Wij van MY BRIDES weten nu al dat je een betoverende bruid gaat worden en wij willen daar heel graag een bijdrage aan leveren!
Als jij door ons geholpen wordt mag je de beste service én de meest professionele aanpak verwachten.
Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.
Wij reizen door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Voor zowel je proefsessie als je bruidsstyling komen wij naar jou toe of/ en naar je trouwlocatie.
Vanaf de eerste kennismaking tot na je bruiloft blijven we met jou in contact om eventuele verbeteringen én je eigen wensen over je styling te bespreken, totdat het complete plaatje, zoals je het zelf voor ogen had, hélemaal naar je zin is.
Als een styliste ziek wordt of door omstandigheden je bruidsstyling niet kan overnemen gaan wij voor adequate vervanging zorgen.
Je kunt ervan op aan dat je voor ons veel méér bent dan een bruid die gaat trouwen. Jij wordt een deel van de wereld van MY BRIDES!
Op ons website kun je informatie inhalen over hoe wij werken en foto's van echte bruiden zien die door MY BRIDES mooi werden gemaakt.

10 Ervaringen

10101
10101

Erika heeft mijn haar en make-up heel echt heel erg mooi gedaan voor mijn bruiloft. Dit bleef ook de hele dag goed zitten. Ze hield rekening met mijn wensen en stijl. Ik was ook ontzettend blij met hoe ze oneffenheden weg kon werken op een subtiele manier.
Het was ook heel gezellig om haar op de ochtend van de bruiloft erbij te hebben. Kortom, aanrader!!

10101

Ik ben ontzettend blij dat Erika mijn haar en make-up heeft gedaan op onze trouwdag. Erika is een hele vriendelijke, lieve en professionele stylist, die echt naar je luistert om je wensen te realiseren. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. Terwijl zijn mijn haar en make-up deed, tijdens de proefsessie(s) en op de dag zelf, heb ik oprecht genoten van de gezellig gesprekken!

Erika Vogl
Lieve, lieve Charlotte, Het was mij een eer om je te mogen opmaken. Een keer overdag en daarna voor jullie feest! Jullie moesten zo lang wachten maar wat was jullie bruiloft mooi en gezellig. Je jurk, de locatie, alles was top! Ik weet nog hoe je mama vertelde hoe trots ze op jou, op jullie twee is en wat voor een sterke vrouw jij toch bent (dat weet jij natuurlijk niet, dat heeft ze aan mij verteld toen ik haar look heb bijgewerkt). Ik wens jullie de sterren van de hemel en een prachtige toekomst! Erika
03-10-21
10101

Erika heeft mij van proefsessie tot de dag zelf altijd heel snel en vriendelijk te woord gestaan. Ook toen we onze grote dag moesten verzetten. Haar werk is geweldig, maar al haar leuke verhalen ook! Op deze momenten heb je gezonde spanning en dat begrijpt ze. Tot slot is het echt waar wat Erika beloofd… ze gaat pas weg als alles perfect is! Het maakt niet uit of je nog iets aangepast wilt hebben, of als door Corona, bij de ‘tweede grote dag’ je moeder of zussen niet aanwezig zijn. Erika heeft me geholpen met de jurk, sluier en schoenen. Wat een topper! Ik hoop je snel weer te zien als er weer een bijzonder moment is én ik me geen zorgen wil maken over haar en make-up! ❤️

Erika Vogl
Beste Eline, Wow, wat een lieve beoordeling, dank je wel! Ondanks jullie de bruiloft moesten verzetten hebben jullie een top dag van gemaakt. Ik vind je een heel speciale, lieve en zachte vrouw die weet wat ze wil. Hou dat vast en ik wens jullie twee alleen het beste! Erika
03-10-21
10101

14 augustus 2021 heeft Erika mijn haar en make up gedaan. Als bruid wil je je super mooi voelen. Door de ervaring van Erika was ik direct gerust gesteld toen ik haar de eerste keer zag!
Het klinkt dan ook direct en ik dacht dit komt goed.. de proefsessie was een succes.Mijn haar en make up zat op mijn bruiloft echt prachtig! Ik voelde me op en top bruid!
Tevens zagen mijn zusje en moeder er ook prachtig uit. Beide prachtig opgemaakt en mooi haar!
Ik kan Erika enorm aanraden haar werk is geweldig en het is een enorm lieve en gezellige vrouw!

