is een heerlijk gevoel om te weten dat je blij was met je look! Op je foto's zag je uit als een prinses en jij straalde van geluk. Dankjewel en ik wens jullie het beste!
11-07-22
10101

Lieve Erika, heeeel erg bedankt voor het prachtige haar en de make up op onze trouwdag! Het was heerlijk beginnen met jou, heerlijk ontspannen kletsen met een muziekje erbij. Je stelde me echt op mijn gemak. En zonder enige moeite deed je daarna ook nog de haren van mijn zusje en dochtertje. Je bent echt heel professioneel. Alles bleef heel goed zitten de hele dag, zelfs bij heel hard en veel dansen! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld. 😊 heel erg bedankt!! Liefs Janneke

Erika Vogl
Beste Janneke, wat was jij toch een prachtige bruid maar vooral ben je ook een geweldige vrouw! Dankjewel dat ik je bruidsstyliste mocht zijn!
11-07-22
10101

WOW! Erika is top. Zij heeft op onze bruiloft mijn make-up en haar gedaan. Ik kan iedereen aanraden om My Brides hiervoor te vragen. Erika gaat pas weg als álles perfect is en heeft oog voor detail. Ze adviseert ook goed, ze weet heel erg goed wat er bij je past en wat er kan en helpt je tijdens de proefsessie om keuzes te maken. Dat vond ik ontzettend fijn. En ook belangrijk: zowel mijn make-up als haar bleven perfect zitten; de hele dag en de hele avond. Daarnaast is Erika gewoon een heel erg fijn mens, heel fijn zo’n grote dag in je leven met haar te beginnen.

10101

Erika heeft mijn haar en make-up gedaan en wat was ik blij met haar! Door corona was de bruiloft pas 2 jaar na de proefsessie maar Erika wist nog precies hoe ze alles had gedaan en wat we hadden afgesproken, top! Mijn haar en make-up bleven heel goed zitten tijdens de dag en ik heb er veel complimenten over gekregen. Verder is Erika heel fijn en gezellig in de omgang, we hebben lekker zitten kletsen waardoor ik heel ontspannen was. Tot slot heeft Erika mij ook nog geholpen met mijn jurk. Kortom, Erika is een topper! 🙂

10101

Erika heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn trouwdag. Vanwege de coronamaatregelen hebben we onze bruiloft diverse keren moeten verzetten, waardoor mijn oorspronkelijke visagiste helaas niet kon. Zij vroeg Erika dit over te nemen en dat heeft ze met alle liefde gedaan. Op basis van foto’s van mijn proefsessie heeft zij mijn haar en make-up helemaal naar wens gedaan. Ik zou Erika aan iedereen aanraden!

Erika Vogl
Beste Laura, ik ben heel blij dat jij tevreden was met het resultaat en ik wil me ook bedanken voor je blinde vertrouwen! Ik wens jullie het beste! Erika
04-04-22
10101
10101

Erika heeft mijn haar en make-up heel echt heel erg mooi gedaan voor mijn bruiloft. Dit bleef ook de hele dag goed zitten. Ze hield rekening met mijn wensen en stijl. Ik was ook ontzettend blij met hoe ze oneffenheden weg kon werken op een subtiele manier.
Het was ook heel gezellig om haar op de ochtend van de bruiloft erbij te hebben. Kortom, aanrader!!

10101

Ik ben ontzettend blij dat Erika mijn haar en make-up heeft gedaan op onze trouwdag. Erika is een hele vriendelijke, lieve en professionele stylist, die echt naar je luistert om je wensen te realiseren. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. Terwijl zijn mijn haar en make-up deed, tijdens de proefsessie(s) en op de dag zelf, heb ik oprecht genoten van de gezellig gesprekken!

Erika Vogl
Lieve, lieve Charlotte, Het was mij een eer om je te mogen opmaken. Een keer overdag en daarna voor jullie feest! Jullie moesten zo lang wachten maar wat was jullie bruiloft mooi en gezellig. Je jurk, de locatie, alles was top! Ik weet nog hoe je mama vertelde hoe trots ze op jou, op jullie twee is en wat voor een sterke vrouw jij toch bent (dat weet jij natuurlijk niet, dat heeft ze aan mij verteld toen ik haar look heb bijgewerkt). Ik wens jullie de sterren van de hemel en een prachtige toekomst! Erika
03-10-21
10101

Erika heeft mij van proefsessie tot de dag zelf altijd heel snel en vriendelijk te woord gestaan. Ook toen we onze grote dag moesten verzetten. Haar werk is geweldig, maar al haar leuke verhalen ook! Op deze momenten heb je gezonde spanning en dat begrijpt ze. Tot slot is het echt waar wat Erika beloofd… ze gaat pas weg als alles perfect is! Het maakt niet uit of je nog iets aangepast wilt hebben, of als door Corona, bij de ‘tweede grote dag’ je moeder of zussen niet aanwezig zijn. Erika heeft me geholpen met de jurk, sluier en schoenen. Wat een topper! Ik hoop je snel weer te zien als er weer een bijzonder moment is én ik me geen zorgen wil maken over haar en make-up! ❤️

Erika Vogl
Beste Eline, Wow, wat een lieve beoordeling, dank je wel! Ondanks jullie de bruiloft moesten verzetten hebben jullie een top dag van gemaakt. Ik vind je een heel speciale, lieve en zachte vrouw die weet wat ze wil. Hou dat vast en ik wens jullie twee alleen het beste! Erika
03-10-21
10101

14 augustus 2021 heeft Erika mijn haar en make up gedaan. Als bruid wil je je super mooi voelen. Door de ervaring van Erika was ik direct gerust gesteld toen ik haar de eerste keer zag!
Het klinkt dan ook direct en ik dacht dit komt goed.. de proefsessie was een succes.Mijn haar en make up zat op mijn bruiloft echt prachtig! Ik voelde me op en top bruid!
Tevens zagen mijn zusje en moeder er ook prachtig uit. Beide prachtig opgemaakt en mooi haar!
Ik kan Erika enorm aanraden haar werk is geweldig en het is een enorm lieve en gezellige vrouw!

Erika Vogl
Beste Stefanie, Ik wou me nog hiermee heel erg bedanken voor je review! Ik ben zo blij dat jij tevreden was en ook je zusje en je geweldige mama. Jullie waren prachtig en je jurk- wat een droom! Dank je wel voor alles en voor de mooie foto's die ik mocht gebruiken! Ik wens jullie het beste! Erika
03-10-21
10101

Via een vriendin in geattendeerd op MyBrides. Wilde een proefsessie en op de trouwdag zelf later ook nog een touch up.
Eerste contacten waren snel en correct en al vanaf het begin een fijn gevoel. Erika is zeer enthousiast en ambitieus en geen idee is te gek. Wel is ze realistisch en geeft eerlijk aan als iets gewoonweg niet gaat of niet lang mooi blijft zitten. Super.
Op de trouwdag was ze ongeveer als eerste aanwezig ( en het was vroeg! ) en door haar professionaliteit straalt ze rust uit en kon dit zeker toen gebruiken :). Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld en complimenten de hele dag door mogen ontvangen. ’s Avonds kwam Erika naar de feestlocatie en toverde me met haar kwasten om tot een spectaculair geheel en ook mijn haren kregen weer een andere look.
MyBrides en met name Erika beveel ik bij een ieder aan, vooral ook haar humor is me bij gebeleven. Wat een vakvrouw!!

Erika Vogl
Beste Patricia! Dank je wel voor je heerlijke beoordeling! Ik weet nog hoe zenuwachtig jij op de dag was en hoe wij heel veel aan het kletsen waren. Op jullie trouwfoto's was jij alleen maar aan het stralen! Ik wens jullie twee het beste en ook heel veel succes met je bevalling! (Nu mag ik het wel zeggen) Erika
03-10-21
10101

Erika heeft 10-09 mijn haar en make up gedaan op mijn bruiloft. Ik zou haar zeker aanraden. Ze is heel goed in wat ze doet en ik heb me echt een bruid gevoeld dankzij haar.

Erika Vogl
Lieve Djoeke, Heel erg bedankt voor je vertrouwen en dat ik je op jullie grote dag meteen 2 keer mocht opmaken. Wat was jij toch een mooie bruid! Je man mag van geluk spreken. Ik wens jullie hel veel liefde toe! Erika
03-10-21
10101

Ik ben heel erg tevreden over Erika! Ze luistert echt naar je en kan goed uitleggen wat wel en niet mogelijk is. Ze heeft mijn haar en make-up prachtig gedaan. Echt precies zoals ik wilde. Ik kan haar zeker aanraden!

Erika Vogl
Beste Jessica, Heel erg bedankt voor je vertrouwen! Ik vond het super gezellig bij jullie in Rotterdam en je jurk was schitterend! Ik ben blij dat jij tevreden was en ik wens jullie een heerlijke toekomst samen. Erika
03-10-21
10101

Wat is Erika een lieve professionele kundige vrouw! Tijdens mijn proefsessie uitlegd wat ik graag wilde voor look tijdens mijn bruiloft en dat heeft ze fantastisch weten te vertalen in het resultaat! Ik had een strak kapsel en dat bleef het ook heel de dag zonder dat het zo aanvoelde.
Ook mijn make-up heeft ze prachtig verzorgd. Ik was echt een stralende bruid zonder het er te dik op lag.
Ik heb alleen maar complimenten gehad over hoe mooi ik er uitzag op mijn bruiloft maar de credits daarvoor gaan naar Erika! Zonder haar was het een stuk minder geweest! 😉

Erika Vogl
Beste Kirsten, Nog even bedankt voor je lieve woorden hier op top trouw bedrijven! Ik vond het geweldig je te mogen opmaken, precies mijn stijl! Jij was zo mooi en je man wou je het liefst meteen opeten. Het was niet te overzien hoe verliefd hij op je is. Jullie zijn een geweldig stel en zo fijne ouders voor jullie kinderen! Ik wens jullie het beste!
03-10-21
10101

Dank jewel MY BRIDES voor alles! Mijn haar én make up heeft Erika prachtig gedaan. Bij haar voelde ik me op mijn gemak! Zij is heel deskundig en weet precies wat ze doet. Zij was bij de proefsessie en op de grote dag keurig op tijd. Mijn look bleef de hele dag goed zitten. En op de foto’s zag er alles zo mooi uit! Zelf zou ik dat nooit voor elkaar krijgen. Topper!

Erika Vogl
Lieve Irene, Ontzettend bedankt voor het plaatsen van je review! Voor mij is het zo belangrijk te weten dat je blij was met het resultaat! En ook dat je jezelf ook op jullie trouwfoto's mooi vindt maakt me gewoon blij. Heel veel geluk samen en misschien tot ziens weer! Erika
03-10-21
Pink Lemon Cards