Erika Vogl
Beste Stefanie, Ik wou me nog hiermee heel erg bedanken voor je review! Ik ben zo blij dat jij tevreden was en ook je zusje en je geweldige mama. Jullie waren prachtig en je jurk- wat een droom! Dank je wel voor alles en voor de mooie foto's die ik mocht gebruiken! Ik wens jullie het beste! Erika
03-10-21
10101

Via een vriendin in geattendeerd op MyBrides. Wilde een proefsessie en op de trouwdag zelf later ook nog een touch up.
Eerste contacten waren snel en correct en al vanaf het begin een fijn gevoel. Erika is zeer enthousiast en ambitieus en geen idee is te gek. Wel is ze realistisch en geeft eerlijk aan als iets gewoonweg niet gaat of niet lang mooi blijft zitten. Super.
Op de trouwdag was ze ongeveer als eerste aanwezig ( en het was vroeg! ) en door haar professionaliteit straalt ze rust uit en kon dit zeker toen gebruiken :). Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld en complimenten de hele dag door mogen ontvangen. ’s Avonds kwam Erika naar de feestlocatie en toverde me met haar kwasten om tot een spectaculair geheel en ook mijn haren kregen weer een andere look.
MyBrides en met name Erika beveel ik bij een ieder aan, vooral ook haar humor is me bij gebeleven. Wat een vakvrouw!!

Erika Vogl
Beste Patricia! Dank je wel voor je heerlijke beoordeling! Ik weet nog hoe zenuwachtig jij op de dag was en hoe wij heel veel aan het kletsen waren. Op jullie trouwfoto's was jij alleen maar aan het stralen! Ik wens jullie twee het beste en ook heel veel succes met je bevalling! (Nu mag ik het wel zeggen) Erika
03-10-21
10101

Erika heeft 10-09 mijn haar en make up gedaan op mijn bruiloft. Ik zou haar zeker aanraden. Ze is heel goed in wat ze doet en ik heb me echt een bruid gevoeld dankzij haar.

Erika Vogl
Lieve Djoeke, Heel erg bedankt voor je vertrouwen en dat ik je op jullie grote dag meteen 2 keer mocht opmaken. Wat was jij toch een mooie bruid! Je man mag van geluk spreken. Ik wens jullie hel veel liefde toe! Erika
03-10-21
10101

Ik ben heel erg tevreden over Erika! Ze luistert echt naar je en kan goed uitleggen wat wel en niet mogelijk is. Ze heeft mijn haar en make-up prachtig gedaan. Echt precies zoals ik wilde. Ik kan haar zeker aanraden!

Erika Vogl
Beste Jessica, Heel erg bedankt voor je vertrouwen! Ik vond het super gezellig bij jullie in Rotterdam en je jurk was schitterend! Ik ben blij dat jij tevreden was en ik wens jullie een heerlijke toekomst samen. Erika
03-10-21
10101

Wat is Erika een lieve professionele kundige vrouw! Tijdens mijn proefsessie uitlegd wat ik graag wilde voor look tijdens mijn bruiloft en dat heeft ze fantastisch weten te vertalen in het resultaat! Ik had een strak kapsel en dat bleef het ook heel de dag zonder dat het zo aanvoelde.
Ook mijn make-up heeft ze prachtig verzorgd. Ik was echt een stralende bruid zonder het er te dik op lag.
Ik heb alleen maar complimenten gehad over hoe mooi ik er uitzag op mijn bruiloft maar de credits daarvoor gaan naar Erika! Zonder haar was het een stuk minder geweest! 😉

Erika Vogl
Beste Kirsten, Nog even bedankt voor je lieve woorden hier op top trouw bedrijven! Ik vond het geweldig je te mogen opmaken, precies mijn stijl! Jij was zo mooi en je man wou je het liefst meteen opeten. Het was niet te overzien hoe verliefd hij op je is. Jullie zijn een geweldig stel en zo fijne ouders voor jullie kinderen! Ik wens jullie het beste!
03-10-21
10101

Dank jewel MY BRIDES voor alles! Mijn haar én make up heeft Erika prachtig gedaan. Bij haar voelde ik me op mijn gemak! Zij is heel deskundig en weet precies wat ze doet. Zij was bij de proefsessie en op de grote dag keurig op tijd. Mijn look bleef de hele dag goed zitten. En op de foto’s zag er alles zo mooi uit! Zelf zou ik dat nooit voor elkaar krijgen. Topper!

Erika Vogl
Lieve Irene, Ontzettend bedankt voor het plaatsen van je review! Voor mij is het zo belangrijk te weten dat je blij was met het resultaat! En ook dat je jezelf ook op jullie trouwfoto's mooi vindt maakt me gewoon blij. Heel veel geluk samen en misschien tot ziens weer! Erika
03-10-21
Pink Lemon Cards